Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 30, 2014

Η Ελληνική νεολαία επέλεξε σαρωτικά τη Χρυσή Αυγή στις εκλογές...


Σαρώνει η Χρυσή Αυγή στην Ελληνική Νεολαία

Αλιεύσαμε την παρακάτω παράθεση ποσοστών, που προέρχονται προφανώς από τα τελευταία exit poll των ευρωεκλογών, στην ιστοσελίδα του Μεγάρου Μαξίμου, συνοδευόμενη από κλαυθμούς και οδυρμούς από το ότι η Νέα Δημοκρατία θνήσκει, ενώ η Χρυσή Αυγή είναι η ελπίδα του τόπου. Παραθέτουμε προ του οποιουδήποτε σχολιασμού σχετικό απόσπασμα από το άρθρο του antinews:
Τα νούμερα των εκλογών συνεχίζουν να βγαίνουν και να δίνουν τροφή για σχόλια και αναλύσεις σχετικά με το τι ψηφίζει ο κόσμος, που πάει η προτίμηση του λαού και τι πρέπει να διορθώσουν τα κόμματα, ειδικά η ΝΔ, αν θέλουν να μείνουν στο παιχνίδι. Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών η ψήφος ανά αστικότητα κατοικίας και ηλικιακή κατηγορία έχει ως εξής:
Αστικά Κέντρα
ΣΥΡΙΖΑ....

Νέα πρόκληση από τους Σιωνιστές.. TIMES OF ISRAEL: Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ… ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ

17_10_2013_0730_1
Γράφει ο Αντίοχος.

Επίθεση στον ελληνικό λαό και στο κόμμα του, την Χρυσή Αυγή, πραγματοποίησε η σιωνιστική
εφημερίδα του Ισραήλ, Times of Israel.
Το σχετικό άρθρο υπογράφει ο Βίκτωρ Ελιέζερ, γενικός γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραϊκών Κοινοτήτων στην Ελλάδα, ο οποίος κατ’ αρχάς πλέκει το εγκώμιο του φον Αντωνάκη: «Η εβραϊκή κοινότητα έχει μια καλή σχέση με το Σαμαρά, ο οποίος είναι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που επισκέφθηκε μια συναγωγή».
Στη συνέχεια, μπαίνει στο… ψητό, με επίθεση κατά του ελληνικού λαού, που «δεν έχει καμία δικαιολογία»:
«Πολιτικοί αναλυτές έχουν αποδώσει την άνοδο της Χρυσής Αυγής – είναι το τρίτο δημοφιλέστερο κόμμα στη χώρα – στην διαμαρτυρία που θέλει να......

Βαρυσήμαντη συνέντευξη του συμβούλου του Πούτιν, Αλεξάντερ Ντούγκιν: «Οι Έλληνες είναι ο πολιτισμικός μας φάρος - Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τα συμφέροντα των Ελλήνων»

Η συνέντευξη από κάθε άποψη είναι εντυπωσιακή. Ο σύμβουλος του Πούτιν, Αλεξάντερ Ντούγκιν μιλά για τον διεθνή σιωνισμό, τον πολιτιστικό ρόλο της Ελλάδος, την Ελληνο-Ρωσική συνεργασία και την Ευρώπη των εθνών, ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και τις δυνάμεις της οικονομίας. Διαβάστε την οπωσδήποτε.

Κύριε Ντούγκιν, ας ξεκινήσουμε τη συνέντευξη μας με θέματα επικαιρότητας. Πως βλέπετε τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία;

Οι εξελίξεις στην Ουκρανία είναι ραγδαίες, αλλά για να κατανοήσουμε καλύτερα το τι ακριβώς συμβαίνει εκεί θα πρέπει πρώτα να είμαστε ενήμεροι για κάποια βασικά ζητήματα, τα οποία πολύς κόσμος αγνοεί. Στην Ουκρανία αυτή τη στιγμή...

ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΝΜΠΕΡΓΚ

Η γνωστή Λέσχη πρόκειται τις προσεχείς ημέρες να έχει την ετήσια συνάντηση της, πάντα με σκοπούς και θέματα που δεν βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, όμως άπτονται της διεθνούς εξωτερικής πολιτικής, της οικονομικής πολιτικής και της προώθησης της παγκοσμιοποίησης. Κατά καιρούς έχουν συμμετάσχει ηχηρά ονόματα της Ελληνικής πολιτικής σκηνής, όπως ο Παπαχελάς, ο Βερεμής και πάρα πολλοί άλλοι.

Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να διεξαχθεί στη Δανία η συνάντηση για το 2014 και η λίστα με τους συμμετέχοντες βρίσκεται ήδη στην ιστοσελίδα της εν λόγω στοάς. Παραθέτουμε τα ονόματα για Ελλάδα:...

