Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 04, 2014

Ο Ευαγγελάτος στο newsit αγχώνεται με τις αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής, αλλά οι αναγνώστες του έχουν άλλη άποψη!

Μοίρασε πόνο ο Κασιδιάρης στη βουλή σήμερα. Κατήγγειλε τη σκευωρία και τις προσωπικές παρεμβάσεις του Σαμαρά στη δικαιοσύνη, για τη φυλάκιση των στελεχών της Χρυσής Αυγής επειδή τους έπαιρνε ψήφους. Η ομολογία Μπαλτάκου έχει αγχώσει τους δημοσιογραφικούς λακέδες, που αδυνατώντας να αντιπαρατεθούν στις αποκαλύψεις, βγάζουν χολή, αλλά κανείς δεν τους πιστεύει πια.

Ο Ευαγγελάτος στο newsit ενοχλημένος από τις αποκαλύψεις, γράφει για... βρώμικο παιχνίδι, αλλά οι αναγνώστες στα σχόλια έχουν άλλη άποψη. Οι αποκαλύψεις έχουν διαλύσει τη σκευωρία στα μάτια του Ελληνικού λαού και τα χώνουν άγρια στο καθεστώς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...

Διεθνής σάλος για την παρέμβαση Σαμαρά στη Δικαιοσύνη - Η κυβέρνηση υπό κατάρρευση

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ακόμη και τα πιο σκληρά ξένα σιωνιστικά ΜΜΕ γράφουν ανοιχτά ότι η κυβέρνηση, που αποθέωναν μέχρι προχθές, βρίσκεται σε κατάσταση διάλυσης και πανικού.

Τεράστιο διεθνή αντίκτυπο είχε η στυγνή ομολογία του στενού συνεργάτη του Σαμαρά και γενικού γραμματέα της κυβέρνησης πως ο πρωθυπουργός έχει παρέμβει στο έργο επίορκων δικαστικών, απαιτώντας την παράνομη και αντισυνταγματική προφυλάκιση του Αρχηγού και βουλευτών της Χρυσής Αυγής και κατ' επέκταση την πολιτική δίωξη του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Η γενική εικόνα συνοψίζεται στη φράση...

Καθημερινή: Η πρωτοβουλία πέρασε πλέον στη Χρυσή Αυγή!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το καθεστώς σε κατάσταση πανικού, με τη Χρυσή Αυγή κυρίαρχη και πιο δυνατή από ποτέ!

Μια ανάλυση σχετικά με τις (πρώτες…) επιπτώσεις των αποκαλυπτικών εξομολογήσεων Μπαλτάκου, υπό τον τίτλο «τα αναπόφευκτα ατυχήματα», δημοσιεύεται στην καθεστωτική ναυαρχίδα «Καθημερινή». Ας παρακολουθήσουμε τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της:

«Ο ανεκδιήγητος κ. Μπαλτάκος με τους ισχυρισμούς του ενδέχεται να πλήξει την αξιοπιστία της δικαστικής διαδικασίας διώξεως της Χρυσής Αυγής. Διαψεύσεις και αντιδράσεις υπήρξαν και από μέλη της κυβερνήσεως, που αναφέρθηκαν στη συνομιλία, αλλά και από εκπροσώπους της Δικαιοσύνης. Ωστόσο, σε τέτοιες περιπτώσεις...

ΟΙ ΔΗΘΕΝ "ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ" ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ: ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΤΗΝ 25Η ΜΑΙΟΥ!

Με τη συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής, το Μαξίμου είχε αποφασίσει τη σύσταση ομάδας με επικεφαλής τον Μπαλτάκο και βοηθούς τους Βορίδη, Γεωργιάδη και άλλους μικρότερου βεληνεκούς, οι οποίοι θα έβγαιναν προσωρινά –την προεκλογική περίοδο- στη «βιτρίνα» της Συγγρού, για να σηματοδοτήσουν τη… δεξιά στροφή της νουδούλας (λαθρομεταναστοφαγία κ.τ.λ.). Με πρώτο στόχο, μήπως και κρατήσουν στο μαντρί πρώην ψηφοφόρους της που είναι με το ένα πόδι στην Χρυσή Αυγή. Τα σχέδιά τους όμως έγιναν σκόνη και θρύψαλλα μετά τις ομολογίες Μπαλτάκου, σχέδια για τα οποία μίλησε ο ίδιος ο Μπαλτάκος στον realfm:

