Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 18, 2014

Όλες οι εκπληκτικές ομιλίες των Χρυσαυγιτών στη Θεσσαλονίκη για τη Μακεδονία μας... ΒΙΝΤΕΟ

dscn3846(fixed)__slider

Παρακολουθήστε τις ομιλίες από την συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης για την Μακεδονία μας που η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά σε συνεργασία με την ανθελληνική αριστερά προσπάθησε να ματαιώσει.
Γραικός Φώτης - Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας  

100+1 διαδικτυακές εκπομπές για τη Χρυσή Αυγή - Παναγιώταρος και Ματθαιόπουλος στο στούντιο

O Ηλίας Παναγιώταρος μαζί με τον Συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλο θα σχολιάσουν απόψε όλες τις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με συνεχιζόμενη πολιτική δίωξη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

 ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Με μυθοπλασίες μιας διαταραγμένης προσωπικότητας στήνονται τα σαθρά κατηγορητήρια κατά της Χρυσής Αυγής

Το παραλήρημα ενός πρώην μέλους του τμήματος επιστημονικών συνεργατών είναι το νέο "συγκλονιστικό" στοιχείο στο σαθρό κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής.
Ο Ηλίας Σταύρου, ο οποίος το τελευταίο έτος παρουσίαζε χαρακτηριστικά διαταραγμένης προσωπικότητας προσήλθε την προηγούμενη εβδομάδα "αυτοβούλως" στις εφέτες ανακρίτριες. Οι εγκάθετες δικαστικοί λειτουργοί πήραν κατάθεση από ένα άτομο, το οποίο χρήζει ξεκάθαρα ψυχιατρικής παρακολούθησης και θεραπείας.
Πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος λόγω σοβαρών οικογενειακών προβλημάτων υγείας, αλλά και προσωπικών ψυχολογικών προβλήματων δεν μπορούσε να ανταποκριθεί καθόλου στις......

Μιχάλης Αρβανίτης: Αυτό δεν είναι Δημοκρατία, είναι γκανγκστερικός κοινοβουλευτισμός!

Ο βουλευτής Αχαΐας, Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης κατακεραύνωσε από βήματος της Βουλής τους επίορκους δικαστικούς, οι οποίοι του επέβαλλαν τον πρωτοφανή όρο - όνειδος για το Σύνταγμα και την Δημοκρατία, δηλαδή να μην συμμετέχει και να μιλάει στις πολιτικές εκδηλώσεις του τρίτου κόμματος στην Χώρα.

Αυτό δεν είναι Δημοκρατία, είναι γκανγκστερικός κοινοβουλευτισμός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

«Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ» ΑΠΑΝΤΑ Ο ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ, ΑΛΛΑ «ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ» (ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ…) ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ!

Πήρε… αέρα από τη συμμετοχή του στην ετήσια παρδαλή παρέλαση (για την οποία μάλιστα είχε κάνει και ειδικό κάλεσμα…) ο… φέρελπις νέος της αριστεράς (και της… προόδου) Γαβριήλ Σακελλαρίδης και ανήρτησε στο facebook ανακοίνωση –όλο χάρη και καμάρι- με τίτλο «Η αριστερά δεν εκβιάζεται». Ιδού:

«Το τελευταίο διάστημα, και αμέσως μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών...

Αποκλειστικό “Εμπρός”: Στο πλευρό της Χρυσής Αυγής ο Ρώσος Εθνικιστής ηγέτης Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι

Αποκλειστικό άρθρο της εθνικής εφημερίδας "Εμπρός"

Η αλληλογραφία του Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι με τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο

Ο ηγέτης του Εθνικού κόμματος της Ρωσίας και μεγάλος φιλέλληνας πολιτικός Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι στέκεται έμπρακτα στο πλευρό του Λαϊκού Συνδέσμου και πλέον η συνεργασία των Ρώσων Πατριωτών με την Χρυσή Αυγή επισημοποιείται.

Το κόμμα Ζιρινόφσκι ψηφίζεται από 8 εκατομμύρια Ρώσους πολίτες, δηλαδή λαμβάνει ποσοστό 12% και διαθέτει 56 έδρες στην ρωσική Δούμα και 212 έδρες στα τοπικά κοινοβούλια. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εθνικές πολιτικές δυνάμεις στην Ευρώπη, που στηρίζει την πολιτική του προέδρου Πούτιν σε ζητήματα Άμυνας, Γεωπολιτικής και Διεθνών Σχέσεων.

Στην αλληλογραφία του με τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο κ. Ζιρινόφσκι θέτει...

Παρέμβαση του συνηγόρου του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο Kontra Channel - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο..

ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΙΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΑΛΛΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ…).

valant_-_exo__article
Ακόμα και τώρα, σχεδόν έναν μήνα μετά την 25η Μαΐου, συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στον κατεστημένο ευρωπαϊκό τύπο για την εκλογική επιτυχία της Χρυσής Αυγής, κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες. Έτσι, η αυστριακή TirolerTageszeitung, επισημαίνει πως «η υπόθεση της Χρυσής Αυγής εξακολουθεί να συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία ενόψει και των πολιτικών παρενεργειών μετά την επιτυχία του κόμματος στις ευρωεκλογές» και αναφέρεται στην εντυπωσιακή παρουσία του Αρχηγού, του Χ. Παππά και του Ι. Λαγού στη βουλή, κατά τη συζήτηση για την νέα άρση της ασυλίας τους.
Στην αρχή, υπάρχει αναφορά στην......

