Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 16, 2014

Η πορεία χιλιάδων Εθνικιστών στη Θεσσαλονίκη με τα συνθήματα να δονούν όλη τη συμπρωτεύουσα.. ΒΙΝΤΕΟ

"Η Μακεδονία είναι Ελληνική... Αλήτες Προδότες Πολιτικοί"

Δείτε το βίντεο από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία των Εθνικιστών στη Θεσσαλονίκη για τη Μακεδονία μας...

Η 100η διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Κασιδιάρη

O Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με τους Συναγωνιστές Νίκο Μίχο και Κώστα Μπαρμπαρούση θα σχολιάσουν απόψε την μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη και όλες τις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με συνεχιζόμενη πολιτική δίωξη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Βράζει ο νομικός κόσμος για την κατάλυση του Πολιτεύματος από τους Ντογιάκο, Κλάπα και Δημητροπούλου

Ισχυρούς κλυδωνισμούς προκαλούν οι προκλητικές και αντισυνταγματικές αποφάσεις των επίορκων δικαστικών που έχουν αναλάβει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Η παράνομη προφυλάκιση του Νίκου Κούζηλου και ο κατ' οίκον περιορισμός του βουλευτή Δημήτρη Κουκούτση έδωσαν τα πρώτα δείγματα γραφής της μετεκλογικής κατεύθυνσης των δικαστικών αποφάσεων, για να ακολουθήσει ο αδιανόητος όρος της «απαγόρευσης συμμετοχής σε πολιτικές εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής», για τον βουλευτή Μιχάλη Αρβανίτη, ο οποίος και υπήρξε η ταφόπλακα της «ανεξαρτησίας» των συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών.

Για ευνόητους λόγους μικροπολιτικής σκοπιμότητας, τα κόμματα, οι βουλευτές και τα στελέχη τους σιώπησαν μπρος στην πρωτοφανή αυτή καταπάτηση του Συντάγματος. Τα «αντικειμενικά» μέσα μαζικής εξαπάτησης το ίδιο. Δεν θα μπορούσαν όμως να σφυρίζουν αδιάφορα νομικοί, οι οποίοι...

Μεγαλειώδης συγκέντρωση και πορεία της Χρυσής Αυγής στην Θεσσαλονίκη


Με μεγάλη μαζικότητα πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για τη Μακεδονία μας στην πρωτεύουσα του Ελληνικού Βορρά, παρά τις μεθοδεύσεις κράτους και παρακράτους για την ακύρωση αυτής. Χιλιάδες Ελλήνων βροντοφώναξαν...

Ήταν όλοι και όλες στην γιορτή του καρότου! Καμίνης, Δούρου και άλλες πολλές... πρεσβείες

Μικρή (ευτυχώς) ήταν η προσέλευση στο φεστιβάλ υπερηφάνειας των ομοφυλόφιλων στο κέντρο της Αθήνας παρά την ανελέητη προπαγανδιστική προσπάθεια των ΜΜΕ, του δήμαρχου Αθήνας Καμίνη, της νεολαίας του Σύριζα και των συνιστωσών.

Έντεκα χώρες με προεξάρχουσες τις ΗΠΑ, στήριξαν το Athens Gay Pride, το οποίο εφέτος είχε ως θέμα την δυνατότητα των ομοφυλοφίλων, των αμφιφυλόφιλων και των τρανσέξουαλ να υιοθετούν παιδιά ή και να αποκτούν παιδιά (σε ότι αφορά τις λεσβίες εκτός και αν έχει βρεθεί τρόπος τεχνητής γονιμοποίησης και των gay) με τίτλο "Οικογενειακή Υπόθεση" και με αφίσα...

