Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 03, 2014

ΠΟΝΤΙΚΙ: ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΣΤΗΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ

Γράφει ο Αντίοχος.

Την αποτίμηση των πρόσφατων εκλογικών αποτελεσμάτων έκανε η αριστερή εφημερίδα «Το Ποντίκι» (του «Έλα Ελένη…») και χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή «κορυφαίο νικητή», παρά τις διώξεις και τις αντιξοότητες:

«Γαλαζοπράσινο χαλί για τους ναζί.

Το μήνυμα των αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών ήταν σαφές… H Χρυσή Αυγή συγκαταλέγεται στους κορυφαίους νικητές της τριπλής κάλπης.

Η αύξηση της εκλογικής της δύναμης κατά 110.000 ψήφους και η κατάληψη της τρίτης θέσης στις ευρωεκλογές, με ποσοστά που σε πολλές περιφέρειες της χώρας ξεπερνούν το 10%, την καθιστούν...

Huffington Post: Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει!

Με χλεύη απαντά η Huffington Post στην γελοιότητα των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, η οποία εκδηλώθηκε με διθυράμβους μετά τις ευρωεκλογές. Αιτία το γεγονός ότι άπαντες πανηγύριζαν πως κέρδισαν, υποχρεώνοντας την εφημερίδα να χαρακτηρίσει την κωμικοτραγική τούτη κατάσταση ως «ελληνικό παράδοξο των ευρωεκλογών».

Ο αρθρογράφος επεξηγεί για ποιο λόγο εκείνοι οι οποίοι πανηγυρίζουν, κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό. Η ΝΔ βρίσκεται 4 μονάδες πίσω από το Σύριζα, χάνοντας σημαντικό μέρος της εκλογικής της επιρροής. Ο Σύριζα απέτυχε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων, γεγονός το οποίο αποδείχτηκε περίτρανα κυρίως στις περιφερειακές εκλογές.

Το ΠΑΣΟΚ παρά την πονηρή μετάλλαξή του σε Ελιά, πήρε το χαμηλότερο ποσοστό στην ιστορία του στις ευρωεκλογές, αν και ο Βενιζέλος θριαμβολογεί επειδή το τελικό αποτέλεσμα του κόμματος βρίσκεται στο 8% και όχι στο 4% που του έδιναν οι δημοσκοπήσεις! Παρομοίως, το ΚΚΕ δείχνει πάντοτε ευτυχισμένο καθώς κρατήθηκε στο αδύναμο 6%. Οι ΑΝΕΛ τέλος, στα δεξιά της ΝΔ, αποδεκατίστηκαν.

Η εφημερίδα παραδέχεται πως ο πραγματικός νικητής των εκλογών του Μαΐου του 2014 είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή. Επισημαίνει εύστοχα:...

Κούγιας στον ΣΚΑΙ: Μεθοδεύσεις χούντας κατά της Χρυσής Αυγής - Ποινικοί και αποβράσματα οι ψευδομάρτυρες ΒΙΝΤΕΟ

Καταιγιστικός ήταν ο Αλέξης Κούγιας στην παρουσία του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι για την πορεία των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής.

Ο έγκριτος ποινικολόγος με εμπειρία 40 ετών αποκάλυψε τον ύποπτο ρόλο των ανακριτριών, τις εκβιαστικές μεθόδους που χρησιμοποιούν για να αποσπάσουν ονόματα από τους κατηγορημένους με αντάλλαγμα την ελευθέρια τους, επιβεβαιώνοντας τις μηνύσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού.

Επιπλέον αναφέρθηκε στους «ανώνυμους μάρτυρες» κατηγορίας (των οποίων τα στοιχεία είναι γνωστά) καταγγέλλοντας μεθοδεύσεις για όλους τους κατηγορουμένους που δεν έχουν γίνει ούτε επί χούντας! Συγκεκριμένα είπε ότι πρόκειται για «αποβράσματα της κοινωνίας, μαστροπούς και εμπόρους ναρκωτικών» όμως παρόλα αυτά οι δικηγόροι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις καταθέσεις τους και οι κατηγορούμενοι να αντιπαρατεθούν με χαρτιά και όχι κατά πρόσωπο, γιατί «προστατεύονται» από την ανάκριση.  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Συνεχίζει να προκαλεί την κοινωνία ο Μιχάλης Ιγνατίου (πιο γνωστός ως “TheVoice of America”). Έτσι, μετά από το πρώτο χολερικό άρθρο του, στο οποίο παρότρυνε τους καθεστωτικούς να αντιμετωπίσουν την Χρυσή Αυγή με… άλλες διαδικασίες εκτός από τις δημοκρατικές («Η Δημοκρατία δεν μπορεί άλλο να αντιμετωπίζει τους ναζί με δημοκρατικούς όρους. Πρέπει να τους παλέψει με άλλες διαδικασίες, διότι δεν έχουν θέση στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία. Τόσο απλά…»), επανέρχεται δριμύτερος και αφού αρχικά παριστάνει το… θύμα της Χρυσής Αυγής, επαναλαμβάνει τις απειλές του. Ιδού τα πιο προκλητικά σημεία του νέου του παραληρήματος, υπό τον τίτλο «Μετρημένες οι μέρες σου στην Ελλάδα», με την… κλάψα στην αρχή και τις απειλές στο τέλος:

