Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 01, 2014

Καταπέλτης Κουκούτσης στη Βουλή: "Μειώστε στο μισό αν τολμάτε την κρατική χρηματοδότηση στα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου..." - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο....

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ… ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ (Ο «ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ») ΤΑ ΕΚΑΝΕ… ΘΑΛΑΣΣΑ!

anadiarthrosi-tis-astynomias-570-800x533
Αναδιάρθρωση στην… αναδιάρθρωση της ΕΛΑΣ (του Δένδια, που θα έφτιαχνε το ελληνικό… FBI) σκοπεύει να κάνει ο νέος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Κικίλιας, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέονται στα καθεστωτικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με το πάντα πολύ καλά πληροφορημένο (εκ των έσω…) «Βήμα»: «Ο νέος υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Βασίλης Κικίλιας γίνεται δέκτης εισηγήσεων υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. για σειρά αλλαγών, αφού έχει διαπιστωθεί ότι παρουσιάζονται προβλήματα αστυνόμευσης σε πολλές περιοχές της χώρας αλλά και σειρά διοικητικών αρρυθμιών όπως και προβληματικές ενδοϋπηρεσιακές συνεννοήσεις. Επιτελικοί παράγοντες μιλούν για «σωρεία λαθών» που έγιναν στις πρόσφατες αλλαγές της ΕΛ.ΑΣ. ενώ ορισμένοι επιρρίπτουν ευθύνες στην.....

Εκατοντάδες Εθνικιστές απέδωσαν φόρο Τιμής στους Ήρωες Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη... Μπροστάρης ο "Διγενής" - Αλέξανδρος Γέροντας


ΑΘΑΝΑΤΟΙ: Εκατοντάδες Συναγωνιστές στην επιμνημόσυνη δέηση για τους Γιώργο Φούντουλη και Μανώλη Καπελώνη - Φωτορεπορτάζ

Με μια λιτή και σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η επιμνημόσυνη δέηση για τους Αθάνατους Συναγωνιστές μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

Δεν αντέχουν την φωνή της Αλήθειας: Θίχτηκε ο Συριζαίος Δραγασάκης για την κόρη του Καψή - ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥΚΟΥΕ ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ

images (41)
Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος.

Σήμερα, 1η Αυγούστου, είναι η επέτειος της αυτοκτονίας του Ν. Ζαχαριάδη, του μακροβιοτέρου Γ.Γ. του ΚΚΕ, το οποίο ετοιμάζεται να τον τιμήσει δεόντως:
Τη μνήμη του Νίκου Ζαχαριάδη τιμά η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ και η ΚΝΕ
Την 1η Αυγούστου 2014 συμπληρώνονται 41 χρόνια από το θάνατο του Νίκου Ζαχαριάδη, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
Τιμώντας τη μνήμη του, αντιπροσωπεία της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ και της Οργάνωσης Αττικής της ΚΝΕ θα καταθέσουν λουλούδια στον τάφο του, στο Α’ Νεκροταφείο, την Παρασκευή 1η Αυγούστου 2014, στις 10.30 π.μ.
Ας δούμε τώρα τον βίο και την πολιτεία του τιμωμένου αρχικουκουέ…
Ζαχαριάδης: Ο πόλεμος του Μεταξά είναι φασιστικός, καταχτητικός…
Η πρώτη δειλή ακόμα αποκατάσταση του Ζαχαριάδη από το ΚΚΕ, έγινε στις 28 Οκτωβρίου του 2010, με μια επετειακή αφίσα την οποία «κοσμούσε» η εικόνα του εκλεκτού του Στάλιν. Για να μαθαίνουν οι νεώτεροι, είχαμε γράψει τότε (στις 2 Νοεμβρίου) τα εξής:
«Το ΚΚΕ σάλπισε την προδοσία. Η αφίσα της ΚΝΕ, με λεζάντα: «Το ΚΚΕ σάλπισε την αντίσταση», περιέχει μιαν ευμεγέθη φωτογραφία του.....

Ένας εβραίος Σιωνιστής πίσω από τη χρεοκοπία της Αργεντινής...Τύχαιο;! - Είναι ο "αιώνιος εβραίος"...

singer__2
Γράφει ο Αντίοχος. 

Σε θέμα των ημερών έχει εξελιχθεί η επιλεκτική χρεοκοπία της Αργεντινής και τα καθεστωτικά ΜΜΕ δημοσιεύουν αναλύσεις επί αναλύσεων για το πώς προκλήθηκε η χρεοκοπία και ποιος είναι ο διεθνής κερδοσκόπος που την προκάλεσε. Ιδού κάποιο σχετικό ενδεικτικό δημοσίευμα, περί του «γύπα» (όπως τον αποκαλούν τα θύματά του…) Πολ Σίνγκερ:
«O 69χρονος Πολ Σίνγκερ δεν είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, κι όμως οι αποφάσεις του επηρεάζουν τις ζωές τους. Σίγουρα, εδώ και λίγες ώρες έχουν μετατρέψει τις ζωές των Αργεντινών σε κόλαση. Στους κόλπους της παγκόσμιας οικονομίας, πάντως, ο Σίνγκερ είναι ο.....

Δεν ξεχνούμε τους Αθανάτους Συναγωνιστές μας Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη - Παρασκευή 1 Αυγούστου, Ν. Ηράκλειο, 18:00 μ.μ.

