Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 01, 2014

Χιλιάδες οι Έλληνες στον Άγιο Παντελεήμονα - 14 (!) άτομα η παράνομη αντισυγκέντρωση…

Έχουν πολύ πλάκα εκεί στην «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία με τα όσα γράφει δικαιολογεί πλήρως τον χαρακτηρισμό «εφημερίδα των φωτομοντάζ». Αναφερόμενη στην χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση στον Άγιο Παντελεήμονα είναι φανερό ότι ενοχλήθηκε σφόδρα από την επιτυχία της.

Μην έχοντας ίχνος φιλοτίμου και ευθιξίας ο συντάκτης της φυλλάδας...

Χρυσή Αυγή: Ενός λεπτού σιγή για τους Ήρωες της ΕΟΚΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Η Χρυσή Αυγή τιμώντας τους Κύπριους Ήρωες αιτήθηκε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην Ολομέλεια της Βουλής, καθώς σήμερα συμπληρώνονται 59 χρόνια από την έναρξη του εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα της θρυλικής ΕΟΚΑ του Γεωργία Γρίβα Διγενή.

Αρβανίτης άψογος για ακόμη μία φορά, μίλησε για τον αγώνα της ΕΟΚΑ μέσα στο ναό της προδοσίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Χαμός από τους ΑΕΚτζήδες στο ΟΑΚΑ: “Δούρου ασχολήσου με τζαμιά κι άσε ήσυχη την Αγιά -Σοφιά”

Όταν η Δούρου αποφάσισε να κάνει παιχνίδια στην πλάτη της ΑΕΚ έγινε χαμός! Πλημμύρισε η κουμουν-Δούρου ολόκληρη από χιλιάδες φειγ βολάν.

Αναρτήθηκε πανό στο ΟΑΚΑ και όλο το γήπεδο φώναζε το σύνθημα "Δούρου...

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΔΗΛΩΣΕ ΚΙ ΕΣΥ!

1521171_orig
Αν και έχει λήξει (από την 28η Μαρτίου) η κανονική προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στις ελληνικές πρεσβευτικές και προξενικές αρχές των Ελλήνων που διαμένουν σε χώρες της Ε.Ε. , για να ψηφίσουν στις επερχόμενες ευρωεκλογές, δόθηκε παράταση μέχρι την 4η Απριλίου. Η παράταση δόθηκε λόγω του ότι το ενδιαφέρον των Ελλήνων για να ψηφίσουν ξεπέρασε κάθε προσδοκία, όπως ομολογεί και ο Μιχελάκης στην απόφαση παράτασης.
Και βέβαια, το μεγάλο ενδιαφέρον των Ελλήνων της Ε.Ε. να ψηφίσουν, δεν οφείλεται στη…

1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955 – ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ ΗΡΩΪΚΗΣ Ε.Ο.Κ.Α.

eoka_article__article

Η πρώτη προκήρυξις του Αγώνα

«Με την βοήθειαν του Θεού, με πίστην εις τον τίμιον αγώνα μας, με την συμπαράστασιν ολοκλήρου του Ελληνισμού και με την βοήθειαν των Κυπρίων ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΖΥΓΟΥ με σύνθημα.. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ. Από τα βάθη των αιώνων μας ατενίζουν όλοι εκείνοι που ελάμπρυναν την Ελληνική Ιστορίαν δια να διατηρήσουν την Ελευθερίαν των, οι Μαραθωνομάχοι, οι Σαλαμινομάχοι, οι Τριακόσιοι του Λεωνίδα και οι νεώτεροι του Αλβανικού Έπους. Μας ατενίζουν όλοι οι αγωνισταί του 21, οι οποίοι μας εδίδαξαν ότι, η απελευθέρωσις από τον ζυγό δυνάστου αποκτάται πάντοτε με αίμα. Μας ατενίζει σύμπας ο Ελληνισμός, ο οποίος παρακολουθεί με αγωνίαν και εθνικήν υπερηφάνειαν. Ας απαντήσωμεν λοιπόν με έργα ότι θα γίνωμεν «πολλώ κάρρονες» τούτων.
Είναι καιρός να δείξωμεν στον κόσμον όλον ότι ....

Η Χρυσή Αυγή διαλύεται αλλά είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που κάνει ακόμη εκδηλώσεις.... Αύριο στου Παπάγου στις 7:30 εκδήλωση με τον Ηλία Παναγιώταρο

PAPAGOU 1

Οι δράσεις ενημέρωσης των πολιτών για τις θέσεις της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” συνεχίζονται.
Eπόμενος σταθμός ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού όπου θα πραγματοποιηθεί Πολιτική εκδήλωση στο πολιτιστικό κέντρο Παπάγου την Τετάρτη 2 Απριλίου  και ώρα 7:30 μ.μ. στην διασταύρωση των οδών Νευροκοπίου & Αργυροκάστρου.
Oμιλητές:
  • Ηλίας Παναγιώταρος (υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής)
  • Ανδρέας Φωτόπουλος (υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα)
  •  Ελένη Ζαρούλια ( Βουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου “Χρυσή Αυγή”)
http://giathnattikh.blogspot.gr/2014/03/24-1930.html#.UzqjOPl_uSo

ΩΠΑ ΤΗΣ… Ο ΑΡΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ… ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!

