Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 20, 2014

Σαμαροφρουροί του Antinews: "Εφιάλτης: Παρά τις διώξεις και τις φυλακίσεις υπάρχουν 700 με 800 χιλιάδες ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής..."

 Σε μια αρκετά σοβαρή ανάλυση προέβη η ιστοσελίδα του... Σαμαρά, antinews, μια ημέρα μετά τη λήξη του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Η φιλοσοφία του άρθρου περιτριγύριζε γύρω από το σκεπτικό των ψηφοφόρων και τα κίνητρα της ψήφου, εν όψει και των Ευρωεκλογών, και εστίασε στο μεγαλύτερο τρόμο του συστήματος, τη Χρυσή Αυγή.

"Υπάρχουν ορισμένα αποτελέσματα που θα πρέπει να αναλυθούν ξεχωριστά και να απασχολήσουν τους σοβαρούς πολίτες αυτής της χώρας καθώς και τα κόμματα.... Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να κλείσουμε τα μάτια σε φαινόμενα ...και δεν πρέπει να τα αφήσουμε να γιγαντωθούν.",γράφουν για τη Χρυσή Αυγή και συνεχίζουν πιο συγκεκριμένα:

"Το πρώτο φυσικά είναι η παρουσία της Χρυσής Αυγής...κανείς δεν παραβλέπει το......

Ανάλυση Γιώργου Κύρτσου: "Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα της Χρυσής Αυγής..."

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της ΝΔ και εκδότη της "Free Sunday", Γιώργου Κύρτσου για τον καλπασμό της Χρυσής Αυγής στις αυτοδιοικητικές εκλογές....

«ΒΗΜΑ»: ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Μπορεί οι συστημικοί υποψήφιοι να εκλέχτηκαν στις τοπικές εκλογές ως "ανεξάρτητοι" κάνοντας κάποιους να... πανηγυρίζουν, αλλά αυτοί που βλέπουν καθαρά τα αποτελέσματα και που διαισθάνονται το… τσουνάμι που έρχεται την ερχόμενη Κυριακή, τα έχουν βάψει… μαύρα.

Ιδού, λοιπόν, τι αποκαλύπτει το καθεστωτικό «Βήμα»:

«Προβληματισμός από την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Αναμφίβολα όμως, οι πιο ψύχραιμοι στη ΝΔ...

Γεωργιάδης: “Η Χρυσή Αυγή είχε δυναμική 25% στον Δήμο Αθηναίων! Όλα τα κόμματα ενωθήκαμε για να τους σταματήσουμε” BINTEO

Ο σωματοφύλακας του μνημονίου Γεωργιάδης καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε ότι τα γκάλοπ που αφορούσαν το Δήμο Αθηναίων ήταν... ψεύτικα, ενώ η δυναμική της Χρυσής Αυγής ήταν στο 25%!

Ξεκαθαρίζει ότι ο αποκλειστικός στόχος της ΝΔ ήταν να περιορίσει τη Χρυσή Αυγή, θυσιάζοντας Σπηλιωτόπουλο και Κακλαμάνη, για να επωφεληθούν οι έτεροι συστημικοί και ισλαμολάγνοι Καμίνης-Σακελλαρίδης!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ AKΡΗ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΓΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Stavros Theodorakis_3
Γράφει ο Αντίοχος.
Τα… βαριά χαρτιά του στη μάχη κατά της Χρυσής Αυγής, ρίχνει το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα. Τα οποία χαρτιά του είναι βαριά, διότι κουβαλούν στο γνωστό… σακίδιο όλες τις συστημικές αμαρτίες, για να τις ξεπλύνουν στη σύγχρονη κολυμβήθρα του Σιλωάμ, το Ποτάμι!
Σχολιάζοντας, λοιπόν, τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής σε διακαναλική του συνέντευξη, ο καναλόβιος υπάλληλος του Μπόμπολα είπε τα εξής… βαρύγδουπα:
«Πιστεύω ότι....

Αποκλειστική συνέντευξη του στενού συνεργάτη του Πούτιν, Αλεξάντερ Ντούγκιν, αύριο Τετάρτη 21 Μαΐου στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μην χάσετε στην “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” της Τετάρτης 21 Μαΐου την βαρυσήμαντη συνέντευξη με τον στενό συνεργάτη του Πούτιν, Αλεξάντερ Ντούγκιν

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΛ. ΠΟΥΤΙΝ, ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΝΤΟΥΓΚΙΝ:

«Το γεωπολιτικό όραμα της συνεργασίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρωσία, θα αποτελέσει την απαρχή της ανοικοδόμησης της Ευρώπης των Εθνών»

«Για τους Ρώσους οι Έλληνες είναι οι προπάτορες τους, αφού οι ίδιοι θεωρούν, και σωστά, τους εαυτούς τους ως πολιτιστικούς σας απογόνους. Έτσι εξηγείται και το γενικό αίσθημα αγάπης και σεβασμού που τρέφει ο λαός μας για τους Έλληνες. Το πρόβλημα είναι ότι......

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την Μνήμη των θυμάτων της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου - Φωτορεπορτάζ


19 ΜΑΪΟΥ: Ημέρα Εθνικής Μνήμης. Μια μέρα που οφείλουμε όλοι να χαράξουμε στη μνήμη και στην καρδιά μας. Γιατί η μνήμη είναι η καλύτερη μορφή Εθνικής Αντίστασης.
Η Χρυσή Αυγή τίμησε την.........

Ο Κακλαμάνης ομολόγησε το παρασκήνιο του πραγματικού λόγου της υποψηφιότητάς του: “Ήμουν το ανάχωμα για να μην μπει η Χρυσή Αυγή στον β΄γύρο - Το γνώριζε ο Σαμαράς!”


