Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 28, 2014

Το αναρχικό Athens Indymedia του Σόρος στηρίζει τα εγκλήματα του Ισραήλ. Τυχαίο;

Στη κορύφωση της παγκόσμιας κατακραυγής, έπεσαν οι σιωνιστικές μάσκες του αναρχικού Athens Indymedia. 

— Οι μάσκες έπεσαν για το indymedia… — Το τι σκοπούς εξυπηρετεί και ποια είναι τα αφεντικά του μπορείτε όλοι να το κατανοήσετε εάν διαβάσετε το περιεχόμενο και ύφος της οδηγίας (διαταγής) που εξέδωσε η συντακτική ομάδα του indymedia….

  — ΠΗΓΗ:  https://www.facebook.com/remy.creusa
  — ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ
— Τη στιγμή που ακόμα και φιλοϊσραηλινές κυβερνήσεις, αναγκάστηκαν κάτω από τη παγκόσμια κατακραυγή, να ξεχέζουν το καθεστώς των ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ….
— Τη στιγμή, που τα αφελή αριστερίστικα κινήματα άρχισαν να αφυπνίζονται κατά της ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ….
— Τη στιγμή που οι Εβραίοι ΦΟΝΙΑΔΕΣ βομβαρδίζουν και για δεύτερη και τρίτη φορά σχολεία και νοσοκομεία….
— ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΟΙ...

Η φωνή του κατακτητή - Deutsche Welle: Δυστυχώς οι Έλληνες ψηφίζουν Χρυσή Αυγή

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 40 χρόνων μεταπολίτευσης, η Deutsche Welle έκανε εκτενές αφιέρωμα στην επέτειο, συγκρίνοντας το τότε με το τώρα, με έμφαση στην εμφάνιση της Χρυσής Αυγής. Ιδού κάποια σημεία του αφιερώματος:

«Η κατακόρυφη άνοδος της Χρυσής Αυγής έφερε στο προσκήνιο ιδεολογίες, απόψεις και αντιλήψεις, τις οποίες οι περισσότεροι δεν θα συνέδεαν ποτέ με τη σύγχρονη Ελλάδα, τουλάχιστον όχι μέχρι πριν από μερικά χρόνια.

Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, ένα σημαντικό μέρος των ψηφοφόρων στρέφεται προς την άκρα δεξιά. Εντέλει είναι το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής...

Ψυχωμένος ο Ηλίας Κασιδιάρης στην πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής

Ο παράνομα προφυλακισμένος εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης θα παρέμβει τηλεφωνικά στην αποψινή πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής. Την εκπομπή θα παρουσιάσουν οι Συναγωνιστές Νίκος Λεμοντζής και Ευάγγελος Καρακώστας.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ! ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΦΡΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ!

Επίθεση στον ανεκδιήγητο δήμαρχο Μπουτάρη έκανε από άμβωνος ο μητροπολίτης Άνθιμος, για την απόφαση που πήρε για ίδρυση Μουσείου Ισλαμικής Τέχνης στην συμπρωτεύουσα και για τη στήριξη που παρέχει στη δημιουργία Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ. 

Είπε, λοιπόν, ο Άνθιμος στον Άγιο Παντελεήμονα Πανοράματος:...

Αλβανική φιέστα στην Κέρκυρα σε δημόσιο δημοτικό σχολείο!

Ευκαιρία για γλέντια αρπαχτής βρίσκουν εν μέσω θερινής ραστώνης διάφοροι συλλόγοι και οργανώσεις που πίσω απο το ονομαστικό πρόθεμα "πολιτιστικοί" στήνουν φιέστες και εμποροπανήγυρεις στο όνομα του "πολιτισμού".

Είναι γεγονός πως η Ελληνική κρίση διατηρεί σίγουρα την εντοπιότητα της, αφού προφανώς και δεν υπάρχει αλλη λογική εξήγηση στο Αλβανικό τσιμπούσι που -υπο περίεργες συνθήκες- στήθηκε στο χωριό Σιναράδες της Κέρκυρας με υψηλούς μάλιστα προσκεκλημένους λαϊκούς βάρδους (!) εκ της Αλβανίας.

Η υπόθεση όμως δεν σταματά εκεί και σίγουρα παίρνει άλλες πολύ σοβαρότερες διαστάσεις, αφού οι διοργανωτές της Αλβανικής φιέστας εκμεταλλευόμενοι το κράτος αρωγό τον "κατατρεγμένων" μεταναστών σκέφτηκαν πως ευκαιρία είναι να γλιτώσουν και τα έξοδα ενοικίασης κάποιου χώρου "φορτώνοντας κι αυτά στην πλάτη" του Έλληνα φορολογούμενου.

Γιατί μόνο έτσι μπορεί ερμηνευτεί η διαφημιστική καμπάνια-αφισοκόλληση που έφθασε να "κοσμεί" μέχρι και το κέντρο της πόλη της Κέρκυρας, τυπωμένη αποκλειστικά...

Θρασύδειλη επίθεση από προστατευόμενους παρακρατικούς κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα

 Δεν πρόλαβε να περάσει μία μέρα μετά την ανάρτηση πανό στα γραφεία μας με το σύνθημα ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τα ''δημοκρατικά'' ανακλαστικά των παρακρατικών της Χούντας Σαμαρά ενεργοποιήθηκαν αμέσως.

