Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 02, 2014

NEWSIT: ΘΕΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ» (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ) ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ANT.SAMARAS-ALEX.TSIPRAS-3
Γράφει ο Αντίοχος

Καθόλου αθώα δεν είναι η συζήτηση για την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών που δίνεται στο πρώτο κόμμα, την οποία έφερε στο προσκήνιο ο μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος, αλλά απερρίφθη (κατ’ αρχάς…) από τον φον Αντωνάκη. Σύμφωνα με το newsit, του μεγαλοδημοσιογράφου Ευαγγελάτου (ο οποίος ασφαλώς και έχει «εσωτερική πληροφόρηση»), πρόκειται για σχέδιο που προωθεί η φράου Μέρκελ, για να υποχρεώσει την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ να συγκυβερνήσουν, όπως αυτή συγκυβερνά με τους σοσιαλδημοκράτες στη Γερμανία. Ωστόσο, το μεγάλο αγκάθι σ’ αυτή την περίπτωση, δεν είναι τυχόν… αντιστάσεις από τους… επαναστάταρους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η Χρυσή Αυγή, η οποία θα είναι πλέον αξιωματική αντιπολίτευση! Ιδού το δημοσίευμα:   
«Όλα αυτά την ώρα που αρχίζουν να.....

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής - Κασιδιάρης, Λεμοντζής και Δεβελέκος σχολιάζουν τις πολιτικές εξελίξεις

O Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με τους Νίκο Λεμοντζή (εκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος) και Σωτήρη Δεβελέκο θα σχολιάσουν απόψε όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις σχετικά με συνεχιζόμενη παράνομη πολιτική δίωξη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών και την ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Στρατηγός Ε. Συναδινός απαντά στους συκοφάντες

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Χαλάστηκαν οι καθεστωτικοί με την αποδοχή της Χρυσής Αυγής στον Ελληνικό Στρατό και βγάζουν χολή!

Σε απάντηση του δημοσιεύματος του OnAlert με τίτλο "Ο απόστρατος που «στρατολογεί» στρατηγούς για την Χρυσή Αυγή" του Χρήστου Καπούτση που δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουν 2014 και ώρα 00:01 το οποίο αποτελεί αναδημοσίευση άρθρου της εφημερίδας Παρασκήνιο της 31 Μαίου 2014, ο κ. Συναδινός Ελευθέριος απέστειλε την παρακάτω απάντηση:
Κύριοι του onAlert,

Καταρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω που κτυπώντας με, με κάθε τρόπο από την ιστοσελίδα σας συντελέσατε, κατά το μέρος που σας αναλογεί, ώστε να εκλεγώ πρώτος Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή. Μετά από αυτό θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι οι Έλληνες είναι σκεπτόμενοι, ξύπνησαν και σταμάτησαν να άγονται και να φέρονται από οιονδήποτε.

Στο θέμα μας τώρα.

Σε χθεσινό σας δημοσίευμα (του Χ. Καπούτση) με τίτλο «Ο απόστρατος που "στρατολογεί" στρατηγούς για την Χρυσή Αυγή» μεταξύ των άλλων αναφέρεται ότι:...

Κούγιας: Οι ανακρίτριες απαίτησαν από τον Μπούκουρα ψευδείς ομολογίες, προκειμένου να αποφυλακιστεί! - Δήλωση Κασιδιάρη

Το γεγονός πως έχουν καταλύσει κάθε έννοια Δικαιοσύνης και νομικής διαδικασίας επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά οι επίορκες ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου.
Κατά την σημερινή απολογία του Στάθη Μπούκουρα στις ανακρίτριες για το αδίκημα της οπλοκατοχής, ο συνήγορος του Αλέξης Κούγιας κατήγγειλε για ακόμη μια φορά την απαράδεκτη και μεροληπτική στάση των ανακριτριών.

Οι εν λόγω επίορκες δικαστικοί λειτουργοί του άσκησαν μάλιστα αφόρητη ψυχική πίεση με αποτέλεσμα λόγω της ήδη βεβαρυμμένης κατάστασης της υγείας του να καταρρεύσει με σπασμούς και να χάσει τις αισθήσεις του! Εκείνες όμως σαδιστικά ωρύονταν από πάνω του: «Άστα αυτά! Άσε το θέατρο και πες μας ρε!».

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι για ακόμη μια φορά επιχείρησαν να συνδιαλλαγούν με τον κατηγορούμενο, όπως είχαν κάνει και στο παρελθόν με τον Αναστάσιο Πανταζή, στον οποίο είπαν: "Πες μου τώρα ότι...

