Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 19, 2014

Ο στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός καταγγέλει τη χούντα Σαμαρά στο Ευρωκοινοβούλιο

Ο στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός, καταγγέλει μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο τις παράνομες φυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Η προεδρεύουσα αγχωμένη, προσπαθεί να διακόψει τον στρατηγό. Ακούστε στο τέλος του βίντεο που ο στρατηγός χειροκροτείται μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΜΑΣ… Ο ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΙΣΚΕΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ» ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πλήρως υποταγμένη η ψοφοδεξιά στους μαρξιστές.

Την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι… δημοκρατικό κόμμα, εξέφρασε στον Βήμα fm ο ευρωβουλευτής (πλέον…) της νουδούλας, Μανώλης Κεφαλογιάννης. Επιπροσθέτως, ο νεοδημοκράτης συνέστησε στην ηγετική κλίκα του ΣΥΡΙΖΑ να διαγράφει τους βουλευτές που υπερασπίζονται κόκκινους ληστοτρομοκράτες:

«Πάντα υπάρχουν κάποιες φωνές οι οποίες ουσιαστικά είναι...

Σαν σήμερα “φεύγει” ο αντικομμουνιστής Έλληνας πεζογράφος Στράτης Μυριβήλης

Ο Στρατής Μυριβήλης, ένας από τους κυριότερους εκπροσώπους της γενιάς του ΄30, πατριώτης και λυρικός πεζογράφος του Αιγαίου, ένας «αδιάλλακτος της λογοτεχνίας» σε συνεχή αναζήτηση της ελληνικότητας, γεννήθηκε στην υπόδουλη ακόμη Συκαμιά της Λέσβου το 1890. Ανήκει στη γενιά εκείνη που πολέμησε για την ανόρθωση του ελληνισμού κατά τους βαλκανικούς πολέμους, που παρακολούθησε με πόνο τη Μικρασιατική Καταστροφή και την κατάρρευση της Μεγάλης Ιδέας και τελικά στράφηκε σε έναν ενδοσκοπικό εθνικισμό, αναζητώντας με πάθος τα διακριτικά της ελληνικής συνείδησης στην ελληνική γη και στη λαϊκή παράδοση.

Ο Μυριβήλης λοιπόν  (του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Ευστράτιος Σταματόπουλος) γεννήθηκε στη Σικαμνιά της Λέσβου το 1892. Ήδη από τα γυμνασιακά του χρόνια προσχώρησε στο δημοτικισμό και πρωτοστάτησε σε μαθητικές κινητοποιήσεις υπέρ της δημοτικής.
Η κήρυξη του πολέμου του 1912 βρήκε τον Μυριβήλη φοιτητή της Νομικής και της Φιλοσοφικής Σχολής στην Αθήνα. Μαζί με άλλους Λέσβιους νέους και κατόπιν διαβήματος στον Ελ. Βενιζέλο...

Ο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ «ΚΡΥΒΟΤΑΝ» ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!

Γράφει ο Αντίοχος.

Κάθε μέρα που περνάει, προστίθεται κι ένα νέο στοιχείο, που αποδεικνύει περίτρανα ότι ο μανιασμένος κόκκινος ληστοτρομοκράτης Μαζιώτη, ήταν στην πραγματικότητα ένα παρακρατικό πιόνι στα χέρια του συστήματος, με αποστολή την κατατρομοκράτηση της Χρυσής Αυγής!

Μετά, λοιπόν, απ’ όλα τα άλλα –τα μικρά και τα μεγάλα- που αναλύσαμε τις προηγούμενες ημέρες, ήρθε στο καπάκι...

Η ομιλία του εθνοπροδότη Μακαρίου στον ΟΗΕ που άνοιξε την κερκόπoρτα στον Αττίλα

Με τον εβραίο ανθέλληνα Χένρι Κίσσινγκερ
"Θα ήθελα πρώτα να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου προς τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, για το έντονο ενδιαφέρον τους ως προς την κρίσιμη κατάσταση που δημιουργήθηκε στην Κύπρο μετά το πραξικόπημα, που οργάνωσε το στρατιωτικό καθεστώς της Ελλάδας και που υλοποίησαν οι Έλληνες αξιωματικοί, που υπηρετούν και διοικούν την κυπριακή εθνοφρουρά.
Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων στο Συμβούλιο Ασφαλείας για τη συμφωνία του να αναβάλει τη συνεδρίαση αυτή μέχρι την άφιξή μου, δίνοντάς μου έτσι την ευκαιρία να παρουσιασθώ ενώπιόν του και να αναφερθώ στα πρόσφατα δραματικά γεγονότα της Κύπρου. Τα όσα συμβαίνουν στην Κύπρο, από την περασμένη Δευτέρα το πρωί, είναι μία πραγματική τραγωδία. Το στρατιωτικό καθεστώς της Ελλάδας παραβίασε κατάφωρα την......

Με όπλα και ναρκωτικά έπιασαν μεγαλοδημοσιογράφο των "ΝΕΩΝ" - ΔΟΛ αλλά ο Κικίλιας φρόντισε να μην πάει φυλακή.....καθώς δεν ήταν Χρυσαυγίτης ή ένας απλός Έλληνας!

