Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 21, 2014

"Ρουκέτες" Χρήστου Παππά μέσα από τη φυλακή εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη... "Αν έχεις έστω και λίγη τσίπα μετά τις αποκαλύψεις...ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ"



Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς απάντησε μέσα από το προσωπικό του ιστολόγιο στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ μετά την αποκάλυψη του "Εμπρός" για την αφιέρωση του Στυλιανού Παττακού στον Άδωνι Γεωργιάδη.
Φυλακές Κορυδαλλού 21/6/2014
Μετά από την σημερινή αποκάλυψη της εθνικής εφημερίδος «ΕΜΠΡΟΣ» (φύλλο Νο 52) σχετικά με την αφιέρωση του Στρατηγού Παττακού προς τον κ. Σπυρίδωνα - Άδωνι Γεωργιάδη και έχοντας την βεβαιότητα πως οι αποκαλύψεις για πρόσωπα και καταστάσεις αφορούσες την αστική - μασονοδεξιά όσο θα πλησιάζουμε προς την δίκη θα ενταθούν, θα πολλαπλασιαστούν και θα συνταράξουν συθέμελα την μνημονιακή παράταξη και την πολιτική ζωή της χώρας, έχω να κάνω τις κάτωθι επισημάνσεις και σχόλια.
Θα αποτολμήσω κατ’ αρχήν την εισαγωγή των Μαθηματικών στην ανάπτυξη του πολιτικού μου σχολίου. Δεν λησμονώ εξάλλου και τις απόψεις του ιδίου του Αδώνιδος περί της αξίας των Μαθηματικών κατά την διάρκεια των βιβλιοτηλεπαρουσιάσεων και την αποδοχή του για τα Μαθηματικά ως της κορωνίδος των επιστημών.
Ας δούμε λοιπόν το θέμα Γεωργιάδη με απλά Μαθηματικά.

ΣΠ = ΧΠ
και
ΣΠ =ΑΓ
Λογική μαθηματική ακολουθία και συμπέρασμα;
ΧΠ = ΑΓ
Όπου ΣΠ: Στυλιανός Παττακός
          ΑΓ: Άδωνις Γεωργιάδης
          ΧΠ: Χρήστος Παππάς

Η κοινή αφιέρωση εκ μέρους του κ. Στυλιανού Παττακού στο βιβλίο «Οδοιπορικό ενός Στρατιώτου 90 ετών» εμού και του κ. Γεωργιάδη το Πάσχα του 2005, καθώς και η στυγνή αλήθεια των Μαθηματικών έρχονται προς επιβεβαίωση της αλήθειας των λεγομένων μου για τον κ. Γεωργιάδη στην παρουσία μου στην Βουλή την 4η Ιουνίου του 2014.
«Προτιμώ ο γιος μου στα 16 του να είναι Χρυσαυγίτης παρά Συριζαίος και κομμουνιστής» και «Εμείς οι δυο πρέπει να το πούμε. Εσύ είσαι λογικός».
Βεβαίως η διαφορά μας με τον κ. Γεωργιάδη είναι πρωτίστως ποιοτική. Δεν υπάρχει καμμία αναλογία χαρακτηριστικών μου με τον «κωλοτούμπα» Γεωργιάδη. Εγώ βρίσκομαι φυλακισμένος με σαθρό κατηγορητήριο και πειστήρια ενοχής στα βιβλία της βιβλιοθήκης μου και τις αφιερώσεις του Παττακού.




