Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 17, 2014

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ψήφο στην Ελληνική Αυγή - Γκρεμίστε την δικτατορία των διεφθαρμένων!



Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Αύριο 18 Μαΐου 2014 δίνουμε την πρώτη μάχη σε Δήμους και Περιφέρειες για μία Ελλάδα χωρίς διεφθαρμένους, κλέφτες και ψεύτες.

Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ κατ’ αρχάς σε όλες και όλους, οι οποίοι έβαλαν το όνομά τους, μέσα σε καθεστώς μίας πρωτοφανούς πολιτικής τρομοκρατίας, στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής, στα ψηφοδέλτια της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ».
Στην πολιτική αυτή μάχη είχαμε και έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον......

Μήνυμα Νίκης του Χρήστου Παππά από τα κελιά της Τιμής


Φυλακές Κορυδαλλού, 17-5-2014

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Αύριο Κυριακή, όπως και την επόμενη Κυριακή, δεν ψηφίζουμε απλώς για να αναδείξουμε κάποιους Δημάρχους, Περιφερειάρχες, Συμβούλους και Ευρωβουλευτές της Ελληνικής Αυγής (18 Μαΐου), και της Χρυσής Αυγής (25 Μαΐου).
Ψηφίζουμε Πίστη και Δικαιοσύνη, Αγώνα και Νίκη!
Ψηφίζουμε για να....

Μήνυμα Νίκης για την “Ελληνική Αυγή” από το Παλαιό Φάληρο - Φωτορεπορτάζ

Μήνυμα Νίκης για την “Ελληνική Αυγή” από το Παλαιό Φάληρο - Φωτορεπορτάζ
Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στην κεντρική πλατεία Π. Φαλήρου για να παρακολουθήσει την ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της "Ελληνικής Αυγής για το Π. Φάληρο" με.....

Τα πραγματικά ποσοστά της δημοσκόπησης του ΠΑΝΑ... Έρχεται θρίμαβος Κασιδιάρη..

Κασιδιάρης:......

«Καθημερινή»: Κίνδυνος ατυχήματος στις Ευρωεκλογές

Γράφει ο Αντίοχος.

Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, όλο και περισσότερο ακούμε από τα κανάλια  και διαβάζουμε στα λοιπά καθεστωτικά ΜΜΕ για τον «κίνδυνο ατυχήματος», στις προσεχείς ευρωεκλογές. Ενδεικτικά, παραθέτουμε το κύριο άρθρο της «Καθημερινής»  καθεστωτικής ναυαρχίδας, με τον περίεργο αυτό τίτλο: 

«Ο κίνδυνος ατυχήματος

Οι ενδείξεις πληθαίνουν πως φτάνουμε στο τέλος της μακράς και πολύ επώδυνης ύφεσης. Τόσο οι αριθμοί όσο και τα σημάδια από την πραγματική αγορά δείχνουν ότι βρισκόμαστε στο χαμηλότερο σημείο που μπορεί να βρεθεί η οικονομία. Την ίδια στιγμή, όμως, ξαναμπαίνουν στην εικόνα της Ελλάδος το στοιχείο του πολιτικού...

Εθνικιστικός σεισμός στην Θεσσαλονίκη - Χιλιάδες Έλληνες έστειλαν το μήνυμα της Νίκης από την Μακεδονία ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Σε μια κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής. Χιλιάδες Έλληνες δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα με δυναμικά συνθήματα που δονούσαν ολόκληρο το ξενοδοχείο.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες...

Αποκάλυψη “Εμπρός”: Ο «Χρυσαυγίτης» Μάκης Βορίδης και ο διευθυντής του γραφείου του

O εικονιζόμενος ονομάζεται Θεοδόσης Αθανασάς, είναι κουμπάρος και δεξί χέρι του Μάκη Βορίδη.

Η φωτογραφία είναι από «ναζιστική»...

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίου, Νικόλαος Λεμοντζής σε 2 συνεντέυξεις του: "Δεν μας πτοούν οι διώξεις.. Ο Αγώνας μας είναι έντιμος και θα είναι νικηφόρος"

Δείτε τα βίντεο....

