Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 30, 2014

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών: Όχι στην νέα διοικητική διαίρεση που προωθούν οι ανθέλληνες αλβανοί

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών: Όχι στην νέα διοικητική διαίρεση που προωθούν οι ανθέλληνες αλβανοί

Αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής μαζί με τον βουλευτή Β΄ Αθήνας Ηλία Παναγιώταρο βρέθηκε στο πλευρό του Εθνικού Συλλόγου «Βόρειος Ήπειρος» στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε έξω από...

Η εκπομπή της Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Παναγιώταρο

Ο Ηλίας Παναγιώταρος με τους Μιχάλη Μπέλλο και Χρήστο Φραγκάκη από την Τ.Ο. Βορείων Προαστίων σχολιάζουν όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Οργή των κατοίκων της Τούμπας για την δημιουργία ξενώνα μεταναστών από τον Μπουτάρη

Αποθρασυνόμενος πλήρως από την επανεκλογή του ως Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, ο Μπουτάρης συνεχίζει να προκαλεί με τις αποφάσεις και τις ενέργειές του.

Αυτή την φορά στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης ήταν η σειρά των κατοίκων της Τούμπας να εξαγριωθούν εναντίον του. Ο λόγος ήταν η πρόθεση του Μπουτάρη να δημιουργήσει στην περιοχή ξενώνα φιλοξενίας μεταναστών. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι κάτοικοι φώναξαν στον Μπουτάρη ότι δεν θα τον ξαναψηφίσουν (!) και εκείνος απαντώντας με έντονο ύφος τους είπε:...

Αθώος ο πασόκος επιχειρηματίας της Μανωλάδας - Θα αποδοκιμάσει την απόφαση η Αλ Σάλεχ;

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όλοι οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι! Κανένα πρόβλημα για το καθεστώς να πυροβολούνται και να καταπιέζονται οι λαθρομετανάστες. Το μόνο που τους ενδιαφέρει στην υπόθεση είναι η προώθηση του πολυφυλετισμού και η λασπολόγηση της Χρυσής Αυγής.

Η υποκρισία του ρατσιστικού κατά των Ελλήνων, κράτους- οπερέτα, καταδείχθηκε με τον πλέον περίτρανο τρόπο, δια της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πάτρας αναφορικά με την υπόθεση της Μανωλάδας.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο έκρινε αθώους για όλες τις κατηγορίες τον επιχειρηματία και έναν ακόμη κατηγορούμενο, για την επίθεση σε βάρος λαθρομεταναστών στη Μανωλάδα Ηλείας, τον Απρίλιο του 2013. Δύο ακόμη κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι, ο πρώτος για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και ο έτερος για απλή συνέργεια σε πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Υπενθυμίζεται ότι, το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο της χώρας κραύγαζε με λύσσα την περίοδο εκείνη...

ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – ΟΥΤΕ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ… ΠΙΑΤΣΑ!

Γράφει ο Αντίοχος.

Ένα καθόλου… απρόσμενο καλοκαιρινό δωράκι έλαβαν τα κόμματα που συγκέντρωσαν πάνω από 50.000 ψήφους στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου. Με «εντολή Σαμαρά», λοιπόν, την οποία υλοποίησε ο αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, διατέθηκε κονδύλι ύψους 2,8 εκατομμυρίων ευρώ, για τα… πτωχά μας κόμματα . Πιο συγκεκριμένα, οι συριζομούρηδες θα τσεπώσουν...

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6:30 Μ.Μ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ!

_-4
Ο Εθνικός Σύλλογος Βόρειος Ήπειρος 1914 καλεί την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014, ώρα 6:30 μ.μ., όλους τους Έλληνες, στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνει έξω από τα γραφεία της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, Βασιλίσσης Σοφίας 2, για την σχεδιαζόμενη διοικητική διαίρεση στη Βόρειο Ήπειρο από την αλβανική κυβέρνηση, που έχει σκοπό την πλήρη εθνολογική και ιδιοκτησιακή αλλοίωση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.
Ο Εθνικός Σύλλογος Βόρειος Ήπειρος 1914, όπως είχε κάνει γνωστό πριν από μία εβδομάδα, προσπάθησε και ήρθε σε επαφή με διάφορους φορείς σχετικούς με τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, αλλά δυστυχώς δεν βρήκε την ανταπόκριση που......

Κάτω τα χέρια σας από τις Ένοπλες Δυνάμεις - ΒΙΝΤΕΟ


Κάτω τα χέρια σας από τις Ένοπλες Δυνάμεις - ΒΙΝΤΕΟ

Εισήλθε στην νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας, με το οποίο βάζουν χέρι στα ταμεία των στρατιωτικών και στο εφάπαξ τους. Θα βάλουν, λοιπόν, τα ταμεία των στρατιωτικών μαζί με άλλα πτωχευμένα ταμεία που οι διοικήσεις τους έπαιξαν τα αποθεματικά τους στα χρηματιστήρια, με σκοπό να απομυζήσουν τα τεράστια περιουσιακά τους στοιχεία.
Στα ταμεία αυτά το κάθε όπλο έχει τον ειδικό λογαριασμό του και οι πόροι κάθε τέτοιου λογαριασμού δεν επιδοτούνται από το κράτος και ούτε απορροφούν κοινωνικούς πόρους. Όταν, λοιπόν, οι.....