17_1973_
Το ξημέρωμα Παρασκευής προς Σάββατο 11 με 12 Ιουλίου, Ομάδα Δίας επιχείρησε να κάνει έλεγχο και να σταματήσει προς νόμιμη εξακρίβωση στοιχείων όχημα που εκινείτο περίεργα μπροστά από την οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Επρόκειτο για τους συνήθεις ελέγχους που έχουν ενταθεί στο κέντρο της πόλης και όλοι οι Έλληνες πολίτες είμαστε υποχρεωμένοι να τους υπακούμε ευλαβικά αφού δεν παραβιάζεται κανένα συνταγματικό μας δικαίωμα. Έλεγχο που υφιστάμεθα όλοι στο πλαίσιο-πάντα της νομιμότητας-από τις διωκτικές αρχές. Ο οδηγός του οχήματος-κατά τις πληροφορίες που δεν νομίζουμε ότι μπορούν να διαψευστούν-έκανε πως δεν αντιλήφθηκε το σήμα των ανδρών της ΔΙΑΣ και συνέχισε να οδηγεί προς της Λεωφόρο Συγγρού. Μετά τον εγκλωβισμό του οχήματος, ο οδηγός άρχισε να απειλεί θεούς και δαίμονες και ουσιαστικά αρνήθηκε, λέγοντας: “Ξέρετε ποιος είμαι εγώ, ξέρω τους ταξιάρχους της ΕΛΑΣ, θα δείτε τι θα πάθετε” και όλα τα......

ΜΗΠΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΚΙΛΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ;

195307
Βρε θα ξαναρωτήσω σου λέω… Μήπως κινδυνεύουμε με τον Κικίλια υπουργό Προ-Πο;
Αφού η αντιτρομοκρατική τον είχε στα χέρια της και τον παρακολουθούσε επί μια εβδομάδα – δηλαδή ο Κικίλιας ως υπουργός ήξερε τις κινήσεις του, και μπορούσε να δώσει εντολή να τον πιάσουν όποτε ήθελε, γιατί διάλεξε την πλέον ακατάλληλη στιγμή και μέσα στον κόσμο; Ποιος εγκέφαλος ΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ είπε να.....

ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ: ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΖΙΩΤΗ. ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ

maziotis
Γράφει ο Αντίοχος.
Το «Βήμα», είναι βεβαίως η ναυαρχίδα του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος και ως τέτοια γράφει συνήθως με γνώμονα το συμφέρον του συστήματος. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες φορές, που –για τους δικούς του λόγους- λέει αλήθειες που πονάνε και που δε μπορούν να αμφισβητηθούν, γιατί προέρχονται από «εσωτερική» πληροφόρηση. Έτσι στην υπόθεση της τυχαίας σύλληψης Μαζιώτη, ο «Βηματοδότης» περιγελά και  ξεβρακώνει τα φανταχτερά παραμύθια του καθεστώτος, για το «ερωτευμένο ζευγαράκι» και την «αμαζόνα» της (δήθεν…) «Αντιτρομοκρατικής». Ιδού και τα συμπεράσματα δικά σας:
«Πήγαιναν για μαϊμού… Vuitton και έπιασαν λαβράκι

Τι είχε όμως προηγηθεί της συλλήψεως; Ο κ. Κικίλιας είχε.....

Πώς ο ΣΥΡΙΖΑ τα βρίσκει με τους μεγαλοεκδότες: Ο Μουλόπουλος της «Αυγής» στο ίδιο συμβούλιο με Ψυχάρη και Μπόμπολα


Πώς ο ΣΥΡΙΖΑ τα βρίσκει με τους μεγαλοεκδότες: Ο Μουλόπουλος της «Αυγής» στο ίδιο συμβούλιο με Ψυχάρη και Μπόμπολα

Ορισμένες φορές κάτω από κάποιες ειδήσεις που περνάνε σχετικά απαρατήρητες «στα ψιλά» των εφημερίδων κρύβονται αλήθειες πολύ μεγάλου βεληνεκούς. Κάτι τέτοιο αφορά και τα όσα έγιναν στην γενική συνέλευση της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, του κλαμπ των εκδοτών δηλαδή. Πρόεδρος εξελέγη ο Σταύρος Ψυχάρης (ΔΟΛ), αντιπρόεδρος ο Βασίλης Μουλόπουλος (πρόεδρος ΔΣ «Αυγής») και ταμίας ο Γιώργος Μπόμπολας (Πήγασος).
Ο Μουλόπουλος, ο οποίος αυτή την στιγμή εκπροσωπεί την επίσημη εφημερίδα του «αντισυστημικού» ΣΥΡΙΖΑ και ήταν και......

Το CNN έδωσε... μετάθεση σε ανταποκρίτρια που «έβρισε» Ισραηλινούς

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αναμενόμενο, αφού σιωνιστές διοικούν το CNN. Όταν σκοτώνει το Ισραήλ είναι καλά, στις άλλες περιπτώσεις τα ΜΜΕ πουλάνε "ανθρωπισμό".

Η Νταϊάνα Μάγκνεϊ ήταν η ανταποκρίτρια του CNN που μετέδωσε live τη στιγμή που ξεκίνησε η χερσαία επιχείρηση του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας. Ήταν η ίδια που άκουσε με τα αυτιά της τους Ισραηλινούς να πανηγυρίζουν για τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς.

Η σοκαριστική στιγμή σε έναν λόφο στη Σρεντότ καταγράφηκε και στο video της Βρετανής δημοσιογράφου, με εκείνη να το σχολιάζει σε ζωνταντή σύνδεση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...