Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 12, 2014

Κυβέρνηση - Καμόρα: Με μια φωτογραφία πήγαν να τη στήσουν σε Αβραμόπουλο και Γεννηματά



Σε μια σημαντική αποκάλυψη προβαίνει σήμερα η Εθνική εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ.
Η αποκάλυψη σχετίζεται με τον άθλιο και μαφιόζικο τρόπου ενεργεί η κυβέρνηση των προδοτών Σαμαρά - Βενιζέλου.

Η Χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου λοιπόν κρατά αρχείο με φωτογραφίες - ήσσονος σημασίας - που δείχνουν βουλευτές και στελέχη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να συνδιαλέγονται με Χρυσαυγίτες βουλευτές - λες και είναι επιλήψιμο - έτσι ώστε στο άμεσο μέλλον να έχει ένα ισχυρό "χαρτί' ώστε να... "συμμορφώσει" αν χρειαστεί τους βουλευτές - στελέχη.

Η εθνική εφημερίδα "Εμπρό" που κυκλοφορεί σήμερα έχει μια αποκλειστική αποκάλυψη για την κυβέρνηση - Mafia!
«Άσε να την έχουμε για να κάψουμε τον Αβραμό ή την Φώφη αν χρειαστεί». Αποκαλύπτουμε την ιστορία μιας καλά κρυμμένης φωτογραφίας σε κυβερνητικά συρτάρια.
Η σημερινή αποκλειστικότητα του ΕΜΠΡΟΣ και η.......

Υπάρχει κάποιος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη που να μην έχει βγάλει αφίσα στα "τουρκικά";!

 Απ.: Φυσικά και όχι..!

Περνώντας οι μέρες ξεκαθαρίζεται πλήρως το τοπίο σχετικά με το ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που δεν είναι άλλος αλλά από να γίνει η κύρια "φωλιά" των τουρκοπροσκυνημένων μουσουλμάνων της Θράκης και των πρακτόρων του Τουρκικού Προξενείου και της Άγκυρας.

Οι υποψήφιοι λοιπόν του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την άκρως κομβικής Εθνικής Σημασίας Περιφέρεια της χώρας φροντίζουν να......

Χείμαρρος Σφακινάκης: "Την έχουν ανάγκη οι Έλληνες τη Χρυσή Αυγή.. Είναι το αποκούμπι τους"

 Νέα εγκεφαλικά στα media αναμένεται να προκαλέσει η συνέντευξη του Ν. Σφακιανάκη σε ραδιοφωνικό σταθμό στον οποίο για άλλη μια φορά είπε τα πράγματα όπως είναι και έδωσε ειλικρινώς το πώς πιστεύει ότι αντιλαμβάνεται ο κόσμος τη Χρυσή Αυγή.

"Είναι το αποκούμπι τους και την έχει ανάγκη ο Έλληνας τη Χρυσή Αυγή. Αυτοί οι δοσίλογοι που κυβερνούν έκαναν τη Χρυσή Αυγή απαραίτητη στον Έλληνα"

Για να συνεχίσει ακόμη πιο αποκαλυπτικός παρακάτω:
"Οι φασίστες είναι αυτοί που κυβερνούν και όχι οι Χρυσαυγίτες που είναι αγγελούδια μπροστά σε αυτούς τους προδότες κυβερνώντες"

Φυσικά η αποσβολωμένη δημοσιογράφος - παραγωγός δεν μπορούσε να διαφωνήσει με αυτές τις αλήθειες και συμφωνούσε στα περισσότερο με τον επιτυχημένο Έλληνα καλλιτέχνη.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις...

Το ένα "άκυρο" πίσω από το άλλο "τρώει" ο Σαμαράς σε όσους κάνει πρόταση να είναι υποψήφιοι για την Ευρωβουλή....Τώρα ήταν η σειρά του Πουπάκη

"Τελειωμό" δεν έχουν οι αρνήσεις που στέλνονται στο πρωθυπουργικό γραφείο από όσους έχουν προταθεί να συμμετάσχουν στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.
Σήμερα σειρά παίρνει ο νυν Ευρωβουλευτής - και πολιτικός φίλος της Ντόρας Μητσοτάκη - που αρνήθηκε κομψά την πρόταση του ίδιου του Σαμαρά να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις Ευρωεκλογές.

Οι λόγοι που επικαλείται είναι "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε" και υπονοείται σαφώς ότι διαφωνεί τόσο με την πολιτική της Χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου, αλλά και φοβούμενος το σταυρό προτίμησης και τη συντριβή που επέρχεται για την ψοφοδεξία.

Παραθέτουμε το κείμενο που ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα:
 
Με την ολοκλήρωση των εργασιών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θεωρώ απαραίτητο και να δημοσιοποιήσω πλέον ότι ολοκληρώνεται και η παρουσία μου στην Ευρωβουλή, όπως μάλιστα σχετικά και έγκαιρα έχω.....

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη Χρυσή Αυγή, Νίκος Χρυσομάλλης δηλώνει στον Στόχο: "Στις 18 Μαΐου να ετοιμάζονται κάποιοι για εγκεφαλικά!"


Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Νίκος Χρυσομάλλης στον Στόχο: Στις 18 Μαΐου να ετοιμάζονται κάποιοι για εγκεφαλικά!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και στις 25ας ετοιμάζουν τα διαβατήριά τους όσοι συνέλθουν....

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την "Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία" Νίκος Χρυσομάλλης έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα "Στόχος".
 - Χρόνια ολόκληρα δίνεις αγώνα στην Μακεδονία, υπερασπιζόμενος τις ιδέες και τις αξίες τις πατρίδος. Περίμενες ποτέ από ότι Χρυσή Αυγή μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα όχι μόνο θα μπει στη βουλή, αλλά θα βρεθεί και πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, διωκόμενη από το καθεστώς;
Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη βουλή ήταν αποτέλεσμα σκληρών αγώνων τριών δεκαετιών που δεν ήρθε καθόλου ξαφνικά. Από την αρχή γνωρίζουμε ότι......

Πολύ σκληρή για να “τελειώσει” η Χρυσή Αυγή - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Οι ιδεολόγοι, τα "ανθρωπάκια" και μια πολιτική σκευωρία

Πριν μια ακριβώς εβδομάδα από αυτήν ακριβώς την σελίδα παρέθετα απόσπασμα άρθρου από την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» του κ. Δ. Μητρόπουλου, το οποίο επιβεβαίωνε ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ, τα οποία είπε στο γνωστό βίντεο στην μαρτυρία-ομολογία ο πρώην γενικός Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, Μπαλτάκος. Τι έγραφε μία ολόκληρη εβδομάδα ο αρθρογράφος των «ΝΕΩΝ»; Σας το παραθέτω:

«… Το Μαξίμου -από όπου περνούν συχνά-πυκνά για συσκέψεις που δεν ανακοινώνονται κάποιοι επιλεγμένοι μεγαλοϋπουργοί και θεσμικοί παράγοντες- έχει από πέρυσι τέτοια εποχή...

Η Περιφέρεια Νήσων ψήφισε Ηλία Παναγιώταρο και "Ελληνική Αυγή"....Δεν έπεφτε καρφίτσα στην παρουσίαση των υποψηφίων!

Δεν έπεφτε καρφίτσα στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Αντιπεριφέρειας Νήσων - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο
Το αδιαχώρητο επικράτησε στην Σαλαμίνα κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Αντιπεριφέρειας Νήσων του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για τη Αττική».

Δεκάδες Έλληνες και Ελληνίδες κάθε.....

Κασιδιάρης σε Τράγκα: "Ψυχοφάρμακα χρειάζεται ο Σαμαράς που καταρρέει μετά την απόκαλυψη της σκευωρίας...."

Δείτε το βίντεο....

Δημοσκόπηση του Τριανταφυλλόπουλου για την Αθήνα: "Ηλίας Κασιδιάρης Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή με 46,3%"

Η χθεσινή δημοσκόπηση του Τριανταφυλλόπουλου αποτύπωσε για ακόμη μια φορά την κυριαρχία της Χρυσής Αυγής ως της Πρώτης και Σημαντικότερης πολιτικής δύναμης του τόπου που οδηγεί στην εξαΰλωση τη Νέα Δημοκρατία αλλά ταυτόχρονα και το γεγονός ότι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα ζήσει τον μεγαλύτερο εφιάλτη του.

Να δει από την πρώτη Κυριακή έναν Εθνικιστή Δήμαρχο της Πρωτεύουσας.

Στο ερώτημα λοιπόν της δημοσκόπησης για τον Δήμο Αθηναίων, όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να υπάρξει δεύτερος γύρος, αφού δήμαρχος θα είναι ο Συναγωνιστής, Ηλίας Κασιδιάρης, που συγκεντρώνει 46,3%.

 Δεύτερος με .......

"ΠΟΝΑΕΙ" ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Γράφει ο Αντίοχος.
Δεν περνάει μέρα που να μην «αποκαλύπτεται» (από τα πρόθυμα ΜΜΕ των παπαγάλων…) από μία –τουλάχιστον- «εγκληματική» δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής. Έτσι, μετά από την… τεράστια «αποκάλυψη» ότι κάποιος ΑΓΝΩΣΤΟΣ χρυσαυγίτης (προφανώς…) έστειλε μήνυμα στο κινητό του βουλευτή Ηλιόπουλου, ότι… πάτησε με το αυτοκίνητό του έναν ΑΓΝΩΣΤΟ Πακιστανό, ήρθε η «επίθεση στους Γιατρούς του Κόσμου», στο Πέραμα.
Σύμφωνα, λοιπόν, με.....

Γκρεμίζεται η Δικτατορία των Διεφθαρμένων!



Η «πυρηνική βόμβα» της κυνικής ομολογίας του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης και στενού συνεργάτη του Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκου, σημαίνει την αρχή του τέλους της χειρότερης τυραννίας που γνώρισε ποτέ η Πατρίδα μας, μιας τυραννίας η οποία μπρος στη βιασύνη της να εξαθλιώσει ακόμη περισσότερο το Λαό και να ξεπουλήσει κάθε κομμάτι της ελληνικής γης, κλείνει στη φυλακή τους πολιτικούς της αντιπάλους επειδή εκείνοι της κόβουν ψήφους!
Μέσα σε ένα....