Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 21, 2014

Economist: "Ρυθμιστής του πολιτικού παιχνιδιού της Ελλάδος η Χρυσή Αυγή... "Τελειωμένο" το ΠΑΣΟΚ"


Προσπάθεια να σκιαγραφήσει το διαρκώς μεταβαλλόμενο πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα καταβάλει ο Economist «διαβάζοντας» τις δημοσκοπήσεις και επιχειρώντας να αποκρυπτογραφήσει τις προθέσεις των αναποφάσιστων καθώς και τον αντίκτυπο του success story.

Το οικονομικό περιοδικό παρατηρεί φυγή των ψηφοφόρων προς τα άκρα, υπογραμμίζει την άνοδο του Ποταμιού και την ανθεκτικότητα-σταθερότητα της Χρυσής Αυγής.

Συμπερασματικά προκύπτει ότι η Χρυσή Αυγή έχει αναδειχθεί σε ρυθμιστή των εξελίξεων, ενώ το ΠΑΣΟΚ καρκινοβατεί.

Μεταξύ άλλων επιχειρεί μια.....

"Ταραχή" έχει πίασει το ΚΚΕ... "Οι άνεργοι στηρίζουν Χρυσή Αυγή...."

Μια ακόμη σελίδα αφιέρωσε το όργανο της κομμουνιστικής προπαγάνδας - "Ριζοσπάστης" - στη Χρυσή Αυγή.
Αυτή τη φορά ο "πόνος" τους δεν ήταν οι εργάτες και τα σωματεία που έχουν μαζικά εισρεύσει προς το Εθνικιστικό Κίνημα αλλά και το γεγονός ότι και το υπόλοιπο "προλεταριάτο" είναι φίλα προσκείμενο στους Εθνικιστές.

Εννοούμε φυσικά τους ανέργους, που η κομματική φυλλάδα του ΚΚΕ προσπαθεί να τους νουθετήσει, μέσα από έναν "ακατάληπτο" ορυμαγδό ύβρεων και συκοφαντιών εναντίον των Χρυσαυγιτών, που δύσκολα μπορεί κάποιος να βγάλει νόημα.

Χαρακτηριστικά, "μεμπτό" των Χρυσαυγιτών για το ΚΚΕ είναι ότι....

Η… ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΟΙ 150 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ

NAUPLIO_SAMARAS_Q2
Έδρασαν και φέτος τα σεσημασμένα παπαγαλάκια των υπογείων της πιάτσας Συγγρού, ανακαλύπτοντας… βόλτα του φον Αντωνάκη μέσα στον κόσμο και εκδηλώσεις… αφοσίωσης προς το πρόσωπό του:

«Βόλτα έκανε ο πρωθυπουργός με τη σύζυγο του στο Ναύπλιο – Θερμή υποδοχή από τον κόσμο είχε ο Σαμαράς  
Με τα πόδια έφυγε το πρωθυπουργικό ζεύγος από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, όπου παρακολούθησε την ακολουθία της Ανάστασης. Ο Αντώνης Σαμαράς μαζί με.....

Νέα χυδαία επίθεση του "κομιστή" για την αφίσα του Ηλία Κασιδιάρη για το Δήμο της Αθήνας...


Νέα σφοδρή επίθεση από τον... “κομιστή του dvd” λόγω της προεκλογικής αφίσας της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα

Το Σύστημα των διαπλεκόμενων ΜΜΕ βρίσκεται σε πανικό και αυτό φαίνεται από τις σπασμωδικές κινήσεις του. Δεν έχουν πλέον τίποτα να προσάψουν στο Εθνικιστικό Κίνημα - την ώρα που το Καθεστώς της κλεπτοκρατίας πνίγεται στα σκάνδαλα - γι' αυτό και ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας. Με αφορμή την πρωτότυπη προεκλογική αφίσα της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, διαβάζουμε στο "Πρώτο Θέμα" του κομιστή:
Κασιδιάρης: Προεκλογική καμπάνια με αφίσα-πρόκληση
«Χλευάζει» τη Δικαιοσύνη ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων - Διαβάστε το «who is who» όσων των πλαισιώνουν
Με μια προκλητική αφίσα, που.......

