Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 13, 2014

Η διαχρονική φράση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής..."Τι πουτάνα δικαιοσύνη είναι αυτή..." - ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή την τελευταία;! πράξη (προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη λόγω... χαρακτήρα) της πολιτικής δίωξης των επίορκων δικαστικών εναντίον της Χρυσής Αυγής, θυμηθήκαμε μια παλαιότερη παρουσία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου στο κανάλι Kontra.

Τότε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είχε πει τα εξής διαβλέποντας την επερχόμενη δίωξη των Εθνικιστών:

"Αναρωτιέμαι τι.... Πουτάνα Δικαιοσύνη είναι αυτή που για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής φέρνει πόρισμα - κλήτευση εντός ενός μήνα και για άλλα αδικήματα - 'αγαθοεργίες' όπως υπεξαίρεση - καταδολίευση βουλευτών περιμένουμε 6 χρόνια"

Εμβρόντητοι όλοι στο πάνελ από τις αλήθειες του Αρχηγού του Εθνικιστικού Κινήματος σιωπούν και ψελλίζουν "αυτό είναι ένα θέμα..." αδύναμοι να κοιτάξουν στα μάτια τον φλογερό Ηγέτη που τους προκαλεί τρόμο...

Δείτε το βίντεο...

ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ… ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ: ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΗΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

terrorist-n1
 Μπορεί ο «αναρχικός» -κατά δήλωσή του- βο(υ)λευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β. Διαμαντόπουλος (πρώην δημόσιος υπάλληλος διορισμένος φυσικά από την ΠΑΣΟΚάρα –όλε!) να απεφάνθη ότι ο Σάββας Ξηρός «διάλεξε την ένοπλη πάλη», ο ίδιος όμως διάλεξε την… διαδικτυακή. Έτσι, απαντώντας στον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, που δήλωσε προσφάτως ότι “Οι μόνοι αρμόδιοι να κρίνουν τον Διαμαντόπουλο είναι οι… ψηφοφόροι του”, ο… νέος Βελουχιώτης του απάντησε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook, κατηγορώντας την ηγετική κλίκα του ΣΥΡΙΖΑ για συμβιβασμό και προδοσία των αρχών της… επανάστασης.
Ανέβασε το τραγούδι του Νικόλα Άσιμου με τίτλο “Είμαστε όλοι τρομοκράτες”, κι έγραψε: “Εάν κάποιοι επιθυμούν να......

Αριστερή ποινοκολόγος αποκαλύπτει στο EXTRA3 τη σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής: "Παραγγελία των Σιωνιστών οι διώξεις των Χρυσαυγιτών" - 3 ΒΙΝΤΕΟ

Καταιγιστική ήταν η αριστερή ποινικολόγος Ειρήνη Μαρούπα κατά την παρουσία της στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του Extra.

Μέσα σε λίγα λεπτά ανέλυσε την ουσία των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής, «οι διώξεις έγιναν κατά παραγγελία των σιωνιστών» είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα υπενθύμισε ότι κατά το πρώτο κύμα των συλλήψεων ο Σαμαράς είχε πάει στο σιωνιστικό συνέδριο στην Αμερική και τους είπε μην ανησυχείτε τους έχω συλλάβει.

Τότε οι ανακριτές άφησαν ......

IΔΟΥ ΤΟ «ΗΘΟΣ» ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ: ΑΘΛΙΟ ΣΚΙΤΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ

thumbnail
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο καιρός που θα απεικονίζουμε και εμείς τους σημερινούς διώκτες μας ως...... ΚΟΤΕΣ είναι εγγύς.

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

 
Γράφει ο Αντίοχος.

Το πρόστυχο και ελεεινό σκίτσο που βλέπετε στην φωτογραφία, είναι «καλλιτεχνικό» δημιούργημα του Δημήτρη Χαντζόπουλου δημοσιεύθηκε χθες στη διαπλεκόμενη καθεστωτική λαχανοφυλλάδα του Ψυχάρη «Τα Νέα», για την προφυλάκιση του εκπροσώπου τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. Στο σκίτσο εμφανίζονται δύο άνδρες της Αντιτρομοκρατικής να συνοδεύουν (προφανώς προς τη φυλακή) έναν πίθηκο (εν προκειμένω τον Ηλία Κασιδιάρη), ο οποίος φοράει μπλουζάκι με το σύμβολο της ΧΑ και εκείνος λέει: «Εμάς μας πιάνουν αμέσως, τον κροκόδειλο ακόμα».
Και βέβαια, αν είχε τολμήσει οποιαδήποτε φυλλάδα να....

Ο Ήρωας των Ηρώων Ταγματάρχης Βελισσαρίου περνά στο πάνθεον των Ηρώων του Ελληνισμού...


