Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 12, 2014

ΔΕ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. "Σάρωσε" όλο τον Πειραιά η Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής σε μια ακόμη μεγαλειώδη δράση της


Το θερμόμετρο μπορεί να έδειχνε 38 βαθμούς Κελσίου και να ήταν ένα καλοκαιρινό πρωινό του Σαββάτου, μα κάποιοι είχαν επιλέξει να μην βρίσκονται σε ξαπλώστρες...

Ακόμη μια μεγαλειώδης δράση από την Τ.Ο. Πειραιώς πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο (12/07) στο κέντρο του λιμανιού. Παρόντες ήταν οι....

ΕΘΝΟΣ (άρα Μπόμπολας): "Θα βγούμε ηττημένοι από τη δικαστική διαμάχη με τη Χρυσή Αυγή... Δεν είναι εγκληματική οργάνωση και ούτε υπάρχουν στοιχεία"

Άρθρο στη ναυαρχίδα της 'Χρυσαυγιάδας', "ΕΘΝΟΣ", έγραψε σήμερα ο Δικηγόρος - Συγγραφέας, Βασίλης Γκουρογιάννης για την τροπή που θα πάρει μελλοντικά η δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Αναλύοντας τα ολισθήματα της Δικαιοσύνης ο δικηγόρος θεωρεί δεδομένη τη δικαστική ήττα του καθεστώτος και συγκεκριμένα της δικαστικής εξουσίας απέναντι στο Εθνικιστικό Κίνημα θεωρώντας ότι η οδός που ακολουθήθηκε είναι άνομη και αντισυνταγματική.
Η Χρυσή Αυγή θα ισχυροποιηθεί μέσα από αυτή τη διαδικασία θεωρεί ο δικηγόρος Γκουρογιάννης και πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισής της είναι να..... ποινικοποιηθεί η ιδεολογία της ("δημοκρατικότατος" τρόπος αλλά να μην ξεχνιόμαστε ότι γράφει στην εφημερίδα του Μπόμπολα) καθώς τα υπόλοιπα περί "εγκληματικής οργάνωσης" είναι έωλα και θα εκπέσουν στο δικαστήριο και στη συνέχεια στη συνείδηση του κόσμου.

Διαβάστε αναλυτικά το σημείωμα - άρθρο:

Παρακολουθώντας ο μέσος νηφάλιος κοινωνικός άνθρωπος, της μέσης εμπειρίας και νοημοσύνης, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, αυτή τη μάχη που για καιρό τώρα διεξάγεται μεταξύ Δικαιοσύνης που καλείται να δαμάσει τον Μινώταυρο της Χρυσής Αυγής, και ο Μινώταυρος αμύνεται πότε με.....

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ!

Dhaka-Bangladesh-Proteste-005
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: 
"Είναι φυσικό οι Έλληνες να κυβερνούν κυβερνούν τους βάρβαρους και όχι οι βάρβαροι τους Έλληνες, καθώς οι βάρβαροι είναι δούλοι και οι Έλληνες ελεύθεροι."

Ευριπίδης

Πριν από λίγα χρόνια, ένας μουσουλμάνος λαθρομετανάστης «κατήγγειλε» ότι αστυνομικοί που του έκαναν έλεγχο σε κάποιο δρόμο του κέντρου της Αθήνας, του έσκισαν κάποιο χαρτί που είχε στην τσέπη του, το οποίο ήταν «ιερό», διότι ήταν απόσπασμα από το Κοράνι. Τις επόμενες μέρες, ορδές λαθρομεταναστών βγήκαν στους δρόμους και σάρωσαν τα πάντα στο πέρασμά τους, προφανώς κάνοντας επίδειξη δύναμης…
Αυτές τις μέρες, μια παρόμοια υπόθεση πάει να στηθεί από κάποιους σκοτεινούς κύκλους της ανωμαλίας, που δρουν στην Ελλάδα με την κάλυψη των ντόπιων «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων». Πληροφορούμεθα, λοιπόν, ότι η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ και η «Αντιρατσιστική» του Δένδια, διεξάγουν «μυστική» έρευνα για «ρατσιστική» συμπεριφορά αστυνομικών του Α.Τ. Περιστερίου εις βάρος αλλοδαπών κρατουμένων.
Η όλη υπόθεση ξεκίνησε από....

Προφυλάκιση λόγω... χαρακτήρα!


Προφυλάκιση λόγω... χαρακτήρα!

