Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 22, 2014

Παναγιώταρος μιλάει για όλα στην εκπομπή του Τράγκα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε χθες στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα “Ελεύθερος σκοπευτής”.

Ο Παναγιώταρος απάντησε στους υβριστές του Λαϊκού Συνδέσμου που προσεγγίζουν τώρα τους ψηφοφόρους, για το πώς θα κινηθεί η “Ελληνική Αυγή” στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, τονίζοντας τέλος πως στις ευρωεκλογές τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα είναι ακόμη υψηλότερα, γκρεμίζοντας έτσι την χούντα του μνημονίου.

Είναι αλήθεια ότι ο Τράγκας ήταν κάπως σκεπτικός, μην πούμε... αγχωμένος.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

«ΒΗΜΑ»: Μεγάλο πρόβλημα παραμένει η Χρυσή Αυγή

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στη ΝΔούλα εκλιπαρούν τους δυσαρεστημένους να ψηφίσουν οτιδήποτε άλλο εκτός από Χρυσή Αυγή!

Στη στρατηγική της ψοφοδεξιάς νουδούλας για τις τελευταίες ημέρες της… Πομπηίας, αναφέρεται το καθεστωτικό «Βήμα». Ενόψει, λοιπόν, των ευρωεκλογών η πιάτσα Συγγρού, δεν ξεγελιέται από τα φαινομενικά θετικά αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και φοβάται πολύ την αντίδραση των δυσαρεστημένων ψηφοφόρων της. Πιο συγκεκριμένα, ξορκίζει το ενδεχόμενο να απέχουν ή –ακόμα χειρότερα- να ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή. Ιδού:

«Βέβαια, από τη μάχη των ευρωεκλογών θα φανεί ποιο ακριβώς είναι το μήνυμα που θέλουν να στείλουν οι πολίτες, διότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές τα πολιτικά χαρακτηριστικά δεν είναι ευκρινή, καθώς περισσότερο ρόλο διαδραματίζουν σε περιφέρειες και δήμους οι διαπροσωπικές σχέσεις, τα τοπικά συμφέροντα και άλλοι δεσμοί. 
 
Η μεγάλη αγωνία για τους επιτελείς της Ν.Δ. είναι...

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής πριν τις Ευρωεκλογές με τον Ηλία Κασιδιάρη

O Ηλίας Κασιδιάρης φιλοξενεί απόψε στην εκπομπή, τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, τον Δρ. Επαμεινώνδα Στάθη και τον Νίκο Κωνσταντίνου.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Σαρωτική η Χρυσή Αυγή στις λαϊκές γειτονιές της Β' Πειραιά, παρά την προπαγάνδα των καθεστωτικών μέσων

Δείτε το βίντεο..

Χαλιούνται στα «Νέα» για την άνοδο των ποσοστών και τη συνειδητή ψήφο στη Χρυσή Αυγή

Γνωστός ο βίος και η πολιτεία των «Νέων». Συνεργάτες των Γερμανών στην κατοχή (ως «Αθηναϊκά Νέα» και «Ελεύθερο Βήμα») και υμνητές του Απριλιανού Καθεστώτος, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να παριστάνουν τους τιμητές των πάντων. Συν τοις άλλοις, μαζί μ’ όλο το δυναμικό του ΔΟΛ, φροντίζουν σε καθημερινή βάση να λασπολογούν ασύστολα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τελευταία, μάλιστα, έχουν χάσει τόσο πολύ την ψυχραιμία τους που στο στόχαστρό τους βρίσκονται και όλοι όσοι ψηφίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Στα «Νέα» της Πέμπτης, στην πρώτη σελίδα, κάτω από τον τίτλο «Η πιο ντροπιαστική ψηφοθηρία» υπάρχει το εξής κείμενο:

«Η άνοδος της Χρυσής Αυγής στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι...

Προμήνυμα για τις ευρωεκλογές από έρευνα του zougla.gr: Πρώτη με τεράστια διαφορά η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής

Η Χρυσή Αυγή δέχεται συνεχώς έναν ανηλεή βρώμικο πόλεμο λάσπης και φίμωσης από το σύνολο των διεφθαρμένων ΜΜΕ της διαπλοκής. Τα μόνα όπλα της για να ακουστεί η φωνή της Αλήθειας παραμένουν η εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" και η επίσημη ιστοσελίδα.

Η ενημερωτική ιστοσελίδα zougla.gr έκανε αφιέρωμα για τις ιστοσελίδες των κομμάτων, σημειώνοντας πως το xagr.net είναι με τεράστια διαφορά η πρώτη από όλα τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου.

