Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 09, 2014

Ολόκληρη η παρουσίαση των υποψήφιων Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Αξίζει πραγματικά να παρακολουθήσετε το βίντεο της σημερινής παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής. Η ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, ο εθνικιστικός παλμός του κοινού και η αποθέωση των υποψηφίων, δείχνει την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική κοινωνία.

Την έναρξη έκανε ο Παναγιώταρος και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Κασιδιάρης, που παρουσίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο, έναν έναν τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, στέλνοντας ένα ηχηρό πολιτικό μήνυμα στο καθεστώς.

Δείτε τα βίντεο της εκδήλωσης...

Ρεπορτάζ του ANT1 για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπορτάζ ενός λεπτού έδειξε ο ΑΝΤ1 για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής. Μέσα στο άγχος του, ο δημοσιογράφος μιλάει συνεχώς για "οργάνωση" και όχι για κόμμα, ενώ έτσουξε η αναφορά σε στρατηγούς, ιατρούς, αγρότες και γενικότερα υποψήφιους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Έκδηλη επίσης η ανησυχία τους για την άνοδο των εθνικιστικών κινημάτων στην Ευρώπη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Μάταια προσπάθεια του Μέγκα να υποβαθμίσει τον επερχόμενο θρίαμβο: Άλλο Χρυσή Αυγή, άλλο Κασιδιάρης! ΒΙΝΤΕΟ

Τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων βρίσκονται σε πανικό, βλέποντας τον επερχόμενο θρίαμβο της "Ελληνικής Αυγής" στις αυτοδιοικητικές εκλογές και της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές.
Μετά την φίμωση και την λάσπη που απέτυχαν για ακόμη μια φορά παταγωδώς, ύστατη προσπάθεια να ανακοπεί το ορμητικό Εθνικιστικό ποτάμι της Χρυσής Αυγής είναι να υποβαθμιστεί ο επερχόμενος θρίαμβος.

Αναφορικά με την μεγάλη νίκη στον Δήμο Αθηναίων που ήδη έχει αρχίζει και την ψελλίζει ο Πρετεντέρης, στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα έγινε προσπάθεια να διαχωριστεί η διαφαινόμενη νίκη από την Χρυσή Αυγή. Η... έγκυρη δημοσιογράφος Τρέμη είπε συγκεκριμένα:

"Άλλο Χρυσή Αυγή, άλλο Κασιδιάρης...". Ειλικρινά έχουμε μεγάλη περιέργεια να μας εξηγήσει η κα. Τρέμη τι είναι το άλλο; Ο Ηλίας Κασιδιάρης, είναι...

Πανικός στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής


Ασφυκτικά γεμάτη είναι η αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου, όπου πραγματοποιείται αυτήν την ώρα η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Νίκης, το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής.

Το ήθος, το επιστημονικό κύρος και η...

Ο Ηλίας Κασιδιάρης για τον Δήμο Αθηναίων και το κυβερνητικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής σε συνέντευξη στο newsbomb - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΑ ΧΤΑΠΟΔΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΛΑΨΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ;

2089003
Γράφει ο Αντίοχος.

Μπορεί να συγκίνησε κάποιους βουλευτές των καθεστωτικών κομμάτων (αλλά όχι όσους χρειαζόταν για να μην αρθεί η ασυλία του), αλλά δεν συγκίνησε καθόλου τα ΜΜΕ, τα οποία τον χτυπάνε σα… χταπόδι. «Δεν πείθει ο Μπούκουρας», «Το παρελθόν κυνηγάει τον Μπούκουρα και τα δάκρυα δεν μπορούν να τον σώσουν», «Τώρα το θυμήθηκε;»… Αυτοί είναι μερικοί χαρακτηριστικοί τίτλοι καθεστωτικών ΜΜΕ, ενώ τη χειρότερη στάση την έδειξαν όλα τα κανάλια, τα οποία έδειχναν και ξανάδειχναν στιγμιότυπα από τη δράση του Στάθη Κλάψα ως.....

Σήμερα στις 6 στο Olympic Royal παρουσιάζεται το ψηφοδέλτιο Νίκης της Χρυσής Αυγής για τις Ευρωεκλογές...


