Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 18, 2014

Ολη η Ευρώπη παραμιλά για την εκλογική επιτυχία της Χρυσής Αυγής

Στην Βρετανία δεν έμαθαν ακόμα τις δηλώσεις και τις εκτιμήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, ούτε αυτές του Γεράσιμου Γιακουμάτου που δηλώνουν σε όλα τα κανάλια ότι "Η ΝΔ νίκησε" και τα βρετανικά ΜΜΕ γράφουν ότι το αποτέλεσμα των περιφερειακών και των δημοτικών εκλογών είναι "Σαφές σημάδι αποδοκιμασίας των Ελλήνων ψηφοφόρων στα μέτρα λιτότητας της κυβέρνησης", όπως γράφει ο Guardian, σχολιάζοντας τα πρώτα αποτελέσματα των σημερινών εκλογών, σε άρθρο με τίτλο «Οι Ελληνες ψηφοφόροι εκφράζουν την αποδοκιμασία τους στη λιτότητα».

Οι Έλληνες «ψήφισαν μαζικά υποψηφίους που διαφωνούν με το πρόγραμμα εκταμίευσης (bailout). Στις ευρωεκλογές αυτή η ψήφος αναμένεται να γίνει ακόμα πιο έντονη», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Guardian, προσθέτοντας πως οι εκλογές δίνουν μια πρώτη γεύση για τις ευρωεκλογές της επόμενης εβδομάδας. Τα ίδια γράφει κι η Daily Mail και αυτό το κλίμα επικρατεί και σε όλα τα βρετανικά μέσα

Πέρα από το προβάδισμα της Δούρου στην περιφέρεια Αττικής, η ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας, στέκεται στα υψηλά ποσοστά πουλαμβάνουν ο Ηλίας Κασιδιάρης στο δήμο Αθηναίων και ο Ηλίας Παναγιώταρος στην Περιφέρεια Αττικής, τονίζοντας πως πρόκειται...

Το επιμύθιο των αυτοδιοικητικών εκλογών - Η Χρυσή Αυγή αυξάνει σημαντικά την επιρροή της

Η Χρυσή Αυγή σε αυτές τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές κατέγραψε μια σημαντική άνοδο σε όλη την Ελλάδα, σε σχέση με τέσσερα χρόνια πριν. Αν σκεφτούμε ότι στον δήμο της Αθήνας το 5,29% του 2010, τριπλασιάστηκε στο 16%, η άνοδος είναι τεράστια. Ακόμα και σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές του 2012, η άνοδος στην Αθήνα είναι 8% και στην περιφέρεια Αττικής 2%. Αν λάβουμε υπόψη ότι το λεκανοπέδιο της Αττικής έχει περίπου τον μισό πληθυσμό της Ελλάδας, η Χρυσή Αυγή δικαιολογημένα δημιουργεί πονοκέφαλο στο καθεστώς.

Παρά το γεγονός ότι ο λόγος γίνεται για αυτοδιοικητικές εκλογές που εν γένει δεν προσφέρονται για «κομματική» ψήφο, παρά τις συνεχείς παράνομες μεθοδεύσεις νοθείας που εφαρμόστηκαν και το γεγονός ότι ουδέποτε κλήθηκε κανείς εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής σε κανένα από τα debate, η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει στο σύνολο της επικράτειας.

Αυτό που έχει προβληματίσει πολύ το καθεστώς είναι ότι θεωρείται...

Σοκ και δέος στα πάνελ: Παραμιλάνε με την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Απολαυστικές οι εικόνες από τα πάνελ των καναλιών, όπου ως συνήθως δεν έχει προσκληθεί εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.
Για άλλη μία φορά στα κανάλια ομιλούν σχετικά με την Χρυσή Αυγή, χωρίς την Χρυσή Αυγή. Παρόλα αυτά είναι απολαυστικό το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι εμφανίζονται αποσβολωμένοι από τα αποτελέσματα της Χρυσής Αυγής. Κατήφεια και κατεβασμένα μούτρα από τους συστημικούς, οι οποίοι απλώς μονολογούν ότι είναι «ανησυχητικά τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής».