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!

mouga
Παρά το γεγονός, ότι είναι οι πρώτοι διαφημιστές του… successstory και της… ανάπτυξης που έρχεται, οι εξελίξεις στο κανάλι του BigBoss Μπόμπολα (mega), δείχνουν ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Έτσι, ο BigBossκαταργεί το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων του καναλιού και τη νυχτερινή βάρδια του καναλιού, για να κάνει περικοπές, λόγω αναδουλειάς. Κι όπως επιμένουν οι… κακές γλώσσες, αυτή είναι μόνο η αρχή των περικοπών που θα ακολουθήσουν, το προσεχές διάστημα. Από Σεπτέμβριο έρχεται… καταιγίδα, με το μέλλον του καναλιού να είναι αβέβαιο!
Εμείς από την πλευρά μας, ευχόμαστε ολόψυχα να.....

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ να υποστεί τη χλεύη του λαού ο Ιούδας Αλεξόπουλος που εξαργύρωσε την αποστασία του..ΒΙΝΤΕΟ


Έτσι εξαργυρώνεται η αποστασία: Ελεύθερος χωρίς όρους ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος! ΒΙΝΤΕΟ

Έπεσαν πλήρως οι μάσκες της δικαστικής και πολιτικής σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής.  Αποδείχθηκε με τον πιο περίτρανο τρόπο πως η δίωξη είναι ξεκάθαρα πολιτική, αφού το μόνο αδίκημα το οποίο διώκεται είναι να είναι κανείς βουλευτής της Χρυσής Αυγής.
Το σκεπτικό της απόφασης για τον αποστάστη βουλευτή ήταν ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις τέλεσης νέων αδικημάτων λόγω της ουσιαστικής και τυπικής αποχώρησής του από την "εγκληματική οργάνωση".
Ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος τον Δεκέμβριο του 2013 κατακεραύνωνε τον Σαμαρά και τους σκευωρούς για την παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής. Μετά την προσέγγισή του από μεγαλοπαράγοντα της ΝΔ και την αποστασία του, εξαργύρωσε με.....

ΙΔΟΥ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: «ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ

0
Εξιχνιάστηκε στο τάκα-τάκα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας η υπόθεση της φρικτής ληστείας μετά φόνου εις βάρος του ανυπεράσπιστου 83χρονου Έλληνα Δημήτριου Τζάκου, στο Γαρέφι Πέλλας. Δράστες της αποτρόπαιης αυτής πράξης, ήταν τρεις «ευπαθείς», εκ των οποίων οι δύο ανήλικοι (16 και 17 ετών), οι οποίοι είχαν εγκληματικό παρελθόν, καθώς μόλις προ πενθημέρου είχαν συλληφθεί για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Όπως προέκυψε από.....

Από πού «κρατάει» τον Σαμαρά ο Αθανασίου;


Από πού «κρατάει» τον Σαμαρά ο Αθανασίου;

Αποκαλυπτικό άρθρο της εφημερίδας "Εμπρός"
Επιεικώς αφελείς αποδείχθηκαν όσοι υποστήριζαν ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου θα βρισκόταν εκτός κυβερνητικού σχήματος στον επερχόμενο ανασχηματισμό λόγω «ανικανότητας».

Αν ήταν ποτέ δυνατόν ο πρωθυπουργός να ξήλωνε από την θέση του το πρόσωπο που ενορχήστρωσε την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, στήνοντας και διευθύνοντας την παραδικαστική «παράγκα» που παρεπιδημεί στους κόλπους της δικαιοσύνης.
Αν ο κ. Αθανασίου έβλεπε την έξοδο από.....

Θλιβερό καθεστώς υπόδουλων υπερασπίζεται 15 ανθελληνικά παράσιτα που θεωρούν ότι κάνουν (αντι)συγκέντρωση..

10402071_1433421263593106_1335033341785586880_n
Προκλητική στάση του Αστυνομικού Διευθυντή, που υπερασπίζεται μία παράνομη αντισυγκέντρωση 15 παρακρατικών που προσπαθούν να....

Antinews: "Κυβέρνηση - τραβεστί όμηρος του ΠΑΣΟΚ με ημερομηνία λήξης...Κοιμάται όρθιος ο Σαμαράς"


Το άθλιο παρακρατικό συνονθύλευμα της κυβέρνησης της ψοφοδεξιάς αποκαλύπτεται πια και από τους πιο πιστούς οπαδούς της.

