Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 16, 2014

BBC: Ο δικομματισμός κατέρρευσε - Η Χρυσή Αυγή θα σαρώσει!

Ανησυχούν στο BBC ότι η νοητική τρομοκρατία που επεβλήθη στους Έλληνες πολίτες που επιθυμούν να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή δεν θα αποδώσει.

Με άρθρο του στο BBC, ο αρθρογράφος Κρις Μόρις σημειώνει πως τα καινούργια κόμματα ανακατεύουν την πολιτική τράπουλα. Η πρώτη εξήγηση είναι ότι η οικονομική κατάρρευση των προηγούμενων ετών έχει αφήσει τα σημάδια της στο πολιτικό πεδίο.

Στο άρθρο γίνεται αναφορά και στη Χρυσή Αυγή που κερδίζοντας ψήφους από τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους, αναμένεται να εκλέξει ευρωβουλευτές.

«Πολλοί Έλληνες θα ντραπούν με αυτή την εξέλιξη, αλλά οι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής...

Το παραδέχθηκε και ο ΔΟΛ: Η Χρυσή Αυγή διέλυσε τη Νέα Δημοκρατία!

Τα ΜΜΕ έχουν επιβάλλει μία απόλυτη συνωμοσία σιωπής στη Χρυσή Αυγή, εν όψει εκλογών. Κατά σφοδρή παράβαση του νόμου δεν κάνουν καμία αναφορά στο Κίνημά των Ελλήνων Εθνικιστών παρότι χαίρει της εκλογικής στήριξης μισού εκατομμυρίου Ελλήνων, ενώ βάσει της κοινωνικής πραγματικότητας αναμένεται να διπλασιάσει (τουλάχιστον…) τις δυνάμεις του.

Αφιερώματα επί αφιερωμάτων δημοσιεύονται σχετικά με τις εκλογές, έχοντας μια ηχηρή απουσία των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής. Οι «νταβατζήδες» διά της σιωπής επιχειρούν να πολεμήσουν την Χρυσή Αυγή, να προσποιηθούν ότι αυτή δεν υπάρχει και δεν τους «χαλάει» τις εκλογές.

Όμως η Χρυσή Αυγή όχι μόνο υπάρχει, αλλά διαλύει το κόμμα των διαπλεκόμενων, τη ΝΔ. Αυτό παρότι δεν θέλουν να το παραδεχτούν το βλέπουν στις πραγματικές δημοσκοπήσεις, εκεί όπου η ΝΔ καταρρέει, παρά την προεκλογική παροχολογία, και η Χρυσή Αυγή συνεχώς ανεβάζει τα ποσοστά της.

Τους χειρότερους εφιάλτες τους, τους ομολογούν ενίοτε στην αρθρογραφία τους οι δημοσιογραφίσκοι. Ως ενδεικτικό παράδειγμα, σας παραθέτουμε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας του ΔΟΛ, «Τα Νέα», με τίτλο «Τι φοβάται η ΝΔ»:...

Τεράστια η προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη


Λαοθάλασσα Ελλήνων στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη. Η αίθουσα του Capsis Hotel είναι ασφυκτικά γεμάτη με πολλούς Έλληνες να παρακολουθούν όρθιοι. Ο Ελληνικός λαός έχει αγκαλιάσει τη Χρυσή Αυγή!

Να σημειώσουμε την αποθέωση στο πρόσωπο του Στρατηγού Συναδινού με το σύνθημα "ΛΑΟΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ"!

Η εκδήλωση μεταδίδεται διαδικτυακά. ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

«ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»: Η ΒΟΥΒΗ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ «ΜΕΙΖOΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ» (ΔΗΛΑΔΗ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΥΤΕΡΟ Ή ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ)!