Έτσι κάποιοι ''δημοκράτες'' γέμισαν με μπογιά την είσοδο των γραφείων μας αντιδρώντας στο σύνθημα μας και ταυτόχρονα δείχνοντας με την εν λόγω πράξη τους την υποστήριξη τους στην εν λόγω χούντα.

Δεν τους κατηγορούμε όμως διότι ....

ΤΟ «ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ» ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΤΗ, ΟΙ «ΔΕΚΑΔΕΣ» ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ…

10435660_589853701118789_1391729933590263518_n
Γράφει ο Αντίοχος.

Τα περισσότερα ΜΜΕ δεν είπαν κουβέντα για τη μεγαλειώδη συγκέντρωση τιμής και μνήμης στις Θερμοπύλες. Προφανώς, τρόμαξαν από το πλήθος και το πάθος και προτίμησαν να κάνουν το… κορόιδο. Κάποιοι άλλοι, όμως, πολύ θρασείς, αναφέρθηκαν στη συγκέντρωση ψευδόμενοι ασυστόλως και διαστρεβλώνοντας ότι ήταν δυνατόν να διαστρεβλωθεί. Όπως για παράδειγμα το «Πρώτο Ψέμα» του «κομιστή» του μαύρου χρήματος (και πρώην κνίτη…) Θέμου, που είδε «Υπερθέαμα ναζιστικού τύπου της ΧΑ στις Θερμοπύλες». Ιδού και το περιεχόμενο της «είδησης»:
«Μία γραφική συγκέντρωση με.....

Μοιάζει για οδοιπορικό στη Νιγηρία αλλά δυστυχώς είναι στην Αθήνα του Καμίνη... Η Άλωση από τους κάφρους!

ÁÓÔÅÃÏÓ ÓÔÇÍ ÐËÁÔÅÉÁ ÌÏÍÁÓÔÇÑÁÊÉÏÕ/ PHASMA/Ã.ÍÉÊÏËÁÉÄÇÓ

Λένε πως οι πόλεμοι κερδίζονται όταν πέφτει το κέντρο της πρωτεύουσας… Δεν ξέρω πόσοι έχετε κάνει τον κόπο να κατέβετε στην Αθήνα μια κυριακή (που δεν είναι τα μαγαζιά ανοιχτά, και έτσι η Αθήνα δεν φωτίζεται, ούτε “μπλέκεται” με άλλον κόσμο). Το θέαμα θα σας απογοητεύσει, ίσως και να σας σοκάρει… Όπως ακριβώς σοκάρει κάθε ξένο που ταξιδεύει χιλιάδες μίλια από την πατρίδα του, ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ, για να δεί το θαύμα της Αρχαίας Ελλάδας στο σήμερα και βρίσκεται να φωτογραφίζει με αηδία, σκουπίδια, βρωμιά και δυσωδία… Και όχι στα σοκάκια πέριξ της Πατησίων ή του Αγίου Παντελεήμονα, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ… Λίγα μέτρα μακρύτερα από....

Σπέρνει τρόμο και από τα κελιά της Τιμής ο Ηλίας Κασιδιάρης... Συνέντευξη - ποταμός σε ραδιόφωνο της Κέρκυρας - ΒΙΝΤΕΟ

40 καταιγιστικά λεπτά από τον Ηλία Κασιδιάρη...

ΕΛΛΑΔΑ: Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ… ΦΕΥΓΟΥΝ!

Unknown 
Γράφει ο Αντίοχος.

Διαβάζοντας την ιστοσελίδα του «Βήματος», έπεσε το μάτι μου πάνω σε μια ανάρτηση υπό τον τίτλο: «Απογειώνονται οι συλλήψεις λαθρομεταναστών». Πρόκειται βεβαίως για μια ακόμα περίπτωση παραπλανητικού τίτλου, αφού ο καθένας που διαβάζει μόνο τον τίτλο (κι είναι πάρα πολύ αυτοί…) συμπεραίνει ότι.....

Δε γιορτάζουμε την 24η Ιουλίου



Την 24η Ιουλίου 2014, το μεταπολιτευτικό Καθεστώς συμπληρώνει τέσσερις δεκαετίες ζωής. Τέσσερις δεκαετίες μέσα στις οποίες είχε όλο τον απαραίτητο χρόνο για να αναδείξει τις αρχές και τις αξίες της γενιάς του Πολυτεχνείου, η οποία -ως ισχυρίζονται οι «δημοκράτες»- έριξε τη Χούντα των συνταγματαρχών, και επιπλέον να διαμορφώσει ένα Κράτος στα πλαίσια των επικρατουσών ιδεολογιών του φιλελευθερισμού και της σοσιαλδημοκρατίας.
Το σημερινό αντεθνικό Κράτος, είναι κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση των πολιτικών ταγών του τόπου και ταυτόχρονα της κλειστής εκείνης κάστας της ολιγαρχίας του πλούτου, η οποία διατηρεί τα προκλητικά της προνόμια εν μέσω φτωχοποίησης μεγάλων τμημάτων του Λαού μας. Τι ακριβώς λοιπόν αποκαταστάθηκε την 24η Ιουλίου του 1974;
Η ιστορική πορεία του....