Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 11, 2014

Ο βουλευτής Β. Καπερνάρος λέει αλήθειες που "πονάνε" το σύστημα: "Κακώς όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι στη φυλακή... Αντισυνταγματική η αναστολή της Χρηματοδότησης.. Ντροπή τους"

Μέσα σε 5 λεπτά ο ανεξάρτητος βουλευτής Β. Καπερνάρος ξεφτιλίζει το καθεστώς και αποκαλύπτει τον άθλιο ρόλο του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής και των βουλευτών της με συντριπτικά επιχειρήματα.

"Δεν υπάρχει κράτος Δικαίου κύριοι... Όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν θα έπρεπε να είναι φυλακή... Σκοπός τους είναι να αφυδατώσουν το κόμμα μέσω της αντισυνταγματικής αναστολής χρηματοδότησης"..

Δείτε το βίντεο..

Ζωντανά ο Ηλίας Παναγιώταρος στην πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής - Νέες διώξεις εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών

Ο Ηλίας Παναγιώταρος με τον εξαιρετικό Συναγωνιστή από το νομικό τμήμα του Κινήματος, Χριστόφορο Τσάγκα σχολιάζουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την συνεχιζόμενη πολιτική δίωξη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Στρατηγός Συναδινός: Αίσχος η παράνομη κράτηση του Νίκου Μιχαλολιάκου - ΒΙΝΤΕΟ

Οι τρεις Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, κ.κ. Ελευθέριος Συναδινός, Λάμπρος Φουντούλης και Γιώργος Επιτήδειος επισκέφθηκαν σήμερα τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος, Ν. Γ. Μιχαλολιάκο στις φυλακές Κορυδαλλού, συνοδευόμενοι από κλιμάκιο βουλευτών και έκαναν δηλώσεις στις κάμερες.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ...

Ένοχη ομερτά από την χούντα των ΜΜΕ: Σιγή ιχθύος για την παράνομη προφυλάκιση του Νίκου Κούζηλου

Ο βρώμικος πόλεμος κατά της Χρυσής Αυγής πέρα από τα γραφεία των εγκάθετων ανακριτριών και το παραδικαστικό κύκλωμα Αθανασίου διεξάγεται κυρίως στα τηλεοπτικά παράθυρα και στις φυλλάδες των νταβατζήδων.

Με πληθώρα συκοφαντικών δημοσιευμάτων, δυσφημιστικών αναφορών και χαλκευμένων στοιχείων τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων επιχειρούν διαρκώς να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη κατά της Χρυσής Αυγής.

Οι τακτικές τους είναι γνωστές: Ψέμματα, φίμωση και διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Όταν θέλουν να αποσιωπήσουν την φωνή της Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής επικεντρώνουν σε παράπλευρα γεγονότα τα οποία τα ντύνουν με λασπολογικές αναφορές.

Οι συγκλονιστικές και αποκαλυπτικές ομιλίες δηλαδή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, του Χρήστου Παππά και του Γιάννη Λαγού στην Βουλή επισκιάστηκαν από τα...

Απάντηση Κασιδιάρη στην νέα παράνομη φωτογραφική διάταξη εναντίον της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης επισκέφθηκε σήμερα τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο στις φυλακές και έκανε δηλώσεις για τη νέα αθλιότητα Αθανασίου για να πλήξει τον πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Και αυτή η παράνομη ενέργεια θα πέσει στο κενό, καθώς ο Ελληνικός λαός έχει καταλάβει τι συμβαίνει.

Δείτε το βίντεο...

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΟΚΑΡΧΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ: ΖΗΤΗΜΑ ΤΙΜΗΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!

kleftes
Γράφει ο Αντίοχος.

Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», σε ρεπορτάζ του υπό τον τίτλο «Η προίκα της Κεντροαριστεράς και οι επίδοξοι μνηστήρες», ο μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος είχε την προηγούμενη Πέμπτη συνάντηση (προφανώς σε ταβέρνα…) με τους ευρωβουλευτές της Ελιάς (προφανώς και κάποιους εκ των υποψηφίων, καθότι οι ευρωβουλευτές του μασκαρεμένου σε «Ελιά» κλεφτο-ΠΑΣΟΚ είναι μόνο δύο…) και μεταξύ των άλλων είπε ότι «είναι ζήτημα τιμής να...

Το απέδειξε πόσο υποκριτής και παλιάνθρωπος είναι ο Μπουτάρης: Θέλει να διώξει από το Δημοτικό Συμβούλιο, σύμβουλο που είναι ΑΜΕΑ επειδή είναι Χρυσαυγίτισσα!

590_c4e0aa1c14ad552505be088eb1bdf5ee
Ρεσιτάλ παλιανθρωπισμού δίνει ο εκλεκτός της γερμανόδουλης μνημονιακής συγκυβέρνησης, Μπουτάρης (κοινώς Αλί Μπουτάρογλου…), στο δήμο Θεσσαλονίκης.
Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Έγραψε στο καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής» ο συστηματικός συκοφάντης της Χρυσής Αυγής, «Βηματοδότης»:

«Μόλις είδε το χρυσαυγίτικο σόου στη βουλή ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρης κάλεσε όλες τις παρατάξεις του δήμου σε έκτακτη σύσκεψη με θέμα πως θα αντιμετωπιστούν πιθανοί τραμπουκισμοί στο δημοτικό συμβούλιο. Στο δήμο Θεσσαλονίκης έχουν εκλεγεί δύο δημοτικοί σύμβουλοι του νεοναζιστικού αυτού μορφώματος. “Τραμπουκισμούς δεν......

ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ «ΘΗΛΥΚΟΥ ΜΥΑΛΟΥ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ!

xrusi-augi-vouli
Γράφει ο Αντίοχος.

