Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 03, 2014

Χούντα τοτε.... Χούντα και τώρα. Ο Μίκης Θεοδωράκης το 67' σε κατ' οίκον περιορισμό, το 2014 οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής!!


Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

«…Είμαι υποχρεωμένος να παρουσιάζομαι 2 φορές την μέρα στον αστυνομικό σταθμό. Στο σπίτι μας απ΄ έξω υπάρχει φρουρά νύχτα και μέρα. Δύο σκοποί μπροστά στην πόρτα κι ένας τρίτος κάνει βόλτες στον δρόμο. Μόλις βγω έξω συνοδεύομαι παντού από δύο φρουρούς. Δεν έχω δικαίωμα να μιλώ σε κανέναν.
Όποιος με χαιρετήσει κινδυνεύει, τον καλούν στον Σταθμό και τον ανακρίνουν. Στην αρχή ήμουν ελεύθερος να βγαίνω από το σπίτι όλο το 24ωρο όμως αργότερα με περιόρισαν 20 ώρες κλεισμένος μέσα και 4 έξω. Λίγο πριν το Πάσχα μ΄ έκλεισαν 22 ώρες το 24ωρο, τώρα ξανά έχω δικαίωμα να.....

Τώρα η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Κασιδιάρη

Ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη σχολιάζουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την συνεχιζόμενη πολιτική δίωξη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

ΔΕΝΔΙΑΣ: «ΣΚΛΗΡΟΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΣΟΥΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ

Πολύ σκληρός, άτεγκτος, αγενής και απαξιωτικός ήταν ως υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ ο Δένδιας με την Χρυσή Αυγή. Μάλιστα, ήταν τόσο «σκληρός», που –ακόμα και πολύ πριν από την υπόθεση Φύσσα και τους διωγμούς- ούτε στις επίσημες ερωτήσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που κατατίθεντο στη βουλή δεν απαντούσε.

Ενδιαφέρον έχει λοιπόν, το πως απευθύνθηκε ο «σκληρός» υπουργός στους εργατοπατέρες της ΔΕΗ, στο παρά πέντε της μεγάλης απεργίας τους:

«Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν σκέψεις για απεργιακές κινητοποιήσεις και θέλω να παρακαλέσω...

ΟΧΙ στο ξεπούλημα της ΔΕΗ! Η Χρυσή Αυγή λέει ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, αλλά ο Τσίπρας πουλάει φούμαρα στον ελληνικό λαό!

Η Χρυσή Αυγή λέει ΝΑΙ στο δημοψήφισμα για την ΔΕΗ. Πάγια θέση μας είναι να αποφασίζει ο ελληνικός λαός για όλα τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα.

Η διχαστική τακτική του Σύριζα και η επίθεση κατά του κόμματός μας υπηρετεί μικροπολιτικές σκοπιμότητες και στηρίζει ουσιαστικά την αντιλαϊκή πολιτική του μνημονίου.

Στην πράξη αποδεικνύεται πως ο Τσίπρας δεν θέλει να γίνει το δημοψήφισμα, καθώς οι υπογραφές των βουλευτών της Χρυσής Αυγής είναι απαραίτητες, μετά την...

Βουλευτής ΝΔ: Οι Έλληνες μπορούν να ζήσουν χωρίς ρεύμα - H ΔEH παράγει 10 Gigabyte! ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα το πρωί παρακολουθήσαμε μια πολύ... επιμορφωτική συζήτηση για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, δηλαδή το ξεπούλημα, μεταξύ δημοσιογράφων και του βουλευτή της ΝΔ Ταμήλου.

Ο βουλευτής της ΝΔ επέμενε ότι το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό, λέγοντας ότι οι Έλληνες μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό!

Για την ακρίβεια, ο Ταμήλος μιλώντας στο MEGA, είπε πως: "Κοινωνικό αγαθό είναι μόνο το νερό. Τίποτα άλλο δεν είναι κοινωνικό αγαθό. Μπορείς να ζήσεις και χωρίς ενέργεια. Μπορείς να πας σε ένα χωριό και να ζεις με τη λάμπα που ανάβαμε παλιά, δεν χρειάζεται το ρεύμα να το έχεις πάντα. Άρα λοιπό το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό".