ECONOMIST: ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

960027_224675611031229_1647427822_n
Γράφει ο Αντίοχος.

Με τίτλο «Θα μπορούσε να είναι και πολύ χειρότερο», σχολιάζει το γνωστό αμερικανικό περιοδικό “Economist” το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα, καθώς –όπως παρατηρεί- «η συγκυβέρνηση δεν είναι πιο ασταθής από ότι πριν από τις εκλογές».
Ωστόσο, σημασία έχει ότι το περιοδικό (το οποίο είναι δημοσιογραφικό όργανο των παγκόσμιων ελίτ, κοινώς των διεθνών τοκογλύφων…), προαναγγέλλει ένα νέο πακέτο μέτρων (δηλαδή ένα νέο Μνημόνιο…), το οποίο όμως δεν προσδιορίζει χρονικά (οι… κακές γλώσσες μιλάνε για φθινόπωρο…). Και για να καθησυχάσει τους αναγνώστες του (που ασφαλώς και.....

Πανωλεθρία Σαμαρά λόγω Χρυσής Αυγής: αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι από το Μαξίμου


Πανωλεθρία Σαμαρά λόγω Χρυσής Αυγής: αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι από το Μαξίμου

Σε ατέλειωτο εφιάλτη έχει εξελιχθεί για την Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά η αντισυνταγματική πολιτική δίωξη εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Η χθεσινή συνάντηση Σαμαρά και Βενιζέλου στο Μέγαρο Μαξίμου στιγματίστηκε από την αιφνίδια αποχώρηση του πρωθυπουργού, με την απίθανη δικαιολογία πως έχει κάποια... κοινωνική υποχρέωση!
Μετά από μιάμιση ώρα κατά την οποία κυρίαρχο θέμα συζήτησης υπήρξε η άνοδος της Χρυσής Αυγής και η αντιμετώπισή της, ο αντιπρόεδρος της Χούντας και πρόεδρος του κλεφτοΠΑΣΟΚ, Ε. Βενιζέλος ανέλαβε τα ηνία της εξουσίας, καθώς ο Α. Σαμαράς είχε κάποια «κοινωνική υποχρέωση», σαφώς σημαντικότερη από τα δραματικά προβλήματα της χώρας!
Ακολούθησε σύσκεψη στο πρωθυπουργικό γραφείο με επικεφαλής τον.....

ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ!

1879 Όπως έγινε γνωστό εχθές το βράδυ με έκτακτη είδηση που δημοσίευσε η κεντρική ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, αφηνιασμένα κόκκινα βρωμόσκυλα του γερμανόδουλου φον Αντωνάκη, λυσσασμένα από την πρόσφατη εκλογική επιτυχία της Χρυσής Αυγής, επιτέθηκαν στα γραφεία του Κινήματος στη Μυτιλήνη (απ’ όπου κατάγεται ο υπουργός της καθεστωτικής «δικαιοσύνης» Αθανασίου – τυχαίο; Δε νομίζουμε…), προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές, υπό τα απαθή όμματα της αστυνομίας – κατόπιν αυστηρών «άνωθεν εντολών».
Λίγη ώρα μετά τη βρώμικη παρακρατική επίθεση των κόκκινων βρωμόσκυλων, η....

Η αξιοπιστία των πολιτικάντηδων σαν τον Αρούλη... Φεβρουάριος του 2014: "ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ"... Μάιος 2014: "ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΥΠΟΥΡΓΟΣ"

Spiliotopoulos
Αναρωτιούνται πολλοί γιατί αποστρεφόμαστε τους ποικιλόχρωμους πολιτικάντηδες, γιατί τους χαρακτηρίζουμε «παπατζήδες» κ.τ.λ., και γιατί τους θεωρούμε παραδείγματα προς αποφυγή.
Θα σας δώσουμε ένα καλό και… φρέσκο παράδειγμα. Στις 23 Φεβρουαρίου, ο Αρούλης ο… πλουμιστός, εμφανίστηκε στο κανάλι του Μπόμπολα και για να δείξει πόσο σίγουρος είναι για τη… νίκη του στον δήμο Αθηναίων, δήλωσε το εξής: «Αποχωρώ από την πολιτική αν δεν εκλεγώ στη δημαρχία».
Οι εκλογές ήρθαν, ο Αρούλης όχι μόνο δεν εξελέγη δήμαρχος, αλλά δεν πέρασε ούτε καν στον 2ο γύρο (κάτι που συμβαίνει για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ με υποψήφιο της ΝΔ στον συγκεκριμένο δήμο, από το 1974 μέχρι σήμερα – δηλαδή πλήρης αποτυχία…). Αλλά, ακόμα να.....