Ενώ ο κ. Γεωργιάδης με τα ίδια βιβλία και αφιερώσεις απολαμβάνει τις θερινές του εξορμήσεις μετά της συμβίας του, ενώ συγχρόνως απολαμβάνει και της πλήρους στήριξης του Πρωθυπουργού και της ανάθεσης εκ μέρους του της θέσης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου ως μνημονιακότερος του Μνημονίου.
Εγώ αγωνίζομαι και μέσα από την φυλακή με όλες μου τις δυνάμεις για την ελευθερία του Ελληνικού Λαού, ενώ ο κ. Γεωργιάδης αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις για την υποταγή της χώρας μας στην δυστυχία του Μνημονίου. Εγώ στερούμαι της ελευθερίας μου εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά, θύμα πολιτικής διώξεως, χωρίς να έχω διαπράξει κανένα ποινικό αδίκημα ενώ ο κ. Γεωργιάδης μπορεί ελεύθερος να εκφέρει τον πολιτικό του λόγο και να κάνει τις γραφικές του πλέον πολιτικές κυβιστήσεις.
Έχοντας υπ’ όψιν όλα αυτά δικαίως αναρωτιέμαι εγώ ο φυλακισμένος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ενός νομίμου πολιτικού κόμματος (3ης πολιτικής δύναμης βάσει των προσφάτων εκλογών) πώς θα πρέπει να απευθύνομαι στο εκλεκτό «μπουμπούκι» της Ν.Δ. ομοίως κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο ενός νομίμου πολιτικού κόμματος (2ης πολιτικής δύναμης) και βασικού μου πολιτικού διώκτη και σκευωρού; Θα πρέπει να αναφέρομαι σ’ αυτόν τον εξωμότη των όποιων πατριωτικών ιδεών με τον χαρακτηρισμό του έστω και «πρώην συναγωνιστή»; ή καλύτερα με τον όρο που χρησιμοποίησα στην Βουλή κοιτώντας τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας: «Άθλιοι»; Προφανώς τον δεύτερο.
Η σημερινή υπερφίαλη και γραφική πολιτική παρουσία του κ. Γεωργιάδη χαρακτηρίζεται από την αμετροέπεια ενός πολιτικού που με όποιο αντίτιμο χαίρεται και γεύεται τις χαρές και τα προνόμια της εξουσίας. Ας μην ξεχνά πως αυτές οι χαρές είναι πρόσκαιρες και δεν χαρακτηρίζουν τους πολιτικούς άνδρες που έχουν συναίσθηση της αποστολής τους και τοποθετούν τον εαυτό τους και την δράση τους στον ιστορικό χρόνο. Οι έντιμοι πολιτικοί άνδρες σε όποια πολιτική και ιδεολογική παράταξη και αν ανήκουν αυτό που εισπράττουν δεν είναι οι δόξες, οι τιμές και η τηλεθέαση.
Οι έντιμοι πολιτικοί άνδρες εισπράττουν καθημερινά την οδύνη του χρέους τους απέναντι στους εκλέκτορες συμπολίτες τους. Το χρέος αυτό ενίοτε ανταποδίδεται με την στέρηση της ελευθερίας τους ακόμη και αυτής της ίδιας της ζωής τους.
Κύριε Γεωργιάδη αν σου έχει απομείνει έστω και ψήγμα πολιτικής εντιμότητας, Παραιτήσου!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Καθεστώς λογοκρισίας στο ψευτορωμαίικο - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Καθεστώς λογοκρισίας στο ψευτορωμαίικο - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Στην "δημοκρατία" του Σαμαρά και του Βενιζέλου αφαιρούν με δικαστική εντολή το δικαίωμα λόγου σε... εκλεγμένους βουλευτές!
«Ο κόλακας κι ο ψεύτης χαλασμοί σου, 
της αμαρτίας πατρίδα, άμυαλη Μάννα,
του κόσμου είσαι το σκύβαλο. Απελπίσου!
Σε λιώσανε τα χάιδια τα λαοπλάνα
στου κόλακα τα χέρια και στου ψεύτη.
Χτυπήστε τη νεκρώσιμη καμπάνα!»
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ-ΣΑΤΙΡΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΜΑΤΑ

Δεν έχουν περάσει παρά μόνον λίγες ώρες από την απόφαση των δύο ανακριτριών και του εισαγγελέως, σύμφωνα με την οποία ο συναγωνιστής βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης αφέθηκε «ελεύθερος» με τον περιοριστικό όρο να μην....

Η "ΕΜΠΡΟΣ" μετά τον Βορίδη αποκαλύπτει και τη σχέση στοργής "Συνταγματαρχών" και Άδωνι Γεωργίαδη...!!