Και ακόμα δεν έχουν δει τίποτα, αφού η νύχτα προμηνύεται μακρά και τα exit poll αναμένεται να διαψευστούν από την γνωστή «απόκρυψη ψήφου» που όλοι οι αρθρογράφοι του καθεστώτος προανήγγειλαν για την Χρυσή Αυγή. Πολλοί εκ των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, εν μέσω της κρατικής και παρακρατικής τρομοκρατίας που επί μήνες εξάσκησε το καθεστώς, δεν δήλωσαν τι πρόκειται να ψηφίσουν και έτσι όλοι στα πάνελ είναι έτοιμοι για την ανατροπή και των exit poll.

Μένοντας στα exit poll, οι ταγοί του καθεστώτος παρατηρούν μία...

Defencenet: Εντυπωσιακή η αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής

Εντυπωσιακή η αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στα μεγάλα αστικά κέντρα και κυρίως στο λεκανοπέδιο Αττικής δείχνουν τα exit polls για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Χρυσή Αυγή εμφανίζει διπλασιασμό των ποσοστών του στον Δήμο Αθηναίων σε σχέση με το ποσοστό που έλαβε στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου 2012 όταν ειχε λάβει...

Μάχη για τον δεύτερο γύρο στην Αθήνα - Χτυπάει την τρίτη θέση στην περιφέρεια Αττικής η Ελληνική Αυγή

Οι Εθνικιστές σύμφωνα με τα exit-polls λαμβάνουν σημαντικά ποσοστά στο λεκανοπέδιο. Στην Αθήνα γίνεται μάχη, ενώ στην περιφέρεια Αττικής το αποτέλεσμα λαμβάνεται ως θετικό.

Αναμένουμε τα πραγματικά αποτελέσματα και φαίνεται ότι η αποψινή νύχτα θα είναι μακρά.

«Καθημερινή»: Στημένες οι δημοσκοπήσεις - Κρύβουν τη Χρυσή Αυγή

Μπορεί οι στημένες δημοσκοπήσεις του καθεστώτος να φροντίζουν το «ψαλίδισμα» των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και το αντίστοιχο «φούσκωμα» των αποκομμάτων του καθεστώτος, όπως η ΝΔ, η Ελιά, ο ΣΥΡΙΖΑ, το Ποτάμι κλπ, όμως το μόνο που καταφέρνουν είναι να δημιουργούν τις παρακαταθήκες για το ρεζίλεμα τους, που θα γίνει σε δύο δόσεις, η μία σήμερα και η άλλη την επόμενη Κυριακή.

Την παραπάνω πραγματικότητα την γνωρίζουν οι εργαζόμενοι στις φυλλάδες, αρθρογράφοι του καθεστώτος, αφού έχουν πρόσβαση στα πραγματικά στοιχεία, πριν αυτά παραποιηθούν για την εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπών. Ενίοτε μάλιστα τους ξεφεύγουν και μερικές αλήθειες, που προδίδουν την όλη επιχείρηση χειραγώγησης της κοινής γνώμης.

Προς επίρρωση των παραπάνω σας παραθέτουμε επίμαχα αποσπάσματα από το άρθρο του Αθανάσιου Έλλις στην «Καθημερινή» με τίτλο «Η απήχηση της Χρυσής Αυγής».

«Όμως, μια σημαντική παράμετρος των εκλογών που απουσιάζει από τον δημόσιο διάλογο -και τον εθνικό προβληματισμό, θα πρόσθετα εγώ- είναι το πώς θα πάει η Χρυσή Αυγή. Διότι είναι ορατός ο κίνδυνος...

