Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 28, 2014

Μαύρος της MRB: Ανίκητη η ρητορική της Χρυσής Αυγής - Προκαλεί πυρετό στη (Νέα) Δημοκρατία BINTEO

Άπαντες οι καθεστωτικοί έχουν μπει σε έναν κυκλο παραφιλολογίας περί του τι φταίει και ανεβαίνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, παρά τις διώξεις και την προπαγάνδα. Έτσι, στην εκπομπή της... σοκαρισμένης Πόπης Τσαπανίδου βρέθηκε καλεσμένος ο Μαύρος της εταιρίας δημοσκοπήσεων MRB για να εξηγήσει το φαινόμενο.

Διαπιστώνει ότι η συσπείρωση της Χρυσής Αυγής είναι μεγάλη, ενώ παίρνει ψηφοφόρους από όλα τα κόμματα, ακόμα και από τον συστημικό ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέει, ακόμα και από το ΚΚΕ, γιατί θέλουν κάτι πιο δραστικό. Εν τω μεταξύ οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής ανήκουν σε όλες τις μορφωτικές τάξεις και ψηφίζουν συνειδητά.

Τρομάζει ο Μαύρος με την ορμητικότητα της Χρυσής Αυγής και διαπιστώνει ότι με την τακτική του αποκλεισμού της, το μόνο που καταφέρνουν είναι να την ανεβάζουν στην συνείδηση του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Παναγιώταρο - Το επιμύθιο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών

Ο Ηλίας Παναγιώταρος με τον, περιφερειακό σύμβουλο πλέον, Παύλο Κτιστάκη σχολιάζουν στην ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Κασιδιάρης φορτσάτος στο Αρτ τα χώνει άγρια στο καθεστώς - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στο κανάλι Αρτ για το αποτέλεσμα των εκλογών και για την αποτυχημένη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, με τα νέα στοιχεία που θα έρθουν στο φως.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Έτσι ψηφίζει ο Πειραιάς!

Πανικός άνευ προηγουμένου για τα παπαγαλάκια του συστήματος και αναλύσεις επί αναλύσεων για τους λόγους που το κίνημα μας κατέκτησε ξεκάθαρα την τρίτη θέση στις ευρωεκλογές και μάλιστα κάτω από πρωτοφανείς συνθήκες νοθείας και πολιτικής τρομοκρατίας.

Εκεί όμως που το σύστημα πραγματικά έχει ξεπεράσει κάθε όριο εμπάθειας και χολερικής ανάλυσης αφορά στα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στην περιφέρεια Πειραιώς (Ά Πειραιώς 10,6% , ΄Β Πειραιώς 11,31%) που αποτελούν και μερικά από τα υψηλότερα πανελλαδικά.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε μία καθεστωτική φυλλάδα : « ...από προπύργιο της αριστεράς γίναμε...

Χαλάστηκε ο Πάσχος Μανδραβέλης με τη συνειδητή ψήφο στη Χρυσή Αυγή!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ξυδάκι!

Αναθεωρούν ένας-ένας οι παπαγάλοι του… «συνταγματικού τόξου» τις απόψεις τους περί «θυμωμένων», «αγανακτισμένων», «παραπλανημένων» κ.λπ. ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής και τώρα πλέον ομολογούν ότι η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι συνειδητοποιημένη ψήφος. Έτσι, μετά τον Πρετεντέρη που… πρωτοστάτησε, ήρθε η σειρά του γνωστού Πάσχου Μανδραβέλη της «Καθημερινής». Ιδού η… ανατριχιαστική ομολογία του:

«Το φίδι στον κόρφο μας…

Για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής ισχύει μια παλιά εβραϊκή παροιμία:...

Καταργήστε τη μυστικότητα της ψήφου! Αναλύσεις επί αναλύσεων για τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής


Σε άλλη μία εκλογική διαδικασία είδαμε περισπούδαστες αναλύσεις για το «ποιοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή» και «ποιος θα είναι ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν». Ιδιαιτέρως στο δεύτερο ερώτημα άρχισαν να ακούγονται απίστευτες «απαντήσεις», όπως αυτή του Ιγνατίου, που καλούσε ευθέως σε ανασύσταση της ΟΠΛΑ, η οποία σε συνεργασία με τους επίορκους δικαστικούς θα «φροντίσει» τους Εθνικιστές.
Η στόχευση των εκλογικών αναλύσεων έφτασαν μέχρι επιπέδου εκλογικού τμήματος, στην προσπάθεια να.....