Μάλιστα επέμεινε στην δήλωση και εν συνεχεία είπε ότι η ΔΕΗ παράγει 17 δισ.(!) συνολική ισχύ με τον δημοσιογράφο Καμπουράκη να τον διορθώνει λάθος λέγοντας ότι η ΔΕΗ παράγει “Megabyte”(!) και ο βουλευτής άμεσα να διορθώνει ειρωνικά τον δημοσιογράφο λέγοντας “Gigabyte”(!). Τελικά η επιμορφωτική συζήτηση έληξε με τον δημοσιογράφο Οικονομέα να προσπαθεί να σώσει τα ασυμμάζευτα διορθώνοντας εν μέρει και τους δύο ομιλητές.

Παρακολουθήσετε το απολαυστικό βίντεο: Τα σχόλια περιττεύουν…

Δηλώσεις Κασιδιάρη και Μίχου για τις γελοίες κατηγορίες του καθεστώτος περί "τροφοδοσίας με όπλα εγκληματικής οργάνωσης"

Δείτε τα βίντεο...

Λύγισε και ομολόγησε μπροστά στον ογκόλιθο Κασιδιάρη ο Αθανασίου.."Ναι πήρα τηλέφωνο την Τσάμη για να δω τι γίνεται με την ανακριτική διαδικασία"

Τι άλλο πρέπει να ακούσεις για να ξυπνήσεις ρε Έλληνα...
Τι άλλο;!


Ο Αρχηγός, ο Χρήστος Παππάς και ο Γιάννης Λαγός αύριο στον Άρειο Πάγο και εμείς απ' έξω για να βροντοφωνάξουμε "ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ"

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην σκευωρία - Άρειος Πάγος, Παρασκευή 04 Ιουλίου, 08:30 π.μ.
Την Παρασκευή 4 Ιουλίου στις 08:30 π.μ. στον Άρειο Πάγο καλούνται όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή να δώσουν δυναμικό παρόν ενάντια στην πολιτική σκευωρία κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος της Χώρας.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Χρήστος Παππάς και ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς Γιάννης Λαγός καλούνται να.....

Ο ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ, ΟΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ BIGBOSS

ΠΟΤΜΙ 2
Καθόλου τυχαία δεν ήταν η ρήση του γραμματέα της νουδούλας Παπαμιμίκου στο ιδρυτικό συνέδριο του (διαπλεκόμενου…) «Ποταμιού» («βρισκόμαστε στην ίδια όχθη»). Τρεις ημέρες μετά, ήρθε να την επιβεβαιώσει ο μέγας… ποταμάρχης, που δήλωσε –όπως ο φον Αντωνάκης Σαμαράς- ότι αυτή η βουλή μπορεί και πρέπει να εκλέξει πρόεδρο της δημοκρατίας τους:
«Αυτή η Βουλή μπορεί να εκλέξει πρόεδρο της δημοκρατίας. Δεν υπάρχει καμία προσωπικότητα σε αυτή τη χώρα που να μπορεί να αναδειχθεί στην προεδρία; Πρέπει πάντοτε να.....

Και όμως είναι αλήθεια... Ο Σαμαράς χρησιμοποιεί καρτοκινητά που ανήκουν σε... Πακιστανούς!!!


Όταν ο Σαμαράς μιλούσε με πακιστανικό καρτοτηλέφωνο

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι Πακιστανοί στους οποίους άνηκαν τα τηλέφωνα ήταν.... "παιδιά για τα θελήματα" του Μαξίμου;!