Όλοι... ανεξάρτητοι στην Singular Logic

Για πρώτη φορά η εταιρεία δημοσιοποίησης των εκλογικών αποτελεσμάτων Singular Logic δεν θα βάλει χρώμα δίπλα από το όνομα του κάθε υποψηφίου στις Αυτοδιοικητικές εκλογές κατά την έκδοση των αποτελεσμάτων, κατόπιν αιτήματος πολλών υποψηφίων, ειδικά κυβερνητικών, που δεν θέλουν να γίνουν αυτοί τα «μαύρα» πρόβατα των κομμάτων τους.

Πρόκειται για κάτι το πρωτοφανές σε εκλογική αναμέτρηση. Ξαφνικά όλοι...

Διαφαίνεται θρίαμβος Κασιδιάρη στην Αθήνα - Μία ώρα ακόμα, όλοι στις κάλπες!

Μεγάλο ρεύμα εμφανίζει ο Κασιδιάρης στην Αθήνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία να είναι απολύτως ενθαρρυντικά. Το κλίμα από τα εκλογικά καταστήματα είναι θετικό δείχνοντας πως ο Κασιδιάρης βρίσκεται...

ΤΗ ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΔ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Η… ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ

Μπορεί ακόμα να μην έχουν κλείσει οι κάλπες και να μην υπάρχουν αποτελέσματα, αλλά άρχισαν ήδη τα παπαγαλάκια της νουδούλας να ψάχνουν δικαιολογίες για τη συντριβή που έρχεται ολοταχώς…

Έτσι, τα… ξεφτέρια της διαδικτυακής φωνής του φον Αντωνάκη, βρήκαν την πρώτη δικαιολογία. Πρόκειται για την… χαλαρότητα. Ιδού:

«Καμιά χαλαρότητα λοιπόν η οποία θα ευνοήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και τις ακραίες δυνάμεις όπως η Χρυσή Αυγή. Διότι οι ψηφοφόροι αυτών των κομμάτων...

ΔΥΟ ΚΑΛΠΕΣ – ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ!

Γράφει ο Αντίοχος.

Εν τέλει, φτάνουμε σήμερα στο χώρο του… δράματος για τους υπευθύνους της δυστυχίας εκατομμυρίων Ελλήνων. Για να παιχτεί η πρώτη του πράξη. Το έργο θα… διακοπεί στη μέση και όλοι μαζί –θεατές και πρωταγωνιστές- θα επανέλθουν την άλλη Κυριακή, για την κορύφωση του δράματος!

Σήμερα, λοιπόν, βρισκόμαστε ανάμεσα σε δύο κάλπες. Και η επιλογή δε μπορεί παρά να είναι μία και μοναδική: η Χρυσή Αυγή!

Μαύρο σ’ αυτούς που μας έφεραν τα Μνημόνια!
Μαύρο σ’ αυτούς που...

ΑΡΑΓΕ, ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ZOUGLA.GR;

Από την προηγούμενη Τετάρτη, ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ανέβασε στην ιστοσελίδα του ZOUGLA.GR, δημοσκόπηση που αφορούσε τον δήμο Αθηναίων, την περιφέρεια Αττικής και τις ευρωεκλογές.

Επειδή στο παρελθόν έχει δείξει στοιχεία που πλησίασαν την πραγματικότητα, εγώ και πολλοί φίλοι περιμέναμε να δούμε τα αποτελέσματά της.

Μάταια όμως… γιατί δεν υπάρχει καμία σχετική ανάρτηση. Όπως είναι φυσικό γεννιούνται ερωτηματικά. Τι έγινε; Έβαλε...

Ηλίας Παναγιώταρος: Στηρίζουμε την Ελληνική Αυγή παντού! ΒΙΝΤΕΟ

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα και ευχήθηκε σε όλους τους υποψηφίους της "Ελληνικής Αυγής" καλή επιτυχία σε όλη την Ελλάδα.