Θα ήθελα δια της παρούσης, να αναφερθώ σ’ ένα δημοσίευμα που πιθανότατα διέφυγε της προσοχής σας. Προέρχεται από τη φυλλάδα του κομιστή, φανατικού υποστηρικτή του φον Αντωνάκη και του πολιτικού παχύδερμου που ακούει στο όνομα Βενιζέλος, και αμφισβητώντας τις δημοσκοπήσεις που και η ίδια η φυλλάδα αυτή δημοσιεύει, αναφέρεται στη βουβή οργή των ψηφοφόρων και στο σοβαρό ενδεχόμενο πρόκλησης «μείζονος πολιτικού ατυχήματος»:

«Τους γιατρούς που έπειτα από μια κρίσιμη επέμβαση ζητούν από τους συγγενείς των ασθενών να αισιοδοξούν, αλλά και να προσεύχονται, θυμίζουν οι εκλογικοί αναλυτές με τις αμφίθυμες εκτιμήσεις που διατυπώνουν για τους επικείμενους δύο εκλογικούς γύρους, στους οποίους οι Έλληνες ψηφοφόροι κατευθύνονται μέσα σε ένα χωρίς προηγούμενο σκηνικό πολιτικής ρευστότητας. «Η μόνη βεβαιότητα είναι...

Ομολογία παρέμβασης των τοκογλύφων από τον Βενιζέλο: "Οι «νταβατζήδες» μας επέβαλλαν τον Παπαδήμο. Εμείς απλά υπακούσαμε..."


Βενιζέλος: Οι «νταβατζήδες» μας επέβαλλαν τον Παπαδήμο. Εμείς απλά υπακούσαμε...

Έχει αρχίσει και αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον το θέμα της συνάντησης κορυφής στις Κάννες. Θυμίζουμε ότι με προ ημερών δημοσίευμα των Financial Times αποκαλύφθηκε ότι ο Μπαρόζο και η Μέρκελ αποφάσισαν ο Παπαδήμος να κυβερνήσει την Ελλάδα μετά την κυβέρνηση Παπανδρέου.
Οι αποκαλύψεις αυτές οδήγησαν σε αλυσιδωτές αντιδράσεις, αφού ο πανικός των ξενόδουλων του μνημονίου, τους ώθησε σε δηλώσεις εν πανικώ. Τελευταίο «ευτράπελο» είναι οι δηλώσεις Βενιζέλου επί του θέματος, οι οποίες αν απηχούν την αλήθεια δημιουργούν ένα μείζον ζήτημα για το «ποιος εξουσιάζει αυτόν τον τόπο».
Σύμφωνα με τον Βενιζέλο, η Financial Times είναι ανακριβής, αφού τον Παπαδήμο τον επέβαλαν «στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μέσα ενημέρωσης και επιχειρηματικοί κύκλοι» και όχι ο Μπαρόζο και η Μέρκελ.
Είτε ισχύουν οι ισχυρισμοί των Financial Times, είτε......

ANTINEWS: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ…) ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ… ΦΡΟΥΡΑΡΧΟ!

1417527_327834884021334_1464879323_oΈνα –εκ πρώτης όψεως- τρελό σενάριο κυκλοφορεί ευρέως τις τελευταίες ημέρες στην πολιτική πιάτσα. Και τα αποκαλυπτήρια αυτού του σεναρίου, τα κάνει όχι όποιος κι όποιος, αλλά το σαμαρικό antinews. Πιο συγκεκριμένα, το σενάριο προβλέπει «μεγάλη συγκυβέρνηση ιστορικού συμβιβασμού» από τώρα (δηλαδή από την επομένη των εκλογών της 25ης Μαΐου), με αποκαθήλωση του φον Αντωνάκη, πρωθυπουργοποίηση του Δραγασάκη (φέρτε μας τον φρούραρχο!) και στήριξη της συγκυβέρνησης αυτής (της… εθνικής σωτηρίας) από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ! Ιδού τα βασικά σημεία του άρθρου:
«Οι ψίθυροι για μεταβατικό πρωθυπουργό Δραγασάκη και ο ρόλος του Τσίπρα
Στο πλαίσιο αυτό έχουν αρχίσει και οι ψίθυροι σε.....

Περιφέρεια Αττικής: Σκληρή μάχη με... φαβορί προς το παρόν!

Μετά την Αθήνα, που αποτελεί τη "Μητέρα των Μαχών" στο επίπεδο των αυτοδιοικητικών εκλογών, η Περιφέρεια της Αττικής είναι το επόμενο σημείο αναφορά των εκλογών.

Η βαρύτητά της είναι τεράστια λόγω πολλαπλών παραγόντων και αναμένεται προκαλέσει μεγάλες εκπλήξεις και... ταχυπαλμίες την Κυριακή 18 Μαΐου.