Την Παρασκευή 9 Μαΐου στο ξενοδοχείο "Royal Olympic" (Αθανασίου Διάκου 28-34, στάση Μέτρο Ακρόπολη) στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των υποψήφιων Ευρωβουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή.
Το ευρωψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου - σε αντίθεση με το τσίρκο των μνημονιακών και συστημικών κομμάτων - απαρτίζεται από έντιμους Έλληνες, που έχουν διαπρέψει στους τομείς ενασχολήσεώς τους.

Στρατηγοί, ιατροί, καθηγητές, επιστήμονες κύρους, αλλά και......

"Καταιγιστικός" Παναγιώταρος εντός της Βουλής: "Είστε πολιτικοί απατεώνες.. Λέτε συνεχώς ψέματα για την οικονομία και δεν ντρέπεστε"

Δείτε το βίντεο...

Γρηγοράκος: "Το ΠΑΣΟΚ θα πάρει τα..... 3%"

Την πραγματική εικόνα κατάρρευσης του ΠΑΣΟΚ έδειξε με νέες δηλώσεις του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος. Μετά την εξωφρενική του δήλωση ότι η Ελλάδα θα μετατραπεί σε Ουκρανία εάν δεν ψηφιστεί το ΠΑΣΟΚ(!) ο Γρηγοράκος επανήλθε λέγοντας ότι σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ λάβει 3% ή 4% τότε θα τεθεί θέμα ηγεσίας.

Για την ακρίβεια ο … ουκρανολόγος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι: « Ο Γιώργος Παπανδρέου παρέδωσε το κόμμα από το 45% στο 12%. Πιστεύετε ότι δεν θα υπάρξει θέμα ηγεσίας αν πάμε στο 4% και στο 3%;», ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι «θα το παίζω εγώ υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αν το ΠΑΣΟΚ δεν έχει τίποτα στην Λακωνία; Έχουμε και.....

Η στιγμή που ο Πρετεντέρης παθαίνει..."ΑΝΑΚΟΠΗ".."Ο Κασιδιάρης εκτινάσσεται δημοσκοπικά..." - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τη στιγμή που ο Πρετεντέρης φθάνει ένα βήμα πριν από το εγκεφαλικό....

«Δημοκρατικό» Debate για το Δήμο Αθηναίων: συμμετείχαν όλοι, πλην του νικητή, Ηλία Κασιδιάρη

Συνεχίζοντας απρόσκοπτα το θέατρο του παραλογισμού, οι νταβατζήδες της ενημέρωσης κάνουν ότι περνά από το χέρι τους προκειμένου αφενός να αβαντάρουν τους πολιτικάντηδες του αντισυνταγματικού τόξου και αφετέρου να φιμώσουν τον υποψήφιο της Ελληνικής Αυγής για το Δήμο Αθηναίων, συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη.

Ντιμπέιτ λοιπόν διοργάνωσε η καθεστωτική ιστοσελίδα news247 με τους υποψήφιους για το Δήμο Αθηναίων, το οποίο ήταν τόσο δημοκρατικό ώστε να συμμετέχουν άπαντες εκτός βεβαίως εκείνου τον οποίο θα στηρίξουν μαζικά και φανατικά οι Αθηναίοι πολίτες: του Η. Κασιδιάρη.
Ως αντιλαμβάνεται ο καθένας, το....

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ

1372955_1410371892513982_1563610190_n
Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος.
 
Δεν υπάρχει μεγαλύτερος εχθρός για τον Ελληνισμό μας από τον εσωτερικό που έχει διεισδύσει εντός των τειχών με τον μανδύα τού κομματισμού τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας. Ο γραικύλος πολιτικάντης με τις διάφορες προσλαμβάνουσες ιδεοληψίες για τον κατακερματισμό των δυνάμεων της Λαϊκής Κοινότητας και τα ρουσφετολογικά ταξίματα για το κλείσιμο των προβάτων στην μάντρα τής ξενοκρατίας. 
Τα δε κόμματα παραμένουν το ίδιο ξένα προς τον Ελληνισμό, όσο ήταν μετά το....