Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 19, 2014

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Α. Ματθαιόπουλος κατακεραυνώνει το καθεστώς στη Βουλή: "Νομιμοποιείτε τους λαθρομετανάστες γιατί θα είναι οι μοναδικοί που θα σας ψηφίσουν...."

Δείτε το βίντεο....

Κασιδιάρης ασταμάτητος στον Άκη Παυλόπουλο για τον βρώμικο πόλεμο του συστήματος - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης παρενέβη στο Αποκαλυπτικό Δελτίο" του Extra 3 και μίλησε για τον αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών για την απελευθέρωση της Ελλάδας, κόντρα σε απειλές, εκκβιασμούς και δωροδοκίες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Η εκπομπή της Χρυσής Αυγής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Ηλία Παναγιώταρο ΖΩΝΤΑΝΑ

Παναγιώταρος με το άνοιγμα της εκπομπής: Ηθικό ακμαιότατο, προχωράμε ακάθεκτα!

Ο Ηλίας Παναγιώταρος φιλοξενεί απόψε τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Αρτέμη Ματθαιόπουλο.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Ντόρα Μητσοτάκη: Τώρα δεν θέλω να είμαι στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γιατί τώρα δεν θέλει; Μήπως επειδή πλέον η ΝΔούλα διαλύεται;

Σαφές δείγμα του «σεβασμού» προς το πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά είναι τα όσα δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη  μιλώντας σε πρωινή εκπομπή, στην οποία υποστήριξε ότι «τώρα πια δεν θέλω να είμαι υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ». Αν μη τι άλλο, η άποψη αυτή της Μπακογιάννη είναι...

ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Είπε χθες ο προφυλακισμένος συναγωνιστής Χρ. Παππάς, απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή της κοινοβουλευτικής επιτροπής της συμφοράς που είχε πάει στον Κορυδαλλό:

«Ό,τι έχω να πω, θα το πω στην Ολομέλεια και στους υπόλοιπους 299 βουλευτές. Βάσει του κανονισμού της Βουλής αυτοί είναι αρμόδιοι να αποφασίζουν σύμφωνα με την αρχή της πλειοψηφίας. Η στέρηση αυτής της δυνατότητας προς εμένα θα καταστήσει την διαδικασία άκυρη και παράνομη. Αύριο κιόλας με ανοιχτή ημερομηνία, όποτε κι αν εσείς αποφασίσετε να φέρετε το θέμα στην Ολομέλεια, εγώ θα αιτηθώ την παρουσία μου όπως σύμφωνα με τον νόμο ορίζεται».

Ιδού, λοιπόν, το νέο τεράστιο πρόβλημα του αντισυνταγματικού τόξου! Όλοι οι βουλευτές που ζητείται άρση της ασυλίας τους, έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα...

ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΠΩΣ ΚΡΙΜΑΙΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

images
Μεταξύ των χωρών που ανακοίνωσαν πως θεωρούν ότι το δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε στην Κριμαία για την ενοποίηση της με την Ρωσσία είναι άκυρο, ήταν και η Αλβανία. Ιδού η σχετική ανακοίνωση: «Το υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας συντάσσεται με την θέση της διεθνούς κοινότητας ότι το δημοψήφισμα αυτό αποτελεί επικίνδυνο προηγούμενο για την τάξη και τις διεθνείς σχέσεις και εκφράζει τη θέση ότι οποιαδήποτε λύση στην κρίση στην Ουκρανία, θα πρέπει να βασίζεται στο σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας, της κυριαρχίας της Ουκρανίας και του διεθνούς δικαίου».
Γιατί άραγε η μικρή και ασήμαντη Αλβανία πήρε θέση κατά της Μόσχας; Μήπως υπάρχει κι άλλος σπουδαίος λόγος πέρα από.....

ΠΡΟΣΟΧΗ- ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ Ε.Ε. ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

080612134526_6422
Το’ χουμε πει πολλές φορές και το επαναλαμβάνουμε κι άλλη μία: δε φτάνει εμείς οι Έλληνες να καταριόμαστε την κατοχική συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας κι ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο για την κατάσταση που μας έχουν φέρει. Πρέπει και να ψηφίσουμε στις εκλογές! Αλλιώς, δε γίνεται τίποτα!
Απευθυνόμαστε, λοιπόν, και πάλι στους Έλληνες που κατοικούν σε κράτη-μέλη της Ε.Ε. και τους υπενθυμίζουμε ότι μπορούν να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές (όχι σε δημοτικές/περιφερειακές εκλογές) από τον τόπο κατοικίας τους!
Η ψηφοφορία θα γίνει το Σάββατο 24 Μαΐου 2014 (κι όχι την Κυριακή 25) σε ειδικά εκλογικά τμήματα που θα συστηθούν στις πόλεις της Ευρώπης όπου υπάρχει αυξημένη συγκέντρωση Ελλήνων πολιτών.
Η διαδικασία εγγραφής στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους είναι απλούστατη! Ιδού τι πρέπει να κάνουμε:

Νικόλαος Μιχαλολιάκος στο Crash: "Θα είμαστε πρωταγωνιστές στην εθνικά ανεξάρτητη Ελλάδα χωρίς κλέφτες και απατεώνες!"