"Πρώτη, με μεγάλη διαφορά είναι η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής (θέση 165 στα ελληνικά site), η οποία εικονίζεται με κόκκινο χρώμα. Είναι φανερό ότι οι οπαδοί της...

Ξεφτίλισαν τον Βενιζέλο οι μικροομολογιούχοι: Άγριο κράξιμο στην προεκλογική του ομιλία - ΒΙΝΤΕΟ


Ξεφτίλισαν τον Βενιζέλο οι μικροομολογιούχοι: Άγριο κράξιμο στην προεκλογική του ομιλία - ΒΙΝΤΕΟ

Μια άκρως εξευτελιστική εμπειρία έζησε ο «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλος χθες το απόγευμα σε εκδήλωση της «Ελιάς» στο Μουσείο Μπενάκη.
Ομάδα ανθρώπων, που παρίστατο στην εκδήλωση, σηκώθηκε για να τον αποδοκιμάσει φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του. Επρόκειτο για μερίδα μικροομολογιούχων, οι οποίοι καταστράφηκαν οικονομικά και έχασαν τους κόπους μιας ζωής ακούγοντας τις συμβουλές του Βενιζέλου και των ομοίων του για την «σωστή» τοποθέτηση των χρημάτων τους.
Στην απολύτως φυσιολογική αντίδραση μεροκαματιάρηδων Ελλήνων, που.....

Ηχογραφημένο μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου: “Ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή για μία Ελλάδα ελεύθερη και εθνικιστική”

Δείτε το βίντεο...

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΔΙΣΤΟΜΟ!

Χωρίς τίτλο
Μόλις 4 μέρες μετά την απάντηση μέσω της ψήφου του που έδωσε ο ελληνικός λαός ανεβάζοντας τα ποσοστά της χρυσής Αυγής , τα συστημικά  ΜΜΕ συνεχίζουν  στον ίδιο ρυθμό τον οχετό εναντίον του κινήματος, όπως και προ των εκλογών.
Συγκεκριμένα το καθεστωτικό ΒΗΜΑ επιχειρεί για ακόμα μια φορά να ταυτίσει τη Χρυσή Αυγή με τον ναζισμό, σχολιάζοντας τα.......

Προεκλογικό σποτ της Χρυσής Αυγής: "Το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής"

Δείτε το βίντεο....

Τράγκας: "Η Χρυσή Αυγή εκλέγει 3 βουλευτές άνετα και είναι τουλάχιστον 3η πολιτική δύναμη" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο με την παραδοχή του Τράγκα για τη δυναμική της Χρυσής Αυγής:

Ολόκληρη η διακαναλική συνέντευξη της Χρυσής Αυγής.. - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο....

ΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ;


cf88cf85cf87ceb1cf81ceb7cf82
Γράφει ο Αντίοχος. 
Πανικόβλητοι οι ολιγάρχες του συστήματος και συνυπεύθυνοι της δυστυχίας των Ελλήνων, καλούν καθημερινώς από τις κρατικοδίαιτες φυλλάδες τα θύματά τους να ξεχάσουν τα βάσανα που τους προκάλεσαν και να ψηφίσουν τους πολιτικούς υπευθύνους της δυστυχίας τους! Είναι αυτό που λέμε «ο φονιάς με το θύμα αγκαλιά»! Ιδού, λοιπόν, το κάλεσμα που έγραψε στο «Βήμα» του –προφανώς από τη βιλάρα του και εν αναμονή των… αστακών- ο ολιγάρχης Ψυχάρης, με τίτλο «Ως εδώ με τους νεοναζιστές»:
«Υπάρχει ένα μήνυμα από τις εκλογές της Κυριακής που δεν πρέπει και δεν μπορεί να.....

Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

10341449_1411086615842082_2278502208161373754_n

Σε λίγες μέρες έρχονται οι Ευρωεκλογές, ίσως οι σημαντικότερες για όλη την Ευρώπη. Όχι μόνο για τις άσχημες καταστάσεις (οικονομία, λαθρομετανάστευση, ισλαμοποίηση, περιορισμός ελευθεριών κλπ) που ζουν οι λαοί της, αλλά και γιατί για πρώτη φορά ανεβαίνουν τόσο πολύ σε δύναμη τα εθνικιστικά κινήματα σε όλη την Ευρώπη. Δημοσκόποι και αναλυτές των ευρωπαϊκών χωρών, εκτιμούν ότι οι εθνικιστές της Ευρώπη θα καταλάβουν το 35% περίπου των εδρών.
Ήδη η Μαρί Λεπέν του εθνικιστικού κόμματος της Γαλλίας είναι .....