Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 30, 2014

Κοσμοσυρροή στις Αχαρνές στην εκδήλωση της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική»


Η προσπάθεια των λακέδων των Σαμαρο-Βενιζέλων, που άλλοτε έχουν την μορφή του κουκουλοφόρου τραμπούκου και άλλοτε την μορφή ενός δημάρχου που παίρνει άνωθεν εντολές, να μας φιμώσουν και να ακυρώσουν την νόμιμη πολιτική μας εκδήλωση έπεσε ξανά στο κενό!

Έτσι, μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε έξω από την Τ.Ο. ΑΧΑΡΝΩΝ-ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, μετά την άρνηση...

H εκπομπή της Χρυσής Αυγής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Ηλία Παναγιώταρο

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος θα φιλοξενήσει στην ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική» τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Περικλή Μουλιανάκη και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Πειραιά, Σωτήρη Δεβελέκο.


Σαμαροφρουροί του Antinews: "ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!"

σαμαρας παολα 
Γράφει ο Αντίοχος.

Στην αμαρτωλή πιάτσα Συγγρού δεν τους βγήκαν οι θριαμβολογίες, για το… successstory, την (κατασκευασμένη) «έξοδο στις αγορές», το (δήθεν) «πρωτογενές πλεόνασμα» κ.τ.λ. και επέστρεψαν στη… γκρίνια, ενόψει της αναμενόμενης συντριβής στις εκλογές του Μαΐου. Έτσι, ακόμα και το σαμαρικότερο του Σαμαρά antinews, χτυπάει καμπανάκι στον φον Αντωνάκη για να βγει από τη… γυάλα του Μαξίμου και προειδοποιεί ότι «υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μην πάει καλά η ΝΔ στις εκλογές» κι ότι τη νύχτα της 25ης Μαΐου «θα ψάχνει απαντήσεις» (μάλλον για τα… χάπια του θα ψάχνει, κι όχι για απαντήσεις, αλλά τέλος πάντων…)! Περιγράφοντας δε την.....

Ακόμη ένας "εγκληματίας" στο Ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής... Ο κορυφαίος Έλληνας Καρδιοχειρουργός, Δρ. Βασίλειος Χαλβατζούλης κοσμεί το ευρωψηφοδέλτιο του Εθνικιστικού Κινήματος


Ο κορυφαίος Έλληνας Καρδιοχειρουργός, Δρ. Βασίλειος Χαλβατζούλης στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής

Ο Δρ. Βασίλειος Χαλβατζούλης, μια προσωπικότητα διεθνούς κύρους, που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην διακοπή της ροής δεκάδων  χιλιάδων Ελλήνων ασθενών προς το εξωτερικό για να χειρουργηθούν, κοσμεί το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθεί το πλούσιο βιογραφικό του:
Δρ. ΒΑΣΙΛΗΣ Ε. ΧΑΛΒΑΤΖΟΥΛΗΣ  MD MSC PHD,  ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ: ΘΩΡΑΚΟΣ-ΚΑΡΔΙΑΣ-ΑΓΓΕΙΩΝ, ΔΙΔΑΚΤΩΡ Α.Π.Θ. ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: INSTITUTE KAROLINSKA STOCKHOLM SWEDEN
1971: Πτυχίο Ιατρικής Α.Π.Θ.
1972-1974: Στρατιωτική θητεία
1974-1984: Πανεπιστημιακός βοηθός σε θέση βοηθού έδρας της Π.Ρ.Χ. κλινικής του Α.Π.Θ.
Κατά τη διάρκεια της.....

ΤΗΝ 25Η ΜΑΙΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ!


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Λέτε να διώξουν και τους Στρατηγούς ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης; Έχει χαλαστεί το σύστημα σφόδρα, με τα καθεστωτικά παπαγαλάκια βγάζουν αφρούς!

Μια νέα υποψηφιότητα-δυναμίτης στα θεμέλια του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος, έσκασε χθες το βράδυ! Πρόκειται για την εκλεκτή υποψηφιότητα του στρατηγού Γ. Επιτήδειου. Οι δε συνέπειες από την… έκρηξη ήταν… σοκαριστικές.

Δείτε πως σχολίασε την υποψηφιότητα μεγάλη καθεστωτική σελίδα, για να διαπιστώσετε πόσο εκρηκτική ήταν:...