«Κάποιος έπρεπε να είχε επαφή για το καλό της χώρας με αυτούς τους ανθρώπους. 500.000 Έλληνες που τους ψήφισαν δεν είναι Ναζί. Κανένας δεν είναι Ναζί. ότι έκανα εξυπηρετούσε ένα σκοπό. Έπρεπε να...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ;

10007022_10203001055645224_469663220_n
Γράφει ο Αντίοχος.

Μια βόμβα μεγατόνων έριξε χθες το βράδυ στη βουλή, κατά τη διάρκεια συζήτησης για τον νέο νόμο για τις ευρωεκλογές, ο πασοκάνθρωπος Λεωνίδας Γρηγοράκος. Και βέβαια δεν πρόκειται για όποιον κι όποιον, αλλά για τον αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, οπότε η σχετική δήλωση αποκτά ξεχωριστή σημασία. Ιδού: «Εγώ δεν μπορώ να αποκλείσω ότι με αυτά που γίνονται σήμερα δεν θα πάμε σε τριπλές εκλογές». 

Απευθυνόμενος, δε, στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «Ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα δεχτούν την πρόταση σας για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για να διαλευκανθεί η υπόθεση με.....

Ηλίας Κασιδιάρης - Καταπέλτης στη Βουλή: "Η σιωπή όλων σε αυτή την ομολογία της συνταγματικής εκτρωπής είναι στήριξη στην κυβέρνηση της Χούντας.. Με 30 υπογραφές πέφτει ο Σαμαράς...ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ"

Επανήλθε στη Βουλή και συνεχίζει από εκεί που άφησε το έργο του ο Ηλίας Κασιδιάρης...

Από το ξεκίνημα της αποδόμησης της άθλιας - ξεφτυλισμένης ψοφοδεξίας του Σαμαρά..

Δείτε το βίντεο...

Τρομερός Παναγιώταρος στο ART tv...:"Τους αποκαλύψαμε τους ξεφτυλισμένους... Εμείς θα ρίξουμε τη κυβέρνηση της χούντας που κλείνει φυλακή βουλευτές για να σώσει το τομάρι της"

"Αν δεν αποφυλακιστούν ο Αρχηγός και οι βουλευτές μας θα συνεχίσουμε τις αποκαλύψεις μέχρι τέλους..."
"Ο Μάκης Βορίδης ενορχηστρωτής των διώξεων..."
"Έχουμε ράμματα για τη γούνα πολλών και διάφορων στο πολιτικό σύστημα"

Δείτε το βίντεο..

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στον εμβρόντητο Τράγκα: "Έχουμε όλες τις αποδείξεις για τη σκευωρία που μας στήθηκε... Η κυβέρνηση είναι έκπτωτη"

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με τον Ηλία Κασιδιάρη να λέει στον κολαούζο της διαπλοκής και θασύτατο, Τράγκα, ότι μέσα σε 2 λεπτά αποδείξαμε τη σκευωρία......

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…!!

1497977_286708861494063_1166916729_o

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η “ΕΝΤΟΛΗ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ… ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!....

Νέα παραδοχή Μπαλτάκου... "Εμείς δημιουργήσαμε τους αποστάτες της Χρυσής Αυγής..."


Νέα ομολογία - σοκ Μπαλτάκου: Οι αποστασίες βουλευτών της Χρυσής Αυγής οφείλονται σ’ εμάς!