Νεοδημοκράτες του ΕΒΕΑ: Η μέχρι σήμερα αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής απέτυχε παταγωδώς

Πληθαίνουν οι φωνές αντίδρασης εναντίον της ανήθικης και απαράδεκτης αντιμετώπισης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από την κυβέρνηση και τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα όσα αναφέρει με κείμενό του στην «Ελευθεροτυπία» ο Γ.Γ. του ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και πολιτευτής της ΝΔ, Νίκος Σοφιανός, το οποίο έχει τον γενικό τίτλο «Εάν ήμουν ο Σαμαράς θα άλλαζα πλεύση» και ανάμεσα σε άλλα θέματα αναφερόμενος στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λέει τα εξής:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η μέχρι σήμερα αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής εκ μέρους του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» (αλήθεια το ΚΚΕ είναι μέρος του;) απέτυχε παταγωδώς, αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά ότι οι διώξεις και οι φυλακίσεις...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΟΣ, ΟΙ ΓΛΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ… ΠΕΛΑΓΑ

assets_LARGE_t_420_54328748_type12713
Μετά από την απαίτηση του (εκατομμυριούχου…) Δημήτρη Παπαδημούλη του ΣΥΡΙΖΑ, για μία ξεκάθαρη θέση από τα κόμματα Καμμένου και Κουβέλη για τη στάση τους στην εκλογή προέδρου της δημοκρατίας, τον Μάρτιο του 2015, ο πρόεδρος Πάνος (προφανώς ως φιλοδοξών να καταστεί μελλοντικός συνέταιρος του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε απάντηση. Την εξής:

«Δεν πρόκειται να παίξουμε παιχνίδια στον ελληνικό λαό, για να διατηρήσουμε εμμέσως την κυβέρνηση. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αξιοποιήσουμε κάθε μέσο που μας παρέχουν οι δημοκρατικές διαδικασίες, για να πάμε σε εκλογές και να δώσουμε ένα τέλος στο δράμα που ζουν οι Έλληνες».
Δε φαίνεται να το πήρε το μήνυμα των πρόσφατων εκλογών ο…

«Κλείνει το μάτι» στην Ρεπούση ο Βορίδης: Τσιμουδιά για την άρνηση των ολοκαυτωμάτων του Ελληνισμού


«Κλείνει το μάτι» στην Ρεπούση ο Βορίδης: Τσιμουδιά για την άρνηση των ολοκαυτωμάτων του Ελληνισμού

Πέρα από τον Καρατζαφέρη και τον Βενιζέλο, συνέντευξη στην φυλλάδα του Μπόμπολα έδωσε και ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Μάκης Βορίδης, προκειμένου να εκφράσει τα «πιστεύω» του.
Ο Μάκης Βορίδης τα είπε για άλλη μία φορά «τσεκουράτα», προκαλώντας την ειλικρινή αηδία σε όσους τον πίστευαν κάποτε ως εκφραστή πατριωτικών ιδεών. Στη συνέντευξη του ο «τσεκουράτος» Μάκης «έκλεισε το μάτι», ουσιαστικά, στην πιο εθνοκτόνα μορφή της αριστεράς, σε όλους αυτούς που μισούν το Ελληνικό Έθνος και την Ιστορία του, οι οποίοι εντός του Κοινοβουλίου εκφράζονται κυρίως από την Ρεπούση και τον Τατσόπουλο.
Σε ερώτηση περί του περιβόητου αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, το οποίο ποινικοποιεί την άρνηση του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, αλλά αφήνει στο απυρόβλητο όσους αντεθνιστές αρνούνται τα ολοκαυτώματα του Ελληνισμού, όπως η Γενοκτονία των Ποντίων, ο «τσεκουράτος» είπε:
«Η πραγματικά προστιθέμενη αξία του.....

Συγκλονιστική κατάθεση από την μητέρα της Μυρτούς: «Το κορίτσι μου δε μιλάει, δεν κινείται, ουρλιάζει μόνο όταν πονάει»

«Η Μυρτώ είναι σε μια κατάσταση που καταλαβαίνει τα πάντα αλλά δε μιλάει και δεν κινείται. Έχει πόνους, είναι ανήσυχη και κλαίει πολύ έντονα», δήλωσε η μητέρα της.
Η κα. Κοτρώτσου, σχεδόν δύο χρόνια μετά την κακοποίηση του παιδιού της στην Πάρο, ζει το δικό της Γολγοθά αφού βλέπει το παιδί της να υποφέρει αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τη βοηθήσει.

