Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 30, 2014

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για τη γιγάντωση της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά... Συνέντευξη της Τ.Ο. Πειραιά στο κρατικό ραδιόφωνο της Δανίας


Διεθνές ενδιαφέρον για την άνοδο της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά - Συνέντευξη στο εθνικό ραδιόφωνο της Δανίας

Με απόλυτη επιτυχία, υπό ζεστό και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνέντευξη στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς από τους Σωτήρη Δεβελέκο (Μέλος της κεντρικής επιτροπής) Περικλή Μουλιανάκη (Γραμματέα της Τ.Ο. Περάματος) και Παναγιώτη Πιπίνη (Μέλος του πενταμελούς συμβουλίου της Τ.Ο. Πειραιώς) , για το Εθνικό ραδιόφωνο της Δανίας - DR.
Η διαδικασία διήρκεσε περίπου μια ώρα, επομένως οι συναγωνιστές μέσα από τις ερωτήσεις των δύο δημοσιογράφων είχαν την ευκαιρία να κάνουν βαθιά και εμπεριστατωμένη πολιτική ανάλυση. Μίλησαν για.....

Κασιδιάρης και Καρακώστας στην πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής

O Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με τον Συναγωνιστή Ευάγγελο Καρακώστα θα σχολιάσουν απόψε όλες τις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με την συνεχιζόμενη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Δεν θα μας λυγίσουν οι εθνοπροδότες


Μήνυμα του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου

Ενάντια στο ψευτορωμαίικο των «βολεμένων» η ΕΛΛΑΔΑ των Εθνικιστών
Σε κυριολεκτικό κυνήγι μαγισσών, σε ένα πρωτοφανές πολιτικό κυνήγι κεφαλών έχει ολοφάνερα επιδοθεί η χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου, η κυβέρνηση της μειοψηφίας, που εξουσιάζει την χώρα με την βοήθεια των νταβατζήδων. Τα κανάλια και οι φυλλάδες της διαπλοκής ουδέποτε στην νεώτερη πολιτική ιστορία ήταν τόσο ενωμένα, προκειμένου να υπερασπιστούν τους εκλεκτούς της ξενοκρατίας, τους λακέδες του Μνημονίου.
Έχουν φτάσει στο σημείο να.....

Ξεβρακώθηκαν οι επίορκοι δικαστικοί: Ο Ματθαιόπουλος προφυλακίστηκε, επειδή... είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου!

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ: Ο έβδομος βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή οδηγείται στα κελιά της Τιμής

Οποιαδήποτε ένσταση επί της αμιγώς πολιτικής μορφής των διώξεων εις βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αίρεται σήμερα με την αισχρή απόφαση των ανακριτικών αρχών για την προφυλάκιση του συναγωνιστή και βουλευτή του Κινήματος, Αρτέμη Ματθαιόπουλου.

Σε μια επίδειξη χουντικής αλαζονείας, ο εισαγγελέας Ντογιάκος δήλωσε στον συναγωνιστή Ματθαιόπουλο: «είσαι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, οπότε ανήκεις στη στενή ηγετική ομάδα του κόμματος. Αν δεν είχε παραιτηθεί ο Νικήτας Σιώης και δεν είχες το αξίωμα του βουλευτή, δεν θα ήσουν εδώ»!

Η δήλωση αυτή, αποτελεί κυνική ομολογία της πολιτικής δίωξης εις βάρος των βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, διαλύοντας κάθε αμφιβολία και αντίρρηση επ' αυτού.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...

Πιπιλή:"Ναι στην καύση των νεκρών και στο γάμο των gay... Η εκκλησία είναι οπισθοδρομική"... Είδατε ποιά είναι η ΝΔ του Σαμαρά;!

πιπιλη
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια"... Ποιόν πυλώνα από αυτό το τρίπτυχο η ψοφοδεξιά του Αντώνη Σαμαρά τηρεί ενώ το εκμεταλλεύεται;!
Ξεκαθαρίζουμε ευθύς εξ’ αρχής, ότι η παρακάτω ειδησάρα είναι εξαιρετικά αφιερωμένη στους ελαχιστότατους (και στον αριθμό και στο «μπόι»…) μητροπολίτες, που εξαπέλυσαν χυδαία επίθεση κατά του μόνου κόμματος εν Ελλάδι που αποδεδειγμένα τιμά την Ορθοδοξία και τις παραδόσεις της και αντιστέκεται ενεργά στην ισοπέδωση της Νέας Τάξης-Παγκοσμιοποίησης!
Μια βουλευτής της… «θεοσεβούμενης» νουδούλας, λοιπόν, ιδιαιτέρως προβεβλημένη από το σύστημα του σιωνιστόδουλου Σαμαρά, η Φ. Πιπιλή, έδωσε  ραδιοφωνική συνέντευξη στον Βήμα fm όπου χαρακτήρισε ως αδιανόητο να «είναι όμηρος των γραφείων κηδειών και της εκκλησίας η βουλή και η κυβέρνηση και να μην.....

Έτσι όπως αρμόζει σε Χρυσαυγίτη ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος προφυλακίστηκε με... ψηλά το κεφάλι! - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος δήλωσε λίγο μετά την ανακοίνωση της παράνομης προφυλάκισής του:
"Είμαι υπερήφανος που είμαι Χρυσαυγίτης. Δεν κάνουμε βήμα πίσω και μας κλείνουν στη φυλακή γιατί πολεμάμε τη Χούντα του ΜνημονίουΗ Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει, η Ελλάδα θα νικήσει."
Περήφανος και με ψηλά το κεφάλι, γνωρίζοντας ότι δεν έχει διαπράξει καμία παράνομη πράξη, όπως παραδέχτηκαν και οι επίορκοι δικαστικοί, αλλά με μοναδικό του "έγκλημα" τη.....

