Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 11, 2014

Εθνικιστικός σεισμός στην παρουσίαση της Ελληνικής Αυγής για Αττική - Ο κόσμος έκανε ουρές μέχρι το δρόμο!


Εκατοντάδες Έλληνες έδωσαν βροντερό παρόν στην επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Αυγής για την Αττική. Για ακόμη μια φορά η αίθουσα της εκδήλωσης αποδείχθηκε μικρή με τον κόσμο να περιμένει στο προαύλιο για να παρακολουθήσει τις ομιλίες των υποψηφίων της Ελληνικής Αυγής.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο Περικλής Μουλιανάκης, ο Μιχάλης Παπαδημητρίου και τα υπόλοιπα στελέχη του συνδυασμού γνώρισαν την απόλυτη αποθέωση, ενώ όταν βγήκε να μιλήσει ο Ηλίας Κασιδιάρης...

Η παρουσίαση της δημοσκόπησης του zougla.gr από τον Τριανταφυλλόπουλο: "Η ΝΔ είναι ένα κόμμα παράλυτο, η Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα" - ΒΙΝΤΕΟ

Η δημοσκόπηση δικαιώνει απόλυτα τη Χρυσή Αυγή καταγράφοντας την διαρκή άνοδο του κινήματος, που είναι εμφανής στην Ελληνική κοινωνία. Ο Τριανταφυλλόπουλος παραδέχεται ότι ο Μπαλτάκος είπε την αλήθεια και πως τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι πράγματι αυτά που έλεγε ο Μπαλτάκος! Μουγγάθηκαν τα υπόλοιπα ΜΜΕ, ακόμα και τα "ανεξάρτητα" διαδικτυακά, θάβοντας πλήρως τη δημοσκόπηση του zougla.gr.

Πάντως σε κάθε περίπτωση, η ΝΔούλα καταρρέει και η Χρυσή Αυγή προελαύνει. Ο Τριανταφυλλόπουλος παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα, αναγκάζεται να χαλάσει το κέφι των παρευρισκόμενων!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Διαλύεται η ψοφοδεξιά: Οι διαρροές προς τη Χρυσή Αυγή είναι μεγαλύτερες από τη συσπείρωση της ΝΔ!

Η ομολογία Μπαλτάκου έχει φέρει τη ΝΔούλα στα όρια της κατάρρευσης. Οι Έλληνες έχουν κατανοήσει την πλήρη χειραγώγηση της δικαιοσύνης για να φυλακίσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, επειδή τους παίρνουν ψήφους. Μάλιστα η σπασμωδική αντίδραση του καθεστώτος με τις απειλές ενάντια σε όποιον φέρει νέες αποκαλύψεις, έχει ξεβρακώσει πλήρως τη χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου. Ενώ τα παπαγαλάκια προσπαθούν να θάψουν τις αποκαλύψεις και να προβάλλουν την επικοινωνιακή φούσκα περί "αγορών", ο λαός τους πήρε χαμπάρι και τους γυρνά την πλάτη.

Η δημοσκόπηση του zougla.gr που είναι αποδεδειγμένα πιο αξιόπιστη, καταδεικνύει...

“Μέρκελ RAUS”: Συνθήματα ενάντια στην Μέρκελ από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής! - ΒΙΝΤΕΟ

Ανεπιθύμητη η Μέρκελ και οι δυνάστες του Ελληνικού Λαού! Η πρώτη εικόνα που είδε η Μέρκελ μπαίνοντας στην πόλη των Αθηνών μετά το αεροδρόμιο και την Αττική οδό ήταν ένα μεγάλο πανό που έγραφε "Merkel RAUS" - "Έξω η Μέρκελ" στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής!

Βέβαια οι Χρυσαυγίτες δεν έμειναν εκεί και άρχισαν αποδοκιμασίες καισυνθήματα την ώρα που περνούσε η Μέρκελ!