Ο λαός και οι έμποροι της λαϊκής εκδίωξαν με τις κλωτσιές συμβούλους της Δούρου - ΣΥΡΙΖΑ από τη λαϊκή του Κολωνού (ΒΙΝΤΕΟ)

Η διανομή προϊόντων από παραγωγούς λαϊκών αγορών στον Κολωνό ήταν επεισοδιακή από κάθε άποψη.

Κατά την διάρκεια της διανομής τροφίμων εμφανίστηκαν συνεργάτες της Ρένας Δούρου όπου προσπάθησαν να καπηλευτούν την εξαθλίωση των εκατοντάδων πολιτών που περίμεναν στις.....

"Μπουρλότο" στο σύστημα... ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΒΙΝΤΕΟ

ARXHGOS

Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως, στοιχεία που αποδεικνύουν πόσο στημένη και πολιτικά κατευθυνόμενη και παράνομη είναι η δίωξη σε βάρος της Χρυσής Αυγής.
Μετά την ομολογία Μπαλτάκου και την αποκάλυψη της σκευωρίας από τους επίορκους Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου, σήμερα αποκαλύπτεται ο τρόπος που η χούντα Σαμαρά ελέγχει την διαδικασία της ανάκρισης.

Ακολουθεί το.....

Τελείωσε το "παραμύθι" του αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής από τις εκλογές... Το ομολόγησε ο ίδιος ο Βενιζέλος "Δεν μπορούμε να κυρήξουμε εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή" - ΒΙΝΤΕΟ


Παραδοχή ήττας από Βενιζέλο: Δεν μπορεί να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή από τις εκλογές - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το απολυταρχικό καθεστώς της χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου οριστικοποίησε και οριοθέτησε την ημερομηνία συντριβής του.... 25 Μαΐου. 

Πολλά, ποικίλα και προερχόμενα από όλους τους θύλακες του καθεστώτος ήταν τα σενάρια αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής από τις επερχόμενες εκλογές, ευρωπαϊκές ή περιφερειακές. Θυμίζουμε ότι από τις απαρχές της σκευωρίας που έστησε η γνωστή συμμορία του Μεγάρου Μαξίμου, ο Βενιζέλος και ο υπασπιστής του Γιάννου ήταν αυτοί που ψάχνανε για νομικές φόρμουλες προκειμένου να θέσουν την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου ή έστω εκτός εκλογών.
Τελικώς από ότι φαίνεται το καθεστώς σε πλήρη απελπισία, αντιμέτωπο με το φάσμα της ήττας σε όλα τα επίπεδα, αντελήφθη ότι τα σενάρια εκτροπής δεν πρόκειται να προχωρήσουν, αλλά αντιθέτως εγκυμονούν επιπρόσθετους κινδύνους για το καθεστώς. Εγκατέλειψε, λοιπόν, τα σενάρια απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής, γιατί αυτά θα είχαν ως αποτέλεσμα την γιγάντωση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και τίποτα περαιτέρω.
Την παραδοχή της ήττας την έκανε ο ίδιος ο.......

Στο ΕΥΡΩ-ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο συνταγματολόγος Ηλίας Νικολόπουλος που υποστηρίζει ότι οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι αντισυνταγματικές...

Ποιός να το περίμενε. Ένας καθηγητής (συνταγματολόγος) υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή που υπερασπίζεται το... Σύνταγμα και τη Χρυσή Αυγή.

Ο καθηγητής κ. Νικολόπουλος έχει παρέμβει τηλεφωνιά σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις σε δημοσιογραφικές εκπομπές για να υποστηρίξει τα επιχειρήματα της Χρυσής Αυγής και φανερώσει την σκευωρία του καθεστώτος εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος.

Δείτε τα βίντεο με τις αποδείξεις...

Λάβρος κατά των τουρκοπροσκυνημένων ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Αρτέμης Ματθαιόπουλος εντος της Βουλής: "Δε σέβεστε τους νεκρούς από τους σφαγείς του Ελληνισμού... Είστε 'γιουσουφάκια' του Τουρκικού Προξενείου"

Δείτε το βίντεο...