Νικόλαος Μιχαλολιάκος στο Crash: Θα είμαστε πρωταγωνιστές στην εθνικά ανεξάρτητη Ελλάδα χωρίς κλέφτες και απατεώνες!

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στο Crash Μαρτίου.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της συνέντευξης:
Ενώ οι ανακρίτριες στο πόρισμά τους μιλάνε ξανά για «εγκληματική οργάνωση» και αφήνουν να εννοηθεί ότι θα οδηγηθούν στις φυλακές και τα υπόλοιπα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής (αυτήν την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι ακόμη έξω), ο αρχηγός Νίκος Μιχαλολιάκος σε συνέντευξή του στο CRASH υποστηρίζει ότι «όσα περισσότερα λένε και γράφουν οι δύο συγκεκριμένες ανακρίτριες τόσο μεγαλύτερο θα είναι το φιάσκο που θα προκύψει στο τέλος». Ο έγκλειστος ηγέτης στον κορυδαλλό απειλεί ευθέως ότι κάποια στιγμή που το κόμμα του «θα ελέγξει το πολιτικό παιχνίδι, θα οδηγηθούν στις φυλακές όλοι οι κλέφτες, όλα τα λαμόγια, και φυσικά όλοι εκείνοι που έστησαν αυτή τη συνομωσία, την πολιτική δίωξη σε βάρος του ιδίου και των μελών της Χρυσής Αυγής». Εκείνο που......

"Τελείωσε" οριστικά η Νέα Δημοκρατία... ΒΗΜΑ και Antinews προαναγγέλουν το "νεό αστικό κόμμα"!

Μπορεί το καθεστώς μέσω των χαλκευμένων και κίβδηλων δημοσκοπήσεων να προπαγανδίζει ότι η ΝΔ "ανθεί" και μένει ισχυρή δημοσκοπικά, ωστόσο το "βαθύ σύστημα" της δεξίας και των ΜΜΕ γνωρίζει ότι το κόμμα της ψοφοδεξίας έχει εξαϋλωθεί.

 Η Χρυσή Αυγή, το ανθελληνικό μένος του Σαμαρά καθώς και η υποτακτικότητα στους διεθνείς τοκογλύφους από όλους τους δεξιούς πολιτικάντηδες έφερε τη διάλυση του κόμματος της προδοσίας και το μηδενισμό των "πατριωτών" που στηρίζουν το εν λόγω κόμμα.

Και επειδή προφανώς το σύστημα δε θα μπορούσε σε καμιά περίπτωση να απολέσει ένα από τα ισχυρότερα "εργαλεία" του, θα φροντίσει να διαιωνίσει το "είδος" με την αναπαραγωγή ενός νέου "αστικού", "φιλελεύθερου", "λαϊκού". "ευρωπαϊκού" κόμματος με ηγέτη τον Σαμαρά, με σκοπό η αίσθηση του νέου να κρατήσει ταμπουρωμένους μέσα στο κλουβί τους ελάχιστους εναπομείναντες ψηφοφόρους.
(Ότι δηλαδή εφαρμόστηκε και με την "Ελιά" - ΠΑΣΟΚ)

Διαβάστε αναλυτικά την προαναγγελία του νέου κόμματος από το Antinews και το ΒΗΜΑ:

Χαιρόμαστε πολύ εδώ στο antinews όταν βλέπουμε ότι.......

Επιστολή αναγνώστη: “Καθήκον μας να μην σιωπήσουμε!”


Επιστολή αναγνώστη: “Καθήκον μας να μην σιωπήσουμε!”

«καί τινες τῶν Φαρισαίων ἀπὸ τοῦ ὄχλου εἶπον πρὸς αὐτόν· διδάσκαλε, ἐπιτίμησον τοῖς μαθηταῖς σου. καὶ ἀποκριθεὶς εἶπεν αὐτοῖς· λέγω ὑμῖν ὅτι ἐὰν οὗτοι σιωπήσωσιν, οἱ λίθοι κεκράξονται.» (Λουκ. 19, 40)

Μετάφραση: «Και κάποιοι από τους Φαρισαίους είπαν στον Χριστό: Δάσκαλε, πες στους μαθητές σου να σταματήσουν να μιλούν. Και αυτός τους είπε: Κι αν σιωπήσουν αυτοί, θα μιλήσουν οι πέτρες!»

