Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 17, 2014

Ο Σικελιανός για το αίμα και την παράδοση

"Η Ελληνική παράδοση για μας...

Γιατί δεν αντιδρούν οι Έλληνες με όλα αυτά που συμβαίνουν; - ΒΙΝΤΕΟ

Τι θέλουν οι Έλληνες; Γιατί δεν αντιδρούν;

Όπως είχε πει ο Ίων Δραγούμης: ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ; ΝΑΙ, ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ!

Σάμπως το πήραν χαμπάρι και οι μαρξιστές της αριστεράς (και της… προόδου), ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι απολύτως συνειδητοί και όχι τυχάρπαστοι, ευκαιριακοί, διαμαρτυρόμενοι, οργισμένοι, αγανακτισμένοι και τα τοιαύτα, που τους φταίει μόνο η οικονομική κρίση (όπως είναι τέτοιοι πολλοί εκ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ). Σας μεταφέρουμε, λοιπόν, τα βασικά από πρόσφατο άρθρο της «Αυγής» του ΣΥΡΙΖΑ, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Ένας στους δέκα; Ένας στους δέκα!»:

«Μισό εκατομμύριο κόσμος ψήφισε τη Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές. Κοντά εκατό χιλιάδες πείστηκαν για αυτή τους την...

Μάρτυρες υπεράσπισης του Σ. Ξηρού οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κουράκης και Κατριβάνου: Ιδού οι κατήγοροι της Χρυσής Αυγής!

Ενώ η Χούντα Σαμαρά βγάζει από την πίσω πόρτα -δια της παραχώρησης αδειών- τους αριστερούς τρομοκράτες από τις φυλακές, η συμμορία της Κουμουνδούρου, συνέταιρος της ΝΔ στο αντισυνταγματικό τόξο κατά της Χρυσής Αυγής, παρίσταται ολόθερμα και δια βουλευτικής εκπροσώπησης στο πλευρό του αρχιτρομοκράτη της 17 Νοέμβρη.

Ως μάρτυρες υπεράσπισης στο αίτημα του Σάββα Ξηρού προς τις δικαστικές αρχές, προκειμένου να διακοπεί η κράτησή του στις φυλακές Κορυδαλλού και να συνεχιστεί υπό μορφήν κατ' οίκον νοσηλείας, έσπευσαν οι βουλευτές του Σύριζα και σφοδροί κατήγοροι της Χρυσής Αυγής...

Θερμές εκδηλώσεις αλληλεγγύης στον παράνομα προφυλακισμένο βουλευτή Γιώργο Γερμενή - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Συναγωνιστής Γιώργος Γερμενής "απολογήθηκε" σήμερα για την ανύπαρκτη κατηγορία της... κατοχής πυρομαχικών όπλων, η οποία κρίθηκε αβάσιμη.

Κατά την έξοδο του από το Εφετείο έγινε δέκτης θερμών εκδηλώσεων συμπαράστασης και αλληλεγγύης από το πλήθος των συγκεντρωμένων Εθνικιστών.

Ο παράνομα προφυλακισμένος βουλευτής, με χειροπέδες στα χέρια, αλλά με το χαμόγελο στα χείλη...

ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΩΝΗ ΣΕ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ!

pame_hrakleio_gia-xrysh-aygh_11
Σε δολοφονηθέντα από άγνωστο δράστη (τα ξημερώματα της 21ης Μαΐου στην Πλατεία Ελευθερίας του Κορυδαλλού) πάει να χρεώσει η αστυνομία την τρομοκρατική επίθεση κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο και τις δολοφονίες των Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Ιδού η σχετική «διαρροή» προς το καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής»:   
«Καθάρισαν» για τη δολοφονία των χρυσαυγιτών
«Είμαστε πλέον σχεδόν βέβαιοι ότι η δολοφονία του 31χρονου τον περασμένο Μάιο στον Κορυδαλλό έγινε προκειμένου να εξαϋλωθούν ίχνη σχετικά με τη διπλή δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Όσο και αν......

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: “ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” – ΒΙΝΤΕΟ

KAS

Ο εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε από το Εφετείο για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής: “Έχει αποδειχτεί ξεκάθαρα ότι είναι μία πολιτική δίωξη σε βάρος της Χρυσής Αυγής. Έχουν φτάσε στο σημείο να απαγορεύουν σε βουλευτές να μιλάνε. Είναι μία διαδικασία σταλινικού και φασιστικού τύπου και όλοι αυτοί οι επίορκοι που εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή έχουν καταλύσει την Δημοκρατία στην Ελλάδα“...Δείτε το βίντεο...

Εξέπεσε η ανύπαρκτη κατηγορία της οπλοκατοχής για τον Συναγωνιστή Γιώργο Γερμενή


Εξέπεσε η ανύπαρκτη κατηγορία της οπλοκατοχής για τον Συναγωνιστή Γιώργο Γερμενή

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής ολοκλήρωσε πριν από λίγο την "απολογία" του στις εφέτες ανακρίτριες για το ανύπακρτο αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής.
Ο Συναγωνιστής που παραμένει παράνομα προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού κατέθεσε στις ανακρίτριες όλα τα δικαιολογητικά και τις νόμιμες άδειες, ώστε να αποδείξει πως δεν υφίσταται αυτή η ανύπαρκτη κατηγορία.
Τελικώς κρίθηκε πως η κατηγορία ήταν αβάσιμη.
Ο Συναγωνιστής ακολούθησε τον ......