"Ναι στην ανέγερση του γηπέδου τη ΑΕΚ - Αγιά Σοφιά - από τη Χρυσή Αυγή" - Ομίλια του Ηλία Παναγιώταρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο της ομιλίας του Ηλία Παναγιώταρου για το θέμα της ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ...

Επιστολές του ηθοποιού Γιώργου Πετροχείλου στους φυλακισμένους Εθνικιστές: "Η Αλήθεια βρίσκεται στη Χρυσή Αυγή"


Γιώργος Πετρόχειλος: Η Αλήθεια βρίσκεται στην Χρυσή Αυγή

Ο πασίγνωστος και καταξιωμένος ηθοποιός Γιώργος Πετρόχειλος απέστειλε δύο επιστολές συμπαράστασης στους Εθνικιστές πολιτικούς κρατούμενους της Χρυσής Αυγής.

Τις παραθέτουμε αυτούσιες:

Επιστολή συμπαράστασης και κατάθεση ψυχής προς τους αθώους πολιτικούς κρατούμενους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Περήφανοι φίλοι μου (παρακαλώ κάντε μου την τιμή να σας θεωρώ φίλους μου) γεια σας. Είστε οι μοναδικοί, πραγματικά, πολιτικοί άνδρες, και αληθινοί μάγκες, μέσα σ’ αυτό το σάπιο εθνοκτόνο πολιτικό σύστημα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξευτίλα για την Δημοκρατία, από το κυνήγι Ελλήνων πολιτικών για τις εθνικιστικές ιδέες τους.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα και φθορά για......

Υπάνθρωπα όντα... Ιουδαίοι σε πορεία στους δρόμους του Ισραήλ πανηγυρίζουν και εύχονται για το θάνατο όλων των παιδιών της Παλαιστίνης - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν περάσαν παρά ελάχιστες ημέρες από φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του κόσμου και δείχνουν εβραίους να παρακολουθούν, με πίτσες, μπύρες κτλ το βομβαρδισμό των αμάχων της Γάζας και με άκρατο κυνισμό σε κάθε βόμβα που σκάει σε παλαιστινιακά εδάφη, δολοφονώντας αθώες ψυχές, να ζητωκραυγάζουν και να πανηγυρίζουν.

Απέναντι σε όλα αυτά η Ε.Ε. και οι ΗΠΑ "απάντησαν" η μεν πρώτη, ότι "έχει κάθε δικαίωμα το Ισραήλ να απαντά στις προκλήσεις", οι δε δεύτερες, φρόντισαν να εγκρίνουν ένα σημαντικότατο ποσό για τη συνέχιση του... θεόπνευστου έργου της δολοφονίας παιδιών και γυναικών.

Σαν μην έφταναν όλα τα παραπάνω ήρθε στη δημοσιότητα ένα βίντεο της Daily Mail στο οποίο εβραίοι στο Ισραήλ κάνουν πορεία φωνάζοντας εμετικά συνθήματα, άκρως ρατσιστικά.

Συγκεκριμένα ως αλαλαγμός ακούγεται από το πλήθος το εξής:
«Δεν έχει σχολείο αύριο, γιατί δεν υπάρχουν άλλα παιδιά στην Γάζα!»
 Κάθε σχόλιο περιττεύει...

Δείτε το βίντεο με το αφηνιασμένο πλήθος..

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΟΙ… ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ… ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ

C851410F5329AEA54D81BDC0429F06AA 
Γράφει ο Αντίοχος.

Η παρακάτω είδηση μας έρχεται από τη Συρία. Οι «τρελοί του Αλλάχ» του Ισλαμικού Χαλιφάτου του Ιράκ και του Λεβάντε, άνοιξαν ένα γραφείο στη βόρεια Συρία, όπου οι ανύπαντρες γυναίκες και οι χήρες μπορούν να εγγραφούν για να βρουν συζύγους μεταξύ των κατσαπλιάδων του ISIS.
Η υπηρεσία αυτή εδρεύει στην πόλη αλ Μπαμπ, βορειοανατολικά του Χαλεπιού και καταγράφει τα ονόματα και τις διευθύνσεις των γυναικών ώστε οι....

Ο Ίων Δραγούμης απευθύνεται σε κάθε έναν από εμάς και μας δείχνει τον σκοπό της ύπαρξής μας!

“…Ένα μόνο θέλω να πω γι΄ αυτούς (σ.σ. εννοεί αυτούς που δεν παλεύουν για το κοινό καλό επειδή έχουν…οικογενειακές υποχρεώσεις…).Ότι καμιά προστυχιά άλλων και καμμιά αναποδιά που συναντούμε στο δρόμο μας είτε από φίλους, είτε από εχθρούς, είτε από ξένους είτε από δικούς μας, δεν επιτρέπεται να μας κάμουν να ʺμουντζώσουμε πατρίδα κι εθνικές υποθέσειςʺ για την οικογένειά μας και τα μικροσυμφέροντάς μας. Να ξέρεις ότι.....