Την ώρα αυτή που δέχεται πρωτοφανή επίθεση η δημοκρατία μας, την ώρα αυτή που το διεφθαρμένο καθεστώς εκτρέπεται σε απροκάλυπτη δικτατορία, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ.
Αν σιωπήσουμε, θα μιλήσουν οι πέτρες από την αδικία! Είναι καθήκον μου προσωπικό να......

ΤΑ «ΝΕΑ» ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! - Σε ξινό θα τους βγει...

images12
Το 1965, κατά την περίοδο της αποστασίας, οι φυλλάδες του συγκροτήματος Λαμπράκη (που τότε το ’παιζαν «κεντρώες»), υποστήριζαν τις διαδοχικές κυβερνήσεις των αποστατών, οι δε διαδηλωτές έκαιγαν φύλλα τους έξω από τα γραφεία τους, που τότε βρίσκονταν στην οδό Χρήστου Λαδά.
Ομιλώντας, λοιπόν, εκ πείρας η φυλλάδα «Τα Νέα» κυκλοφόρησε χθες έχοντας κύριο άρθρο με τίτλο «Τα αποκαλυπτήρια της Χρυσής Αυγής», το οποίο εξέφραζε τη χαρά του συστήματος για την προδοσία του Ιούδα Αλεξόπουλου και προέτρεπε και άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να τον μιμηθούν:
«Θετική εξέλιξη αποτελεί αναμφίβολα η ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Λάρισας της Χρυσής Αυγής και μάλιστα με μία επιστολή που ισχυροποιεί το κατηγορητήριο περί εγκληματικής οργάνωσης και επιβαρύνει τη θέση των βασικών κατηγορουμένων της υπόθεσης. Η έντονη – και με το γνωστό, χυδαίο ύφος – αντίδραση των.....

Σαρωτικός ο Γιάννης Λαγός ενάντια στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Υπόδειγμα αγωνιστή!

Καταιγιστικός ήταν ο βουλευτής Β΄ Πειραιά Γιάννης Λαγός, ο οποίος απολογήθηκε σήμερα στην επιτροπή Δεοντολογίας στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο συναγωνιστής που παραμένει παράνομα έγκλειστος τόνισε στα μέλη της επιτροπής πως το κατηγορητήριο είναι σαθρό και ανύπαρκτο και οι διώξεις καθαρά πολιτικές.

Όσον αφορά τις "αποκαλύψεις" που είδαν το φως της δημοσιότητας, τις αβάσιμες κατηγορίες για το πρόσωπο του περί "προστασίας σε μαγαζιά" και άλλα φαιδρά, όλα...

Πνευματικές φυλές και το πνεύμα του Ιουδαισμού

Η φυλή της Ψυχής στον Ιουδαισμό
 
Η ποιότητα του χαρακτήρα αντικατοπτρίζει ένα στίλ, το οποίο διαφέρει ανάλογα την φυλετική ψυχή, επομένως η έρευνα σε αυτήν την κατεύθυνση εύκολα μπορεί να φτάσει σε μια πιο γενική αντίληψη πως κάποιος δεν μπορεί να είναι λόγιος, πολεμιστής, ασκητής, έμπορος ή καλλιτέχνης με αφηρημένο τρόπο και πως γενικώς, υπάρχουν διακριτοί τρόποι, που σχηματίζονται από την εσώτερη φυλετική ύπαρξη, το πως κάποιος είναι πολεμιστής, ασκητής, καλλιτέχνης κ.ο.κ. ΄Ετσι κάποιος φτάνει στο πρόβλημα να ξεχωρίσει τους διάφορους “κανόνες του στίλ” οι οποίοι είναι, οι φόρμες με τις οποίες πραγματικά εκφράζεται μια σημασία, ή μια δραστηριότητα ή κάποια θεμελιώδης αλήθεια της ουσία μιας συγκεκριμένης φυλετικής ψυχής.
Για παράδειγμα το Εβραικό ζήτημα, όπως αντιμετωπίστηκε στην Φασιστική Ιταλία, δικαίως και πρωταρχικώς αφορούσε προβληματισμούς που στρεφόντουσαν στον δεύτερο βαθμό της φυλής παρά στον πρώτο. Ο Εβραίος στην Ιταλία είχε....