Αποκαλυπτικό άρθρο της εφημερίδας "Χρυσή Αυγή"

Είναι γεγονός και η πληροφόρηση μας απόλυτα έγκυρη, πανικός κατέλαβε την παρέα Σαμαρά αμέσως μετά το βίντεο Μπαλτάκου και έτσι αποφασίστηκε μέχρι την Δευτέρα των ευρωεκλογών να επικοινωνεί ο πρωθυπουργός με τους έμπιστούς του (ανθρώπους της προσωπικής του ασφαλείας, τον γνωστό εισαγγελέα κλπ) με καρτοκινητά τα οποία είχαν αγοράσει... Πακιστανοί.
Το κατάντημα μιας μπανανίας σε όλο της το θλιβερό μεγαλείο.
Όμως πέρα από αυτό το κρίσιμο ερώτημα είναι: ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ.....

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΡΑΝΤΖΙΔΗΣ ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

libadiaσ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το γεγονός ότι ο καθηγητής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ έπινε καφέ με τον σύμβουλου του Σαμαρά δε σχολιάστηκε από κανέναν... Τι είναι άλλωστε το ΠΟΤΑΜΙ; Τα περιττώματα του ΠΑΣΟΚ και της νεοφιλελεύθερης ΝΔ!

Επίθεση  σε καφετέρια στην περιοχή της Καμάρας δέχτηκε χθες το απόγευμα ο αναπληρωτής καθηγητής στο τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στέλεχος του «Ποταμιού», και έχων την εμμονή να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, Νίκος Μαραντζίδης.
Η επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές έγινε στις 6 το απόγευμα στα Starbucks της Καμάρας, όπου ο καθηγητής έπινε καφέ με φοιτητή του. Σύμφωνα με την περιγραφή του ιδίου, τρεις ....

Ένα διεφθαρμένο καθεστώς και μία βολική “δικαιοσύνη”


Ένα διεφθαρμένο καθεστώς και μία βολική “δικαιοσύνη” - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Κατ' αρχάς να σταματήσει το παραμύθι ότι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και δεν είναι ανεξάρτητη γιατί πολύ απλά η ηγεσία της διορίζεται από την εκτελεστική εξουσία. Αυτή η εξουσία λοιπόν που διορίζεται από την εκτελεστική εξουσία καθορίζει και τις μεταθέσεις των δικαστικών. Πολλές είναι οι περιπτώσεις "απείθαρχων" εισαγγελέων και δικαστικών οι οποίοι επειδή δεν χειρίστηκαν όπως ήθελε κατά καιρούς η εκάστοτε κυβέρνηση χάθηκαν κάπου στην επαρχεία ή παραλείφθηκαν από τις προαγωγές.
Αλλά και από την πλευρά της η "δικαιοσύνη" και θέτω τα εισαγωγικά γιατί άλλο η δικαιοσύνη άλλο οι άνθρωποι που την υπηρετούν, δεν κρατά ούτε τα προσχήματα! Η μεγαλύτερη απόδειξη γι αυτό είναι η πρόσφατη απόφασή της με την οποία την ίδια στιγμή που ο Ελληνικός λαός εξαθλιώνεται, αυτοί έβγαλαν απόφαση να......

"Νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν"

Σε ελεύθερη μετάφραση στη νεοελληνική, η παραπάνω φράση αποδίδεται ως εξής:‘’πλύνε τις αμαρτίες, όχι μόνο το πρόσωπo’’. Πριν αναλύσουμε το βαθύτερο νόημα αυτής της έκφρασης, και το συσχετίσουμε με το σήμερα, ας την εξηγήσουμε πολύ σύντομα ετυμολογικά και ιστορικά. Επρόκειτο λοιπόν περί μιας ‘’καρκινικής’’ επιγραφής, η οποία χαρασσόταν συχνά σε πηγές και λουτρά τουλάχιστον μέχρι την ύστερη αρχαιότητα, δηλαδή τις απαρχές (και όχι μόνο) του Βυζαντίου.
  Καρκινικές επιγραφές ή καρκίνοι ονομάζονται συμμετρικές φράσεις οι οποίες μπορούν να διαβαστούν είτε από την αρχή είτε από το τέλος. Ο χαρακτηρισμός "καρκινική επιγραφή" προέρχεται από.....