Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 28, 2014

Αρτέμης Ματθαιόπουλος σε τοπικό κανάλι: "Η διώξη μας είναι πολιτική.. Δεν θα κάνουμε όμως ούτε βήμα πίσω" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο....

Antinews: "Κυβέρνηση της πλάκας... Η διαπλοκή και τα συμφέροντα όρισαν τους Υπουργούς"

Βουτηγμένη στο βάλτο της διαπλοκής η Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Όχι δεν είναι ο τίτλος μιας ανακοίνωσης της Χρυσής Αυγής, αλλά το απόφθεγμα ενός άρθρου του ισχυρότερου διαδικτυακού συμμάχου - παπαγάλου θα ταίριαζε καλύτερα- του Σαμαρά, Antinews, αναφερόμενο στο νέο κυβερνητικό σχηματισμό.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο αρθρογράφος - που είναι και διαχειριστής του site, πρώην κομμουνιστής "σύντροφος" όπως τον αποκαλεί ο Λαζαρίδης - θεωρεί ότι ο Σαμαράς δεν παρενέβη καθόλου στη δημιουργία της Κυβέρνησης αλλά τοποθέτησε στις θέσεις Υπουργούς και Υφυπουργούς μετά από εντολές της... εγχώριας διαπλοκής!

Το συνονθύλευμα δε που δημιουργήθηκε αποκαλείται "γελοίο" και "κωμικό" και η Κυβέρνηση παρομοιάζεται με... τσίρκο!

Ας αφήσουμε όμως να σχολιάσει το ανοσιούργημα - κυβέρνηση ΝΔ/ΠΑΣΟΚ ο διαχειριστής του Antinews:

Όπως λέει και ο παιδικός μου φίλος , ο Σπύρος, η Δημοκρατία είναι σαν το σεξ. Ένας είναι μοναρχία, δύο είναι στείρος δικομματισμός. Από τρεις και πάνω δικαιώνεται ο λαός.
Οπότε μην παραπονείστε με την συγκυβέρνηση. Βρισκόμαστε σε πορεία δικαίωσης. Που θα πάει, θα......

Σταλινική - Κομμουνιστική προπαγάνδα στα σχολεία από τους μαρξιστές καθηγητές... Οσονούπω θα... πάνε εκεί που τους αξίζει. Στο βόθρο της Ιστορίας

1278-001
Έχουν αποθρασυνθεί τελείως οι ινστρούχτορες του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας, που παριστάνουν τους καθηγητές στα σχολεία. Με την ανοχή –αν όχι και με την υποστήριξη- της πιο σάπιας, ψόφιας, βρωμερής, ελεεινής, τρισάθλιας και ξεφτιλισμένης μασονοδεξιάς που έχει παρουσιαστεί ποτέ στην Ελλάδα μετά τον Β΄ Π.Π., όχι μόνο κάνουν στα νέα παιδιά τη συνήθη σταλινική προπαγάνδα τους ανενόχλητοι, αλλά επιπλέον απειλούν ανοιχτά πως θα… τσακίσουν (!!!) τους εθνικιστές…
Λάβαμε, λοιπόν, την παρακάτω καταγγελία: 

«Αυτό είδα σε Λύκειο της Σύρου. Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, δίπλα στο γραφείο του διευθυντή υπάρχει.....

Η ιδεολογία ως τεκμήριο ενοχής

Η Πολιτική Δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής και η κατάλυση του κράτους Δικαίου

Όσο περνά ο χρόνος, όλο και περισσότερο αναδεικνύεται το γεγονός ότι η δίωξη κατά των βουλευτών και των στελεχών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι δεν εμπλέκονται στην οποιαδήποτε εγκληματική πράξη, δεν είναι μια δίωξη ποινική, αλλά μία δίωξη πολιτική, η οποία όχι μόνον δεν προβλέπεται από το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, αλλά είναι κατάφωρα παράνομη. Το μέγα ψεύδος ότι δεν αποτέλεσε απόφαση πολιτική, αλλά απόφαση της δικαιοσύνης, η δίωξή μας καταφανέστατα αποκαλύπτεται από αυτές τις ίδιες τις δηλώσεις των στελεχών της συγκυβερνήσεως του Μνημονίου, τα οποία στελέχη αφ’ ενός μεν επαίρονται για την πρωτοβουλία τους να διατάξουν την φυλάκισή μας, αφ’ ετέρου από μόνα τους δίνουν χαρακτήρα πολιτικό στην παράνομη και αντισυνταγματική φυλάκισή μας.
Ακόμη, όμως, και εάν ......

Αποκαλύψεις Τ(Σ)ατσόπουλο στο συνέδριο - camping του ΠΟΤΑΜΙΟΥ: "Το ΠΟΤΑΜΙ θα είναι ο κρίκος που θα συνδέσει ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ"

Πολύ "μαρτυριάρης" αποδεικνύεται ο Τ(Σ)σατσόπουλος το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς αποκαλύπτει τα μελλοντικά σχέδια του καθεστώτος στις διάφορες εκφάνσεις του στο πολιτικό γίγνεσθαι.

