Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 15, 2014

Mια μυστική δημοσκόπηση που δείχνει πολλά για το τι έρχεται στις ευρωεκλογές

Πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα έρχονται από μία μυστική δημοσκόπηση για τις ευρωεκλογές ξένης πρεσβείας (όχι δυτικής) που τέθηκε υπ'όψιν μας.

Η συγκεκριμένη εταιρεία που την διενήργησε (φιλική προς τον ΣΥΡΙΖΑ, το διευκρινίζουμε) δίνει τα εξής αποτελέσματα:...

H ζωντανή εκπομπή της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» με τον Ηλία Κασιδιάρη

Κασιδιάρης περήφανος με ανά χείρας το ψηφοδέλτιο!

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης θα φιλοξενήσει στην ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Τσακίρη και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα", Περικλή Δημητρίου.



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...


ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΜΕ 69%!

Γράφει ο Αντίοχος

Να και μια πρωτιά που μας κάνει υπερήφανους! Σύμφωνα, λοιπόν, με παγκόσμια έρευνα «για την αντισημιτική συμπεριφορά» («αντισημιτισμό» χαρακτηρίζουν οι σιωνιστές τον «αντισιωνισμό»…), την οποία διενήργησε κάποιος οργανισμός «κατά της δυσφήμησης των Εβραίων» (οργάνωση του εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ), η Ελλάδα συγκεντρώνει τα υψηλότερα ποσοστά αντισιωνισμού σ’ ολόκληρη την Ευρώπη!

Επιπλέον, είναι από τις πιο αντισιωνιστικές χώρες του κόσμου, έχοντας μπροστά της σε παγκόσμιο επίπεδο μόνο...

Η Χρυσή Αυγή στην Μόσχα: Άμεση γεωπολιτική στροφή προς την Ρωσία

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ενώ ο Τσίπρας συναντήθηκε με τριτοτέταρτους, ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, κατάφερε και συναντήθηκε με τον σημαντικότερο σύμβουλο του Πούτιν! Οι Ρώσοι ξέρουν καλά με ποιους μπορούν να συνεργαστούν.

Κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου με επικεφαλής τους βουλευτές μας Αρτέμιο Ματθαιόπουλο και Ελένη Ζαρούλια επισκέφθηκε την Μόσχα και πραγματοποίησε εκτεταμένες επαφές με Ρώσους πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες. Η επίσκεψη αυτή σηματοδοτεί επισήμως την προσέγγιση του Ελληνισμού με την ομόδοξη Ρωσία μέσω του Λαϊκού Συνδέσμου, που εκφράζει την θέληση του ελληνικού λαού για άμεση σύσφιξη των διμερών σχέσεων.

Στο πλαίσιο των επαφών πραγματοποιήθηκε πολύωρη συνάντηση με τον...

Και ο Γεωργιάδης απειλεί τον Ελληνικό Λαό: Ψηφίστε μας, αλλιώς θα πέσει η Χούντα των Σαμαροβενιζέλων


Και ο Γεωργιάδης απειλεί τον Ελληνικό Λαό: Ψηφίστε μας, αλλιώς θα πέσει η Χούντα των Σαμαροβενιζέλων

Στο παίγνιο των προπαγανδιστικών απειλών περί «σταθερότητας» μπήκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Με το γνωστό θράσος και αλαζονεία του, ο Άδωνις απαίτησε οι Έλληνες να ψηφίσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να συνεχιστεί η καταστροφική πολιτική του μνημονίου.
Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Γεωργιάδης είπε: «Όποιος πιστεύει ότι αυτά τα δύο χρόνια η Ελλάδα έκανε μια πρόοδο, εάν είναι κεντροδεξιός, ψηφίζει Νέα Δημοκρατία, εάν είναι κεντροαριστερός, ψηφίζει Ελιά. Αν δεν ψηφίσει Νέα Δημοκρατία και Ελιά, θα υπάρχει πρόβλημα. Η κυβερνητική πλειοψηφία έχει δύο κόμματα και αν δεν ψηφίσει κανείς αυτά τα κόμματα, μην κοροϊδευόμαστε, δεν θα υπάρχει πολιτική σταθερότητα»
Θυμίζουμε ότι....

O ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΕΜΟΝΤΖΗΣ, ΜΙΛΑ ΣΤΟ START CHANNEL – ΒΙΝΤΕΟ

"Μας αποκλείουν γιατί μας φοβούνται... Μας φιμώνουν γιατί μας τρέμουν.. Αλλά εμείς θα νικήσουμε"

Δείτε το βίντεο..

Απάντηση Ηλία Κασιδιάρη σε Κακλαμάνη και τα λοιπά παπαγαλάκια του μνημονίου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Δικός μας Αγώνας!


Ο Δικός μας Αγώνας!

