Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 14, 2014

Παραλήρημα Αρχισιωνιστή: Οι Ευρωπαίοι "ηγέτες" να μιμηθούν τον Σαμαρά και να αρχίσουν διώξεις κατά των Εθνικιστών

Σε σιωνιστικό παραλήρημα κατά της τεράστιας ανόδου των εθνικιστικών κινημάτων στις πρόσφατες ευρωεκλογές, ξέσπασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου, Μοσέ Καντόρ, στην αμερικανοσιωνιστική φυλλάδα WallStreetJournal.

Κατ’ αρχάς, ο αρχισιωνιστής εξέφρασε «την έντονη ανησυχία για την άνοδο των ακροδεξιών, των ναζιστών και γενικώς των φανατικών», και προειδοποίησε τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις «να πάψουν να κρύβουν τα πρόσωπά τους μέσα στην άμμο και να μην διαχειρίζονται τα ζητήματα της ξενοφοβίας και του ρατσισμού, τη στιγμή που αυτά απλώνονται σε όλη την ήπειρο».

Τι εννοεί ο σιωνιστής, ότι πρέπει να πράξουν τα ανδρείκελά του στην Ευρώπη; Το εξηγεί παρακάτω: «Προτείνω μια...

ECONOMIST: ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ως ετοιμασία για πρόωρες εκλογές, εξηγεί το γνωστό περιοδικό του διεθνούς κατεστημένου «Economist» τον πρόσφατο ανασχηματισμό της συγκυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων, αναφέροντας ότι «ο Αντώνης Σαμαράς βάζει τους καλύτερους παίκτες του στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για πρόωρες εκλογές» (αν οι… καλύτεροι παίχτες του είναι η Βούλτεψη, ο Ντινόπουλος, ο Γιακουμάτος και οι λοιποί, φανταστείτε ποιοι είναι οι χειρότεροι…).

Μάλιστα, το περιοδικό θεωρεί δεδομένο ότι ο φον και η… τρελοπαρέα του δεν θα...

Bankingnews: Αποδεικνύεται περίτρανα ότι η Χρυσή Αυγή βάλλεται για τις πολιτικές τις πεποιθήσεις


Bankingnews: Αποδεικνύεται περίτρανα ότι η Χρυσή Αυγή βάλλεται για τις πολιτικές τις πεποιθήσεις

Η έγκυρη οικονομική και πολιτική ιστοσελίδα Bankingnews.gr σχολιάζει τις επικίνδυνες αποφάσεις των ανακριτριών και τις ξεκάθαρες πολιτικές διώξεις κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
“Οι αποφάσεις δικαστών είναι επικίνδυνες, παραβιάζουν κατάφωρα το Σύνταγμα - Πρωτοφανής απόφαση για τον Βουλευτή Μιχάλη Αρβανίτη
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι η Χρυσή Αυγή βάλλεται από την καθοδηγούμενη δικαιοσύνη…
Σοκάρουν οι τελευταίες εξελίξεις περί την Χρυσή Αυγή καθώς οι ανακρίτριες που διεξάγουν την έρευνα αποδεικνύεται ότι έχουν εμπάθεια και προκατάληψη.
Προκαλεί αλγεινή εντύπωση πως.....

Ο Σακελλαρίδης καλεί όλες στο... Gay-Pride! Παρακαλούνται όλες να έχουν μαζί τους τα.... καρότα τους!!

images (1)
Κάλεσμα προς τους Αθηναίους να συμμετάσχουν στην ανώμαλη παρέλαση (αγγλιστί gayparade) που θα γίνει στην Αθήνα, κάνει ο συνδυασμός του συριζαίου Σακελλαρίδη, με το σύνθημα: «Ανοιχτή Πόλη: Κανένας άνθρωπος χωρίς δικαιώματα – Να σπάσουμε τις διακρίσεις σε βάρος των ΛΟΑΤ ατόμων».

Παράλληλα, διαβεβαιώνει ότι θα παρευρίσκεται και ο ίδιος, μαζί με όλον τον συνδυασμό του και καλεί τον Καμίνη να δώσει το… καλό παράδειγμα και να τεθεί ως επικεφαλής της πορείας της ανωμαλίας. Ιδού το κάλεσμα:
«Το ΛΟΑΤ κίνημα γίνεται περισσότερο διεκδικητικό, δυναμώνει η φωνή του.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η Ανοιχτή Πόλη υποστηρίζει την.....

Πού να μείνουν λεφτά για να μας δώσουν οι Γερμανοί από τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο....όταν τα δίνουν όλα στους....Εβραίους!!!!!!!!!

