Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 20, 2014

Νότος press: “Η Αρεόπολη ψήφισε Χρυσή Αυγή!” - Σπυριά βγάλανε στη Συγγρού ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πολύ χαλάστηκαν τα παπαγαλάκια της Συγγρού για την γιούχα στον Βαρβιτσιώτη και την αποθέωση Κασιδιάρη. Ξυδάκι, κάνει καλό!

Παραθέτουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ ενός τοπικού μέσου που κατέγραψε αντικειμενικά τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση στη Μάνη. Υπενθυμίζουμε ότι τα παπαγαλάκια του Μαξίμου προσπάθησαν άμεσα να παραπληροφορούσουν την κοινή γνώμη, όμως τα βίντεο που υπάρχουν αποκαλύπτουν την αλήθεια.

ΜΑΝΗ: Η Αρεόπολη «ψήφισε» Χρυσή Αυγή και καταδίκασε την Κυβέρνηση. Στο πρόσωπο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, υπουργού Ναυτιλίας, πολίτες της Αρεόπολης «καταψήφισαν» την κυβερνητική πολιτική κατά την επέτειο της 17ης Μαρτίου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ NOTOΣ PRESS...


Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής ΖΩΝΤΑΝΑ - Εγκαίνια γραφείων παντού, η Χρυσή Αυγή επελαύνει παρά τις διώξεις

O Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά Νίκο Κούζηλο και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Πειραιά με την «Ελληνική Αυγή για την Αττική», Σωτήρη Δεβελέκο σχολιάζουν τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας:
  • Χρυσή Αυγή παντού: Εγκαίνια γραφείων σε Δράμα και Καβάλα, ανοιχτές πολιτικές εκδηλώσεις σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη
  • Ψέματα Σαμαρά για πλεόνασμα την στιγμή που ο ελληνικός λαός εξαθλιώνεται
  • Λυσσαλέος πόλεμος του καθεστώτος κατά της Χρυσής Αυγής με πολιτικές διώξεις και στημένες δημοσκοπήσεις
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...


Δημοσκόπηση TROMAKTIKO: Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή με 19%


Πέρα από τις καραστημένες δημοσκοπήσεις των εταίρων, δημοσκοπήσεις γίνονται και στο διαδίκτυο. Σε μία μεγάλη δημοσκόπηση, λοιπόν, που έγινε στη γνωστή ιστοσελίδα tromaktiko (που δεν είναι και η πιο δημοφιλής για τους χρυσαυγίτες…), τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:...

Σαμαροφρουροί από τα "Παραπολιτικά": Το Μαξίμου στήνει δημοσκοπήσεις γιατί καταρρέει!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το λένε ακόμα και οι ίδιοι! Η καθημερινή καθίζηση της ψοφοδεξιάς στην κοινωνία είναι η πραγματικότητα, άσχετα από το τι λένε οι στημένες δημοσκοπήσεις.

Συγκεκριμένα αναφέρει: "Στήνουν "μαϊμού" δημοσκοπήσεις για τον Άρη - Δεν "περπατάει" η υποψηφιότητα του βουλευτή της Ν.Δ.

Χαμηλό βαρομετρικό καταγράφει η υποψηφιότητα του βουλευτή της Ν.Δ. Άρη Σπηλιωτόπουλου στον Δήμο της Αθήνας. Τα επικοινωνιακά τρικ του νεαρού πολιτικού φαίνεται ότι δεν βρίσκουν πεδίο στην ιδιαίτερη περιφέρεια του πρώτου Δήμου της χώρας.

Επειδή, λοιπόν, υπάρχουν δυσκολίες ακόμη και στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου (σ.σ. ο μόνος που έχει πάει μαζί του, είναι ο κουμπάρος της Ντόρας, Χρήστος Τεντόμας), ο στόλος των επικοινωνιολόγων που έχει προσλάβει ο κ. Σπηλιωτόπουλος, άρχισε να εισηγείται...

Σε απόγνωση η Βούλτεψη υβρίζει τους Έλληνες επειδή στρέφονται στη Χρυσή Αυγή

Όταν η απελπισία και η απόγνωση της ψοφοδεξιάς, εξαιτίας της εκρηκτικής δημοσκοπικής ανόδου της Χρυσής Αυγής, μετατρέπεται σε παράκρουση και ακολούθως σε βαθιά κατάθλιψη, τότε είναι απολαυστικό -τουλάχιστον- να επιχειρεί κάποιος να κατανοήσει την αρθρογραφία της Σοφίας Βούλτεψη.

Πολύ περισσότερο διασκεδαστικό όμως, είναι την ίδια περίοδο κατά την οποία η οργή του Λαού μας έχει βαρέσει κόκκινο κατά της Χούντας του Μνημονίου, να προσπαθεί απεγνωσμένα η συγκεκριμένη βουλευτής τη ΝΔ να στρέψει το μίσος των Ελλήνων κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Είναι όμως τέτοια η τρικυμία στο κρανίο της δύσμοιρης βουλευτού, ώστε...

Διαλύουν τη βουλή για να προλάβουν... το αεροπλάνο!


Το ότι η θλιβερή μνημονιακή χούντα των Σαβαροβενιζέλων έχει ξεπεράσει κάθε όριο πρόκλησης και καταστρατήγησης των νόμων, είναι φανερό από τον τρόπο που αντιμετώπισε τη Χρυσή Αυγή εις ότι αφορά την περίφημη υπόθεση περί συμμετοχής και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης. Χωρίς κατηγορητήριο, χωρίς εγκλήματα, χωρίς καν να γίνουν άρσεις ασυλίας ή να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης, με «εντολή Σαμαρά» οι παραδικαστικές αρχές έστειλαν παράνομα στη φυλακή τους βουλευτές και τον Αρχηγό του Κινήματος.
Ασφαλώς αυτή η άνευ προηγουμένου συνταγματική εκτροπή έχει .....