Άρθρο του δημοσιογράφου Δημήτρη Παπαγεωργίου στην "Ελεύθερη ώρα"
Χθες το μεσημέρι, η ελληνική δικαιοσύνη αποφάσισε την προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη, μετά την απολογία του που αφορούσε την συμπληρωματική κατηγορία για δύο... νόμιμες καραμπίνες. Τόσο απλά. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, που δεν είχε μπει μέσα με τον πρώτο γύρο των συλλήψεων, οδηγείται στις φυλακές, προκειμένου να παραμείνει εκεί για να μην τελέσει... νέα εγκλήματα.
Όπως π.χ. να αγοράσει νέες νόμιμες καραμπίνες, θα αναρωτηθεί ο κάθε ένας από εμάς. Είναι ο ένατος βουλευτής του κόμματος, που κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεσή του και σύμφωνα με τον συνήγορό του Νίκο Αντωνιάδη, εντός πέντε ημερών θα προσφύγει κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης με σκοπό το δικαστικό συμβούλιο να άρει την κράτησή του. Ο κ. Αντωνιάδης χαρακτήρισε "δικαστικό έγκλημα" την απόφαση για προφυλάκιση του εντολέα του, ενώ κατήγγειλε πως.....

Δημόσιος εξευτελισμός από τους Αναγνώστες στην εφημερίδα "Τα ΝΕΑ" και στο ΠΑΣΟΚ...

Είδηση με αφορμή ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ που... μέμφεται το ΣΥΡΙΖΑ για το... ατόπημα του να καταθέσει μια πρόταση για δημοψήφισμα για το ξεπούλημα της ΔΕΗ  που μπορεί να υπερψηφίσει και η Χρυσή Αυγή και άρα να... σπάσει το "συνταγματικό τόξο" δημοσιεύουν "Τα ΝΕΑ" που όμως λογαριάζουν χωρίς τον.... ξενοδόχο - λαό που δεν τρώει πια κουτόχορτο.

Ενδεικτικά του πόσο απαξιούν οι πολίτες τη ρυπαρή φυλλάδα του ΔΟΛ που γέννησε Καψήδες και Ρεπούσηδες, είναι τα σχόλια τόσο για τα ΜΜΕ όσο και για το ΠΑΣΟΚ..

7/7 (και μερικές ακόμη δεκάδες που κόπηκαν προφανώς) σχόλια...δέρνουν λεκτικά ανηλεώς το κλεοφτο-ΠΑΣΟΚ, τα προπαγανδιστικά όργανα του καθεστώτος (ΜΜΕ) και η μπάλα παίρνει και τους...."αντισυστημικούς" του ΣΥΡΙΖΑ και τον Γλέζο, που... παροτρύνουν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ να.. μετανοήσουν για το Μνημόνιο και να κυβερνήσουν όλοι μαζί σε αγαστή συνεργασία.
Με χαρακτηρισμούς όπως "πουλημένα τομάρια", "εβραιόδουλοι", "κλέφτες", "αποβράσματα" και άλλα τέτοια κοσμητικά επίθετα ραίνουν.... τους δημοκράτες οι σχολιαστές! 

Ο ΛΑΟΣ ξύπνησε και ετοιμάζεται να κλείσει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας τα πολιτικά σκύβαλα της Μεταπολίτευσης...

Διαβάστε τις απόψεις των αναγνωστών:
Αλεξανδρος
11/07/2014 19:20
Ολοι οι αυτοαποκαλουμενοι Συνταγματικο Τοξο, μηπως ειναι υπευθυνοι για το ξεπουλημα της Ελλαδας, για την Ανεργια που η....

ΟΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΡΟΔΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ…

537293_226410530857737_469697358_n
Στα κακόγουστα… αστειάκια το ’ριξαν από τη μεγάλη τους χαρά για την προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη, οι «υπερπροοδευτικοί» (και συνήθως υπερευαίσθητοι για τα «δικαιώματα» – αλλά μόνο των λαθρομεταναστών και των κόκκινων τρομοκρατών…) συντάκτες της φυλλάδας του Ιού. Ιδού ένα μικρό δείγμα από τα «πνευματώδη» σχόλιά τους:  
Εξωφρενική η δικαιολογία του Ηλία Κασιδιάρη στην ανάκριση για τις καραμπίνες. Τις κατείχε, είπε, για να.....

Εικόνες φρίκης: Ισραηλινοί πολίτες «απολαμβάνουν» από ύψωμα τους βομβαρδισμούς κατά αμάχων Παλαιστινίων

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κανένας ευαίσθητος "δημοκράτης" δεν πρόκειται να αντιδράσει στη συνεχιζόμενη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού από τους σιωνιστές. Και αυτό διότι οι σιωνιστές ελέγχουν μέσω της μασονίας τις κοινοβουλευτικές "δημοκρατίες" και την συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ του πλανήτη.

Εικόνες που προκαλούν την φρίκη και τον αποτροπιασμό συμβαίνουν αυτές τις ημέρες στην Γάζα. Και δεν μιλάμε μόνο για το μπαράζ συνεχόμενων επιθέσεων των Ισραηλινών  σε βάρος αμάχων Παλαιστινίων, με τους νεκρούς να ξεπερνούν τους 80 (μεταξύ αυτών 20 παιδιά από ενός έως 14 ετών) και οι τραυματίες τους 600. 