«Ο καθένας από εμάς που αποφα­σίζει ύστερα από μεγάλη σκέψη να...

Κραυγή αγωνίας του βουλευτή Μιχελογιαννάκη για την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή, όπως διαπιστώνει ο Συριζαίος, έχει εθνοφελείς και φιλολαϊκές θέσεις για όλα τα ζητήματα και γι'αυτό τρέμουν μην ακουστούν οι πολιτικές θέσεις των Εθνικιστών.

Ο νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, ο οποίος σε γενικές γραμμές έχει διαφοροποιηθεί από την συντεταγμένη στάση των κουρδισμένων βουλευτών του «συνταγματικού τόξου» προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, εξέδωσε μια ανακοίνωση η οποία λέει τα εξής:

«Η Χρυσή Αυγή ιδρύεται το 1985 ως κόμμα συνέχεια του...

ΒΗΜΑ: ΜΠΕΤΟΝ-ΑΡΜΕ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΔΕ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ

poreia_-nikaia__article 
Στα μετεκλογικά αδιέξοδα της νουδούλας, αναφέρεται η καθεστωτική ναυαρχίδα «Βήμα». Της νουδούλας, που βλέπει το 16,5% στα δεξιά της και… ορέγεται επιστροφές. Αλλά, το «Βήμα», της κόβει την… όρεξη, εις ότι αφορά τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, θεωρώντας απίθανο πλέον να εγκαταλείψουν το Κίνημα, μετά από τόσες εκλογικές αναμετρήσεις. Ιδού το σχετικό δημοσίευμα, που περιέχει πολλές αλήθειες:
«Η ΝΔ και το μήνυμα της κάλπης.
Κατ’ αντιστοιχία η φθορά της Νέας Δημοκρατίας σε όλα τα επίπεδα δεν είναι αμελητέο γεγονός. Όπως και η συγκέντρωση στα δεξιά της σημαντικού ποσοστού ψηφοφόρων προκαλεί και προβληματίζει. Πολύ περισσότερο όταν πάνω από το μισό κατέχεται από........

8.30 ΠΡΩΪ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ… ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ – ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ

1385904_223392181159572_985792938_n
Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Tην Τετάρτη ο Αρχηγός και ο Χ.Παππάς και Ι. Λαγός θα βρίσκονται στην Βουλή, όπου ζητείται εκ νέου (!!!) η άρση της ασυλίας τους, σε μια ιστορική, όπως αποδεικνύεται, ομιλία.
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ… Από όσο θυμάμαι και από τις λιγοστές γνώσεις μου, ποτέ άλλοτε, σε καμιά περίοδο, σε καμιά ιστορική εποχή της ανθρωπότητας, ΑΘΩΟΙ άνθρωποι, εν ενεργεία βουλευτές του κοινοβουλίου σε περίοδο δημοκρατίας (το “δ” μικρό, κούτσικο) δεν έχουν διασυρθεί τόσο. Ποτέ άλλοτε, σε καμία ευνομούμενη κοινωνία δεν (προ)φυλακίστηκαν μαζικά άνθρωποι για τις ιδέες τους. Στην Πατρίδα μας, την χώρα που....

Κυβέρνηση τραγέλαφος και άθλιων προπαγανδιστών..."Στήνουν" ανασχηματισμό την Τετάρτη για να μην ακουστεί ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής που έρχεται στη Βουλή να μιλήσει...ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ

82c187abd1ddd9c87ab7f748246ca51e_XL

Πανικός στο επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης.

 “Κλείδωσε” και η ημερομηνία… Και ποια είναι λέτε; 

Η ιδέα λέει να γίνει ανασχηματισμός την Τετάρτη!…Και όλα είναι έτοιμα στο Μέγαρο Μαξίμου! 