Αρνείται με πείσμα η Γερμανία να καταβάλλει το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις που οφείλει στην Ελλάδα εδώ και 70 χρόνια, επικαλούμενη διάφορες αστείες δικαιολογίες. Ωστόσο, δεν δείχνει την ίδια απροθυμία και σε κάποιους άλλους, που ομοίως διεκδικούν χρήματα. Δείτε σε ποιους:

Δικαστήριο του Βερολίνου έκρινε ότι η γερμανική κυβέρνηση οφείλει να αποζημιώσει με το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ τους κληρονόμους μιας εβραϊκής οικογένειας η αλυσίδα καταστημάτων της οποίας κατασχέθηκε από τους Ναζί το 1938. Η οικογένεια Σόκεν διέθετε πολλά καταστήματα, ιδίως στη......

ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ»!

Τελικά, και στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης συνέβη αυτό που συμβαίνει πάντα όταν η Χρυσή Αυγή ανακοινώνει δημόσια εκδήλωση. Οι πασίγνωστοι παρακρατικοί αριστεριστές ανακοινώνουν παράνομη αντισυγκέντρωση (η οποία κανονικά απαγορεύεται από το Σύνταγμα της αστικής δημοκρατίας, που τα χουντο-σαμαρόσκυλα έχουν μετατρέψει σε κουρελαρία – σαν τα ξεφτιλισμένα μούτρα τους δηλαδή) και έρχεται μετά η αστυνομία και όμορφα κι ωραία απαγορεύει τη νόμιμη συγκέντρωση του 3ου πολιτικού κόμματος της χώρας, για τους συνήθεις λόγους… «δημοσίας τάξεως».

Βεβαίως, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Κυριακή 15 Ιουνίου, στις 7 μ.μ. στην Πλατεία Καραϊσκάκη (έναντι Σιδηροδρομικού Σταθμού), αλλά για να μας φύγει και η τελευταία αμφιβολία σχετικά με...

Η σαρωτική άνοδος της Χρυσής Αυγής σε Μακεδονία και Θράκη προάγγελος για την επερχόμενη Νίκη

Του Μιχάλη Ν. Τσακίρη, μέλους Πολιτικού Συμβουλίου Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή 

Οι εκλογές πέρασαν. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή υπό απίστευτο και πρωτόγνωρο καθεστώς πολιτικών διωγμών, δολοφονιών και τρομοκρατίας αναδείχθηκε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας μας.

Το βασικό μήνυμα προς τους κρατούντες είναι πως μεγάλη μερίδα των Ελλήνων αφυπνίστηκε και τάσσεται με αυξανόμενους ρυθμούς στο πλευρό της αληθινής Εθνικής πολιτικής Δύναμης, της μοναδικής πολιτικής δύναμης Εθνικής Αντίστασης ενάντια στα σχέδια όλων όσων απεργάζονται την πλήρη διάλυση του κοινωνικού και εθνικού ιστού της αγαπημένης Πατρίδος μας.

Σε Μακεδονία και Θράκη, η Χρυσή Αυγή, χάρη στην αυταπάρνηση υποστηρικτών, εθελοντών, παλαιών και νεώτερων Συναγωνιστών καθώς και των στελεχών της κατέγραψε εμφανώς αυξημένα και σε κάποιους νομούς και διψήφια ποσοστά σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές. Σε πολλούς νομούς φτάνει σε ποσοστά πολύ πάνω από τον μέσο εθνικό όρο του 9,39%.

Ενδεικτικά, μετά την πρωτιά της ηρωικής Λακωνίας (15,45%), μεγάλα ποσοστά καταγράφθηκαν, εκτός από άλλους νομούς της Ελλάδος, και στους εξής Νομούς Μακεδονίας και Θράκης:
Κιλκίς:                 12,98 % από 7,79 % (2012)...

Όταν το "τιμημένο" ΚΚΕ (Δ. Κουτσούμπας) και ο ακραίος καπιταλισμός (Γιάννα Αγγελοπούλου) διασκεδάζουν... χέρι, χέρι!


Διασκέδαση από κοινού Γιάννας Αγγελοπούλου με Κουτσούμπα. Αυτό θα πει «αντιφασιστικός αγώνας»…

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι ο Κομμουνισμός ηλίθιε..

Το Κεφάλαιο, ως γνωστόν, δεν έχει Πατρίδα. Όπως άλλωστε είναι γνωστό ότι απαρνούνται την Ιδέα της Πατρίδας τόσο ο καπιταλισμός όσο και ο κομμουνισμός, αφού κοινό τους στοιχείο αποτελεί ο αντιεθνικισμός και η οικονομική θεώρηση για την Ιστορική εξέλιξη. Παρά τις φαινομενικές διαφορές τους οι κατά καιρούς  εκπρόσωποι των δύο αυτών ρευμάτων ουσιαστικά έχουν πολύ περισσότερα κοινά στοιχεία για να μοιραστούν μεταξύ τους. Το θυμηθήκαμε αυτό βλέποντας τις φωτογραφίες από την πρεμιέρα της όπερας Ντον Τζιοβάνι από την Λυρική στο Ηρώδειο και διακρίνοντας κάποια χαρακτηριστικά στιγμιότυπα, με πρωταγωνιστές τον ανεπάγγελτο και παιδί του κομματικού σωλήνα Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και την καπιταλίστρια Γιάννα Αγγελοπούλου. Όπως διαβάζουμε σε......

