Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 11, 2014

Bankingnews: Ο Κασιδιάρης φυλακίστηκε επειδή ενοχλούσε την καταρρέουσα εξουσία

Η πολιτική και οικονομική ενημερωτική ιστοσελίδα Bankingnews καταδεικνύει τις πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής με την χθεσινή παράνομη προφυλάκιση του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη.
Η πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής προκαλεί την κοινή γνώμη. Δεν έχει υπάρξει ιστορικό προηγούμενο.

Το 50% της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής είναι προφυλακισμένο, οι 8 από τους 16 βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν προφυλακιστεί με ένα διάτρητο κατηγορητήριο, κατηγορητήριο που δείχνει πολιτικό δόλο, πολιτικές σκοπιμότητες, πολιτικά κίνητρα, πολιτικά κατευθυνόμενη δικαιοσύνη είναι το συμπέρασμα…της κοινής γνώμης. Το 50% των βουλευτών της Χρυσής Αυγής έχουν προφυλακιστεί.

Τα περί εγκληματικής οργάνωσης…και άλλα συναφή φαιδρά επιχειρήματα δεν τα πιστεύουν ούτε οι συντάκτες της δικογραφίας, δηλαδή οι δύο κυρίες ανακρίτριες και ο εισαγγελέας. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι το κατηγορητήριο είναι διάτρητο, αποδεικνύουν πολιτικό μένος και μίσος και όπως η πλειοψηφία της κοινωνίας πιστεύει…

Ελευθέριος Συναδινός: Κράτος «δικαίου» και η αθλιότητα συνεχίζεται!

Επιστολή του Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού σχετικά με την παράνομη προφυλάκιση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Είναι προφανές ότι οι "άρχοντές μας" ετοιμάζουν εκλογές αλλά τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής τους χαλάνε τα σχέδια. Άλλη μια προφυλάκιση λοιπόν ενόψει πιθανών εκλογών. Στόχος τους η αποδυνάμωση ή και η διάλυση του κόμματος.

8 συνολικά βουλευτές της τρίτης πολιτικής δύναμης προφυλακισμένοι. Ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης...

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

Ηχητικό μήνυμα από τις φυλακές έστειλε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

ΑΚΟΥΣΤΕ...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ: Πολιτική εκδήλωση της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων σήμερα στις 20:00

ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ: Πολιτική εκδήλωση της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων σήμερα στις 20:00
Εννέα μήνες τώρα σύσσωμο το πολιτικό και τρομοκρατικό σύστημα επιτίθενται με μανία εναντίον της Χρυσής Αυγής. Ύστερα από οχτώ προφυλακίσεις Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, καταδίκη σε κατ’ οίκον περιορισμό άλλων δύο, απαγόρευση ομιλίας σε άλλους δύο και φυσικά ύστερα από την άνανδρη δολοφονία του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη από το παρακράτος, η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ.
Σήμερα στις 20:00 στα νέα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων στο Μαρούσι θα διεξαχθεί πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.
Κεντρικοί ομιλητές:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ – ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ – ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΕΞΩ! ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ

ARXHGOS
Αυτό που διώκεται, παρά την έντεχνη προσπάθεια συγκάλυψης, είναι οι Ιδέες και το Φρόνημα, η Αλήθεια και η Εντιμότητα. Και οι όποιες δηλώσεις πρωθυπουργού και αντιπροέδρου της ανθελληνικής κυβέρνησης, “υπέρ μια δίκαιης δίκης” αποτελούν απλά και μόνο εκδήλωση μιας άκρατης υποκριτικής μεγαλοψυχίας.

Οι πολιτικοί κρατούμενοι της αστικής δημοκρατίας, οι αδίκως φυλακισμένοι Συναγωνιστές μας γρήγορα θα είναι ελεύθεροι κοντά μας, αφού όλη αυτή η συνωμοσία που στήθηκε πάνω σε σαθρές βάσεις κοντεύει να καταρρεύσει, ήδη κλυδωνιζόμενη σε επικίνδυνο βαθμό.
Από όλη αυτή την δοκιμασία, το Εθνικιστικό Κίνημα, θα βγει ισχυρότερο και πλέον συγκροτημένο, συνεχίζοντας τον Αγώνα του για την Απελευθέρωση της Πατρίδας και την Αναγέννηση του Ελληνισμού.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αγώνας μέχρι την τελική Νίκη!


Αγώνας μέχρι την τελική Νίκη!

Παράνομες κι αντισυνταγματικές προφυλακίσεις, πολιτικές δολοφονίες, απαγορεύσεις συγκεντρώσεων, περιοριστικοί όροι που καταπατούν τις συνταγματικές πολιτικές ελευθερίες. Η «δημοκρατία» παρά ταύτα δεν νίκησε ακόμα!
Σχεδόν εννέα ολόκληροι μήνες έχουν παρέλθει από το πρωινό της 28ης Σεπτεμβρίου 2013, οπότε το αντεθνικό Καθεστώς προχώρησε στις παράνομες πολιτικές διώξεις της ηγεσίας, βουλευτών, στελεχών και μελών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Παρά τις αδιανόητες αντιξοότητες και τους....

Τελεσίγραφο ΔΝΤ.....Ή θα κάνετε χιλιάδες απολύσεις ή έρχονται και άλλες μειώσεις μισθών και συντάξεων!

images (24)
Τελικώς, δεν παρευρέθη ο «πολύς» Πωλ Τόμσεν (ο «σκληρός» της Τρόικα και εκπρόσωπος του ΔΝΤ) στο συνέδριο του “Economist”, που γίνεται στο Καβούρι (και στο οποίο εμφανίστηκε και ο misterTsipras…). Αντ’ αυτού, συμμετείχε εκπροσωπώντας το ΔΝΤ, ο Ρίσι Γκόγιαλ.
Ο οποίος είπε τα εξής εξόχως διαφωτιστικά (που μας κρύβουν οι Σαμαροβενιζέλοι και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους): «Συμφωνήσαμε να......

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ 10% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

siga-mhn-kano-piso 
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Όσον αφορά την εκατόν ογδόντα μοίρες στροφή των σαλτιμπάγκων και φαιδρών μεταπρατών της χαλκευμένης πληροφορίας, ήτοι δημοσιογράφων και των δήθεν προοδευτικών αριστερών και δημοκρατών, για την αναίτια και προκλητική επίθεση των ΜΑΤ εναντίον συγκεντρωμένων Συναγωνιστών μας που έλαβε χώρα στις 4 Ιουλίου, εμπρός από το κτήριο του Αρείου Πάγου, δεν έχουμε να κάνουμε κάποιο επιπλέον σχόλιο, απλά και μόνο να επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά τον ανυπέρβλητο βαθμό της αήθειας και της χυδαιότητας των ΜΜΕ.
Ενώ κατά κανόνα, όταν οι ακροαριστερές συμμορίες των κουκουλοφόρων πυρπολούν και καταστρέφουν και τα ΜΑΤ τους επιτίθενται, φυσικά πάντοτε χλιαρά και χαλαρά, όλοι οι προοδευτικοί καραγκιόζηδες των ΜΜΕ ξεσπούν σε......