Η Ελληνική Αυγή θα θριαμβεύσει και αυτό θα είναι ο προπομπός του μεγάλου θριάμβου της επόμενης εβδομάδας στις ευρωεκλογές, όπου η Χρυσή Αυγή θα είναι πρώτο κόμμα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Παναγιώταρου...

Μήνυμα νίκης για όλη την Ελλάδα με πρωτοπόρα την Αθήνα - Μία Χρυσή Αυγή ανατέλλει στην Ελλάδα! ΒΙΝΤΕΟ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με την "Ελληνική Αυγή" Ηλίας Κασιδιάρης, άσκησε νωρίς το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα και βγαίνοντας από το εκλογικό κατάστημα έκανε δηλώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Η. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ: “ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ”

Without Info - Αντίγραφο
Συνέντευξη παραχώρησε στο defencenet.gr ο υποψήφιος περιφερειάρχης για την Αττική Ηλίας Παναγιώταρος.
Ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής και επικεφαλής του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Αττική» μιλάει για το πρόγραμμα του συνδυασμού του, για για το προβλήματα τα περιφέρειας, για την Χρυσή Αυγή, τις πολιτικές διώξεις στελεχών της, και για το πόσο είναι αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα.
- Κύριε Ηλία Παναγιώταρε. Κατέρχεστε στις αυτoδιοικητικές εκλογές, ως, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.  Για ποιο λόγο πρέπει ο ψηφοφόρος της Αττικής να προτιμήσει εσάς και όχι κάποιον άλλο από τους συνυποψηφίους σας;
Γιατί έχουμε πρόγραμμα, πρωτότυπο πρόγραμμα που θα δώσει ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα της Περιφέρειας. Δείτε: https://www.youtube.com/watch?v=dNbCr4KFE9g
Τα επιτελεία των άλλων συνδυασμών αντέγραψαν, μέχρι τελείας, τις θέσεις μας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε....

Newsbomb.gr: "Εφιάλτης για το Μαξίμου η Χρυσή Αυγή...Σε αποστάση αναπνοής τα δύο κόμματα"

Όχι ένα, αλλά δύο άρθρα σχετικά με τις μυστικές δημοσκοπήσεις παρουσιάζει η ηλεκτρονική ιστοσελίδα newsbomb.gr, τα οποία επικεντρώνουν κυρίως στη δυναμική της Χρυσής Αυγής που αποτελεί το μεγαλύτερο τρόμο τόσο για το σύστημα, όσο και για τη ΝΔ.

Στο πρώτο άρθρο γίνεται λόγος για το γεγονός ότι καταγράφεται πια η Χρυσή Αυγή ως εν δυνάμει αξιωματική αντιπολίτευση καθώς κοντράρει στα ίσια τη Νέα Δημοκρατία για τη δεύτερη θέση, ενώ στο δεύτερο, γίνεται αναφορά στο ΠΑΣΟΚ - Ελιά που από ότι φαίνεται δε θα καταφέρει να εκλέξει ούτε έναν ευρωβουλευτή καθώς κινείται στα όρια του 4%.

Αναλυτικά:

"Ο εφιάλτης όμως για το Μαξίμου είναι άλλος και ακούει στο όνομα «Χρυσή Αυγή», που .....

Τάκης Θεοδωρικάκος (GPO) : " Η Χρυσή Αυγή είναι ακόμη ισχυρή...Δεν έχει εκλογικό όριο.."

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το πρώτο μήνυμα για το πόσο ισχυρή είναι η Χρυσή Αυγή θα το πάρουν σήμερα.... 
Έρχεται εκλογικός θρίαμβος για το Εθνικιστικό Κίνημα σε όλη την Ελλάδα.

Σε τέλμα έχουν φτάσει όλοι οι δημοσκόποι πια με το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής καθώς παρασέρνει στο διάβα του κάθε τι.
Έτσι από την άθλια προπαγάνδα του "5% με 7%" η σιωπή σπα και οι πρώτοι ψίθυροι για το ρέυμα που σχηματίζεται υπέρ του Εθνικιστικού Κινήματος αναφέρεται ακόμα και από τους πιο σκληρούς υπόδουλους του συστήματος.

