Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 17, 2014

Ο Ευαγγελάτος γράφει για "παραδοσιακό συσσίτιο μίσους" της Χρυσής Αυγής και εισπράττει τον χλευασμό από τους αναγνώστες του!

"Εμπνευσμένο" ρεπορτάζ από το newsit του Ευαγγελάτου για την διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής. Η εορταστική διανομή τροφίμων της Λαμπρής έγινε... παραδοσιακό συσσίτιο μίσους! Είναι πραγματικά για γέλια αυτά που γράφουν!

Μπορεί ο Ευαγγελάτος να είναι εγκάθετος της συστημικής προπαγάνδας, όμως οι αναγνώστες του έχουν καταλάβει τι γίνεται και στα σχόλια δίνουν πόνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...

Σταύρος Λυγερός: Νομική κατασκευή η “εγκληματική οργάνωση” - Διώκουν την Χρυσή Αυγή με συλλογική ευθύνη BINTEO

Ο δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός και πολιτικός αναλυτής του Realfm σχολίασε τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής λέγοντας ότι πρόκειται για μια προβληματική υπόθεση.

Μίλησε για εφαρμογή της συλλογικής ευθύνης και ότι διώκονται άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με παράνομες πράξεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΝ: “NEA EΠΙΘΕΣΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: KΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ! ΒΙΝΤΕΟ

megaka-paralirima__article

Ρεσιτάλ ψεύδους, παραπληροφόρησης, διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και αυτογελοιοποίησης έδωσε σήμερα το κανάλι των νταβατζήδων Μέγκα στο μεσημεριανό του δελτίο ειδήσεων.
Στο ρεπορτάζ για την εορταστική διανομή που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών και δόθηκαν τόνοι τροφίμων της Λαμπρής σε δοκιμαζόμενες οικογένειες Ελλήνων οι… έγκυροι και έγκριτοι δημοσιογράφοι του “Μεγάλου καναλιού” έκαναν λόγο για ακόμα ένα “παραδοσιακό ρατσιστικό συσσίτιο μίσους”!
Σας μεταφέρουμε κατά γράμμα το ρεπορτάζ του παραληρούντος Γιάννη Σωτηρόπουλου, το οποίο προκαλεί άφθονο γέλιο: “Στο περιθώριο ενός ακόμη σόου και....

Δηλώσεις Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρου στην εορταστική διανομή τροφίμων

HLIES
Οι Συναγωνιστές Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος προέβησαν σε δηλώσεις κατά την διανομή τροφίμων της Λαμπρής όπου κατήγγειλαν τις παράνομες πολιτικές διώξεις και τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης που σκοπό έχει να φυλακίσει τους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου μέσα στην προεκλογική περίοδο. ....

Δείτε το βίντεο...

Σοκ και δέος για Σαμαρά - Πολίτης του κόλλησε την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” στο πρόσωπο!


Σοκ και δέος για Σαμαρά - Πολίτης του κόλλησε την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” στο πρόσωπο!

Μεγάλη τρομάρα άρπαξε ο Σαμαράς χθες το πρωί επί της οδού Όθωνος και Κηφισίας!  
Το αυτοκίνητο που έκανε την μεταφορά του Σαμαρά σταμάτησε από την κίνηση και τότε ένας πολίτης που έτυχε να περνάει δίπλα του «έσκασε» στο παρμπρίζ την εφημερίδα Χρυσή Αυγή.
Μάλιστα φώναξε και το σύνθημα: «Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές».
Στη συνέχεια κατέφθασε στο σημείο μεγάλη αστυνομική δύναμη όπου......

Εγκαταλείπουν τον “Τιτανικό” της ψοφοδεξιάς: Τεράστια διαρροή στελεχών στις αυτοδιοικητικές εκλογές


Εγκαταλείπουν τον “Τιτανικό” της ψοφοδεξιάς: Τεράστια διαρροή στελεχών στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει η ΝΔ, καθώς σημειώνεται διαρροή στελεχών προς άλλα κόμματα και υποψηφιότητες στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Συγκεκριμένα ένας ακόμη παράγοντας της τοπικής αυτοδιοίκησης που προέρχεται από τη Νέα Δημοκρατία προσχώρησε στον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού για την Περιφέρεια Αττικής. Ο πρώην δήμαρχος Πεύκης Παύλος Καμάρας θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του κ. Σγουρού.
Ο Παύλος Καμάρας είναι η.....

ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΤΑ ΣΑΜΑΡΟΣΚΥΛΑ! ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΛΟΓΟΚΡΙΝΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ – ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!

1508601_1451865881712423_746269333_n
Επιστολή διαμαρτυρίας για την άγρια λογοκρισία που υπέστη από την (Σαμαράς και ξερό ψωμί…) διεύθυνση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, η μετάφρασή της σε ανακοίνωση της καγκελαρίας για την επίσκεψη της φράου Μέρκελ στο προτεκτοράτο Σαμαριστάν (με την αντικατάσταση της «λιτότητας» με το… successstory), απέστειλε η ανταποκρίτρια του πρακτορείου στο Βερολίνο Φαίη Καραβίτη. Η Καραβίτη, επισημαίνει ότι όχι μόνο άλλαξαν όπως τους βόλευε τα λόγια της φράου Μέρκελ, αλλά και.....