Η ώρα της «Ελληνικής Αυγής» - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Η ώρα της «Ελληνικής Αυγής» - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Εναντίον Όλων Για Πατρίδα - Πίστη - Ελευθερία
Στις 18 Μαΐου δίδεται η πρώτη εκλογική μάχη με την διενέργεια των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Μία μάχη, στην οποία κυριολεκτικά ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα. Την περασμένη εβδομάδα, όμως, είχαμε ένα γεγονός πρωτοφανές στην πολιτική ζωή της χώρας, όπως την κατάντησαν οι συνεταίροι στην εξουσία Σαμαράς και Βενιζέλος. Οδηγήθηκαν στην βουλή σιδηροδέσμιοι δύο βουλευτές, προκειμένου να λάβουν μέρος στην συζήτηση για την άρση της ασυλίας τους. Συνταρακτικά τα όσα δημόσια κατήγγειλαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστές Γερμενής και Μίχος. Ουδείς από......

Εκδιώχθηκε κακήν κακώς ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γ. Κύρτσος από εκδήλωση γυναικών στη Λαμία

Η προεκλογική επίσκεψη του Αντ. Σαμαρά στην Λαμία, που έγινε για να ενισχυθεί η υποψηφιότητα Μπακογιάννη, δεν είχε ιδιαίτερη επιτυχία.

Αυτό φάνηκε και στην κομματική εκδήλωση με τις γυναίκες που οργανώθηκε για να τους μιλήσει ο πρωθυπουργός. Η εκδήλωση έγινε σε αίθουσα στον Αγιο Λουκά, αλλά η συμμετοχή ήταν μικρή...

Συνέβη μάλιστα το εξής: Σε διπλανή αίθουσα γινόταν άλλη συγκέντρωση γυναικών από ...

Βελγική εφημερίδα αποκαλύπτει: 'Τρέμει η Ευρώπη την άνοδο της Χρυσής Αυγής... Ευτυχώς που υπάρχει ο Θεοδωράκης για να γίνει κυβέρνηση συνεργασίας"

Μια σελίδα ολόκληρη αφιερώνει η βελγική εφημερίδα L'Echo στις πολιτικές εξελίξεις τις Ελλάδος εστιάζοντας στη ραγδαία άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος και το τηλεκόμμα του Θεοδωράκη.

Στο κείμενο απορρέει ο τρόμος των ευρωπαίων για την "άνοδο της ακροδεξιάς", με τον απεσταλμένο της εφημερίδας να αναφέρει τα εξής:
"Στις Βρυξέλλες ανησυχούν ιδιαίτερα για το μήνυμα που θα έστελνε στην υπόλοιπη Ευρώπη το ενδεχόμενο ανάδειξης της ακροδεξιάς σε τρίτη δύναμη στις ευρωεκλογές στην Ελλάδα...".

Στη συνέχεια του άρθρο αποκαλύπτεται και ο .....

Η στωικότητα των Νικητών


Η στωικότητα των Νικητών

Επισκέφθηκα χθες, όπως κάνω συχνά, τους πολιτικούς κρατουμένους στον Κορυδαλλό. Όχι προκειμένου να συζητήσουμε την (ανύπαρκτη) υπόθεση που τους κρατά σιδηροδέσμιους και μακριά από τις οικογένειές τους. Αλλά για να δω πώς βιώνουν τον μεγάλο αγώνα των εκλογών - πρόκριμα, καθηλωμένοι από το καθεστώς, τη στιγμή που έπρεπε, περισσότερο από τον καθένα, να είναι ενεργοί.
Εντυπωσιάστηκα από το γεγονός ότι η προσωπική τους υπόθεση, είχε παντελώς παραμεριστεί από την ελπίδα για ένα καλό αποτέλεσμα, ο νους τους ήταν σε εγρήγορση μόνο για τις λεπτομέρειες της καλύτερης οργάνωσης του προεκλογικού αγώνα και οι ερωτήσεις τους αφορούσαν μόνο τη συμμετοχή του κόσμου στις κατά τόπους εκδηλώσεις.
Λυπάμαι, δεν μπορώ να βρω πιο έμπρακτη απόδειξη της λέξεως «αυταπάρνηση» και......