Ο Πετράν λοιπόν, που συμμετείχε ενεργά στο συνέδριο του κόμματος των νταβατζήδων - ΠΟΤΑΜΙ - ,μίλησε στο ιδρυτικό συνέδριο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, για την ανάγκη ο Σταύρακας να γίνει η συγκολλητική ουσία μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να εκφραστεί το 51% του λαού ώστε να επιτευχθεί η πολυπόθητη "μεγάλη συμμαχία" που θα κυβερνήσει την Ελλάδα τα επόμενα έτη.

Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν ξένισαν κανέναν από τους παρευρισκόμενους καθώς και ο ίδιος ο Θεοδωράκης έχει ομολογήσει ότι το ΠΟΤΑΜΙ μπορεί να γίνει η...."τσόντα" για να τα βρουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο με την ομολογία Τ(Σ)ατσόπουλου...

Τραγέλαφος ο Κουβέλης... Δεν τον ψηφίζουν ούτε οι δικοί του για Πρόεδρο της Δημοκρατίας!!

KOUVELIS

Εκεί που στην κυβέρνηση τους είχαν σχεδόν βέβαιους τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, (όσους απέμειναν), ότι οι περισσότεροι θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, έρχονται ένας-ένας και δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν. Προχθές το δήλωσε η κυρία Ασημίνα Ξηροτύρη, η οποία μάλιστα προσέθεσε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει ούτε τον αρχηγό της Φώτη Κουβέλη εάν προταθεί.
 
Σήμερα έρχεται ο Νίκος Τσούκαλης, που δηλώνει κι αυτός ότι ....

Η "φωνή του Πολυτεχνείου", Μαρία Δαμανάκη, θα συνεχίσει να υπηρετεί τον Καπιταλισμό από τις ΗΠΑ.....

Η "φωνή του Πολυτεχνείου", Επίτροπος της Ελλάδος στην Ε.Ε., Μαρία Δαμανάκη, ετοιμάζει τις βαλίτσες τις.... Όχι για διακοπές αλλά για....δουλειές!
Πού; Μα φυσικά στη "Μέκκα του καπιταλισμού", τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα τη Νέα Υόρκη.

Σταχυολογώντας διάφορα παραπολιτικά σχόλια ανιχνεύσαμε και την πρόθεση της ελληνόφωνης Επιτρόπου να μεταβεί στις ΗΠΑ όπου θα αναλάβει καίριο πόστο σε..... χρηματοοικονομικό κολοσσό!!!!!

Θα σκεφτεί ο ανόητος μαζάνθρωπος.

"Μα είναι δυνατόν η πρώην κομμουνίστρια, μέλος του Πολυτεχνείου σήμερα να υπηρετεί πιστά το τοκογλυφικό - καπιταλιστικό σύστημα;"

Η Δαμανάκη, σαν γνήσια - και φυλετικά - 'έμπορος των Εθνών', φρόντισε να ακολουθήσει ευλαβικά τη γραμμική πορεία ενός μέλος του συστήματος.

Στα νιάτα της ακραιφνής κομμουνίστρια , με συνθήματα όπως....

"Έρμαιο" των μεγαλονταβατζήδων της Ελλάδος ο Σαμαράς... Δεν το λέμε εμείς, το Antinews το "καρφώνει"!!

 Ο Σαμαράς τείνει να γίνει, ιστορικώς, ως η μεγαλύτερη μαριονέτα των εγχώριων και ξένων τοκογλύφων - συμφερόντων.

Είναι τέτοια η υποτακτικότητά του στις εντολές των μεγαλονταβατζήδων ακόμη και για την τοποθέτηση "δικών τους ανθρώπων" σε Ινστιτούτα και Ιδρύματα, που γίνεται περίγελος ακόμη και στους πιο πιστούς του οπαδούς.

Τελευταίο παράδειγμα η περίπτωση της αποτυχημένης πολιτικού, Ρόδη Κρατσά - που έκανε καριέρα με το όνομα του άνδρα της - , διορισμένη στην Ευρωβουλή για 10+ χρόνια αναλαμβάνει κατόπιν "άνωθεν" εντολής το Ινστιτούτο Δημοκρατίας "Κωνσταντίνος Καραμανλής".

Τα διαδικτυακά 'παπαγαλάκια' του Σαμαρά (Antinews) με παραπολιτικό κείμενό τους αποκαλύπτουν ότι....

