Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 07, 2014

Χείμαρρος Ηλίας Κασιδιάρης στη Χρυσή Αυγή προειδοποιεί τα ανδρείκελα... "Η Χρυσή Αυγή είναι πανίσχυρη και θα πνίξει το άνδρο της διαφθοράς που χτίσατε όλα αυτά τα χρόνια"-ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο....

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Κασιδιάρη

Ο Ηλίας Κασιδιάρης με τους Συναγωνιστές και δικηγόρους Άγγελο Ιωάννου και Τάσο Δημητρακόπουλο σχολιάζουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την συνεχιζόμενη πολιτική δίωξη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Το μήνυμά του Μάκη Μπαρέκα από τα κελιά της Τιμής

Τρεις μήνες πέρασαν κιόλας, από την ημέρα που η χούντα Σαμαρά προφυλάκισε παράνομα τον Συναγωνιστή και γραμματέα της Τ.Ο. Πειραιώς Μάκη Μπαρέκα. Όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν, πως ο εν λόγω Συναγωνιστής αποτελεί ένα από τα πιο λαμπρά παραδείγματα πολιτικού στρατιώτη ανάμεσα στις τάξεις μας και επομένως οι φυλακές δεν φτάνουν για τον λυγίσουν. Για αυτό και δεν ανησυχούμε για εκείνον, ξέρουμε πως το ηθικό του παραμένει πάντα ατσάλινο.

Θέλουμε όμως να ξέρουμε πότε θα τελειώσει αυτή η παρωδία! Θέλουμε να ξέρουμε πότε θα έχουμε τους ανθρώπους μας πίσω!

Ακολουθεί το μήνυμα του Συναγωνιστή:

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, έχετε όλοι τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς! Νιώθω μεγάλη Τιμή και Περηφάνια, καθώς είμαι και εγώ ένας από τους δεκάδες Αγωνιστές του Εθνικιστικού Κινήματος που διώκονται καθαρά για τις Ιδέες τους και τίποτε άλλο.

Θελήσαμε να φωτίσουμε το σκοτάδι στον άρρωστο κόσμο που ζούμε και απ' ότι φαίνεται αυτό...

Πλήρης εξευτελισμός Βενιζέλου: Ψηφίστε με, για να μην δοθεί εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στην Χρυσή Αυγή!

Ο εγωμανής και αλαζονικός πρόεδρος του ετοιμοθάνατου ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλος που χρησιμοποιεί την θέση του ως αντιπρόεδρος της μνημονιακής συγκυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών για μικροκομματικές σκοπιμότητες και προσωπική προβολή έθεσε τους στόχους του κομματίδιου του για τις ερχόμενες εκλογές.

Στην εισαγωγική του ομιλία στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως το 8% είναι ποσοστό ανάγκης, καθόλου ικανοποιητικό για μια παράταξη όπως το ΠΑΣΟΚ. Να ενημερώσουμε τον κ. Βενιζέλο πως το 8% είναι παρά πολύ για την παράταξη που κατέστρεψε τον Λαό και την Πατρίδα και πως στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν θα έχει την τύχη της Δημάρ!

Το πιο σημαντικό, όμως ήταν αυτό που δήλωσε για τον νέο εκλογικό στόχο του ΠΑΣΟΚ, όποτε γίνουν οι εκλογές. Ο Βενιζέλος τόνισε πως το απόκομμά του φιλοδοξεί να αποτελέσει τον τρίτο πόλο, να είναι, δηλαδή το τρίτο κόμμα, για να πάρει την τρίτη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, τονίζοντας ότι δεν είναι...

ΥΜΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΑΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ SYRIZA

daskalaki-1
Γράφει ο Αντίοχος.