Ο γνωστός δημοσκόπος,  κομμουνιστής και συνεργάτης του MEGA, Τάκης Θεοδωρικάκος σε άρθρο του στην ιστοσελίδα newpost δηλώνει ότι η Χρυσή Αυγή "δεν έχει εκλογικό όριο" αφήνοντας να εννοηθεί ότι η εκλογική της δύναμη είναι μεγαλύτερη καθώς "η πιθανότητα να αυξήσει τα ποσοστά είναι ισχυρή...".

Αναλυτικά:

"Η Χ.Α. δεν είναι καθόλου εύκολο να εκτιμηθεί η εκλογική της δύναμη..... Συνεπώς ανεξάρτητα από.....

Τώρα θα μιλήσουν οι Έλληνες



του Νίκου Κωνσταντίνου, Υποψηφίου Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής

Τόσα χρόνια μιλάνε για εσένα, οι καντηλανάφτες της διαπλοκής, τα αμαρτωλά ΜΜΕ και οι πολιτικάντηδες. Τόσα χρόνια παίζουν βρώμικα παιχνίδια στις πλάτες μας για να διατηρούνται στην εξουσία και να απολαμβάνουν προνόμια που εσύ δεν βλέπεις ούτε στον ύπνο σου. Τόσα χρόνια υπόσχονται ότι θα τελειώσουν τα μνημόνια και η εξαθλίωση  και πως έρχεται η ανάπτυξη. Τόσους μήνες υβρίζουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, διώκουν τα....

Σφύζουν από εθνικιστικό παλμό τα εκλογικά περίπτερα της Ελληνικής Αυγής στην Ανατολική Αττική: Αρτέμιδα, Κορωπί, Ραφήνα, Σπάτα, Ωρωπός, Κηφισιά


Σφύζουν από εθνικιστικό παλμό τα εκλογικά περίπτερα της Ελληνικής Αυγής στην Ανατολική Αττική: Αρτέμιδα, Κορωπί, Ραφήνα, Σπάτα, Ωρωπός, Κηφισιά

Τα εκλογικά περίπτερα της Ελληνικής Αυγής στους δήμους της Ανατολικής Αττικής λειτουργούν από το πρωϊ έως αργά το βράδι διανέμοντας υλικό, ψηφοδέλτια και τις θέσεις του προγράμματος της "Ελληνικής Αυγής για την Αττική" στους δημότες, οι οποίοι προσέρχονται κατά.......

Ξημερώνει η....Ελληνική Αυγή

Χαράζει μια λαμπρή ημέρα...
Χαράζει μια Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Μια Ελληνική Αυγή για να ελευθερωθεί το Έθνος μας.

Όλοι σε θέσεις μάχης, όλοι στο...

«ΒΗΜΑ»: ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΣΑΜΑΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΝ «ΚΡΥΦΗ» ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

10007022_10203001055645224_469663220_n
Στις αγωνίες και τους φόβους της πιάτσας Συγγρού για τις επικείμενες εκλογές, αναφέρεται δημοσίευμα του καθεστωτικού «Βήματος», με τίτλο «Που ποντάρει και τι φοβάται η ΝΔ». Ιδού οι φόβοι τους:

«Αναμφίβολα ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών δημιουργεί εντυπώσεις υπέρ ή κατά κάποιων κομμάτων και διαμορφώνει πολιτικό κλίμα για τον δεύτερο γύρο και γι’ αυτό και στη ΝΔ ως την ύστατη στιγμή γίνεται κινητοποίηση για να αυξηθεί η συμμετοχή των «γαλάζιων» ψηφοφόρων, αλλά και η συσπείρωση. Αυτή τη στιγμή η....