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δίνει το σύνθημα μέσα από τα κελιά της Τιμής: "Ότι και να κάνουν η Ελλάδα έχει γεμίσει με Χρυσαυγίτες.. Αυτό τρέμουν"

Δείτε τη συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο "Μακελειό" του Στέφανου Χίου...

Τι λέει:
- Για τους επίορκους δικαστές και πολιτικούς που διέλυσαν την Ελλάδα
- Τους Ιούδες και λιποτάκτες του Αγώνα.
- Τις εκλογές
- Τη γιγάντωση του Κινήματος

36λεπτη παρουσία στην τηλεόραση Κασιδιάρη - Παναγιώταρου - Ζαρούλια... "Θα Νικήσουμε και ας έχουμε απέναντί μας όλους τους προδότες και τους κλέφτες"

Δείτε το βίντεο....

Θα ντύσει αδέσποτα με.... τα μούτρα του ο Κακλαμάνης!!! Τι άλλο θα ακούσουμε;!;!;!

KALHMERA.JPEG

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι φιλοζωϊκές εταιρείες άραγε τι θα κάνουν για αυτό;

 

(Πάντως σημειολογικά έχει ένα νόημα της κίνησης του Κακλαμάνη. Μόνο.... τατράποδα θα τον ψηφίσουν!)

..Mετά την άρνηση των ταξί…Σε δέκα χιλιάδες αδέσποτα θα βάλει τη φάτσα του ο Κακλαμάνης…

Mάσκα με την φάτσα του θα φορέσει σε δέκα χιλιάδες αδέσποτους σκύλους και γάτες της πρωτεύουσας ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, μετά την σχετική άρνηση των ιδιοκτητών ταξί να συμμετάσχουν στην προεκλογική του καμπάνια. Όπως ανακοινώθηκε, θα.....

Ο Σαμαράς θεωρεί ζητιάνο τον Λαό και μοιράζει ψίχουλα


Ο Σαμαράς θεωρεί ζητιάνο τον Λαό και μοιράζει ψίχουλα

Στην λογική του «ζήτουλα» κινούνται στην κυβέρνηση, με τον Σαμαρά να προσβάλει τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια των συμπατριωτών μας με την περιβόητη εξαγγελία του ότι θα μοιράσει 500 εκατομμύρια ευρώ σε ένα εκατομμύριο συμπατριώτες μας.
Ήδη, τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης άρχισαν τις θριαμβολογίες, μπας και πειστεί κανένας και ψηφίσει τη ΝΔ στις ευρωεκλογές. Για να κατασκευάσουν το υποτιθέμενο πλεόνασμα έπρεπε προηγουμένως να διαλύσουν την οικονομία μας, να μειώσουν μισθούς και συντάξεις, να καταργήσουν τα επιδόματα, να....

Ματθαιόπουλος και Ζαρούλια στέλνουν το μήνυμα: "Ακόμη και μέσα από τις φυλακές ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής θα είναι νικηφόρος..."

Δείτε το βίντεο...

ΚΚΕ: "Ανοίξτε τα σύνορα και νομιμοποιήστε όλους τους λαθρομετανάστες"

metanastes-660_20
Με αφορμή τον πνιγμό 7 λαθρομεταναστών που επιχειρούσαν να εισέλθουν στην πατρίδα μας, μέσω Λέσβου (ένα τραγικό περιστατικό βεβαίως, με το οποίο ασφαλώς και ΔΕΝ χαιρόμαστε…), το «τιμημένο» κουκουέ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επαναλαμβάνει τη θέση του στο θέμα της λαθρομετανάστευσης. Δηλαδή: ανοίξτε τα σύνορα, αφήστε τους όλους να μπούνε στον «παράδεισο» και δώστε τους άμεσα πολιτικό άσυλο. Την παραθέτουμε για να τη μελετήσουν οι Έλληνες άνεργοι, που τους κλέβουν το ψωμί οι λαθρομετανάστες, αλλά και οι Έλληνες εργαζόμενοι, που τους ρίχνουν τα μεροκάματα οι λαθρομετανάστες. Ιδού ποιους υποστηρίζουν οι κόκκινοι εργατοπατέρες:
«Η νέα τραγωδία στο Αιγαίο, που μετατρέπεται σε.....

"Οργώνουν" ολόκληρη τη Στερεά Ελλάδα τα στελέχχη της "Ελληνικής Αυγής για τη Στερεά Ελλάδα" στέλνοντας παίρνοντας το μήνυμα της Νίκης...ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης με το συνδυασμό της "Ελληνικής Αυγής για τη Στερεά Ελλάδα", Απόστολος Γκλέτσος μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Ιωάννη Μάλλιαρη, καθώς και κλιμάκιο συναγωνιστών από Λαμία και Εύβοια, πραγματοποίησαν σειρά επισκέψεων το διήμερο 17-18 Μαρτίου στο νομό Ευβοίας.
Μια σειρά επισκέψεων  που δεν περιορίστηκε στις τυπικές συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς, αλλά περισσότερο επικεντρώθηκε στην επαφή με τους εργαζόμενους, τους  πολίτες, και σε ενημερωτικές δράσεις των κατοίκων της Ευβοίας, δίνοντας μια πρώτη απάντηση για την περιφέρεια της Στερεάς στα παπαγαλάκια του συστήματος.
Η ενθουσιώδης συμμετοχή του κόσμου και το....