Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 06, 2014

Όπως τότε έτσι και σήμερα, ρεπορτάζ του "Μακελειό": "Το Αιώνο ιουδαϊκό μίσος των εβραίων εναντίον του Ελληνισμού.." - ΒΙΝΤΕΟ

 Αποσπάσματα από το "ιερό" βιβλίο των εβραίων Ταλμούδ
"Εάν εβραίος φονεύση Έλλην τότε δεν διαπράττει έγκλημα"

Sepher 177B

"Οι εβραίοι ονομάζονται άνθρωποι. Οι Έλληνες δε ονομάζονται άνθρωποι"


Δείτε το βίντεο...

“GAY ZEYΓΑΡΙ “ΓΕΝΝΗΣΕ”…ΓΙΟ! ΑΗΔΙΑ – ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η “ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ” - ΒΙΝΤΕΟ

gaypaidi
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν έλειψαν βέβαια τα διθυραμβικά σχόλια των συστημικών ΜΜΕ για το..."θαύμα", όμως έλειψαν οι αντιδράσεις της, κατά τα άλλα λαλίστατης, ηγεσίας της Ελλαδικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, που με το άλλοθι του "αγάπα τον πλησίον σου" νομιμοποιεί όλα τα άνομα και τα άλογα και τα ανώμαλα φαινόμενα των καιρών μας.
Γεννητούρια είχε ένα ζευγάρι gay στις ΗΠΑ. Πριν λίγες ώρες ήρθε στο κόσμο το παιδάκι τους.
Μην ανησυχείτε, δεν βγήκε από εκεί που φαντάζονται οι κακεντρεχείς.
Χρησιμοποίησαν παρένθετη μητέρα.
Η όλη διαδικασία όχι απλώς προβάλλεται ως κάτι το φυσιολογικό, αλλά και ως … επίτευγμα!
Οι φωτογραφίες της Καναδής φωτογράφου Lindsay Foster είναι γροθιά στο στομάχι όλων μας, όσων ακόμα επιθυμούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε ένα κόσμο που οι άντρες θα είναι άντρες και όχι.....

Real News: "Αυτό είναι το σχέδιο του Σαμαρά για να γαντζωθεί στην εξουσία"


Για εκλογές ετοιμάζεται ο Αντωνάκης: Διαβάστε το σχέδιο του για να γαντζωθεί στην εξουσία

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας του Χατζηνικολάου, ο οποίος έχει εκ των έσω πληροφόρηση από την παλαιά θητεία του στην ΟΝΝΕΔ, ο Σαμαράς έχει αρχίσει και λαμβάνει εισηγήσεις για διεξαγωγή πρόωρων εκλογών τον Οκτώβριο. Ο άνθρωπος πίσω από αυτές τις εισηγήσεις είναι ο Χρύσανθος Λαζαρίδης και ο σκοπός πίσω από αυτό το σχέδιο είναι το γάντζωμα της ΝΔ στην εξουσία.
Το σκεπτικό του Λαζαρίδη λέει ότι αν η ΝΔ προσπαθήσει να φτάσει στην εκλογή προέδρου, τελικά θα αποτύχει (παρά τις προσπάθειες για εξαγορά βουλευτών) και θα συρθεί σε πρόωρες εκλογές τις οποίες και θα χάσει πανηγυρικά. Μάλιστα αν αυτό το σενάριο γίνει πραγματικότητα, τότε ο Τσίπρας θα έχει νωπή λαϊκή εντολή, ευκολότερο έργο και επιπλέον δεν θα έχει πρόβλημα με την εκλογή του Προέδρου, αφού αυτή θα απαιτεί μόνο 151, τους οποίους και θα έχει.
Έτσι η σκέψη του Λαζαρίδη είναι να....

ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΜΑΣ… ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ: Ή ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΠΑΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!

e1bca1-e1bc90cebeceadcebbceb9cebeceb9cf82-cf84cebfe1bfa6-gap-ceb5e1bcb6cebdceb1ceb9-e1bd81-e1bc80cebbceadcebeceb7cf82 
Για ένα πράγμα δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς τους… βαρόνους του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ: ότι δεν έχουν γερά αντανακλαστικά και αίσθημα πολιτικής αυτοσυντήρησης. Βλέπουν, λοιπόν, αυτή την εποχή, ότι η κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων είναι έτοιμη να καταρρεύσει από στιγμή σε στιγμή και ψάχνουν πόρτα για το χειμώνα στον ΣΥΡΙΖΑ.
Έτσι, ο… αειθαλής (μιας και παρά τα μπόλικα χρονάκια του το μαλλί του δε λέει ν’ ασπρίσει) Κρεμαστινός, του παλαιού ΠΑΣΟΚ, αφήνει με δήλωσή του στην RealNews, ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ «εάν μεταβληθεί ιδεολογικά», ενώ δεν....

Εννέα μήνες στις φυλακές Κορυδαλλού περιμένοντας τα... “στοιχεία”


Εννέα μήνες στις φυλακές Κορυδαλλού περιμένοντας τα... “στοιχεία” - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Η πολιτική δίωξη της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου κατά της Χρυσής Αυγής έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Αυτοί οι "κύριοι", οι οποίοι παριστάνουν τους δημοκράτες, χωρίς αιδώ έχουν προχωρήσει σε διώξεις όχι μόνο με βάση την συλλογική ευθύνη, αλλά και την οικογενειακή ευθύνη, πράγμα το οποίο δεν συνέβη ούτε επί των ημερών της 21ης Απριλίου! Είναι όμως τόσο μεγάλη η εμπάθεια του βουλιμικού για εξουσία Σαμαρά, ο οποίος πολιτικά καταρρέει, που δεν διστάζει μπροστά σε τίποτε.
Ομιλούν τα φερέφωνά τους στα ΜΜΕ της μίζας, της ρεμούλας και της διαπλοκής για αδιάσειστα στοιχεία κατά της Χρυσής Αυγής, αλλά αδιάσειστα στοιχεία εννέα ολόκληρους μήνες όπου ευρίσκομαι όντας βουλευτής και Αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας, στη φυλακή, δεν έχουν παρουσιαστεί. Όσο για την αριστερά των δικαιωμάτων, έχει αποδειχθεί ένας πολύ βολικός συνέταιρος της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου σε αυτήν την πρωτοφανή πολιτική δίωξη. Για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία του τόπου προφυλακίζονται ο.......

Είναι εντελώς.... κομμουνιστές! ΚΚΕ: "ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΩΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ… ΣΥΓΧΥΣΗ"

kke4
Γράφει ο Αντίοχος.

Προ ημερών, το «τιμημένο» κουκουέ εξέδωσε «πόρισμα» για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Ας δούμε, λοιπόν, τι λένε οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού για την Χρυσή Αυγή και την εκλογική της επιτυχία:

«Η ναζιστική ΧΑ διατηρεί υψηλά ποσοστά… Κυρίως όμως πρέπει καλύτερα να αποκαλύψουμε με επιχειρήματα το χαρακτήρα και το ρόλο της ΧΑ. Χρειάζεται να αποκαλύψουμε ότι ....

Γραφικά "παπαγαλάκια" του Μαξίμου σε παροξυσμό: “Συστημικοί οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής”


Λάσπη και ψεύδη από τα παπαγαλάκια του Μαξίμου: “Συστημικοί οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής”

Η γνωστή για την... εγκυρότητα της εφημερίδα "Παραπολιτικά" (οι έγκριτοι δημοσιογράφοι της οποίας ισχυριζόταν ότι η Χρυσή Αυγή είχε ρίξει πιράνχας και ανακόντα στον Έβρο!) φιλοξενεί σήμερα έναν τραγελαφικό λίβελο για την... συστημικότητα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Μιλάμε για 16 νόμιμα εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού, από τους οποίους οι 7 παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι δίχως στοιχεία, οι 2 βρίσκονται σε κατ΄ οίκον περιορισμό, σε 2 έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος να μην μιλάνε, 2 θα περάσουν το κατώφλι των εγκάθετων ανακριτριών την ερχόμενη εβδομάδα και όλοι είναι υπόδικοι - θύματα μιας πολιτικής και δικαστικής σκευωρίας.
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής λοιπόν, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή δίνουν την......