Τα εσωτερικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ και η εμμονή με την Χρυσή Αυγή


Τα εσωτερικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ και η εμμονή με την Χρυσή Αυγή

Μετά τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ και ο ΣΥΡΙΖΑ μπήκε στον κατάλογο των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» με τα τεράστια εσωτερικά προβλήματα.
53 στελέχη του μορφώματος αυτού κριτικάρουν έντονα την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, με επιστολή τους στην οποία παραπονούνται για την δημόσια εικόνα του συνονθυλεύματος αυτού. Το ενδιαφέρον στοιχείο στην όλη υπόθεση είναι ότι αυτή την φορά οι διαμαρτυρόμενοι (Λαφαζάνης) δεν προέρχονται από τους «συνήθεις ύποπτους» της Αριστερής Πλατφόρμας, αλλά πρόκειται για προσκείμενους στον Τσίπρα και την προεδρική πλειοψηφία.
Πρόκειται για.,...

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ… ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

590_9718386ea68b626ad5c143dc1b9b54ae

Μιλούν γι’ αυτές σχεδόν όλοι. 594 καθαρίστριες που “έμειναν” στο δρόμο…

Σχεδόν όλη της τη ζωή, η Λίτσα, εργάζεται ως καθαρίστρια. “Είναι δύσκολη δουλειά. Δεν ξυπνάει μια γυναίκα μια ημέρα και λέει “θέλω να γίνω καθαρίστρια”. Καθαρίστρια γίνεσαι από ανάγκη. Καθαρίστρια σημαίνει μόχθος. Μας έχουν φύγει όλων μας τα χέρια από το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα” λέει, φέροντας στο μυαλό της όλα όσα έχει περάσει καθαρίζοντας. 
Με αφορμή αυτά τα λόγια, έφερα στο νου μου μια μικρή ιστορία που διάβασα στο Facebook από τον καλό συναγωνιστή, Οδυσσέα Πατεράκη. Αντί άλλης εισαγωγής, σας παραθέτω την ιστορία χωρίς σχόλια…
“Δεν θέλω να υπεισέλθω σ’ όλες τις πτυχές της υπόθεσης των καθαριστριών που διαδηλώνουν. Όμως, δυο σχετικά με το επάγγελμα περιστατικά πρίν από 15 χρόνια, θα μου μείνουν αξέχαστα : 
-Το ένα έχει να κάμει με ......

Bankingnews: Επίορκοι δικαστικοί, υποχείρια μηχανισμών στον βρώμικο πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής


Bankingnews: Επίορκοι δικαστικοί, υποχείρια μηχανισμών στον βρώμικο πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής

Άρθρο - ανάλυση του Bankingnews.gr για την συνεχιζόμενη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.
Η κρίση στην Ελλάδα έχει πλήξει όλο τον κοινωνικό ιστό και μεταξύ αυτών και τον θεσμό της δικαιοσύνης. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, διαβάζουμε πολλά άρθρα αναλύσεις παραγόντων, ημιπαραγόντων και όσων πιστεύουν ότι έχουν άποψη για τα πάντα αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής πρέπει να εξεταστούν από ψυχιάτρους».
Τα επιχειρήματα αυτού του τύπου αποτελούν απόδειξη ήττας, στην ουσία της υπόθεσης, καθώς όταν οι επικριτές της Χρυσής Αυγής καταφεύγουν σε τέτοιου τύπου επιχειρήματα σημαίνει ότι η αποθήκη πυρομαχικών - επιχειρημάτων εξαντλήθηκε. Το βασικό αντεπιχείρημα που.....

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ «ΠΡΟΔΟΤΗ» ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ

10
Οργίασαν χθες, επέτειο του ξεπαστρέματος του μεγαλύτερου εγκληματία που γέννησε η Ελλάδα τον 20ο αιώνα, τα διάφορα κομμούνια του διαδικτύου. Για να μην ξεχνιόμαστε –επειδή αυτά τα… ταγάρια παριστάνουν τους ανήξερους- υπενθυμίζουμε την επίσημη αποκήρυξη του ειδεχθούς κτήνους από το ΚΚΕ, που κατά μια περίεργη σύμπτωση δημοσιεύθηκε στον «Ριζοσπάστη» ανήμερα του ξεπαστρέματος. Πάρτε να’ χετε:
«Ο Άρης Βελουχιώτης (Θανάσης Κλάρας ή Μιζέριας) μια φορά πρόδωσε και αποκήρυξε το ΚΚΕ, γιατί λύγισε μπροστά στον Μανιαδάκη, ξαναζήτησε τον καιρό του απελευθερωτικού αγώνα να.....

Οι λησμονημένοι Ήρωες του 1940-1941


Οι λησμονημένοι Ήρωες του 1940-1941

Λένε πως οι νεκροί πεθαίνουν μία φορά, όμως σβήνουν καθημερινά όταν έχουν λησμονηθεί από αυτούς που μένουν πίσω. Πολλώ δε μάλλον όταν δεν τιμώνται όπως πρέπει.
Στο έπος 1940-1941 έπεσαν 7976 αξιωματικοί και στρατιώτες. Όλοι αυτοί οι ήρωες, στο σύνολο τους παραμένουν άταφοι ή προσωρινά θαμμένοι. Δεκαετίες τώρα, τα οστά βρίσκονται σε πεδία των μαχών και σε ομαδικούς τάφους. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι 1600 πεσόντες βρίσκονται σε ομαδικό τάφο στην Πρεμετή και 400 στην Κλεισούρα.
Κατόπιν πιέσεων, το ελλαδικό κράτος, γιατί μόνο ελληνικό δεν είναι, υπέγραψε συμφωνία με.....