Σαν σήμερα περνά στο πάνθεον των Ηρώων ο Ιωάννης Βελισσαρίου

Ο Ιωάννης Βελισσαρίου γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 1861 στο Πλοέστι της Ρουμανίας, από Έλληνες γονείς που κατάγονταν από την Κύμη της Εύβοιας. Από νεαρή ηλικίας άρχισε να διαβάζει βιβλία για την Ελληνική Επανάσταση και να εμπνέεται από τα επαναστατικά θούρια του Ρήγα Φεραίου, ενώ είχε μια έμφυτη κλίση στη γλωσσομάθεια.
Στα 16 του εγκαταλείπει τη Ρουμανία και φθάνει στην Αθήνα για να καταταγεί ως εθελοντής στον ελληνικό στρατό. Το όνειρό του να υπηρετήσει την πατρίδα παίρνει προσωρινά αναβολή, λόγω του νεαρού της ηλικίας του. Τότε αναγκάζεται να καταφύγει στην Αίγυπτο, όπου.....

ΣΥΡΙΖΑ, Η ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

synaspismos syriza nea dimokratia
Γράφει ο Αντίοχος.

Από την αρχή των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής, από το σάπιο καθεστώς της κλεπτοκρατίας και την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» του, υποστηρίζουμε ότι οι διώξεις αυτές δεν είναι υπόθεση μόνο των Σαμαροβενιζέλων, αλλά ότι υπάρχει μια ΧΟΥΝΤΑΡΑ του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», η οποία αποτελείται απ’ όλα τα υπόλοιπα κόμματα.
Ο δε ΣΥΡΙΖΑ, που είναι η βασική δύναμη της «αντιπολίτευσης» (στη θεωρία…), κάνει τα πάντα για να μας επιβεβαιώσει.
Έτσι, μια μόλις ημέρα μετά την προφυλάκιση Κασιδιάρη με κατηγορίες κυριολεκτικά για.....

Αθανασίου πριν 12 χρόνια: Θα κατήγγειλα κάθε παρέμβαση της εκτελεστικής εξουσίας στην Δικαιοσύνη! - ΒΙΝΤΕΟ


Αθανασίου πριν 12 χρόνια: Θα κατήγγειλα κάθε παρέμβαση της εκτελεστικής εξουσίας στην Δικαιοσύνη!

Ο υπουργός δικαστικής εξουσίας, Χαράλαμπος Αθανασίου, με την «κακή» συνήθεια να… μιλάει πολύ στο τηλέφωνο και να ξεχνάει μα δηλώνει τεκμήρια στην φορολογική του δήλωση είχε δώσει μια εξόχως αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Βήμα» το 2002 ως εφέτης και μέλος της διοίκησης της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.
Την αναδημοσιεύουμε άνευ σχολίων, αφού τα ψεύδη είναι ασύστολα και η υποκρισία περιττεύει, ενδεικτικά στοιχεία ενός αδίστακτου επιόρκου.
"Η Δικαιοσύνη δεν διαθέτει μηχανισμούς άμυνας. Δεν διαθέτει μέσα μαζικής επικοινωνίας. Δεν διαθέτει γραφεία Τύπου που να λειτουργούν σε καθημερινή βάση. Δεν διαθέτει κήρυκες και προστάτες. Και δεν πρέπει να διαθέτει. Δεν πρέπει να έχει την ανάγκη τους. Δεν επιτρέπεται στη Δικαιοσύνη να απολογείται. Ετσι όμως βρίσκεται απροστάτευτη στο στόχαστρο οποιουδήποτε, ανάλογα με τα συμφέροντά του, την επικρίνει ή τη λοιδορεί, την υποβαθμίζει ή την υπονομεύει.
Και ανακύπτει το ερώτημα: Πώς θα......

Το κρυφό σχολειό του τότε και του σήμερα


Το κρυφό σχολειό του τότε και του σήμερα

Πολλά έχουν ακουστεί διαχρονικά για το συγκεκριμένο ιστορικό ζήτημα. Παραδοσιακά υποστηρίζεται πως χάρη στην ύπαρξη του «Κρυφού Σχολειού», δηλαδή κρυφών σχολείων που η τουρκική διοίκηση αγνοούσε την ύπαρξή τους, προωθήθηκε κατά κύριο λόγο η ελληνική παιδεία επί τουρκοκρατίας. Σε αυτά τα σχολεία, διάφοροι ιερείς που ήταν κάτοχοι μία στοιχειώδους τουλάχιστον μόρφωσης, συγκέντρωναν τα ελληνόπουλα σε κρυφές, ενδεχομένως και δυσπρόσιτες τοποθεσίες, σε μοναστήρια, ακόμα και σε σπηλιές επί παραδείγματι, ώστε να διδάξουν τα παιδιά τα ελληνικά γράμματα, και να τονώσουν τη πατριωτική και φυλετική τους συνείδηση. Αυτή σε γενικές γραμμές είναι η μία άποψη, η οποία ήταν και είναι μέχρι τις μέρες μας παγιωμένη στη πλειοψηφία των Ελλήνων.  Υπάρχει όμως και μία άλλη άποψη, η οποία είναι......