Ο Νικ Γκρίφιν καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά στην ευρωβουλή

Matrix24.gr: "Είναι τελεσίδικο. Η Χρυσή Αυγή θα συμμετάσχει στις εκλογές και οι δικαστικές εξελίξεις θα μετατεθούν για μετά τον Ιούνιο"

Ο πρώην πρασινοφρουρός , σφοδρώς πολέμιος και συκοφάντης της Χρυσής Αυγής, Φελνίκος, σε κύριο άρθρο του ομολογεί πώς η απόφαση του καθεστώτος, θέλει δε θέλει πια, για το πώς θα αντιμετωπίσει τη Χρυσή Αυγή, θα παρθεί μετά τις εκλογές...

Ο κρατικοδίαιτος - όντας δημοσιογράφος της ΕΡΤ επί ΠΑΣΟΚ/ΓΑΠ- αμετανότητος κομμουνιστής, αποκαλύπτει σε κύριο άρθρο του, ότι ο "χρόνος χάθηκε" και ότι όποια εξέλιξη, που σχετίζεται με την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής αλλά και το θέμα Μπαλτάκου, θα υπάρξει μετά τις εκλογές, παρά τις σφοδρές πιέσεις των Σιωνιστών.

Και αυτό γιατί το σύστημα αντιλαμβάνεται ότι η λαϊκή κοινή γνώμη έχει αγανακτήσει από την προκλητική και άθλια σκευωρία που στήθηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής που αν συνεχιζόταν και μάλιστα πριν τις εκλογές θα έδινε μεγαλύτερη δυναμική στο Εθνικιστικό Κίνημα.

Διαβάζουμε λοιπόν:
"Ειλημμένη, όπως όλα δείχνουν, είναι η απόφαση της κυβέρνησης να......

Εγκεφαλικό έπαθε ο Μπόμπολας... Χιλιάδες φυλλάδια απο τους Εθνικιστές σε όλα τα διόδια της Ελλάδος για να μάθει ο λαός την αλήθεια για τους μεγαλοεργολάβους...

Κλιμάκια Συναγωνιστών από τις Τοπικές της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης προέβησαν την Μ. Παρασκευή σε μαζικές εξορμήσεις σε διάφορους σταθμούς διοδίων της Β. Ελλάδος, στέλνοντας έτσι το μήνυμα της αντίστασης απέναντι στην απληστία των μεγαλοεργολάβων που με τις υπογραφές των βο(υ)λευτών και του υπουργού-υπαλλήλου τους (Χρυσοχοΐδη) λεηλατούν το εισόδημα του ελληνικού λαού.

Στην Θεσσαλονίκη, κλιμάκιο Συναγωνιστών με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης με την Ελληνική Αυγή, Ματθαιόπουλο Αρτέμη, παρευρέθηκε στα διόδια Σοχού και για δύο περίπου ώρες διένειμε χιλιάδες έντυπα στους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι, ενθουσιασμένοι, συνεχάρησαν την Χρυσή Αυγή για......

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ «ΓΚΙΟΥΛΜΟΥΛΤΖΙΝΕ»!

Gumulicine
Το ίδιο το ελληνικό κράτος δεν θεωρεί όπως φαίνεται την Θράκη ότι ανήκει στην επικράτειά του, καθότι το υπουργείο Εσωτερικών απάλειψε την ονομασία “Κομοτηνή” από την όμορφη πρωτεύουσα του νομού Ροδόπης και την χαρακτηρίζει πλέον επίσημα σε αφίσα του ως με την τουρκική ονομασία ως “Γκιουμουλτζίνε” (Gumülcine) προκειμένου να ικανοποιήσει την Άγκυρα, προφανώς!
Σκάνδαλο συνιστά η δημοσίευση στην Τουρκική γλώσσα τριπτύχου κατά της βίας των γυναικών, το οποίο φέρει το λογότυπο του Υπουργείου Εσωτερικών και της Γενικής Γραμματείας ισότητας των δύο φύλων.
Όπως αναφέρει το ελληνοπομακικό σάιτ http://www.zagalisa.gr το φυλλάδιο είναι μετάφραση αντίστοιχου φυλλαδίου στα ελληνικά, αλλά στην τουρκική γλώσσα ο μεταφραστής (ποιος είναι άραγε;) έβαλε σκόπιμα και κατά παράβαση της.....