Το 'πε και ο Βενιζέλος, αδειάζοντας ακόμη μια φορά τον Σαμαρά: "Πάμε για εκλογές το Φθινόπωρο"

venizelos

Ολα τα ενδεχόμενα άφησε ανοιχτά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος για πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο. Ο κ. Βενιζελος μιλώντας στους υπουργούς και τους υφυπουργούς του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε “είμαστε άλλο κόμμα από τη ΝΔ και πρέπει να το δείχνουμε συνεχώς”. Παράλληλα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να κολλήσουν οι μεταρρυθμίσεις που έχουν αρχίσει, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως το ΠΑΣΟΚ δεν θα διασφαλίσει το δικό του διακριτό στίγμα στην κυβέρνηση.
  Αυτό σημαίνει ότι.....

Οι εγκάθετες ανακρίτριες ζητούν “πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων” - Οι Χρυσαυγίτες όμως δεν διαθέτουν δηλώσεις μετανοίας!


Οι εγκάθετες ανακρίτριες ζητούν “πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων” - Οι Χρυσαυγίτες όμως δεν διαθέτουν δηλώσεις μετανοίας!

του Κώστα Αλεξανδράκη, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Το ότι οι διώξεις εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή είναι πολιτικής φύσεως, είναι κάτι που το γνωρίζει ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός. Πέρα από τις δηλώσεις Ρουπακιώτη στην απαρχή του αίσχους, εκεί στα τέλη του Σεπτέμβρη του 2013, υπάρχουν και οι σύγχρονες ομολογίες των ιερέων και των ενορχηστρωτών του αίσχους.
Θυμίζουμε ενδεικτικά:

ΓΙΑΤΙ Ο ALEXIS PAPACHELAS ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ»;

Alexis-Papaxelasσ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Θυμηθείτε και το άρθρο - προπομπό εξελίξεων των σαμαροφρουρών του Antinews

Γράφει ο Αντίοχος.

Αναμφιβόλως, ένας εκ των πλέον καλά πληροφορημένων (εκ των έσω και εκ των… έξω, εννοούμαι την Αμέρικα) για τις πολιτικές εξελίξεις συστημικών δημοσιογράφων, είναι ο AlexisPapachelas. Ο οποίος, με άρθρο του υπό τον τίτλο «Δύσκολες σχέσεις» στην καθεστωτική «Καθημερινή της Κυριακής», κάνει σκόνη το… successstoryτων Σαμαροβενιζέλων και προαναγγέλλει νέο Μνημόνιο (άρα και νέα μέτρα…) μέχρι το τέλος του έτους. Και πιθανολογεί, ότι....

Ένας σοσιαΛΗΣΤΗΣ και υπάλληλος του Μπόμπολα υβρίζει τη Χρυσή Αυγή... Άρα σε καλό δρόμο είναι..


Υπάλληλος του Μπόμπολα - πολιτικάντης του ΠΑΣΟΚ επιτίθεται στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής

Δεν έχει περάσει μήνες από τότε που προτείναμε εν είδει ειρωνείας την κατάργηση της μυστικότητας της ψήφου, ως απάντηση στις «περισπούδαστες» αναλύσεις περί του «προφίλ του ψηφοφόρου της Χρυσής Αυγής». Οι αναλύσεις αυτές συνεχίζονται μέχρι και σήμερα 22 ημέρες μετά το πέρας των ευρωεκλογών, αποδεικνύοντας ότι το μοναδικό πρόβλημα του καθεστώτος είναι η Χρυσή Αυγή, δηλαδή η φωνή της Αλήθειας μέσα στο Κοινοβούλιο.
Παρότι, όπως προείπαμε, δεν έχει περάσει ούτε μήνας, ήδη βρέθηκε ο πολιτικάντης που θα το προτείνει ευθέως και ανερυθρίαστα, μέσα από άρθρο του, που αλλού, στην φυλλάδα του Μπόμπολα. Ο λόγος για τον Ιωάννη Καψή. Ο Ιωάννης Καψής, όπως μας βεβαιώνει το βιογραφικό του, έχει υπάρξει υπουργός της.....

ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – Ο ΕΛΛΗΝ, Ο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος.

Ήταν Ιούνιος τού 323 π. Χ. όταν ο Μεγαλέξανδρος έφευγε για την αιωνιότητα. Όχι βέβαια από φυσικά αίτια, ούτε από κάποια παράξενη ή ανεξήγητη ασθένεια. Αλλά από δηλητηρίαση από εκείνους που τάχα προσκύνησε. Τούς εμπόρους των εθνών. 
Ο Μέγιστος των Ελλήνων, ο ΕΛΛΗΝ, ο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ Αλέξανδρος υπήρξε σ’ όλη του τη ζωή απροσκύνητος και Κατακτητής. Πιστός στην Αποστολή τής Φυλής μας να εκπολιτίζει και να διοικεί την οικουμένη με το Πνεύμα τής Σοφίας και το Ατσάλι τού Δικαίου. Άριστος μαθητής τού φιλόσοφου Αριστοτέλη, ότι ο Έλλην έχει καμωθεί να υποτάσσει και να άρχει τούς βάρβαρους κι όχι να άρχεται υπό αυτών. 
Ο σιωνιστικός παράγοντας είχε.....