Φαίνεται πως θυμήθηκε τα νιάτα της η διαβόητη καπιτάλα Γιάννα Αγγελοπούλου των  OlympicGames 2004 (επονομαζόμενη και “LadyG ”, το «G» στην περίπτωσή της διαβάζετε… τζιζ), τότε που αγωνιζόταν για τον… σοσιαλισμό μέσα από τις τάξεις του ΚΚΕ (μ-λ).
Έτσι, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», η αντιπαθητική αυτή μεγαλοκυρά πλέκει το εγκώμιο του Syrizaκαι του misterTsipra:
«Δεν θα είναι δα και καταστροφή αν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ. Ένα κόμμα που εκτινάσσεται από το 4% στο 25% είναι νέα πολιτική δύναμη. Αν ψηφίζει ο κόσμος ΣΥΡΙΖΑ και τον θέλει, κάτι σημαίνει αυτό. Ας έρθει και.....

Η Χρυσή Αυγή καταθέτει πρόταση δημοψηφίσματος για την ΔΕΗ και την ελληνική ενέργεια


Η Χρυσή Αυγή καταθέτει πρόταση δημοψηφίσματος για την ΔΕΗ και την ελληνική ενέργεια

Η Χρυσή Αυγή καταθέτει πρόταση για δημοψήφισμα με στόχο την εθνικοποίηση των ενεργειακών πηγών της χώρας, καθώς και των εταιρειών που εμπλέκονται στην εκμετάλλευσή τους.
Η Δ.Ε.Η. πρέπει να παραμείνει σε χέρια ελληνικά.
Η εμπλοκή του ξένου παράγοντα και της διεθνούς τοκογλυφίας στην υπόθεση της ελληνικής ενέργειας εγκυμονεί .....

ΚΟΛΑΣΗ! ΟΙ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΩΝ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ” ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!

1370769651-gay-pride-parade-at-central-athens_2135423
Τα σπάσαν τα…συντρόφια
Λάβροι εναντίον των διοργανωτών των αντιρατσιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν το σαββατοκύριακο που πέρασε στην Αθήνα οι…τρανσέξουαλ, οι οποίοι κάνουν λόγο για ρατσιστική και ειρωνική αντιμετώπιση εκ μέρους των αναρχοάπλυτων «συμμάχων» τους, μιας και όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν: όταν αναζητήσαμε τον χώρο που θα ήταν το περίπτερό μας, οδηγηθήκαμε σε ένα σημείο που αφενός μεν θα ήταν δύσκολη η πρόσβαση του κοινού ώστε να μας επισκεφτεί – σα να ήθελαν να μας κρύψουν και να μη φαινόμαστε».
Τι έγινε σύντροφοι; Γιατί τέτοια..στάση; Δεν ντρέπεστε να μην προβάλλετε τον…πολιτισμό σας και τις ιδιαιτερότητές που σας χαρακτηρίζουν; Ε; Και συνεχίζεται το επικοινωνιακό ξεφτίλισμα: «όταν ζητήσαμε από υπεύθυνη να μας μεταφέρουν σε κάποιον χώρο πιο....

ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΜΙΣΗ ΑΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ… ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ

tromaktiko14135 
Γράφει ο Αντίοχος.

Κροκόδειλος μήκους περίπου δύο μέτρων έκανε την εμφάνιση του στο φράγμα ποταμών στο Ρέθυμνο, όπως βεβαιώνουν περιπολούντες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κι αυτό δε φαίνεται να είναι παραμύθι.
Μάλιστα, κυκλοφορούν φήμες και για ύπαρξη… δεύτερου κροκοδείλου, που είναι… ζευγάρι με τον πρώτον.
Μάλιστα, όπως πληροφορούμεθα, τοποθετήθηκαν ακόμα και κάμερες σε μεγάλη έκταση του Φράγματος ώστε να.....

Ο Διευθυντής ειδήσεων του MEGA "μυρίζεται" εκλογές το Φθινόπωρο και... πτώση της Κυβέρνησης, με διάλυση του ΠΑΣΟΚ!

Ως γνωστόν το MEGA αποτελεί το μεγαλύτερο προπαγανδιστικό βραχίωνα του καθεστώς με γνώσεις εκ των έσω για το τι μέλλει γενέσθαι - για να μη πούμε ότι δίνει εντολές - όσον αφορά την πολιτική ζωή του τόπου.