ΞΕΦΤΙΛΑ και ΝΤΡΟΠΗ. Άθλιοι βουλευτές - υπουργοί της ψευτοδεξιάς, μαζί με υπόδικους σε πάρτυ χιλιάδων ευρώ Κατασκευαστή (υπάρχουν και άλλοι πλην του Μπόμπολα).... στο μέγαρο του Λαμπράκη (Μουσικής)

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν μπορεί ο ελληνικός λαός να είναι τόσο... άθλιος και απαθής όταν ακούει το... έγκλημα συναντά την πολιτική και κάνουν πάρτυ με τα λεφτά του γελώντας και φτύνοντάς τον στα μούτρα...
 
Αν νομίζετε ότι η οικονομική κρίση που βιώνουν οι Έλληνες έχει συγκινήσει έστω και κατά το ελάχιστο τη σάπια πολιτική και οικονομική ολιγαρχία, κάνετε λάθος μέγα. Τα πάρτι της χλιδής –μακριά από τα… αδιάκριτα βλέμματα- συνεχίζονται κανονικότατα, με τη συμμετοχή όλων των διαπλεκομένων και πολιτικάντηδων (του… συνταγματικού τόξου). Ιδού κι ένα πρόσφατο παράδειγμα, από την… κοσμική στήλη του καθεστωτικού Βήματος:
Το πάρτι πολιτικών και επιχειρηματιών
Δεν είχα σκοπό να αναφέρω το παραμικρό για τα όσα συνέβησαν στο πάρτι μεγαλοκατασκευή στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής την Πέμπτη το βράδυ αν σε αυτό δεν μετείχε πλήθος γαλάζιων βουλευτών, πολιτευτών, εφοπλιστών, ένας αρχηγός κόμματος, ένας υπουργός, ένας ιδιαίτερος του κ. Κ. Καραμανλή, ένα υπόδικος για το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και ένας διοικητής ασφαλιστικού ταμείου. Τέτοια παράξενη σύναξη είχαμε να δούμε… π.κ. (δηλαδή προ κρίσης). Ήταν περίπου 200 άτομα στο πάρτι του κ. Γ. Μαυροσκώτη, με......

Ο ΑΓΓΛΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΚΑΙ ΤΟ… ΕΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΗΜΙΣΥ

4eng
Γράφει ο Αντίοχος.

Στην παραπάνω φωτογραφία, διακρίνεται ο Άγγλος πρεσβευτής Τζον Κίτμερ μετά συζύγου, να υποδέχεται τους καλεσμένους του, στην οικία του στο Κολωνάκι. Κι αν νομίζετε ότι σύζυγος είναι η κυρία που φαίνεται στη φωτογραφία, πολύ απλά… χάσατε. Ο άλλος είναι, ο… χοντρούλης με τα τζάμια!
Όπως, λοιπόν, μας ενημερώνει η κίτρινη (ή μήπως… ροζ;) φυλλάδα του κομιστή, ο… κουνάμενος και συνάμενος πρέσβης «έχει νομιμοποιήσει τη σχέση του προτού ακόμη επικυρωθεί από.....

Στυλιανίδης για Σαμαρά:"Είναι ψευτοτσαμπουκάς ο Σαμαράς, που δεν τα βάζει με τους υψηλόβαθμους"


Πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι ο Σαμαράς είναι πρωθυπουργός και αρχηγός κόμματος με ημερομηνία λήξης τις επόμενες εκλογές. Ολοένα και περισσότερο οι επιλογές της κυβερνητικής επιλογής αποδοκιμάζονται ακόμη και από τους ίδιους τους βουλευτές του, οι οποίοι βλέπουν την συνεχιζόμενη κατρακύλα του κόμματος και την αυξανόμενη αποξένωσή του από τους πρώην ψηφοφόρους του και προσπαθούν να διαφοροποιηθούν από τώρα, προκειμένου να είναι έτοιμοι για «την επόμενη μέρα». Όταν, δηλαδή, ο Σαμαράς θα αποτελεί παρελθόν από την ηγεσία του κόμματος.
Αυτή την φορά την σκυτάλη της αμφισβήτησης πήρε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε ότι: «Θα πρέπει να.....

"Όταν μιλούν οι πέτρες"... Βόρεια και Νότια, Μακεδονία Γη Ελληνική! Αρχαιολογική ανακάλυψη διαλύει την σκοπιανική προπαγάνδα

Νέα στοιχεία της αρχαιολογικής σκαπάνης έρχονται στο φως, τα οποία προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα και γκρεμίζουν, την σλαβική προπαγάνδα περί ξεχωριστού Μακεδονικού Έθνους και διαφορετικότητας Μακεδόνων και των υπολοίπων Ελλήνων.
Μνημείο με διακοσμημένο δάπεδο ανακαλύφθηκε στον αρχαιολογικό χώρο Στύβερρα, στην περιοχή Πρίλαπος στο σημερινό κράτος των Σκοπίων. Πρόκειται για το χώρο που καθώς φαίνεται φιλοξενούσε το δημαρχείο της αρχαίας πόλης Στύβερρα, η οποία ανήκε στην Δευρίοπο (αναφέρεται από τον Στράβωνα ως πόλη της Παιονίας). Η σημαντικότατη αρχαιολογική ανακάλυψη, περιλαμβάνει κίονες με......