Είναι πολλά τα λεφτά που δίνει ο Τατούλης στο Χατζηνικολάου για να τον στηρίζει ο "αδέκαστος" δημοσιογράφος!

xatzinikolaou_500e
Ξανά ο “ανένταχτος” Χατζηνικολάου στο επίκεντρο μπίζνας με την πολιτεία; Αν και δεν ακούστηκε παραέξω, καθώς ακόμη και σήμερα τα εκατομμύρια σε εργολάβους σφυρίζουν πάνω από το κεφάλι μας (πλέον τους δίνουν και μία ΔΕΚΟ δώρο), στις μερικές εκατοντάδες ή και δεκάδες χιλιάδες είναι η είδηση. Ακριβώς διότι αυτές οι μικρές συγκριτικά μπίζνες με.....

Αλ Τζαζίρα: Η Χρυσή Αυγή θα γιγαντωθεί στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις

Αναλυτικό ρεπορτάζ για την Χρυσή Αυγή και την άνοδο των εθνικιστικών κινημάτων στην Ευρώπη έκανε πρόσφατα το διεθνές ενημερωτικό δίκτυο "Αλ Τζαζίρα".

Αφού καταγράφεται η υπόθεση της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής με την ομολογία Μπαλτάκου και την κατάρρευση που έχει προκαλέσει στο σαθρό πολιτικό σύστημα της χώρας, ο Έλληνας δημοσιογράφος του Αλ Τζαζίρα αναφέρει:

"Πού βρίσκεται η Χρυσή Αυγή σε όλα αυτά; ...Στην Ελλάδα, η κατάσταση είναι ζοφερή. Η ανεργία βρίσκεται στα ουράνια με το υψηλό ποσοστό του 27%, σε σύγκριση με τον μέσο όρο του 11% της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι δημόσιες υπηρεσίες υγείας έχουν καταρρεύσει, η παιδική θνησιμότητα είναι στα ύψη και πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη. Σύμφωνα με την UNICEF περισσότερα από το ένα τρίτο των ανηλίκων βρίσκονται σε κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού. Το ένα δέκατο ζει σε νοικοκυριά όπου οι γονείς ή οι κηδεμόνες είναι άνεργοι.

Και στη μέση όλων αυτών, οι Έλληνες παρακολουθούν βουλευτές να συλλαμβάνονται και να...

Ξεκίνησε η εορταστική διανομή τροφίμων στην Τ.Ο. Αθηνών - Οι "εγκληματικές δράσεις" της Χρυσής Αυγής συνεχίζονται


Με τη συμμετοχή πλήθους Ελλήνων που σχηματίζουν ατελείωτες ουρές πραγματοποιείται η εορταστική  διανομή τροφίμων στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών στον Σταθμό Λαρίσης. Μοιράζονται τόνοι από τρόφιμα για το εορταστικό τραπέζι των Ελλήνων που δοκιμάζονται από τα ασφυκτικά μνημονιακά μέτρα.

Η Χρυσή Αυγή παρά τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις του αντισυνταγματικού τόξου, μένει...

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την μνήμη του Ήρωα Λοχία Δημήτρη Ίτσιου

Τελέστηκε στα Άνω Πορόια Σερρών η ετήσια τελετή μνήμης για τον ηρωικό Λοχία Δημήτρη Ίτσιο. Το παρόν έδωσε κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Σερρών, καταθέτοντας και στεφάνι στην προτομή του Ήρωα.

Η υποδοχή του κόσμου για άλλη μια φορά ήταν θερμότατη, με προτροπές για εντατικοποίηση του Εθνικού μας Αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Κλάμα και οδυρμός στον Περισσό: "Τα σωματεία μιλούν με τη Χρυσή Αυγή και εμάς μας έχουν....... - ξέρετε τι -"

Δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα οι 'τιμητές της εργατιάς' και πρώην το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι ξυπνούν και διαπιστώνουν ότι έχουν πατρίδα και αναγνωρίζουν ότι τα δίκαιά τους τα εκπροσωπούν καλύτερα από όλους οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής.

Στους εργαζόμενους της ζώνης του Περάματος, των ναυπηγείων, τους εργαζόμενους στα ταξί και τα λεωφορεία/τρόλεϊ και τους εμπόρους των λαϊκών, έρχονται τώρα να προστεθούν και οι εργαζόμενοι σε ELFE και KAVALA OIL που κατανοούν ότι οι μόνοι που τους υπερασπίζονται πραγματικά είναι οι Χρυσαυγίτες, εντός και εκτός Κοινοβουλίου, και επιδιώκουν να ταυτιστούν μαζί τους.

Κάτι που φυσικά "τρελαίνει" τους κομισάριους στον Περισσό και λυσσομανούν εναντίον τους στο "Ριζοσπάστη"..

Γράφει λοιπόν η φυλλάδα του ΚΚΕ ρεπορτάζ υπό τον τίτλο "Τα σωματεία κάνουν πλάτες στη Χρυσή Αυγή"
 
Τη συνάντηση που είχαν για .....