Νέες άθιες δηλώσεις της τραγουδιάρας, Νατάσας Μποφίλιου: "Δεν έχει αλλάξει η στάση μου για τη Χρυσή Αυγή" - (Είχει ευχηθεί..."ψόφος" στους ψηφοφόρους του Εθνικιστικού Κινήματος)

"Ξαναχτύπησε" το μιασματικό εξάμβλωμα της Show Biz, Νατάσα Μποφίλιου, με νέες δηλώσεις κατά της Χρυσής Αυγής και των Ελλήνων που στηρίζουν το μόνο κόμμα της Αναγέννησης της Ελλάδος.

Το προϊόν του υλισμού και των ΜΜΕ λοιπόν δήλωσε σε συνέντευξή της στα ΝΕΑ με περίσσιο θράσος ότι δεν έχει μετακινηθεί καθόλου από την τελευταία της θέση περί Χρυσής Αυγής (είχε ευχηθεί να... πεθάνουν όλοι οι ψηφοφόροι της) και πώς οι "ακραίες απόψεις" της είναι απεχθείς!!!

Επειδή δε μας διακρίνει καμιά αβρότητα για αυτή την "πόρνη της μουσικής" - περιφερόμενη σαρξ που φέρνει λεφτά στους... "νταβατζήδες" των δισκογραφικών - που βγάζει λεφτά από το... λαρύγγι της ( με διάφορους τρόπους προφανώς...) της συνιστούμε να.....

Αρτέμης Ματθαιόπουλος μέσα από τα κελιά της Τιμής: "Το μονο 'έγκλημα' ήταν ότι αντισταθήκαμε στη Χούντα του Μνημονίου"


Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,  Πριν λίγες ημέρες οι άθλιοι του μνημονιακού καθεστώτως - που από τη θέση του ανακριτή και του εισαγγελέα εκτελούν ένα πολιτικό συμβόλαιο θανάτου - αποφάσισαν την προφυλάκισή μου.
Το άδικο της απόφασης αυτής αιτιολογήθηκε με το γεγονός ότι όντας μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ήμουν σε θέση να γνωρίζω ή θα έπρεπε να γνώριζα τη διάπραξη εγκλημάτων από άλλους βουλευτές ή μέλη, που απαρτίζουν την Ηγεσία του Κινήματος και τα οποία εγκλήματα δεν απέτρεψα με έμμεσο ή άμεσο τρόπο!
Σε αυτήν την αιτιολόγηση κρύβεται μία μεγάλη δόση αλήθειας, διότι ο πραγματικός λόγος της προφυλάκισής μου, αλλά και των λοιπών συναγωνιστών μου, έγκειται στο γεγονός ότι.....

Κρατώντας τη Φλόγα της Πίστης άσβεστη


Κρατώντας τη Φλόγα της Πίστης άσβεστη

Απευθύνομαι σε εσένα που γεννήθηκες ελεύθερος και είσαι αποφασισμένος να διατηρήσεις αυτό το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας μέχρι το τέλος. Σε εσένα, με το αδούλωτο πνεύμα και την φλογερή καρδιά. Σε εσένα που βιώνεις, πολύ καιρό τώρα, ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών. Σε εσένα που βρίσκεσαι στην δίνη ενός ανίερου πολέμου, μα που συνεχίζεις να μάχεσαι για τα ιδανικά και τις αξίες σου. Σε εσένα που δεν διαπραγματεύεσαι τα όσα σου ανήκουν και αγωνίζεσαι σκληρά, κάθε στιγμή, για την επικράτηση του δίκαιου και του ηθικού.
Ο αγώνας μας κοινός και δύσκολος. Μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες, τις ίδιες κακουχίες. Ένα σύστημα αμαρτωλό και διεφθαρμένο, με όλη την έπαρση και την ψεύτικη αίσθηση παντοδυναμίας που διαθέτει, τόλμησε να αγγίξει τους Συναγωνιστές και τα Αδέλφια μας, την Οικογένεια μας. Δρώντας παρανόμως, έχει μετατρέψει δεκάδες αγαπημένα μας πρόσωπα σε.....