Το φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης είναι η Ρένα Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) με τον Ηλία Παναγιώταρο (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) και τον Γιάννη Σγουρό (ΠΑΣΟΚ - Ελιά - Μπόμπολας - Ψυχάρης) να κονταροχτυπιούνται για το ποιός θα περάσει στον επόμενο γύρο!
Όσο για τον υποψήφιο της ΝΔ αφήστε το καλύτερα... Ενδεχομένως να τον περάσει ακόμη και ο υποψήφιος του ΚΚΕ (κρατήστε το αυτό...και θα μας θυμηθείτε το βράδυ της 18ης Μαΐου).

Λόγω του πληθυσμού οι οποιεσδήποτε δημοσκοπικές εκτιμήσεις είναι επισφαλείς, ενώ οι μεγάλες αυξομειώσεις που εμφανίζουν οι υποψήφιοι ανάλογα με την περιφερειακή ενότητα (Κεντρικός, Βόρειος κτλ) δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια να εξαχθούν ευκρινή αποτελέσματα.

Μπορούμε όμως με βεβαιότητα να σας πούμε τα εξής:

- Στον Κεντρικό Τομέα γίνεται κυριολεκτικά "σφαγή" για το ποιός είναι πρώτος (από τους 3 που διεκδικούν με αξιώσεις να περάσουν στο δεύτερο γύρο), με φαβορί τη Ρένα Δούρου.
- Στο Βόρειο Τομέα η Δούρου είναι πολύ μπροστά από τους άλλους 2. (πολύ καλά πηγαίνει εδώ και ο Τζήμερος με το Χαϊκάλη)
- Στο Δυτικό Τομέα.....

"Χαμός" σε μία ακόμη δράση στον Πειραιά... Το Λιμάνι είναι Εθνικιστικό και ερυθρόλευκο!


Μια ακόμη μεγάλη δράση πραγματοποιήθηκε από την Τ.Ο. Πειραιώς την....

Παναγιώτης Ηλιόπουλος σε τηλεοπτική παρέμβαση μέσα από τα κελιά της Τιμής: " Θα θριαμβεύσουμε στις εκλογές πάντου.... και φυσικά στη Θεσσαλία" ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Η πρωτεύουσα της Χώρας θα έχει χρώμα... εθνικιστικό το βράδυ της 18ης Μαΐου..Ηλίας Κασιδιάρης ο μόνος σίγουρος για το δεύτερο γύρο στην Αθήνα

Ο Δήμος της Αθήνας συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω του σε αυτές τις εκλογές και αναμένεται στα αποτελέσματά του να αφιερωθούν όλες οι εκπομπές την ημέρα των εκλογών και μετά από αυτή.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ άλλωστε είναι ενδεικτικό πως το σύστημα θα αντιμετωπίσει τα αποτελέσματά της Αθήνας... και της χρησιμοποίησης τους ως πρόκριμα για την αντιμετώπιση του... Φασισμού.

Η πρωτεύουσα, παρά τα όσα δηλώνει τις τελευταίες ημέρες ο Καμίνης, και σε πείσμα των κατεστημένων, κίβδηλων δημοσκοπήσεων, φορά τα... μαύρα της και υποδέχεται στο δεύτερο γύρο τον Ηλία Κασιδιάρη και μάλιστα με εντυπωσιακή πρωτιά στον πρώτο γύρο.

Ως αντίπαλοι του Ηλία Κασιδιάρη ερίζουν ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ) και Καμίνης (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ -Ελια - Gay Pride - Λαθρομετανάστες - Μπόμπολας κτλ) με τον πρώτο να είναι πιο κοντά στο δεύτερο γύρο, αλλά πάντα πολύ μακριά από τον Ηλία Κασιδιάρη.

Οι εκτιμήσεις για τα ποσοστά είναι δύσκολες ωστόσο με τα μέχρι τώρα δεδομένα έχουμε τα εξής:

Ηλίας Κασιδιάρης:.....