Ομολόγησε την εξαπάτηση ο Κακλαμάνης: “Ήμουν το ανάχωμα για να μην μπει η Χρυσή Αυγή στον β΄γύρο - Απόλυτα σύμφωνος ήταν ο Σαμαράς!”

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κοινώς ο Νικήτας Κακλαμάνης ομολόγησε ότι ο μόνος αντίπαλος της ΝΔ ήταν η Χρυσή Αυγή και πώς τα ποσοστά στην Αθήνα του Λαϊκού Συνδέσμου είναι άνω του 20%, ξεπερνώντας κατά πολύ τους άθλιους της ψοφοδεξίας του Σαμαρά.
 
Παρά τα ψέμματα και την νοθεία η ΝΔ μας πέρασε με το αναιμικό 0,8% - Έρχεται μεγάλο χαστούκι στις ευρωεκλογές για τα ανδρείκελα του μνημονίου!
Τα βρώμικα τεχνάσματα της ΝΔ και του Σαμαρά, αλλά και τον τρόμο του μνημονιακού αποκόμματος για την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής, αποκάλυψε σήμερα ο Κακλαμάνης. Με μία δήλωση βόμβα (για τους ανυποψίαστους...) ξεκαθαρίστηκε ότι η υποψηφιότητά του ήταν συμφωνημένη με την ηγεσία της ΝΔ προκειμένου να λειτουργήσει ως "ανάχωμα στην άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου" κάτι που επιτεύχθηκε αφού "εμπόδισε τον Η. Κασιδιάρη να περάσει στον β΄γύρο"!
Συγκεκριμένα πριν από λίγο δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό "Ήμουν το ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή. Μέσα στο κόμμα χρειάζονταν κάποιον που να πάρει τις ψήφους των δυσαρεστημένων δεξιών. Αν δεν υπήρχαν οι ψήφοι μου θα....

“Ο Αποδυτηριάκιας”: Θρίαμβος για την Χρυσή Αυγή, ήττα για τον Σύριζα οι εκλογές...


“Ο Αποδυτηριάκιας”: Θρίαμβος για την Χρυσή Αυγή, ήττα για τον Σύριζα οι εκλογές...

Η γνωστή αθλητική και παραπολιτική στήλη του "Αποδυτηριάκια" αναλύει με το γνωστό ύφος το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής.
Μέσα σε λίγες γραμμές περιγράφει με απόλυτη ακρίβεια το πραγματικό μήνυμα που έχει ήδη λάβει το καθεστώς. Με βάση τους απόλυτους αριθμούς λοιπόν η Χρυσή Αυγή θριάμβευσε (υπερδιπλασίασε τα ποσοστά της) και οι Συριζαίοι ηττήθηκαν (αισθητή μείωση σε σχέση με τις εκλογές του '12).
Ακολουθεί το σχόλιο: ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ
Ο Κασιδιάρης λέει ότι ο μεγάλος νικητής των εκλογών είναι το κόμμα του, η Χρυσή Αυγή. Έχει δίκαιο. Με τη λογική τι ψάρια πιάσαμε στις βουλευτικές εκλογές, τι στις προηγούμενες δημοτικές και τι σήμερα, το 2014.
Μιλάμε για....

Τράγκας: "Ο Μόνος Νικητής των εκλογών είναι η Χρυσή Αύγη...Διέλυσε την προπαγάνδα των βαρώνων των ΜΜΕ"

Δείτε το βίντεο...

Νικολακόπουλος στο Mega: “Μέχρι το μεσημέρι ο Κασιδιάρης ερχόταν πρώτος με 25%” - Επιβεβαιώνεται η νοθεία! “Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει”



“Επίδειξη δύναμης” έκανε η Χρυσή Αυγή στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές δήλωσε ο εκλογικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος, συντονιστής των χθεσινοβραδινών exit polls και μάλιστα αποκάλυψε κάτι πολύ σημαντικό:
Ότι στο πρώτο κύμα του exit poll ο Κασιδιάρης ήταν στο 25% στον δήμο της Αθήνας!
ρόκειται για μία εντωπωσιακή εμφάνιση του κόμματος ακόμα και σε μέρη που δε τον περιμέναμε, Στο πρώτο κύμα των exit polls ο Η.Κασιδιάρης ερχόταν πρώτος με 25%” δήλωσε και αυτό μπορεί να εξηγεί τις συγκεκριμένες κατηγορίες για νοθεία που έκανε ο Λαϊκός Σύνδεσμος στο δήμο της Αθήνας.
Και συνέχισε: "Είναι σαφές ότι.....

Ειρήνη Δημοπούλου - Παππά: "Ο ελληνικός λαός επιβράβευσε την Χρυσή Αυγή"


Ειρήνη Δημοπούλου - Παππά: Ο ελληνικός λαός επιβράβευσε την Χρυσή Αυγή

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, Έλληνες και Ελληνίδες,
Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή!
Από την πρώτη στιγμή της εκλογής της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος που έφερε την Ελλάδα στο σημερινό της κατάντημα, έχει το θράσος να μας καθυβρίζει και να μας συκοφαντεί.
Από τον Σεπτέμβριο του 2013 το καθεστώς των διεφθαρμένων που πασχίζει να διατηρηθεί στην εξουσία για να ξεπουλήσει με το αζημίωτο την Πατρίδα μας, κρατά παράνομα και παντελώς αβάσιμα προφυλακισμένο τον Αρχηγό και τέσσερεις βουλευτές μας, ανάμεσά τους και τον σύζυγό μου, Βουλευτή Επικρατείας Χρήστο Παππά.
Με πρωτοφανείς πολιτικές διώξεις, με ......