(Λέμε τώρα…)

Το γιατί επιλέχθηκε η Τετάρτη είναι αυτονόητο… Την Τετάρτη το πρωϊ θα μιλήσουν στην Ελληνική Βουλή οι Χρυσαυγίτες Βουλευτές και ο Αρχηγός, Ν.Γ.Μιχαλολιάκος. Και επειδή τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης θέλουν να απασχολήσουν τους κοιμισμένους Έλληνες, βάζουν τον ανασχηματισμό μπροστά…
Tα του ανασχηματισμού θα τα δούμε, αν και εφόσον, γίνει ο ανασχηματισμός τις επόμενες ημέρες.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι θα πάνε στα......

ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ: Παλλαϊκό αίτημα η ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ των πολιτικών κρατουμένων της Χρυσής Αυγής

Κόμμα συνταξιούχων η ΝΔ, κόμμα βολεμένων κρατικοδίαιτων ο Σύριζα



Ενώ η καθεστωτική προπαγάνδα αναλώθηκε στην στοχοποίηση των ενστόλων, στρατιωτικών και αστυνομικών, ως κατ' εξοχήν ψηφοφόρων του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, η επεξεργασία των στοιχείων τα οποία αντλήθηκαν από τα exit polls των εταιρειών δημοσκοπήσεων έρχεται να γκρεμίσει μύθους και κυρίως να δώσει τα χαρακτηριστικά της δεξαμενής των ψηφοφόρων των κομμάτων.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν μέχρι στιγμής διαρρεύσει, η πάγια τακτική των στρατευμένων δημοσιογράφων στα κανάλια της διαπλοκής και στις κιτρινοφυλλάδες του μίσους περί αμόρφωτων που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, καταρρέει παταγωδώς! Κι αυτό διότι .....

ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜ(Ι)ΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ – ΟΙ (ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ) ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ

_Media_Default_ArticleImage__eklogodikio

Ο κακός χαμός στα εκλογοδικεία της χώρας…

Μπορεί οι εκλογές να τελείωσαν, κάποιοι να προβάρουν κουστούμια δημάρχου και δημοτικών συμβούλων όμως οι μάχες στα εκλογοδικεία (σ.σ πρωτοδικεία) της χώρας είναι…πολύ σκληρές. Το τι έχουν να τραβήξουν ακόμα οι υπάλληλοι με τα εκλογικά αποτελέσματα, δεν περιγράφεται. Έχουν κατατεθεί πάρα πολλές αιτήσεις επανακαταμέτρησης, που μπορεί ακόμα και ολόκληρο το καλοκαίρι οι άνθρωποι να μετρούν ψηφοδέλτια και σταυρούς. Όσο για τις επίσημες ανακηρύξεις των νέων Δημοτικών Αρχών… μην τις περιμένετε νωρίτερα από την ανάληψη καθηκόντων τους, το Σεπτέμβριο…
Βρήκαμε δουλειά να κάνουμε, σε εκλογές όπου το 50+% απέχει…
Στις Δημοκρατίες (κεφαλαίο το “Δ”) οι λαοί αποφασίζουν ξεκάθαρα ποιος θα......

Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Στρατηγός Γ.ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ: “ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ” – ΒΙΝΤΕΟ

196453b9-da61-43f2-9381-2f0b48190e57

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, τέως διευθυντής Τμήματος Χειρισμού Κρίσεων του Ευρωστρατού μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Fly» έθεσε ως προτεραιότητα την αποφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου.

Δείτε το βίντεο...

Οι πράκτορες, οι χρήσιμοι ηλίθιοι και ο Δούρειος Ίππος του Ελληνισμού


Οι πράκτορες, οι χρήσιμοι ηλίθιοι και ο Δούρειος Ίππος του Ελληνισμού

Μετά τα σαρωτικά αποτελέσματα του Εθνικιστικού κινήματος σε Κύπρο και Μητροπολιτική Ελλάδα πρέπει να προβληματιστούμε και για τα αρνητικά του εκλογικού αποτελέσματος. Και αυτό δεν είναι μόνο η στήριξη των μνημονιακών δυνάμεων από μεγάλη μερίδα του λαού αλλά κυρίως η ταυτόχρονη κάθοδος τουρκικών κομμάτων και στα δύο κράτη.
Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως σε μια δεινή, για τον Ελληνισμό, περίοδο κατήλθαν αυτόνομα, και όχι μόνο με τις ευλογίες ελλαδικών κομμάτων όπως άλλες φορές, τούρκικοι πολιτικοί σχηματισμοί στις ευρωεκλογές.
Κόμμα ισότητας ειρήνης και φιλίας και Σοσιαλιστικό Κόμμα Κύπρου ζήτησαν για πρώτη φορά τις ψήφους όχι μόνο των Τούρκων αλλά και Ελλήνων. Μάλιστα πριν .....