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: “ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ”- ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στο Cosmos TV της Ηλείας έδωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Νίκος Κωνσταντίνου. Αφού εξέφρασε τα συλλυπητήρια του Κινήματος προς την οικογένεια του δολοφονημένου 35χρονου αστυνομικού στην Ανδραβίδα, αναφέρθηκε στην απόφαση του Αρείου Πάγου υπέρ της ανακήρυξης των ψηφοδελτίων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Στη συνέχεια σχολίασε το σκάνδαλο της Energa και την πολιτική διαπλοκή ενώ ξεκαθάρισε πως τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου στις επικείμενες ευρωεκλογές θα ανατρέψουν όλα τα πολιτικά δεδομένα στη χώρα. Τέλος αναφέρθηκε στους στόχους του Κινήματος με την είσοδό μας στο ευρωκοινοβούλιο ειδικότερα σε σχέση με το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και της Εθνικής μας Κυριαρχίας....

Το προσκλητήριο για την Ελλάδα δεν πρέπει να το αγνοήσει κανείς... ΟΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ!!

Όλοι στην μάχη του εκλογικού Αγώνα - Καμία ψήφος χαμένη!

Ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής για την Ελλάδα έχει έναν και μοναδικό αντίπαλο.

Τις καθεστωτικές ραδιουργίες, που σκοπεύουν να νοθεύσουν τα εκλογικά αποτελέσματα και να αλλοιώσουν τη βούληση του Ελληνικού Λαού.

Απέναντι σε αυτές τις μηχανορραφίες η Χρυσή Αυγή θα υψώσει τείχος προστασίας σε κάθε εκλογικό τμήμα μέσω των εθελοντών Αγωνιστών της.

Για να είναι το μήνυμα των εκλογών εκκωφαντικό και να απαλλαγούμε από τους κλέφτες και τους προδότες, προασπίστε την ψήφο σας.
 

ΟΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ!

Καμία εθνικιστική ψήφος δεν θα πάει χαμένη.

Δηλώσεις συμμετοχών: 2106985121 (εσωτ. 301) - 6945142409
xa.ekloges@gmail.com

Οι εκτιμήσεις του blog μας 2 ημέρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές...

2 μέρες πριν από τις εκλογές το blog μας πιστό στο ραντεβού του θα δώσει τις εκτιμήσεις του αλλά και τις πληροφορίες για τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των Αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ποιοί περνούν στο δεύτερο γύρο στην Αθήνα και ποιός είναι πρώτος στον πρώτο γύρο..

Ποιός υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής κάνει την....

Μήνυμα Νίκης από την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου


Μήνυμα Νίκης από την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου

Με επιτυχία διεξήχθη η χθεσινή εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου στην Ι.Π. Μεσολογγίου με ομιλητές υπ. ευρωβουλευτές του κινήματος, τον υπ. Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου, τον υπ. Περιφερειάρχη και βουλευτές του Κινήματος.
Πρώτος τον λόγο πήρε ο βουλευτής του νομού Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Μπαρμπαρούσης και παρουσίασε τους καλεσμένους στο κοινό. Στη συνέχεια το λόγο έλαβαν οι υπ. ευρωβουλευτές του κινήματος, ο Ντάικος Κώστας οπού αναφέρθηκε στης ευθύνες της Ε.Ε. και των πολιτικών που αποστέλλουν στην Ευρώπη τα πολιτικά κόμματα, ο Κωνσταντίνου Νικόλαος που........

Π. Ηλιόπουλος: Εμείς δεν προδώσαμε τις Ιδέες και τα Ιδανικά μας!


Π. Ηλιόπουλος: Εμείς δεν προδώσαμε τις Ιδέες και τα Ιδανικά μας!

Άρθρο του υποψηφίου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Παναγιώτη Ηλιόπουλου για την εφημερίδα «Στόχος»

Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές, 3 (σ.σ. 2 ημέρες πια) ημέρες έμειναν για την πρώτη εκλογική αναμέτρηση της 18ης Μαΐου. Δυο διαδοχικές αναμετρήσεις που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στο εύθραυστο πολιτικό τοπίο της χώρας μας. Ένα βρώμικο κατεστημένο 40 ετών βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.
Πρέπει να γκρεμιστεί συθέμελα, για να μπορέσουμε να χτίσουμε την Ελλάδα των ονείρων μας. Την Ελλάδα της Αξιοκρατίας, της Αξιοπιστίας, της Αποτελεσματικότητας, της Ασφαλείας, την Ελλάδα της πραγματικής Αριστοκρατίας. Να βγουν στην επιφάνεια οι Άξιοι και οι Άριστοι, από....