Ο Διευθυντής ειδήσεων του MEGA - εκ της θέσεως παίρνει και τον "τίτλο" του ενορχηστρωτή της προπαγάνδας - Π. Παναγιωτόπουλος διατηρεί ένα site (aixmi.gr) στο οποίο ουκ ολίγες φορές έδωσε το... στίγμα της επόμενης ημέρας της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου μέσα από τα παραπολιτικά σχόλια του ιστοτόπου.

Αυτή τη φορά κάνει την επανεμφάνισή του και στέλνει την Κυβέρνηση στις.... κάλπες λίγο μετά τις αρχές του Σεπτέμβρη και με το ΠΑΣΟΚ διαλυμένο καθώς οι μισοί βουλευτές θα θέλουν να γίνουν αρχηγοί και άλλοι να πάνε στην.... εξουσία. Όπου εξουσία βλέπε αυτή τη φορά ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε το παραπολιτικό άρθρο:

Πολύ δύσκολα μπορώ να πιστέψω ότι η σημερινή κυβέρνηση θα πάει μακριά. Στην πραγματικότητα, δε νομίζω ότι θα καταφέρει να φτάσει καν έως τον Μάρτιο του 2015, οπότε και....

Προτεκτοράτο Ελλαδιστάν - Πρωθυπουργός "μαριονέτα":Πράκτορες NSA: “Παρακολουθούμε τα τηλέφωνα του Σαμαρά! Ρωτήστε και τον ίδιο να το επιβεβαιώσει”


Πράκτορες NSA: “Παρακολουθούμε τα τηλέφωνα του Σαμαρά! Ρωτήστε και τον ίδιο να το επιβεβαιώσει”. Αναμένεται άμεση παρέμβαση του... “παναθηναϊκάκια”

 Αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο φως από τα έγγραφα της NSA που παρέδωσε ο Έντουαρντ Σνόουντεν στον Guardian. Από αυτά προκύπτει ότι όλες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις παρακολουθούνται από τους αμερικανούς, ασφαλώς και η ελλαδική. Ειδικός ερευνητής μάλιστα αστειεύεται λέγοντας πως αν κάποιος αμφιβάλλει για το γεγονός αρκεί να ρωτήσει τον ίδιο τον Σαμαρά. Υποννοώντας ότι το Μέγαρο Μαξίμου έχει γίνει σουρωτήρι από τα δίκτυα των μυστικών υπηρεσιών που παρακολουθούν κάθε συνομιλία του μνημονιακού επιτελείου. 
Είναι προφανές ότι οι αμερικανοί πράκτορες μέμφονται το περιβάλλον Σαμαρά για τις γελοίες μεθόδους αντιπαρακολούθησεις που χρησιμοποιεί, όπως τα πακιστανικά καρτοκινητά. Ας σημειωθεί ότι με το πρόσφατο νομοσχέδιο του Αθανασίου, το κράτος αγοράζει ειδικό κλωβό για να κλείνεται μέσα ο Σαμαράς και να......

Οι Εθνικιστές είναι εδώ


Οι Εθνικιστές είναι εδώ

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι"

Είναι λίγα, όσα λόγια μπορούν και πρέπει να γραφούν για τους Έλληνες Εθνικιστές και το ηρωικό τους ήθος, σε μια εποχή αντιηρωική, εθιστική στην παραίτηση και την απάθεια. Κανένα ελληνικό πολιτικό κόμμα δεν έχει να επιδείξει την καθαρότητα, την ανιδιοτέλεια και την αποφασιστικότητα του γνήσια λαϊκού εθνικιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής.
Πρωτοφανές στην σύγχρονη Ιστορία, ένα νόμιμο πολιτικό κίνημα διώκεται αμείλικτα και αδιάκοπα σε εποχή Δημοκρατίας, ο Αρχηγός και έξι Βουλευτές του φυλακίζονται, άλλοι τίθενται σε κατ’ οίκον περιορισμό, και σε άλλους απαγορεύεται να ομιλούν.
Στοιχεία των υποστηρικτών του, με ονόματα, τηλέφωνα και ιδιότητες «διαρρέουν» στο διαδίκτυο προς πάσαν χρήσιν, στοιχεία και φωτογραφίες της απόρρητης δικογραφίας εκθέτουν ως και μικρά παιδιά. Σύσσωμο το.....