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας υπογράφει σήμερα στην Ελευθεροτυπία ένα κείμενο, το οποίο στην ουσία αποδεικνύει την παρέμβαση της κυβέρνησης στην περίπτωση των δύο πρώην βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Συγκριμένα ο Ντάσκας κάτω από τον τίτλο «Μπαλτάκος: Είχα ενημερώσει για όλα το Μαξίμου!» γράφει τα εξής:
«Ε, βέβαια και είχα συνεργασία με το Μαξίμου και γνώριζε όλες τις επαφές μου με την Χρυσή Αυγή. Θα δούμε πως θα αμυνθώ… Αύριο θα αποφασίσω τι θα πω…». Αυτά είπε σε στενό συνεργάτη του χθες  στις 8:20 το βράδυ ο Τάκης Μπαλτάκος και άνθρωποι που τον γνωρίζουν θεωρούν πως είναι σχεδόν βέβαιο ότι σε δεύτερο χρόνο, ίσως σήμερα, θα πει τα ίδια πράγματα και δημόσια…
Ο κ. Μπαλτάκος είπε σχεδόν ευθέως ότι «είχα τις επαφές γιατί δεν.......

Τα αποτυπώματα της σκευωρίας...Όταν τα ΜΜΕ αποκάλυπταν ότι η "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη λαμβάνει εντολές από το Μαξίμου και το Σαμαρά...ΒΙΝΤΕΟ

Ξαφνικά όλοι κάνουν τις "μωρές παρθένες" στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης - πλην ελαχίστων εξαιρέσεων - και μετά βδελυγμίας απορρίπτουν κάθε υπόνοια πιθανότητας να έχει παρέμβει το πολιτικό καθεστώς στο έργο της δικαιοσύνης δίνοντας εντολές για την πολιτική δίωξη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Για τον Σαμαρά δε, ούτε λόγος... Λες και είναι ο πατέρας - εργοδότης τους..

"Αποκλείεται να παρενέβη ο Σαμαράς στη δικαιοσύνη..."
"Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Ούτε τον Σαμαρά, ούτε τον Αθανασίου, ούτε τον Δένδια θα ακούσουν οι εισαγγελείς και οι ανακρίτριες"

Ξεχνούν βέβαια τα ρεπορτάζ των φυλλάδων το Φθινόπωρο που διψούσαν για... αίμα Εθνικιστών και σκιαγραφούσαν το... παρασκήνιο της σκευωρίας έστω και......

Η αρχή του τέλους μια πολιτικής σκευωρίας - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Η αρχή του τέλους μια πολιτικής σκευωρίας - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Η αποκάλυψη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ από τον Τάκη Μπαλτάκο, μία αλήθεια, την οποία καθόλου πειστικά διέψευσε, γιατί ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ τόση αλήθεια το ένοχο καθεστώς, είναι η αρχή του τέλους μιας τερατώδους πολιτικής σκευωρίας.
Όμως οι ΣΚΕΥΩΡΟΙ, περί άλλων τυρβάζουν... Τους φτύνουν και αυτοί λένε πως ψιχαλίζει!
Αντί να απαντήσουν στην ουσία για την ωμή και δικτατορική παρέμβαση στη δικαιοσύνη, για το πως οδηγήθηκαν χωρίς στοιχεία στην φυλακή μέχρι τώρα έξι βουλευτές και αναμένεται συνέχεια, αντί να απαντήσουν με ΣΤΟΙΧΕΙΑ αναμασούν αναθέματα.
ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ τους λειτουργούς της δικαιοσύνης, οι οποίοι προσπαθούν να.....

ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

ceb7-cf80ceb9cf83cf84ceb9cf83-cebdceb9cebaceb1
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.
Ορμώμενος από μία πρόσφατη δήλωση του Γ. Τράγκα προς τον Άδωνι Μανωλίδη – Γεωργιάδη, σύμφωνα με την οποία το (από)κομμα του τελευταίου προετοιμάζεται για μετεκλογική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ, όπως επίσης και για τα “στασίδια” στα μεγάλα κανάλια τα οποία, σύμφωνα με τον έμπειρο δημοσιογράφο, έχει “κλεισμένα” ο Α. Τσίπρας, κρίνω σκόπιμο να επιχειρήσω μία αναδρομή στα πολιτικά δρώμενα της Πατρίδας μας, προς επαλήθευση της άποψης που μας θέλει μόνους εναντίον σύσσωμου του πολιτικού κατεστημένου, ξένου κι εντόπιου.
Κατ’ αρχήν οι ιδεολογικές μας καταβολές βρίσκονται στις.....