Δεν ξεχνούμε τους Αθανάτους Συναγωνιστές μας Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη - Παρασκευή 1 Αυγούστου, Ν. Ηράκλειο, 18:00 μ.μ.
9 μήνες έχουν περάσει από τότε που οι σφαίρες των τρομοκρατών με την απόλυτη κάλυψη της Χούντας Σαμαρά δολοφόνησαν τους Συναγωνιστές μας Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.
Την Παρασκευή 1 Αυγούστου στις 18:00 θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στον τόπο θυσίας των αδερφών μας και θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία.
Δεν ξεχνούμε!
Παρασκευή 1 Αυγούστου, Λ. Ηρακλείου 420, 18:00
“Όλα έμεναν άκαρπα χωρίς τον Ήρωα. Χρειάσθηκε ο θάνατος ενός παλικαριού για να......

Μοιράζει τα χρήματα του Ελληνικού Λαού το κλεπτο - ΠΑΣΟΚ


Μοιράζει τα χρήματα του Ελληνικού Λαού το κλεπτο - ΠΑΣΟΚ

Την ώρα που η ελληνική παιδεία πάσχει από έλλειψη χρημάτων, όπως κάθε χρόνο έτσι και για φέτος, κάναμε το καθήκον μας και στηρίξαμε, με τον χαρακτηρισμό “διεθνείς υποχρεώσεις”, τον διεθνή οργανισμό γαλλοφωνίας. Όπου στις διεθνείς υποχρεώσεις μας είναι να πληρώνουμε σχεδόν 3εκ.ευρώ σε έναν οργανισμό γαλλόφωνων χωρών και κυβερνήσεων, με έδρα το Παρίσι, όπου Γενικός Γραμματέας είναι από το 2002 ο Σενεγαλέζος Αμπντού Ντιουφ.
Με αυτά και με άλλα ποσά σε διάφορες “διεθνείς υποχεώσεις” στηρίζουμε τις δημόσιες σχέσεις του Βενιζέλου… Ε, μια χαρά;

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1.  

ΑΛΛΟ ΕΝΑ… SUCCESS STORY ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ – ΟΙ «ΑΡΧΕΣ» ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΜΑΤΩΔΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

PAKISTANOI
Τον απολογισμό για τα περιστατικά παράνομης εισόδου λαθρομεταναστών στη χώρα, και διάφορα άλλα περιστατικά της αρμοδιότητάς τους (ναρκωτικά, λαθρεμπόριο κ.α.) έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρμόδιες Διευθύνσεις Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων και Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου, του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Διαπιστώνεται ότι, συγκριτικά με τον αντίστοιχο περσινό μήνα, ο αριθμός των συλληφθέντων λαθρομεταναστών υπερδιπλασιάστηκε, καθώς φέτος μόνο τον Ιούνιο πιάστηκαν 2.783 σε 96 απόπειρες να αποβιβαστούν σε.....

Εγκληματική οργάνωση ΝΔ: Οπλοστάσιο βρέθηκε στον πολιτευτή με το πλαστό πτυχίο


Εγκληματική οργάνωση ΝΔ: Οπλοστάσιο βρέθηκε στον πολιτευτή με το πλαστό πτυχίο

Πριν από δύο εβδομάδες είχαμε γράψει για την περίπτωση του Θεόδωρου Κουκάκη, του υποψήφιου βουλευτή Κοζάνης το 2012 με τη ΝΔ, ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών έχοντας ως… προσόν το πτυχίο ψυχολογίας του εξαδέλφου του, ενώ στην πραγματικότητα ήταν εκτελωνιστής!
Ο Κουκάκης επανήλθε στην επικαιρότητα και πάλι με αρνητικό τρόπο, καθώς έγινε πρωταγωνιστής αιματηρού οικογενειακού επεισοδίου. Σύμφωνα με την αστυνομία ο 62χρονος Κουκάκης συνεπλάκη το βράδυ της περασμένης Τρίτης με τον 18χρονο γιο του και.....

Ο χοντρός και ο λιγνός...

Θεατές του ίδιου έργου ξανά και ξανά στα τεκταινόμενα που λαμβάνουν μέρος σε αυτό το μικρό κομμάτι του πλανήτη, την Ελλάδα μας.
Εκεί που τα χαμε λύσει όλα και ο πλανήτης απολάμβανε την ηρεμία του και το μόνο μας πρόβλημα ήταν το λιώσιμο των πάγων, όλα ξαφνικά ανατράπηκαν. Ήρθαν πάλι οι "Ναζί".. Στρατιές, εμβατήρια, στολές, σημαίες χαιρετούρες με προτεταμένη την δεξιά, προσοχές, εγέρθητι... Και τρέξανε οι ευαίσθητοι τρομοκράτες, δεξιοί και αριστεροί γιατί και αυτοί ξεπληρώνουν γραμμάτια στην έλευση της δήθεν Δημοκρατίας, αλλά και άλλοι οι "κοινωνικά ευαίσθητοι" σε θέματα δημοκρατίας και στο χλώριο της Εκαλιώτικης πισίνας, οι υπερασπιστές του Κράτους των Νόμων και του Συντάγματος.
Οι Άφθαρτοι όπως τους αρέσει να αυτοπαρουσιάζονται στον λαουτζίκο, οι σοφοί και οι.....