13 IOYNIOΥ: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

stalinikes_dioxeis__article

Το 1997 με απόφαση του Διεθνούς Παγκόσμιου Ποντιακού Συνεδρίου που καταδικάζει τον Σταλινισμό και τις σταλινικές διώξεις που υπέστησαν οι Έλληνες πόντιοι στην πρώην ΕΣΣΔ, ορίσθηκε η 13η Ιουνίου ως ημέρα μνήμης. Την ημέρα αυτή το 1949 πραγματοποιήθηκε η βίαιη εκτόπιση των ποντιακών πληθυσμών που ζούσαν στον Καύκασο, στις στέπες της Κεντρικής Ασίας.
Γενοκτονία δια της πείνας
Κατ’ αρχάς, στη Ρωσσία υπήρχαν.....

Παραστρατιωτικά γυμνάσια από τους παρακρατικούς του Σύριζα


Παραστρατιωτικά γυμνάσια από τους παρακρατικούς του Σύριζα

Επί σειρά μηνών, από την εξαπόλυση των παράνομων πολιτικών διώξεων της Χρυσής Αυγής και μέχρι σήμερα, η πολιτική και δικαστική εξουσία σε συνεργασία με τα δημοσιογραφικά χαλκεία επιδόθηκαν σε ένα όργιο παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης με στόχο να πλήξουν τη Χρυσή Αυγή. Φωτογραφίες από εκδρομές μελών της Χρυσής Αυγής στην φύση έγιναν η αιτία ανηλεών διώξεων και απόδοσης αστείων κατηγοριών σε Εθνικιστές περί στρατιωτικών γυμνασίων και εκπαίδευσης, ενώ οι λακέδες του αντεθνικού Καθεστώτος έφτασαν μέχρι του σημείου να κατηγορήσουν το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή για «προπαρασκευαστικές ενέργειες κατάλυσης του πολιτεύματος»!
Η όλη υπόθεση-φιάσκο, η πρωτόγνωρη αυτή πολιτική σκευωρία εις βάρος ενός......

ΜΑΡΑΝΤΖΙΔΗΣ (ΠΟΤΑΜΙ): ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟYΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΟ!

αρχείο λήψης
Γράφει ο Αντίοχος.

Άρθρο στην καθεστωτική- μνημονιακή φυλλάδα «Καθημερινή», έγραψε ο γνωστός… ποταμίσιος καθηγητής Μαραντζίδης, ο οποίος προτείνει στις βασικές συνιστώσες του σάπιου κατεστημένου, μιας μορφής «συνεννόηση» (προοίμιο της «μεγάλης συγκυβέρνησης» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων»), επί πέντε βασικών σημείων. Ένα απ’ αυτά, είναι και η αντιμετώπιση του κοινού εχθρού του σάπιου συστήματος, δηλαδή της Χρυσής Αυγής: 
«Κοινή στάση έναντι της Χρυσής Αυγής. Τόσο για την Κεντροαριστερά όσο και για την Κεντροδεξιά δεν υπάρχει κανένας άλλος δρόμος εκτός από .....

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ενας δρόμος Πνευματικός


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ενας δρόμος Πνευματικός

Ελλάς 2014. Μια Πατρίδα εκφυλισμένη. Το Έθνος το οποίο αποτέλεσε το Φως του κόσμου, που ανέδειξε τόσους φιλοσόφους, επιστήμονες, πολεμιστές, τόσα φωτοβόλα παραδείγματα για την ανθρωπότητα ολόκληρη, τείνει να καταστεί ένα έθνος αλλοτριωμένο, ένα έθνος το οποίο έχει λησμονήσει τις Παραδόσεις του, τις Αξίες του και τα Ιδανικά του. Αρετή, Φιλοσοφία, Ανδρεία, Τιμιότητα, Ήθος, Δικαιοσύνη, Αυτοπειθαρχία, αποτελούν αξίες ξένες στις ψυχές των νέων. Πλέον, τιμητικά παράσημα και μέσα κοινωνικής καταξίωσης δεν αποτελούν αυτές οι ιδιότητες, οι οποίες διαμορφώνουν και δημιουργούν τον Αληθινό Άνθρωπο, αλλά κίβδηλες άξιες οι οποίες λειτουργούν ως γάγγραινα και κατατρώγουν την φυλετική ψυχή του λαού μας. Αξίες όπως....