Ο "γκουρού" των δημοσκοπήσεων αποκαλύπτει: "Δεν πρόκειται να επιστρέψουν ΠΟΤΕ οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ"


Ηλίας Νικολακόπουλος: Όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή δεν ξαναψηφίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στον αιώνα τον άπαντα

Πολλά έχουν ειπωθεί για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής από τα φερέφωνα της δημοσιογραφίας και άλλα τόσα έχουν υποθέσει τα κομματικά επιτελεία, προκειμένου να χαράξουν την «στρατηγική» των πολιτικών διώξεων εναντίον του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών, προκειμένου να «επαναπατριστούν» οι ψηφοφόροι στα «γαλάζια» και τα «πράσινα» μαντριά.
Ο Ηλίας Νικολακόπουλος είναι εξαιρετικά έμπειρος στα περί των δημοσκοπήσεων, όντας ο ίδιος δημοσκόπος και κοινωνός των πραγματικών δημοσκοπήσεων. Σε συνέντευξη του στην αριστερή εφημερίδα «Εποχή» δίνει πολλές απαντήσεις όσον αφορά τις .....

Newpost.gr: "Η ΝΔ δεν περνά ούτε στο δεύτερο γύρο στους 3 μεγάλους Δήμους και την Περιφέρεια Αττικής"

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του "ΒΗΜΑτος" που ομολογούσε τις δυσκολίες της ΝΔ σε 4 μεγάλες περιφέρειες.
Σήμερα ήρθε ακόμη ένα site, φίλα προσκείμενο στο κυβερνητικό στρατόπεδο, να φανερώσει πώς η ψοφοδεξία του Σαμαρά στις αυτοδιοικητικές εκλογές το μόνο που περιμένει, είναι το εύρος της... συντριβής της, καθώς εκτός των περιφερειών δεν έχει να ελπίζει σε τίποτα και στους τρεις μεγάλους Δήμους της Χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς) που οι υποψήφιοί της καταβαραθρώνονται.

Αναφέρει χαρακτηριστικά το newpost:

Σε κάθε περίπτωση, μετά την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Περιφέρεια Αττικής και ο μέχρι πρότινος σίγουρος Πειραιάς μπαίνει πλέον στη λίστα των επίφοβων έως προβληματικών εκλογών για τη Νέα Δημοκρατία. Στο απευκταίο αλλά.....

ΙΔΟΥ ΤΟ… SUCCESSSTORY: ΔΕΚΑΤΗ ΠΙΟ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ!

newego_LARGE_t_1101_54241833_type12713 
Ενώ, λοιπόν, σύμφωνα με τους θρασύτατους Σαμαροβενιζέλους και τα εξωνημένα  παπαγαλάκια τους, η Ελλάδα βγαίνει από το τούνελ και επιτυγχάνει το… successstory, το αμερικανικό ινστιτούτο Cato (κι όχι το… λόμπι της δραχμής) την κατατάσσει στη λίστα των δέκα χωρών με τη μεγαλύτερη εξαθλίωση παγκοσμίως.
Πρώτη στον πίνακα του παγκόσμιου πίνακα εξαθλίωσης σύμφωνα με τα στοιχεία του Cato, βρίσκεται η Βενεζουέλα (το πρότυπο των συριζαίων…), δεύτερο το Ιράν, τρίτη η Σερβία, τέταρτη η Αργεντινή και ακολουθούν κατά σειρά η Τζαμάικα, η Αίγυπτος, η Ισπανία, η Νότια Αφρική, η Βραζιλία και τέλος η Ελλάδα.
Οι συνολικά 90 χώρες που.....

ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ, ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΠΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

1375798_221530244679099_187226021_n

Ειλικρινά πρώτη φορά στα χρονικά αυτής της Χώρας, ο θεσμός της δικαιοσύνης, καθώς και οι διαδικασίες της έχουν εξευτελιστεί σε τέτοιο βαθμό.
Πρώτη φορά αναίσχυντα και προκλητικά εξελίσσεται μια κολοσσιαία σκευωρία, εις βάρος ενός νομίμου κοινοβουλευτικού κόμματος, όχι πλέον βάσει χαλκευμένων κατηγοριών και συκοφαντιών, οι οποίες ήδη κατερρίφθησαν ως μη αποδειχθείσες, γελοιοποιώντας και εκθέτοντας την αξιοπιστία των εναγόντων, αλλά βάσει νομικά αδόκιμων.
Έτσι λοιπόν οι......