Η Μυρτώ μετά τη νοσηλεία της στη Βοστώνη επέστρεψε εδώ και περίπου τέσσερις μήνες στην Ελλάδα και νοσηλεύεται σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα. «Κάνει καθημερινά ένα 5ωρο πρόγραμμα ειδικών θεραπειών», αναφέρει η μητέρα της και προσθέτει: «Η Μυρτώ ουρλιάζει μόνο όταν πονάει».

«Έχω να ακούσω δύο χρόνια τη λέξη μαμά από το στόμα της. Δε θα με πείραζε όμως να μην ακούσω ξανά αυτή τη λέξη αν έβλεπα το παιδί μου να γίνεται καλύτερα», λέει. Ερωτηθείσα για το εάν υπάρχουν ελπίδες, εκείνη απαντά: «Οι γιατροί δε........

ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

apergia-mme

Όταν τα ΜΜΕ καθοδηγούν τη σκέψη μας, τότε οι αποφάσεις μας είναι υπέρ των συμφερόντων τους.

Υποτίθεται ότι τα ΜΜΕ πρέπει να είναι ελεύθερα, δηλαδή να μην ποδηγετούνται από κάποια εξουσία ή κάποια συμφέροντα, έτσι ώστε να μπορούν να μεταφέρουν αντικειμενικά τις πληροφορίες στους πολίτες που πρέπει να λαμβάνουν αποφάσεις. Όταν όμως, αυτή η βασική αρχή παραβιάζεται ασύστολα σε βάρος μας, όταν δηλαδή η ελευθερία γίνεται ασυδοσία, τότε έχουμε υποχρέωση να επέμβουμε. Ο άνθρωπος είναι ένας ζωντανός οργανισμός, ένα βιολογικό σύστημα εισροών και εκροών, δράσεων και αντιδράσεων. Όπως η......

Στο «Ποτάμι» ευελπιστεί να αναβαπτιστεί το κλεπτο - ΠΑΣΟΚ


Στο «Ποτάμι» ευελπιστεί να αναβαπτιστεί το κλεπτο - ΠΑΣΟΚ

Την αναίσχυντη προεκλογική εκστρατεία του Θεοδωράκη την είδαμε όλοι. Η πιο σοβαρή προσπάθεια σύσσωμου του κομματικού μηχανισμού του «Ποταμιού» ήταν ώστε να μην προβληθεί ουδεμία θέση του εν λόγω αποκόμματος της κλεπτοαριστεράς. Ο στόχος ήταν να μπερδέψει τον Ελληνικό Λαό, ώστε να πάρει ένα κομμάτι ψήφων και να το προσφέρει βορά στο ΠΑΣΟΚ.
Σε όλα τα πάνελ της χώρας παρατηρούταν η εξής εικόνα. Βρίσκονταν προσκεκλημένοι πάντα εκπρόσωποι του «Ποταμιού», παρά το γεγονός ότι εφόσον ήταν νέο κόμμα, δεν θα έπρεπε να έχει τόση προβολή  και απουσίαζαν οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής, ενός κόμματος που......

Βίντεο από τη λαθροεισβολή των (Κ)Αφρικανών στην Ισπανία... Φρικιστιακές εικόνες από την Άλωση της Ευρώπης από τους νέγρους - ΒΙΝΤΕΟ

2
Τον τελευταίο χρόνο, έχει αυξηθεί αλματωδώς η εισβολή λαθρομεταναστών από την Ασία και την Αφρική στην Ευρώπη. Δείτε (από καθεστωτική σελίδα της Ισπανίας), τα τρομακτικά βίντεο από μαζική εισβολή λαθρομεταναστών, στη χώρα. 

Δείτε το βίντεο...

ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

army-500x333
Γράφει ο Αθανάσιος.

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.
4 και πλέον έτη παρήλθαν από την αποφράδα ημέρα κατά την οποία ο αμερικανός υπήκοος JeffryPapandreou ανακοίνωνε στον ελληνικό λαό την επίσημη (η απόφαση είχε ληφθεί προ καιρού) υποδούλωσή του στα νύχια των τοκογλύφων της GoldmanSachs και των λοιπών αρπακτικών που λυμαίνονται τον πλούτο των Εθνών.
Η οικονομική υποδούλωση βέβαια, ήταν απλά το πρόσχημα το οποίο έπρεπε να προβάλλουν τα εντόπια φερέφωνα της νέας τάξης πραγμάτων, ώστε να αποκρύψουν από τον ποδηγετημένο και λοβοτομημένο από τα ΜΜΕ ελληνικό λαό, τις πραγματικές αιτίες που τον οδήγησαν να βιώσει αυτή την πρωτοφανή τυραννία.
Ο αντικειμενικός σκοπός των εντολέων της εντόπιας ολιγαρχίας των πολιτικάντηδων, ήταν σαφέστατα ο......