Τρέμουν την φωνή της Αλήθειας: Μεταθέτουν για το φθινόπωρο την άρση ασυλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, του Χρ. Παππά και του Γ. Λαγού


Τρέμουν την φωνή της Αλήθειας: Μεταθέτουν για το φθινόπωρο την άρση ασυλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, του Χρ. Παππά και του Γ. Λαγού

Η εκλογική νίκη της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές, με την οποία ο Λαϊκός Σύνδεσμος καταγράφηκε και επίσημα ως τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, εκλέγοντας τρεις ευρωβουλευτές, έχει προκαλέσει σεισμό στο σάπιο κατεστημένο των πολιτικάντηδων.
Μία από τις πρώτες αλυσιδωτές αντιδράσεις, που θα οδηγήσει άμεσα στην απελευθέρωση των αθώων και παρανόμως προφυλακισμένων Συναγωνιστών, είναι η αναμενόμενη καρατόμηση Δένδια και Αθανασίου, οι οποίοι ήταν οι ενορχηστρωτές της πολιτικής και δικαστικής σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής.
Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα έρθει και ο "αποκεφαλισμός" του Σαμαρά, καθώς ο ελληνικός Λαός επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά την........

Επιχείρηση “νεκρανάστασης” του ΠΑΣΟΚ από τον Σαμαρά


Επιχείρηση “νεκρανάστασης” του ΠΑΣΟΚ από τον Σαμαρά

Τα αποτελέσματα των πρόσφατων ευρωεκλογών ήταν περίπου τα αναμενόμενα. Η μεγάλη έκπληξη, ωστόσο, ήταν το ποσοστό 8% που πήρε η «Ελιά» (κλεπτο-ΠΑΣΟΚ), που παρά τη συνεχή πλύση εγκεφάλου για «συνέχιση της σταθερότητας» από την συγκυβέρνηση των μνημονίων, οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις δεν την εμφάνιζαν να συγκεντρώνει ποσοστά υψηλότερα του 6%.
Ωστόσο, το ποσοστό 8%  του αποκόμματος της διαφθοράς, της ρεμούλας και της αρπαχτής, το οποίο είναι κυρίως υπεύθυνο για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία, αφού από το 12% που έλαβε στις εθνικές εκλογές του 2012, έχασε το 50% των δυνάμεών του.
Περισσότερο ικανοποιημένος, για το αποτέλεσμα του αποκόμματος της κλεπτοκρατίας, φαίνεται να είναι ο......

Τελετή Τιμής και Μνήμης για τους τελευταίους υπερασπιστές της Κωνσταντινούπολης - Πέμπτη 29 Μαΐου, πλατεία Μητροπόλεως, 19:00

Τελετή Τιμής και Μνήμης για τους τελευταίους υπερασπιστές της Κωνσταντινούπολης - Πέμπτη 29 Μαΐου, πλατεία Μητροπόλεως, 19:00

"Η Πόλις εάλω...": Η κραυγή αυτή απλώθηκε σε κάθε άκρο της ελληνικής Πατρίδας. Για 400 χρόνια η σκιά της δουλείας κάλυψε την Ελλάδα. Όπως όμως είπε ο Γέρος του Μοριά, το Γένος συνέχισε τον πόλεμο ενάντια στον βάρβαρο εισβολέα. Στρατός του ήταν οι κλέφτες στα βουνά. Κάστρα του η Μάνη και το Σούλι. Και βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος.

Στη σκιά του αγάλματος αυτού του Αθάνατου ήρωα του Ελληνισμού θα....

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 878


Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ... «ΝΙΚΗΤΕΣ»
Πτώση ποσοστών σε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΕΛΙΑ (κλεφτοΠΑΣΟΚ) και ΑΝΕΛ
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΞΗΣΕ ΚΑΤΑ 35% ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΜΕ 9,4% ΚΑΙ 536.409 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΗΝ.....

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Δεν υπάρχουν αποδείξεις για εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής

Ακόμη και οι φίλα προσκείμενοι στη ΝΔ, διαχωρίζουν επίσημα τη θέση τους από τις ανήθικες και παράνομες τακτικές της κυβέρνησης εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ζητούν άμεσα αλλαγή πλεύσης στο συγκεκριμένο ζήτημα. Είναι χαρακτηριστικά τα όσα αναφέρει στην Δημοκρατία της Τρίτης ο δημοσιογράφος Γιώργος Χαρβαλιάς, ο οποίος αφού κάνει μια εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος αναφερόμενος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λέει τα εξής:

«Τελευταία και αδιαμφισβήτητη διαπίστωση είναι ότι η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται σε τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας, αυξάνοντας τα ποσοστά της σχεδόν ομοιογενώς στην επικράτεια, όπως απέδειξαν οι επιδόσεις της στη Βόρεια Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ 10ΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ!

Είχαμε γράψει το Σάββατο για την σύλληψη ενός πακιστανού που κατηγορείται για τον βιασμό 10χρονης Ελληνίδας. Πρώτοι είχαμε μεταδώσει την είδηση και έπρεπε να περιμένουμε μέχρι την Δευτέρα για να υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης. Ο λόγος που υπήρξε αυτή η καθυστέρηση ήταν...