Αποκάλυψη “Εμπρός: Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ΝΔ, Βορίδης και Γεωργιάδης - Από τον Παπαδόπουλο στον Παττακό

Η εθνική εφημερίδα "Εμπρός" αποκαλύπτει σήμερα την αφιέρωση του Στυλιανού Παττακού στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.
Ο μέχρι πρότινος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης ήταν αρχηγός της Νεολαίας Ε.Π.Ε.Ν. του Γεωργίου Παπαδoπουλου. Παρέλαβε δε την αρχηγία της Νεολαίας αμέσως μετά την παραίτηση του Νικολάου Μιχαλολιάκου. Γνωστές οι σχέσεις λοιπόν του Βορίδη με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο.
Μετά από την σημερινή αποκάλυψη του ΕΜΠΡΟΣ γίνονται γνωστές και οι σχέσεις του διαδόχου του Μάκη Βορίδη στην θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου με τον Στυλιανό Παττακό. Δεν είναι άλλος από τον......

Βρήκε τον τρόπο ο Καμμένος να μη του φύγουν όλοι οι βουλευτές του.... Διορίζει τα παιδιά τους στο γραφείο του στη Βουλή!!!!

newego_LARGE_t_1101_54065970 
Έσπαγε τόσον καιρό του το κεφάλι του ο πρόεδρος Πάνος (Καμμένος), να βγει έναν τρόπο να κρατήσει στο συνονθύλευμα τους βουλευτές του και όπως φαίνεται τον βρήκε! Θα διορίζει τα παιδιά τους στη βουλή!
Όπως, λοιπόν, αποκάλυψε η διαδικτυακή εκπομπή «Μακελειό 4», η βουλευτής Μαγνησίας  του μορφώματος Καμμένου, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, διόρισε την κόρη της στο.......

Oι ΗΠΑ αναγνώρισαν “τουρκική” μειoνότητα στην Θράκη - Συνάντηση του Αμερικανού προξένου με το DEB


Oι ΗΠΑ αναγνώρισαν “τουρκική” μειoνότητα στην Θράκη - Συνάντηση του Αμερικανού προξένου με το DEB

Μία συνάντηση που προοιωνίζει αυτό που ετοιμάζουν οι ΗΠΑ στην Δυτική Θράκη, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στην Θεσσαλονίκη του πρόξενου των ΗΠΑ στην πόλη, Ρόμπερτ Σάντερς και της ηγεσίας του εξτρεμιστικού μειονοτικού κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (DEB) το οποίο συμμετείχε για πρώτη φορά στις ευρωεκλογές κερδίζοντας την πλειοψηφία στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης και έχει ως σημαία του την κατάργηση της συνθήκης της Λοζάνης και την τουρκοποίηση όλων των μουσουλμανικών πληθυσμών της ελληνικής Θράκης!
Η συνάντηση των ΗΠΑ και των.....

Δεν έχει αφήσει Gay Pride που να μην έχει πάει ο ΣΥΡΙΖΑ... Επόμενος σταθμός η Θεσσαλονίκη...

Χωρίς τίτλο
Σήμερα κορυφώνονται με την παρέλαση της ανωμαλίας, οι εκδηλώσεις του λεγόμενου «gaypride» της Θεσσαλονίκης, μια βδομάδα μετά τα αντίστοιχα καρναβάλια στην Αθήνα. Ο… ανώμαλος δρόμος γίνεται υπό την αιγίδα του δημάρχου Θεσσαλονίκης και με την ενεργό συμμετοχή των συνιστωσών του παρδαλού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού το σχετικό κάλεσμα των συριζαίων, με τον τίτλο «Ώρα για μας»:
«Στην Ελλάδα της κρίσης, που ο οδοστρωτήρας των Μνημονίων επιχειρεί να σαρώσει τα πάντα, κάποιοι και κάποιες επιμένουν και αντιστέκονται. Τη στιγμή που ισοπεδώνονται κατακτημένα δικαιώματα σε κάθε πεδίο δράσης, κάποιοι και κάποιες συνεχίζουν και παλεύουν από όποιο μετερίζι έχουν επιλέξει…
Όταν κάποιοι αναρωτιούνται πότε θα..............

Η καταστροφή των Ψαρών


Στων Ψαρών την ολόμαυρη ράχη
περπατώντας η Δόξα μονάχη
μελετά τα λαμπρά παλληκάρια
και στην κόμη στεφάνι φορεί
γινωμένο από λίγα χορτάρια
πούχαν μείνει στην έρημη γη.