"Μέρκελ ....., η Ελλάδα πάνω από όλα!"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Σάββας Καλεντερίδης: "Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη σταθερή πολιτική δύναμη της Ελλάδος"


Σάββας Καλεντερίδης: Η Χρυσή Αυγή είναι ο πιο σταθερός πολιτικός παράγοντας στην Ελλάδα

Άρθρο του Σάββα Καλεντερίδη για την εφημερίδα "Δημοκρατία" στο οποίο καταδεικνύεται η επέμβαση του αμερικανοσιωνιστικού λόμπυ στις παράνομες πολιτικές διώξεις και στην φυλάκιση του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Πολιτικός παραλογισμός ή εκβαρβαρισμός; Το πρόβλημα (Χρυσή Αυγή) και οι επεμβάσεις που το διαιωνίζουν!
Ο φαύλος κύκλος της δημιουργίας του προβλήματος και των επεμβάσεων που το διαιωνίζουν και δικαιολογούν τη συνέχισή τους. Με την εμφάνιση της οικονομικής κρίσης, η ήδη επιβαρυμένη κατάσταση στο......

ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ» ΤΟΥ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ – ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

8_1257e1
Με τα μούτρα έπεσαν στον «αντιρατσιστικό» νόμο τα κόμματα της συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας, ελπίζοντας ότι μ’ αυτό το έκτρωμα θα αποκλείσουν κάποια στελέχη της Χρυσής Αυγής από τις εκλογές (αφού δε μπορούν να αποκλείσουν ολόκληρο το κόμμα…). Πως; Χουνταίοι της ψοφοδεξιάς νουδούλας και κλεφτοπασόκοι πάνε να περάσουν ποινή στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων των «παραβατών» του εκτρώματος! Γράφει σχετικά (με φανερή χαιρεκακία…) ένας παπαγάλος του αμαρτωλού συγκροτήματος Λαμπράκη:
«Ήδη με το που έγινε γνωστή η είδηση, έχει σημάνει συναγερμός  σ’ όλα τα κόμματα, αφού για τους βουλευτές της ΝΔ, αλλά και του ΠαΣοΚ το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο επιδέχεται βελτιώσεων. Τι είδους βελτιώσεις; Πρώτον να.....

Ηλίας Κασιδιάρης και Ε. Ζαρούλια σε συνέντευξη μοιράζουν εγκεφαλικά: "Η χούντα Σαμαρά έχει κάθε λόγο να φοβάται ότι το τέλος της έρχεται...."

Δείτε το βίντεο...

Ποιά Μέρκελ...;! Η Χρυσή Αυγή σήμερα παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο Νίκης για την Αττική με ομιλητές Ηλίας Παναγιώταρο και Ηλία Κασιδιάρη


Ενάντια στη προσπάθεια συνταγματικής εκτροπής που επιδιώκει η μνημονιακή χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή απαντά με την παρουσίαση του περιφερειακού ψηφοδελτίου "Ελληνική Αυγή για την Αττική".

Την Παρασκευή 11 Απριλίου στις 20:00 στο Ξενοδοχείο "Royal Olympic" (Αθανασίου Διάκου 28-34) θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της "Ελληνικής Αυγής" για την Περιφέρεια Αττικής.
Ώρα προσέλευσης 19:00. Η προσέλευση στον χώρο της εκδήλωσης μπορεί να γίνει από .....

Εγκεφαλικό στο καθεστώς από τη δημοσκόπηση του Τριανταφυλλόπουλου...30,6% η Χρυσή Αυγή πρώτη δύναμη σε Εθνικές εκλογές και Ευρωεκλογές!!

Μαύρα τα μαντάτα για το Μέγαρο Μαξίμου από την μόνη δημοσκόπηση που παραδοσιακά πλησιάζει, όσο κανείς άλλος, τα πραγματικά ποσοστά των εκλογών. Σύμφωνα με την δημοσκόπηση του zougla.gr, η οποία σημειωτέον είναι η μόνη που δεν παρουσιάζει τεράστιο ποσοστό «αναποφάσιστων» για να κρύβει τους ψήφους της Χρυσής Αυγής, η Χρυσή Αυγή έρχεται πρώτη στις ευρωεκλογές με 29%, έναντι 21% του δεύτερου και καταϊδρωμένου ΣΥΡΙΖΑ.

Σε περίπτωση που υπάρξουν Εθνικές Εκλογές, επί των εγκύρων, τα πράγματα είναι όμοια αφού η Χρυσή Αυγή πλησιάζει την αυτοδυναμία με 30,6%, δεύτερος έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ με.....