Ο δικός μας αγώνας δεν γίνεται με σκοπό την εκλογή μας. Ο δικός μας αγώνας δεν γίνεται για να δηλώνουμε υποψήφιοι. Ο δικός μας αγώνας δεν γίνεται για να μοιράζουμε σταυρωμένα ψηφοδέλτια και καρτελάκια. Ούτε φυσικά για να κάτσουμε σε μια καρέκλα όπως ονειρεύονται οι αστοί.
Ο δικός μας αγώνας γίνεται όχι με στόχο τα ποσοστά και τις ψήφους αλλά για να κατακτήσουμε την Νίκη! Και όταν λέμε ''Νίκη'' εννοούμε ότι θέλουμε τα πάντα! Θέλουμε να.....

Όταν ο Σγουρός ντόπαρε;! τους αθλητές της Άρσης Βαρών για να φέρνουν... τίτλους! - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΟΚ - ΒΙΝΤΕΟ


ÕÍÁÍÔÇÓÇ ÁÈËÇÔÙÍ ÊÁÉ ÐÁÑÁÃÏÍÔÙÍ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÁÑÓÇÓ ÂÁÑÙÍ ÌÅ ÄÇÌÏÓÉÏÃÑÁÖÏÕÓ

Ο παλαιός προπονητής Πυγμαχίας Στάθης Αλεξόπουλος , ο οποίος αποτελεί μια  απο τις μεγαλύτερες δόξες του ελληνικού αθλητισμού , ( Ολυμπιονίκης Μεξικού το 1968) , καταγγέλει στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ότι την περίοδο 1996-1997, στο ξενοδοχείο “Elite” της Καλαμάτας “συνέλαβε” επ΄αυτοφώρο τον τότε προπονητή της Άρσης Βαρών Χρήστο Ιακώβου, να χορηγεί παράξενα σκευάσματα – τα οποία θεωρεί ότι ήταν ντόπες – στον Ολυμπιονίκη και νυν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πύρρο Δήμα, καθώς και στην υπόλοιπη ομάδα της Αρσης Βαρών την καλοκαιρινή περίοδο της προετοιμασίας. 
Με τις σοβαρότατες καταγγελίες του εμπλέκει επίσης και.....

Η μεγάλη νίκη της Ελληνικής Αυγής πλησιάζει - Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση στον Ερυθρό

Η μεγάλη νίκη της Ελληνικής Αυγής πλησιάζει - Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση στον Ερυθρό
Ακόμη μια ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Οι κάτοικοι του Ερυθρού υποδέχθηκαν με θέρμη τους υποψήφιους της Ελληνικής Αυγής αποδεικνύοντας ότι τα ψηφοδέλτιά μας απαρτίζονται από ανθρώπους του λαού που αγωνίζονται για τον λαό. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Λάμπρος Φουντούλης, ο πατέρας του Αθάνατου Συναγωνιστή μας Γιώργου Φουντούλη, ο.....

Σου πετάξαν πέτρα και αμύνθηκες...;!;! Πας φυλακή γιατί φορούσες μπλούζα Χρυσής Αυγής!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι φυλακές δε λυγίζουν τους Εθνικιστές και το παιδί θα βρει τη δικαίωση σε λίγες μέρες από τώρα.
 
Συγκλονιστική η κατάθεση του πατέρα του 20χρονου κατηγορουμένου Γιώργου Αποστολόπουλου, ο οποίος κάθεται στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Κακουρδοδικείο γιατί τραυμάτισε έναν χρήστη νακρωτικών, τον οποίο ο πατέρας του χαρακτήρισε "εκτός από χρήστη και διακινητή νακρωτικών" έξω από σχολείο του Παλαιού Φαλήρου, τον περασμένο Ιανουάριο. 

Με πλήθος στοιχείων ο πατέρας, συνταξιούχος αστυνομικός που υπηρέτησε στα ΕΚΑΜ, αποκάλυψε ότι το θύμα ένας άλλος μαθητής του σχολείου είναι ένα κανονικό "βαποράκι".  

Σημειώνεται ότι ο γιος του είναι φυλακισμένος 16 μήνες (!), από την τρυφερή ηλικία των 18 ετών, όταν οι....

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Ellada_Orthodoxia!
Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος.

Η Ελλάς αποτελεί το πιο γερά δεμένο και συνεκτικό έθνος με τις πλέον εδραιωμένες αξίες και το μεγαλύτερο γεωστρατηγικό και γεωπολιτικό πλεονέκτημα. Αυτό το συνδυασμένο πλεονέκτημα οδήγησε τον σιωνιστικό νεοταξισμό να μάς χτυπήσει ύπουλα σπέρνοντας ζιζάνια διχασμού για να αδυνατίσει και να νεκρώσει τις παραδόσεις και την πραγματική φύση τού Ελληνισμού. 
Δεν είναι διόλου τυχαίο ότι μαζί με την τεχνητή οικονομική κρίση και τις διεκδικήσεις σε βάρος των εθνικών μας εδαφών, ακολουθούν η αλλοίωση τής πληθυσμιακής μας σύνθεσης και η εισροή ξένων θρησκειών, προκειμένου να επιτευχθούν ταυτόχρονα η απορθοδοξοποίηση και ο .....