Οι σελίδες δόξας που γέμισαν από τις τιτάνιες προσπάθειες των αγωνιστών της Εθνικής Παλιγγενεσίας είναι αστείρευτες και πλέκουν ένα μύθο γύρω από κάθε μάχη. Αισθήματα περηφάνιας και δέος καταλαμβάνουν όσους μελετούν τις πράξεις και τον Αγώνα αυτών που έθεσαν τον εαυτό τους στην υπηρεσία της Πατρίδος. Πόσο μακρινές φαντάζουν οι πράξεις αυτοθυσίες στη σημερινή υλιστική εποχή. Πόσο παράταιρο θεωρούν κάποιοι το γεγονός ότι οι Πρόγονοί μας, παρά το φτωχό εξοπλισμό, την έλλειψη τροφίμων, τους λίγους άνδρες που σήκωσαν τα όπλα, δε λύγισαν, δεν παραδόθηκαν, δεν υποχώρησαν, αλλά προτίμησαν τη θυσία και την υστεροφημία, από την ντροπή και την παράδοση. Προτίμησαν να ζήσουν ελεύθεροι έστω και για λίγο, παρά να είναι ραγιάδες μια ολόκληρη ζωή.
Η επανάσταση του 1821 βρίσκει τους Ψαριανούς με περισσότερα από....

Οπαδοί της ΑΕΚ ξυλοφόρτωσαν αναρχικούς και συριζαίους που αντιδρούν στην κατασκευή γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια


Οπαδοί της ΑΕΚ ξυλοφόρτωσαν αναρχικούς και συριζαίους που αντιδρούν στην κατασκευή γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια

Οπαδοί της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν κατά μήκος της Δεκελείας, από την πλατεία Πατριάρχου μέχρι το αναρχικό στέκι της “Στρούγκας”, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Δημαρχείο, όπου στις 6:30 το απόγευμα είχε καλέσει την προσυγκέντρωσή του το Συντονιστικό Κατοίκων Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και γύρω περιοχών.
Όταν μια ομάδα δεκαπέντε ατόμων έφτασε στο δημαρχείο, δέχτηκε επίθεση από ομάδα τριάντα περίπου οπαδών της ΑΕΚ . Τραυματίστηκαν τρεις. Η αστυνομία, με επικεφαλής αστυνομικό διευθυντή και αρκετές διμοιρίες ΜΑΤ παραταγμένες στα γύρω στενά.
Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Άρης Βασιλόπουλος, που έφτασε κάποια στιγμή στο χώρο, δέχτηκε...

Στην Λίστα Λαγκάρντ ο βαρώνος της ηρωίνης της Φιλοθέης


Στην Λίστα Λαγκάρντ ο βαρώνος της ηρωίνης της Φιλοθέης

Γράφει ο Νικόλαος  Παπαδιονυσίου

Αξίζει τώρα να συζητούμε και να σχολιάζουμε για Αλβανούς καλλιεργητές Ινδικής κάνναβης και για ένοπλες συγκρούσεις με την αστυνομία; Πολύ λαϊκό και ταπεινό, για να αναλώνουμε ώρα.
Εδώ μιλάμε για βίλλα στην Φιλοθέη και 1133 κιλά και 420 γραμμάρια άκοπης ηρωίνης.
Εδώ μιλάμε για εφοπλιστές, για εμπόρους διαμαντιών, για μεγαλοαστική κοινωνία με πολυτελείς οικίες, αυτοκίνητα, οικιακές βοηθούς και υψηλό κοινωνικό κύκλο.
Εδώ μιλάμε για......

1 χρόνος πατριωτικής ενημέρωσης.. 1 χρόνος "ΕΜΠΡΟΣ"... Επετειακό τεύχος με συγκλονιστικές αποκαλύψεις και ένα λεύκωμα δώρο!

Κυκλοφορεί αύριο η Εθνική εφημερίδα “Εμπρός” (Φύλλο Νο 52) με δώρο ένθετο «Ένας χρόνος Εμπρός»
Διαβάστε στο 52ο φύλλο της εφημερίδας "Εμπρός" που κυκλοφορεί:
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο… αντιχουντικός Άδωνις Γεωργιάδης - Η αφιέρωση του Στυλιανού Παττακού στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ
  • Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Η εγκληματική οργάνωση της ΝΔ
  • Τι έκανες στο Ναυτικό Αντώνη Σαμαρά;
  • ΟΧΙ Χρυσής Αυγής στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή
  • Συστηματικός......