Πρώτο Θέμα: "Ο Σαμαράς παραφρόνησε και κατέλυσε το πολίτευμα για να πάρει πίσω τα "κουκιά" από τη Χρυσή Αυγή"


Αριστερός δημοσιογράφος σε καθεστωτική εφημερίδα: Ο Σαμαράς καταλύει το πολίτευμα για να πάρει πίσω τα «κουκιά»!

Όλος ο Ελληνικός Λαός έχει αντιληφθεί την αλήθεια που περιέχει η ομολογία Μπαλτάκου για την κατάλυση του Πολιτεύματος, τον βιασμό της Συνταγματικής τάξεως της χώρας. Οι μόνοι που αρνούνται να δουν την αλήθεια είναι οι ταγοί της καταρρέουσας μνημονιακής συγκυβέρνησης, οι οποίοι στρουθοκαμηλίζουν επιχειρώντας να αλλάξουν την «ατζέντα». Ακόμα και αριστεροί δημοσιογράφοι σε καθεστωτικές εφημερίδες παραδέχονται ότι έχει υπάρξει σημαντικότατη εκτροπή και συνωμοσία εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Αυτά λέει και ο αριστερός Σπύρος Γκουτζάνης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» που από την πρώτη μέρα έχει πρωτοστατήσει στον αγώνα του καθεστώτος ενάντια στην Χρυσή Αυγή. Σας παραθέτουμε άνευ άλλου σχολίου το άρθρο του, το οποίο απηχεί με την αλήθεια, συνοδευόμενο βεβαίως με τις απαιτούμενες αντιχρυσαυγίτικες ανοησίες απενοχοποίησης:
"Ο Μπαλτάκος, η Χρυσή Αυγή και τα Ομολόγα
Όσο κατακάθεται ο.....

Το μοναδικό και αληθινό καταστατικό της Χρυσής Αυγής

Τα παπαγαλάκια της παραπληροφόρησης αναπαράγουν κάτι καρικατούρες και τις παρουσιάζουν ως το «καταστατικό της Χρυσής Αυγής». Για ακόμη μια φορά παραθέτουμε το ένα, μοναδικό και πραγματικό καταστατικό της Χρυσής Αυγής το οποίο είναι επίσημα κατατεθειμένο στον Άρειο Πάγο και υπογεγραμμένο από την ίδια την Κουτζαμάνη.
Για ακόμη μια φορά ρωτούμε την Κουτζαμάνη εάν θα κινηθεί επιτέλους η αυτόφωρη διαδικασία για την παράνομη διαρροή και αναπαραγωγή υλικού της δικογραφίας; 
Ιδού οι «ανεξάρτητοι» εισαγγελείς: Χαλκευμένα εις γνώση της εισαγγελέως τα «στοιχεία» του πορίσματος
Τις τελευταίες μέρες διάφοροι επιτήδειοι διακινούν μέσω του διαδικτύου και του Τύπου ένα κίβδηλο έγγραφο, το οποίο παρουσιάζεται ως το δήθεν καταστατικό της Χρυσής Αυγής. Το ψευδεπίγραφο αυτό «καταστατικό» έφτασε μέχρι και .....

10 Απριλίου 1821 - Ο μαρτυρικός θάνατος του Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε΄


10 Απριλίου 1821 - Ο μαρτυρικός θάνατος του Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε΄

«Μη λησμονείτε το σχοινί, παιδιά του Πατριάρχη!»
«Το μάρμαρο μένει βουβό. Και θε να μείνη ακόμα ποιος ξέρει ως πότ’ αμίλητο το νεκρικό του στόμα. Κοιμάται κι’ ονειρεύεται. Και πότε θα ξυπνήση, όταν στα δάση , στα βουνά, στα πέλαγα βροντήση, το φοβερό ας κήρυγμα: «Χτυπάτε ,πολεμάρχοι! Μη λησμονείτε το σχοινί, παιδιά του Πατριάρχη!»
Λαμπρή του 1821 και ολόκληρος ο Μωριάς και η Ρούμελη συγκλονίζονται από τον Αναστάσιμο λόγο της Επαναστάσεως του Γένους. Λαμπρή του 1821, 22 Απριλίου (10 Απριλίου με το νέο ημερολόγιο) και αυτήν την Κυριακή της Λαμπρής, στην πόλη των Κωνσταντίνων δεν υπάρχει ανάσταση ,παρά....