Πολύ χειρότερο γεγονός, ίσως, να είναι η νοοτροπία που διέπει τους ίδιους τους ισραηλινούς πολίτες, οι οποίοι «απολαμβάνουν» τις δολοφονικές επιθέσεις του στρατού τους. Είναι πραγματικά σοκαριστική η εικόνα ισραηλινών σε...

ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 16
Εφετείο Αθηνών – Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014
 
“Τιμή σε εκείνους όπου στην ζωή των
ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.
Ποτέ από το χρέος μη κινούντες.
Δίκαιοι κ’ ίσιοι σ’ όλες των τες πράξεις…”
Κ. ΚΑΒΑΦΗΣ
 
Γράφω τις λέξεις αυτές από ένα κελί των φυλακών, προσπαθώντας να δώσω και εγώ την μάχη μαζί με τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες, που ακολουθούν τα λάβαρα της Χρυσής Αυγής, με το μοναδικό όπλο που μου απέμεινε, την γραφίδα, μέσα στο καθεστώς του ζόφου, της τυραννίας, μίας κατ’ επίφασιν δημοκρατίας η οποία έχει εξελιχθεί σε μία ξεκάθαρη τυραννία, επιβεβαιώνοντας πλήρως τόσο τον Πλάτωνα όσο και τον Αριστοτέλη, οι οποίοι πριν από 25 ολόκληρους αιώνες έγραφαν ότι η πολιτεία αυτή από την οποία ευκολότερα γεννιέται μια τυραννία, είναι η λεγόμενη δημοκρατία. Μία “δημοκρατία” στην οποία δεν επικρατεί το κράτος του δήμου, αλλά.......

Η πρώτη συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη μέσα από τα κελιά της Τιμής: "Και νεκρός θα συνεχίσω να τους πολεμάω..."

Αποκλειστική συνέντευξη του παράνομα προφυλακισμένου Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη στην αυριανή “Ακρόπολις”
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε στον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο την πρώτη του συνέντευξη από τα κελιά της Τιμής στην ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" που κυκλοφορεί αύριο.
Ο Συναγωνιστής τόνισε πως δεν φοβάται τα σίδερα της φυλακής, καθώς γνωρίζει πως δεν έχει διαπράξει καμία παρανομία.
Δίνει απαντήσεις για.....

Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΣΑΤΣΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!

images (17)
Παρότι ο πολιτικά ξοφλημένος μπάρμπα-Φώτης τελευταίως κάνει στροφή κατά ΣΥΡΙΖΑ μεριά, δεν ξεχνάει και τις… ωραίες ημέρες που πέρασε ως τσάτσος του Σαμαρά και –τώρα που σκουραίνουν τα πράματα- είπε να πουλήσει μια μικρή εκδούλευση στους πρώην κυβερνητικούς του εταίρους (μπας και τον κάνουν πρόεδρο της δημοκρατίας τους…). Έτσι, αρνήθηκε τον συνυπολογισμό των υπογραφών των 16 βουλευτών της Χρυσής Αυγής για το δημοψήφισμα:
«Η ΔΗΜΑΡ δεν πρόκειται να δεχθεί να συνυπολογισθούν και, δι’ αυτού του τρόπου, να νομιμοποιηθούν οι υπογραφές βουλευτών της Χρυσής Αυγής για τον σχηματισμό του αναγκαίου αριθμού των 120 βουλευτών, στη διαδικασία υποβολής της....

Τώρα είναι πιο αναγκαίο από ποτέ να ενημερωθούμε για από τις εθνικές - πατριωτικές εφημερίδες... Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ: "Εκλογές το Φθινόπωρο"

Κυκλοφορεί αύριο η Εθνική εφημερίδα “Εμπρός” (Φύλλο Νο 55)
Διαβάστε στο 55ο φύλλο της εφημερίδας "Εμπρός" που κυκλοφορεί:
  • Δεν τους βγαίνουν τα κουκιά - Εκλογές το φθινόπωρο
  • Τι κρύβεται πίσω από την προφυλάκιση Κασιδιάρη
  • Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Πατριωτισμός και κέρδος
  • Το βρώμικο παιχνίδι Σαμαρά και η.....

Η Χρυσή Αυγή είναι εδω! Κατάμεστα τα νέα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων στο Μαρούσι!


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Ελληνικός λαός αγκαλιάζει τη Χρυσή Αυγή. Τίποτα δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η πολιτική ομιλία στα νέα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Βορείων Προαστίων. Εκατοντάδες Έλληνες έδωσαν δυναμικό παρόν παρά...