Τα διαδικτυακά παπαγαλάκια του Σαμαρά λοιπόν δε διστάζουν να ομολογήσουν ότι ο άβουλος Πρωθυπουργός είναι όμηρος των λαμογιών του ΠΑΣΟΚ και πως αυτοί διαχειρίζονται πια ακόμη και το... μέλλον της Συγκυβέρνησης και πώς αν συμφωνήσουν να κάνουν την.."τσόντα" σε μια κυβέρνηση συνεργασίας με τον Τσίπρα δε θα έχουν και κανέναν ενδοιασμό να "ρίξουν" τη Χούντα Σαμαρά - Βενίζελου.

Διαβάστε λοιπόν πώς αντιδρούν οι ορκισμένοι.. Σαμαραφρουροί και ποιο διαβλέπουν να είναι το μέλλον της Κυβέρνησης - τραβεστί.

Ούτε μια βδομάδα ζωής δεν έχει η νέα κυβέρνηση και άρχισε να μυρίζει… φορμόλη. Λες και πρόκειται για πτώμα που διατηρείται με ιατρικές τεχνικές. Λες και δεν άλλαξαν τα 2/3 του υπουργικού συμβουλίου και δόθηκε το μήνυμα για νέο ξεκίνημα.
Μέσα σε λίγα 24ωρα άρχισε το «ξήλωμα» και πολύ φοβόμαστε ότι......

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ: ΙΔΟΥ ΟΙ “ΦΤΩΧΕΣ” (ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ) ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ

10476528_1421871684766356_486456434_n
Σχόλιο αναγνώστριας: “Αυτή είναι η καθαρίστρια – τραμπούκος που ενώ… “έμεινε άνεργη” και… “δεν έχει να ταϊσει τα παιδιά της” πήγε στις Βρυξέλλες για να υποδεχθεί τον Τσίπρα. Κατά τα άλλα με θλίβει το γεγονός πως κάποιοι “φίλοι” μιλάνε για τον “αγώνα των καθαριστριών” …
Ε.Κ.

Σχόλιο Εθνικισμού: Δεν ξέρουμε τις πηγές της αναγνώστριας, αλλά αν....

Απύθμενο μίσος και θράσος του καθεστώτος: ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

xrusi-augi-vouli
 
Η θερμότατη υποδοχή που έτυχε στη Βουλή  ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος την ημέρα της ομιλίας του στη συζήτηση για την άρση της ασυλίας,  προκάλεσε σοκ στους  καθεστωτικούς εχθρούς του κινήματος.  Ήταν τέτοια η οργή τους στη θέα  του σκηνικού υποδοχής και στο άκουσμα των  συνθημάτων την ώρα που εισερχόταν στους διαδρόμους  της Βουλή, ώστε  αμέσως ξεκίνησαν τις διεργασίες  από το καθεστώς για να μην επαναληφθεί, θεωρώντας ως υπαίτιους  για την υποδοχή τους επιστημονικούς συνεργάτες της Χρυσής Αυγής.
Το έργο ανέλαβε να φέρει εις πέρας (κλασικά…) ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου με μια φωτογραφική διάταξη για τους βουλευτές του κινήματος. Συγκεκριμένα........

Προς αυτούς που κοιμούνται ακόμη....

Ανέκαθεν στη χώρα μας και όχι μόνο σήμερα που η οικονομική κατάσταση του κράτους είναι εντελώς ρευστή, μια μεγάλη μερίδα πολιτών και ειδικά μεγαλύτερων ηλικιών, επιλέγει να στρέφεται εκλογικά σε κόμματα που τους έχουν κατακλέψει, που τους έχουν κάνει να δουλεύουν δέκα ώρες την ημέρα για τετρακόσια ευρώ, που τους έχουν καταστήσει ξένους στη γη τους, που έχουν τρέψει σε φυγή στο εξωτερικό το γόνιμο τμήμα του λαού, τη νεολαία μας αλλά και στην αυτοκτονία πολλούς συνανθρώπους μας με οικονομικές δυσκολίες. Ο λόγος; Η «ασφάλεια» - το υποτιθέμενο αίσθημα σταθερότητας που παρέχουν οι.....