38FF529B3E62B59418E3F4B5CB28A9F1
Εκλογές έρχονται, τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις θυμίζουν θερμοκρασίες… Βορείου Πόλου, εν αντιθέσει με τα ποσοστά του Η. Κασιδιάρη που χτυπάνε ταβάνι, κι έτσι ο (χαριτόβρυτος…) Αρούλης Σπηλιωτόπουλος αποφάσισε να το παίξει και ολίγον… «ρατσιστής» (σύμφωνα με την τρέχουσα πολιτικώς ορθή ορολογία…).
Έγραψε, λοιπόν, που λέτε, άρθρο στην διαδικτυακή «HisMasterVoice» (antinews), με τίτλο «Η Ελλάδα και το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης».
Στο άρθρο αυτό, ο Αρούλης χαρακτηρίζει τη λαθρομετανάστευση «εθνικό κίνδυνο», μιλώντας για....

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ"

555876_204656369716060_2054499306_n
Έχουμε γράψει επανειλημμένως ότι ένας από τους λόγους που ο φον Αντωνάκης έκλεισε τον Αρχηγό και 5 βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη φυλακή, ενώ ετοιμάζεται να κλείσει μέσα και τους υπολοίπους, είναι για να περνάει στη βουλή τα διάφορα νομοσχέδια της δυστυχίας μας… δια περιπάτου. Διαβάστε τι αναφέρει σχετικά άρθρο της ζητωμνημονιακής-καθεστωτικής «Καθημερινής», υπό τον τίτλο: «Εκλογές, από τώρα έως το 2016…»:
«Θεωρείται βέβαιο ότι.....

Πρώτη η «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» στην δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά με 27%! Κλάμα και ψέματα από Πρετεντέρη

Δύο δημοσκοπήσεις σε ταυτόχρονη μετάδοση, με τόσο μεγάλη απόκλιση αποτελεσμάτων δεν έχει ξαναγίνει. Από την μία έχουμε την δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά που έχει αποδείξει στην διπλή εκλογική διαδικασία του 2012 την αξιοπιστία του και από την άλλη έχουμε μία εταιρία, την GPO, που έχει αποδειχτεί αναξιόπιστη πολλές φορές στην εκπομπή του εμπαθούς Πρετεντέρη.

Φυσικά η μόνη που χρήζει πραγματικά σχολιασμού είναι η δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά, η οποία δείχνει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα στην «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα». Πρώτος στην κούρσα για τον Δήμο Αθηναίων είναι ο ......

ΣΤΗΜΕΝΗ Η «ΔΙΑΓΡΑΦΗ» ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ, ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Spiliotopoulos_vs-Kaklamanis-Febr-2014-vorini-23235236
 Γράφει ο Αντίοχος. 

Από τη στιγμή που ο Η. Κασιδιάρης έκανε γνωστή την πρόθεσή του να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, διαμορφώθηκε ένα μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα υπέρ του, ρεύμα το οποίο περνούσε και τα όρια της Χρυσής Αυγής.
Ούτως εχόντων των πραγμάτων, όσοι «πρωτοκλασάτοι» της νουδούλας βολιδοσκοπήθηκαν για να θέσουν υποψηφιότητα (Δένδιας, Βορίδης, Γεωργιάδης, Κεφαλογιάννη, Πιπιλή κ.λπ.) αρνούνταν να κάψουν το πολιτικό τους μέλλον με μια βέβαιη ήττα.
Εν τέλει, η ΝΔ έδωσε το «χρίσμα» στον (χαριτόβρυτο…) εθελοντή αυτόχειρα Αρούλη. Υπήρχε, όμως, και δεύτερος… εθελοντής, ο Νικήτας ο Κακλαμάνης. Ο οποίος, προς γενική κατάπληξη δεν πήρε το χρίσμα, παρότι χειρότερα από....

Ο Εθνικός Ύμνος ακούγεται στον Άγιο Παντελεήμονα στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Η ιερότερη και συγκλονιστικότερη στιγμή σε κάθε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής..

Αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα όταν γίνεται στην περιοχή που αποτελεί την αρχή της πορείας προς τη λευτεριά της Ελλάδος.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ – ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!

Marine-LePen
Θριάμβευσε και στη δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών στη Γαλλία, το Εθνικό Μέτωπο, κι όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Φλοριάν Φιλιπό: «Είχε τις υψηλότερες επιδόσεις στην ιστορία του στις δημοτικές εκλογές στη Γαλλία».
Έτσι, το Ε. Μ. επικράτησε σε τουλάχιστον οχτώ μεγάλες πόλεις, μεταξύ τους η Μπεζιέρ (νοτιοδυτική Γαλλία) και η Φρεζύς (νότια) και εξέλεξε περίπου 1.200 δημοτικούς συμβούλους. Τεράστιος αριθμός, αν λάβουμε υπόψη μας ότι συμμετείχε μόνο στις μεγάλες πόλεις της χώρας.
Σε αυτές δε που.....