«ΒΗΜΑ»: ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

NDSOK  in Euroland
Είναι γεγονός, ότι από την επομένη των ευρωεκλογών ουσιαστικά δεν υπάρχει κυβέρνηση στη χώρα –κι ας ορκίστηκε νέα…-, υπουργοί και βουλευτές συναγωνίζονται στο ρόλο του καλύτερου «φίλου του λαού», κι όλα έχουν βαλτώσει. Ακόμα και οι λεγόμενες «μνημονιακές υποχρεώσεις», για τις οποίες κάποιοι έχουν δεσμευτεί με τις υπογραφές τους φαρδιά- πλατιά. Κι αυτό δε συμβαίνει διότι οι......

Να ποιοί κυριαρχούν στα ΜΜΕ και υβρίζουν τους Εθνικιστές... Το ΒΗΜΑ υμνεί την Ιουδαία κομμουνίστρια Ρόζα Λούξεμπουργκ και ζητά να επικρατήσουν οι ιδέες της..

0615659001383585476
Την ίδια ώρα που τα σαπρόφυτα της καθεστωτικής προπαγάνδας μας αποκαλούν… «ναζιστές», το πιο ισχυρό καθεστωτικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, το ΔΟΛ-ιο «Βήμα», θεωρεί «επίκαιρη» την Ρόζα Λούξεμπουργκ. Το γνήσιο τέκνο του Ισραήλ, καθώς επίσης και εμπνεύστρια και οργανώτρια του κομμουνιστικού πραξικοπήματος στη Γερμανία του 1919! Ιδού ένα μικρό δείγμα:

«Σκέψεις για τη Γερμανία, την Αριστερά και τη σύγκρουση στην Ευρώπη
“Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο!” Ηλίθιοι δήμιοι! Η “τάξη” σας είναι χτισμένη στην άμμο»: αυτή ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές φράσεις της “κόκκινης Ρόζας”, της Ρόζας Λούξεμπουργκ. Μιας γυναίκας που όμοιά της δεν υπήρξε στην ιστορία του διεθνούς επαναστατικού κινήματος. Αν αφαιρέσει κανείς ορισμένα στοιχεία από.....

Καλλιστεία 2014 στη Θράκη με χορηγό τούρκικα αναψυκτικά...



σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Εκτός της αδιαμφισβήτητης αντεθνικής συμπεριφοράς των "γλαστρών" - κοριτσιών και των ελληνόφωνων εμπλεκομένων απλά συστήνουμε στα κοριτσόπουλα να διαβάσουν τις απόψεις των μουσουλμάνων για τις γυναίκες όπως αυτές αποτυπώνονται στο "ιερό" Κοράνι... ΕΔΩ

Την Παρασκευή (σ.σ. Χθες) το βράδυ σε καλοκαιρινό club της Κομοτηνής θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός ομορφιάς "Miss Θράκη 2014".
Όπως διαβάζουμε όμως στην επίσημα σελίδα στο Facebook του "Miss Θράκη 2014", αλλά και στο e-Thraki.com (συνδιοργανωτή και χορηγού επικοινωνίας των καλλιστείων) μεταξύ των χορηγών του διαγωνισμού είναι και τα...Δείτε εδώ την ιστοσελίδα της τουρκικής εταιρίας).

Οι διοργανωτές των καλλιστείων έχουν προχωρήσει ακόμα παραπέρα… Χρησιμοποιούν τις κοπέλες που παίρνουν μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς για να.....

Σταγόνες Ιστορίας της Μακεδονίας μας που η χούντα Σαμαρά προσπαθεί να ξεγράψει


Σταγόνες Ιστορίας της Μακεδονίας μας που η χούντα Σαμαρά προσπαθεί να ξεγράψει

Είναι πανθομολογούμενη αλήθεια πως οι περισσότεροι Έλληνες άκουσαν πως υφίσταται ζήτημα "Μακεδονικό", μόλις το 1991, όταν με τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας εμφανίστηκε ως μια επιπρόσθετη περίπλοκη Εθνική πληγή, το ζήτημα της Μακεδονίας, με την ανακήρυξη ως ανεξάρτητου κράτους, του πολυεθνικού κρατικού υβριδίου της πΓΔΜ. Όμως, δεν είναι αληθές πως το πρόβλημα εμφανίστηκε ξαφνικά. Η προπαγάνδα και οι σχετικές μεθοδεύσεις, είχαν δρομολογηθεί χρονικά, πολύ νωρίτερα, όταν οι διαχειριστές της Ελληνικής Πολιτείας περί άλλων ετύρβαζαν, αποθησαυρίζοντας άκοπα ως επί το πλείστον, περιουσίες που τις δημιουργούσε η λεηλασία του Εθνικού μας πλούτου από τους ίδιους και από τους ξένους επικυρίαρχους, δανειστές και τοκογλύφους.
Το πρόβλημα λοιπόν που ανέσυραν στη πολιτική μας επικαιρότητα οι γνωστοί έμποροι των Εθνών και των λαών, έχει τις ρίζες του στο......