Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 29, 2014

Στην δημοσιότητα η “Λίστα Νικολούδη” με δημάρχους, περιφερειάρχες και συμβούλους τους - Διαβάστε πριν ψηφίσετε!


Στην δημοσιότητα η “Λίστα Νικολούδη” με δημάρχους, περιφερειάρχες και συμβούλους τους - Διαβάστε πριν ψηφίσετε!

Στην δημοσιότητα διέρρευσε η περιβόητη «Λίστα Νικολούδη» με τους αιρετούς – δημάρχους και περιφερειάρχες – που είτε είχαν καταθέσει ψευδής δήλωση πόθεν έσχες, είτε δεν είχαν καταθέσει καθόλου στα χρόνια που διατέλεσαν σε αυτές τις θέσεις. Στην λίστα περιλαμβάνονται γαλάζια και πράσινα ονόματα καθώς και υβριστές της Χρυσής Αυγής, όπως ο Δήμαρχος Κερατσινίου, που είτε υπήρξαν ανειλικρινείς σχετικά με την δήλωση τους (γιατί, άραγε;), είτε δεν ασχολήθηκαν να την υποβάλλουν (επίσης γιατί, άραγε;).
Θυμίζουμε ότι......

Παραιτήθηκε ολόκληρη η συνδικαλιστική ένωση φαμακοποιών της ΝΔ... Γκεμίζεται η ψοφοδεξιά του Σαμαρά...

Παραθέτουμε όλη την ανακοίνωση του συνδικαλιστικού οργάνου των φαρμακοποιών της ΝΔ που η Χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου προς τέρψιν λίγων επιχειρηματιών - ξένων φυσικά - ετοιμάζεται να οδηγήσει στη φτωχοποίηση και το θάνατο της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας...

Διαβάστε:

«Κύριοι, με την παρούσα επιστολή μας σας δηλώνουμε την παραίτηση όλων των μελών μας από το Δ.Σ. της Ε. Κ.Ο. Φαρμακοποιών ΝΔ εφόσον ψηφιστεί το νομοσχέδιο - τέρας που αφορά το οριστικό κλείσιμο και απαξίωση του επαγγέλματος μας.

Πιστεύαμε πως......

Διαλύεται το μόρφωμα του Καμμένου...92 αποχωρήσεις μελών και στελεχών!

Η αρχή έγινε πριν από 3 ημέρες με την αποχώρηση 2 βουλευτών. Σήμερα παίρνουν σειρά ούτε ένα, ούτε ούτε δύο, ούτε τρία... αλλά 92 άτομα από όλη την Ελλάδα που πίστεψαν στον "πατριωτικό" - "αντιμνημονιακό" χαρακτηρα του κόμματος του twitter και είδαν οι ελπίδες τους να κομματιάζονται όταν ο Πρόεδρος περιόδευε στα νησιά με τον Ηλιάτορα, στις Άλπεις και χέρι - χέρι με το λαθρολάγνο Τσίπρα να ετοιμάζει την επόμενη κομμουνιστική κυβέρνηση.

Το κόμμα λοιπόν του Καμμένου είναι ένα βήμα πριν από τη... διάλυσή του και αυτή είναι η... ευτυχής κατάληξη όλων των κομμάτων "μιας χρήσεως" που.....

Εκλιπαρούν τα παπαγαλάκια της "πιάτσας Συγγρού" (Anteinews) να φυλακιστεί ο Ηλίας Κασιδιάρης και οι υπόλοιποι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μήπως και σωθεί η ΝΔ...

Οι αμετανόητοι σαμαροφρουροί του antinews δεν περνά μέρα που να μην ξεσπαθώνουν κατά της Χρυσής Αυγής τις περισσότερες φορές με γελοίο και ταυτόχρονα χυδαίο τρόπο.
Μέσα στα παραληρήματα τους όμως διακρίνονται και ορισμένα ψήγματα αλήθειας.

Προσφάτως λοιπόν οι διαδικτυακοί κονδυλοφόροι του Σαμαρά έγραψαν ένα άρθρο - ονείρωξη με τίτλο "Η ΝΔ μπορεί να θριαμβεύσει στις εκλογές" στο οποίο οριοθετούσαν τη βασική στρατηγική της ψοφοδεξιάς για να.... επιζήσει μέχρι τις επικείμενες εκλογές.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

"Πως όμως διαμορφώνεται σήμερα η πολιτική κατάσταση;
Η τακτική Σαμαρά απέναντι στην Χρυσή Αυγή αρχίζει να .....