Η Νέα Δημοκρατία προσκυνά το τούρκικο προξενείο

Σύμφωνα με ανακοίνωση της υποψήφιας Δημάρχου Κομοτηνής με την Νέα Δημοκρατία, Φελίνας Καζάκου, ο εκδότης της γνωστής τουρκοφυλλάδας ''ΤΖΟΥΜ ΧΟΥΡΙΕΤ'' Σεζέρ Ριζά, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλους με το παραπάνω ψηφοδέλτιο. Η ''ΤΖΟΥΜ ΧΟΥΡΙΕΤ'' ως γνωστόν απηχεί πλήρως τις απόψεις του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, όντας μία από τις παλαιότερες κεμαλικές εφημερίδες που προπαγανδίζει συνεχώς εναντίον των Ελληνικών εθνικών συμφερόντων, μιλώντας για ''Τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης''.


Η Καζάκου βαδίζει και αυτή στα χνάρια των υπολοίπων εκπροσώπων του αστικού κατεστημένου όπου για....

Χρήστος Παππάς: "Εκκλησία, Στρατός και Δικαιοσύνη αποτελούν τους πυλώνες της εθνικής μας υπόστασης"



Άρθρο - παρέμβαση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός" 

Παρακολουθώ μέσα από τα κελιά της φυλακής, όντας πολιτικός κρατούμενος, όλους αυτούς τους μηχανισμούς προπαγάνδας και παραπληροφόρησης που με ανηλεή τρόπο επιτίθενται στο κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, επιτίθενται στη λογική και την αλήθεια. Θέλω με το άρθρο αυτό να απευθυνθώ σε όλους όσους σκύβουν το κεφάλι και αφήνουν τα ψεύδη αυτής της προπαγάνδας ανεπεξέργαστα λογικής διαδικασίας, να τους δημιουργήσουν σκιές και αμφιβολίες για τις πραγματικές θέσεις του κινήματός μας, όσον αφορά θεμελιώδη θέματα της κοινωνικής και εθνικής ζωής.
Η στρατιά των Πινόκιο της Ενημέρωσης διαδίδουν ψέματα δεξιά και αριστερά με στόχο να......

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΣΒΟΜΠΟΝΤΑ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ «ΛΥΣΗ» ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ!

hanes_607_364_577_324
Συνέντευξη στην τουρκική εφημερίδα «Κίπρις» (των κατεχομένων…) έδωσε ο πρόεδρος της ομάδας των Σοσιαλιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Χάνες Σβόμποντα, σχετικά με τις εξελίξεις στο κυπριακό πρόβλημα.
Υπενθυμίζουμε ότι ο «κύριος» αυτός έχει πολλές φορές επισκεφθεί την πατρίδα μας τα τελευταία 2 χρόνια (συνήθως ως προσκεκλημένος του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, που τον εμφανίζει ως τρανό… φιλέλληνα), και είναι γνωστός υβριστής και συκοφάντης της Χρυσής Αυγής, καθώς και δεινός χειροκροτητής των διώξεων και των φυλακίσεων του Αρχηγού, των βουλευτών και των στελεχών του Κινήματος.
Σε συνέντευξη του αυτή και αναφερόμενος στο.....

Ανοιχτή επιστολή προς τον Έλληνα ψηφοφόρο

Του Νικόλαου Η. Σκαντζού, υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας με την "Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο"

Έλληνα Πατριώτη, Έλληνα ψηφοφόρε στις εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου του 2014...
Επειδή... Σύσσωμο τον αυτοαποκαλούμενο "Δημοκρατικό Τόξο" της Ελλάδος έχει χαρακτηρίσει την Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση και κάνει πως δεν γνωρίζει ότι είναι νόμιμο κόμμα του Ελληνικού κοινοβουλίου και πως κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες την έστειλαν εκεί...
Επειδή το "Συνταγματικό τόξο" έχει φυλακίσει τον Αρχηγό του κόμματος καθώς και βουλευτές του....
ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
-Είναι εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή; -Αν υποθέσουμε πως ναι, τότε ποια είναι ....