Λύσσαξε το σάπιο καθεστώς και τα μπουκωμένα (από το πολύ φαί…) παπαγαλάκια του, από τη δυναμική υποδοχή του φυλακισμένου Αρχηγού και των δύο βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη βουλή, κατά τη συζήτηση για την (προαποφασισμένη…) άρση της ασυλίας τους. Και θεώρησε «υπευθύνους» γι’ αυτή τη δυναμική υποδοχή, τους επιστημονικούς συνεργάτες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Κι έβαλε σκοπό να τους εκδικηθεί για το «θράσος» τους! Ιδού πως:
«Νομοσχέδιο – “φωτιά” από τον Αθανασίου! Καθοριστικός ο ρόλος των υποθέσεων Χρυσής Αυγής και Λιάπη  
Τέλος στα προνόμια των βουλευτών οι οποίοι συλλαμβάνονται για......

Ύμνοι μνημονιακών φυλλάδων στο παραδικαστικό της ΝΔ


Ύμνοι μνημονιακών φυλλάδων στο παραδικαστικό της ΝΔ

Το ανθελληνικό περιοδικό Der Spiegel, που έχει επιτεθεί πολλάκις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Χρυσή Αυγή, στο παρελθόν, κάνει την επανεμφάνιση του. Μετά το «αφιέρωμα» ολόκληρου τεύχους στην Ελλάδα με τίτλο για «ψεύτες φτωχούς, που κρύβουν τον πραγματικό τους πλούτο!», το ανθελληνικό περιοδικό, επανέρχεται στα πολιτικά ζητήματα του τόπου.
Αυτή τη φορά επιχαίρει την κατάλυση του πολιτεύματός από την χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά και κάνει αφιέρωμα στους ταγούς του νεότευκτου χουντικού καθεστώτος στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα το......

Ομολογία ήττας και ανικανότητας ο ανασχηματισμός


Ομολογία ήττας και ανικανότητας ο ανασχηματισμός

Ομολογία ήττας και ανικανότητας αποτελεί ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά στην μεταπολίτευση κατά την οποία γίνεται τόσο μεγάλο «ξεκαθάρισμα» σε κυβερνητικό σχήμα. Επομένως, το πρόβλημα δεν βρίσκεται στα πρόσωπα, αλλά στην ίδια την δομή της κυβέρνησης, η οποία είναι συνυφασμένη με την αποτυχία. Σε αυτή την περίπτωση, άλλωστε, αυτό που ισχύει είναι το ρητό «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι», άρα ο κύριος υπεύθυνος της κυβερνητικής ανικανότητας είναι πρωτίστως ο ίδιος ο Σαμαράς.
Η αποπομπή τόσων πρώην υπουργών αποτελεί παραδοχή της αποτυχίας της κυβερνητικής πολιτικής, ενώ είναι φανερό ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα με την τυπικού χαρακτήρα αλλαγή κάποιων προσώπων. Από την στιγμή που....

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ιγνατίου για 3η συνεχή εβδομάδα να "ξερνάει" κατά της Χρυσής Αυγής..." ΚΑΝΤΕ «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΓΙΑΤΙ ΘΑ’ ΡΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ! "

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Συνεχίζει επί καθημερινής βάσεως τα κινδυνολογικά παραληρήματά του κατά της Χρυσής Αυγής, ο ανταποκριτής του καναλιού των μεγαλοεργολάβων στην Αμέρικα (εξ’ ου και το… παρατσούκλι του – TheVoiceofAmerica), Μιχάλης Ιγνατίου. Έτσι, με νέο άρθρο του στη φυλλάδα του BigBossΜπόμπολα, ο Ιγνατίου ζητά από τις κλεπτοκρατικές συμμορίες του σάπιου μεταπολιτευτικού τόξου «Συνεννόηση για το συμφέρον της χώρας» (ήτοι «μεγάλη συγκυβέρνηση ιστορικού συμβιβασμού» που να περιλαμβάνει ψοφοδεξιούς, κλεφτοπασόκους, συριζομούρηδες και σταλινικούς…), για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή και τους στήσει όλους στο εκτελεστικό απόσπασμα. Ιδού και το νέο του παραλήρημα:
«Τα γεγονότα στην ελληνική Βουλή, την περασμένη Τετάρτη, αποτελούν ντροπή για τη χώρα μας. Δεν νομίζω πως υπάρχει έστω ένας άνθρωπος που αγαπά την Ελλάδα -εκτός βεβαίως αυτών που ψήφισαν τη ναζιστική οργάνωση- ο οποίος να αμφισβητεί πως.....

Πατρίδα-Λαός-Εθνικισμός!


Πατρίδα-Λαός-Εθνικισμός!

Ο εκλογικός Αγώνας έλαβε τέλος και τα Εθνικιστικά Λάβαρα έχουν για μια ακόμη φορά δαφνοστεφανωθεί: μέσα σε δύο έτη κοινοβουλευτικής παρουσίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, εν μέσω μιας πρωτοφανούς, παράνομης πολιτικής σκευωρίας βάση της οποίας κρατούνται όμηροι του Καθεστώτος ο Αρχηγός και εκλεκτοί μας συναγωνιστές, με 2 Συντρόφους μας νεκρούς και με πολιτική τρομοκρατία σε κάθε επίπεδο της πολιτικής ζωής, η εκλογική επιρροή του Κινήματος έχει αυξηθεί κατά 110.000 ψήφους, καθιστώντας την Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη στη χώρα!
Η διπλή εκλογική αναμέτρηση, ευρωεκλογές και εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, είχαμε επισημάνει πως ενέχει εξόχως πολιτικό χαρακτήρα. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχοντας να ...