Μπουτάρης για Θεσσαλονικείς: "Είναι κομπλεξικοί και χωριάτες..."

Δεν του έφθαναν μάλλον του Μπουτάρη οι αποδοκιμασίες από τους Θεσσαλονικείς - οπαδούς του Άρη προ ημερών όταν εν χορώ 2 λεπτά τον εξύβριζαν ασταμάτητα ωθώντας τον τελικά να φύγει από το κλειστό που ήταν καλεσμένο είπε να προκαλέσει ακόμη περισσότερο τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

Καλεσμένος στην εκπομπή των Καμπουράκη - Οικονομέα στο MEGA (πού άλλού...), χαρακτήρισε τους Θεσσαλονικείς "Χωριάτες" και "Κομπλεξικούς".

Ήταν τέτοιο το θράσος και το μένος του μάλιστα που.....

Bankingnews: "Η χρυσή Αυγή έχει καθαρό πολιτικό λόγο... Το ποτάμι λέει αριστερές μπρούφες.."


Bankingnews: Ο πολιτικός λόγος της Χρυσής Αυγής είναι καθαρότερος από την αριστερίζουσα μπαρουφολογία του “Ποταμιού”

Παραθέτουμε αυτούσια την ανάλυση του δημοσιογράφου Πέτρου Λεωτσάκου για τον πολιτικό λόγο της Χρυσής Αυγής σε σχέση με το νεοσύστατο κόμμα των νταβατζήδων της ενημέρωση όπως δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα Bankingnews.gr:

Δύο κόμματα, δύο διαφορετικοί κόσμοι - Εθνικιστές από την μια πλευρά κρυπτοπασοκοαριστερίζοντες από την άλλη
Γιατί ο πολιτικός λόγος της Χρυσής Αυγής είναι καθαρότερος από την αριστερίζουσα μπαρουφολογία που προβάλει το Ποτάμι
Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε τις βασικές διαφορές των δύο κομμάτων της Χρυσής Αυγής που αντιπροσωπεύει τις....

“Ευνομία παντού”: Ληστεία δίπλα στο φυλασσόμενο σπίτι του Δένδια


“Ευνομία παντού”: Ληστεία δίπλα στο φυλασσόμενο σπίτι του Δένδια

Η παρακάτω απίστευτη είδηση που σας μεταφέρουμε, προέρχεται από το καθεστωτικό «Βήμα»:

«Λήστεψαν, όπως με πληροφόρησαν, ιδιοκτήτρια καταστήματος κάτω από τη μύτη των αστυνομικών που φυλάνε την οικία του κ. Ν. Δένδια στο Παγκράτι. Όπως μου είπαν, το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη νωρίς το απόγευμα. Ο δράστης κτύπησε και απείλησε την γυναίκα ζητώντας της χρήματα. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε και ασθενοφόρο μετέφερε τη γυναίκα σε νοσοκομείο. Κάτοικοι της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν στο.....

"Ντου" οπαδών της ΑΕΚ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ: "Δούρου, συνεργάτιδα του Τσοχατζόπουλου μην πιάνεις στο στόμα σου την ΑΕΚ...Λαθρολάγνοι μακρυά από την ΑΕΚ μας"

30 με 50 οπαδοί χθες το βράδυ έκαναν "ντου" στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, επιδιώκοντας να βρουν την υποψήφια περιφερειάρχη της Κουμουνδούρου για την Αττική, για να της εκφράσουν τα"αισθήματά" τους για τις πρόσφατες δηλώσεις της ότι "το γήπεδο της ΑΕΚ δε θα φτιαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια".

Έμειναν στα γραφεία για περίπου μισή ώρα, φωνάζοντας συνθήματα και αποδοκιμάζοντας πολύ έντονα τη Δούρου, αλλά και το ΣΥΡΙΖΑ συνολικά, και αποχώρησαν στέλνοντας τα μηνύματα τους προς διάφορες κατευθύνσεις αποτυπωμένα στα φέιγ βολάν που έριξαν στα γραφεία και στη γύρω περιοχή:

"Αυτός ο ναός και αυτή η εκκλησιά μας ανήκουν. Τουρκολάγνοι και......

Τραγέλαφος για τη ΝΔ... Απολύθηκε ο "ναζί" νεοδημοκράτης και προσλήφθηκε ο....άλλος "ναζί" Άι Βασίλης!!!!!