Η Goldman Sachs αποφασίζει και διατάζει: Εκλογές στο τέλος του χρόνου


Η Goldman Sachs αποφασίζει και διατάζει: Εκλογές στο τέλος του χρόνου

Έκθεση επί των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας σε συνάρτηση με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις εκλογές, συνέταξε ο χρηματοπιστωτικός κολοσσός Goldman Sachs, ο οποίος έχει διαδραματίσει πρωτεύοντα ρόλο στο ελληνικό οικονομικό δράμα.
Διφορούμενο το περιεχόμενο της έκθεσης, με τους αμερικανούς να θεωρούν πως η πτώση της εκλογικής επιρροής της ΝΔ αλλά και η αδυναμία του Σύριζα να αυξήσει τα ποσοστά του σε σχέση με τις εκλογές του 2012, σηματοδοτούν πολιτικές εξελίξεις όχι άμεσες.
Η χρονική περίοδος κατά την οποία εκτιμούν οι αναλυτές της Goldman Sachs πως ενδεχομένως θα προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές είναι το τέλος του 2014 και αρχές του 2015.
«Έχοντας στο μυαλό μας τη μακρά και δύσκολη αξιολόγηση που αναμένεται από......

Ποιοι Έλληνες θα πάνε στην συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ;


Ποιοι Έλληνες θα πάνε στην συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ;

Η γνωστή Λέσχη πρόκειται τις προσεχείς ημέρες να έχει την ετήσια συνάντηση της, πάντα με σκοπούς και θέματα που δεν βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, όμως άπτονται της διεθνούς εξωτερικής πολιτικής, της οικονομικής πολιτικής και της προώθησης της παγκοσμιοποίησης. Κατά καιρούς έχουν συμμετάσχει ηχηρά ονόματα της Ελληνικής πολιτικής σκηνής, όπως ο Παπαχελάς, ο Βερεμής και πάρα πολλοί άλλοι.
Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να διεξαχθεί στη Δανία η συνάντηση για το 2014 και η λίστα με τους συμμετέχοντες βρίσκεται ήδη στην ιστοσελίδα της εν λόγω στοάς. Παραθέτουμε τα ονόματα για Ελλάδα:
Γιώργος Ζανιάς, Πρόεδρος Εθνικής Τράπεζας
Τσούκαλης Λουκάς, πρόεδρος ΕΛΙΑΜΕΠ
Μητσοτάκη Αλεξάνδρα, πρόεδρος της ΜΚΟ Action Aid Hellas
Η σύνθεση της «Ελληνικής» αποστολής για άλλη μία φορά επιβεβαιώνει τους......

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

dendias3 
Μ’ ένα… nonpaper απάντησε το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ στα δημοσιεύματα του τύπου (που βασίστηκαν στα αποτελέσματα των εκλογών στα συγκεκριμένα τμήματα που ψήφιζαν οι ετεροδημότες αστυνομικοί…), αμφισβητώντας την ψήφο της μεγάλης πλειοψηφίας των αστυνομικών στην Χρυσή Αυγή (είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που υπουργείο ασχολείται με την ψήφο των υπαλλήλων του…). Ομοίως έπραξε και ο «πολύς» Δένδιας, σε συνέντευξή του στο καθεστωτικό «Βήμα». Για να πάρει την εξής πληρωμένη απάντηση:  
«…Ωστόσο  από αναλυτές επισημαινόταν ότι  «τα εκλογικά τμήματα όπου παρουσιάζεται το φαινόμενο της υπερψήφισης της «Χρυσής Αυγής» και όπου δίνουν μαζικά παρών -βάσει ειδικών εκλογικών καταλόγων – ετεροδημότες αστυνομικοί είναι 18 και όχι «δύο τρία», όπως σημείωσε ο κ.  Δενδιας. Επιπλέον δεν.........

Η μάστιγα των αυτοκτονιών & η οικονομική κατάρρευση μιας ολόκληρης κοινωνίας


«Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα στα τέλη του 2012 το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κατά την περίοδο 1.1.2009 - 28.8.2012 οι τελεσθείσες αυτοκτονίες και οι απόπειρες ανήλθαν σε 3.124 πανελλαδικά. Οι αριθμοί αυτοί, όμως, αμφισβητούνται, καθώς ειδικοί αναφέρουν ότι ο αριθμός αυτός είναι πολύ μεγαλύτερος, διότι - όπως υποστηρίζουν - πολλές αυτοκτονίες αλλά και απόπειρες δεν καταγράφονται. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό ότι......