151149-neonazi

Ο πίσω απ’ τον …Αη Βασίλη,  νεοδημοκράτης -λέει- οδηγός του βουλευτή Τραγάκη, απολύθηκε…
Οι πληροφορία μας ότι, στη θέση του,   προσλήφθηκε ο …Αη Βασίλης (!!!), 
 
 

Περιοδικό "ΕΠΙΚΑΙΡΑ": "Η ΝΔ θα συντριβεί στις ευρωεκλογές για αυτό ο Σαμαράς δε θέλει να κατέβει η Χρυσή Αυγή σε αυτές.."

Βρώμικες μεθοδεύσεις Σαμαρά για να αποτραπεί η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές
Τις πραγματικές προθέσεις της πλέον επικίνδυνης κλίκας που κυβέρνησε ποτέ τη χώρα, απέδωσε σε άρθρο του στο περιοδικό «Επίκαιρα», ο δημοσιογράφος Γ. Δελαστίκ. Ο τελευταίος αποκαλύπτει δίχως περιστροφές πως στόχος του Σαμαρά και της κυβερνητικής συμμορίας είναι η καθ' οιονδήποτε τρόπο αποτροπή της καθόδου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στις επερχόμενες ευρωεκλογές.
Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, το σκεπτικό του πρωθυπουργού της Χούντας του Μνημονίου και του επιτελείου του, έχει ως εξής: η πολιτική επιβίωση της ψοφοδεξιάς ΝΔ εξαρτάται από την εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής, διότι σε αντίθετη περίπτωση, εκείνη η παράταξη η οποία θα εξαφανιστεί είναι το κόμμα της Συγγρού.
Γράφει ο Γ. Δελαστίκ: «Τον Ιούνιο του 2012 πάνω από 2.700.000 ψηφοφόροι είχαν ψηφίσει υπέρ των τριών δεξιών κομμάτων (εννοεί Χρυσή Αυγή, το κόμμα Καμμένου και τη ΝΔ). Στις ευρωεκλογές του Μαΐου μπορεί το ποσοστό της ΝΔ στο σύνολο των δεξιών ψηφοφόρων ακόμη και να.....

Ακόμη μια "εγκληματική δράση" της "Ελληνικής Αυγής για τη Δυτική Ελλάδα" και της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής Πατρών....Ανθρωπιστική βοήθεια σε 2.000 οικογένειες της Κεφαλονιάς!

Το δεύτερο πακέτο ανθρωπιστικής βοήθειας στο Ληξούρι διένειμε η Χρυσή Αυγή της Πάτρας. Η βοήθεια συγκεντρώθηκε με πρωτοβουλία του υποψηφίου Περιφερειάρχη με την "Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα" Χρήστου Ρήγα, και εστάλει στο Ληξούρι με επικεφαλής τον Ανδρέα Νικολακόπουλο.
Συνολικά μοιράστηκαν 40 τόνοι ειδών πρώτης ανάγκης, ρουχισμού και 11.500 μερίδες έτοιμου φαγητού σε περισσότερες από 2.000 οικογένειες της Παλικής.
Ο Ανδρέας Νικολακόπουλος, ικανοποιημένος από την τελική έκβαση της αποστολής του δήλωσε:
"Σε μία εποχή που το αγνό εθνικιστικό ιδεώδες διώκεται, που βουλευτές μας αδίκως φυλακίζονται και.....

Η ιδεολογία του φύλου


Η νέα θεωρητική κατασκευή του εργοστασίου της πολιτικής ορθότητας είναι η ιδεολογία του φύλου. Τι λέει η καινούργια θεωρία της πολιτικής ορθότητας; Πώς βιολογικό φύλο δεν υπάρχει. Άντρες και γυναίκες μοιάζουν μεταξύ τους. Το φύλο είναι μια κοινωνική κατασκευή. Το φύλο καθορίζεται από την κοινωνία και το οικογενειακό περιβάλλον.

Πρέπει να αφήνουμε τα παιδιά ελεύθερα να επιλέγουν το φύλο της αρεσκείας τους; Πρωτοπόρος δυστυχώς και σε αυτή την καινοτομία η Γαλλία, η οποία ετοιμάζεται να εισάγει την διδασκαλία της θεωρίας του φύλου στα σχολεία από τις πολύ μικρές τάξεις. Ήδη έχει ξεκινήσει ένα....