Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 02, 2014

Κρανιδιώτης: "Με αυτά που κάνει η Κυβέρνηση όλοι οι Στρατιωτικοί θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή"

Με αφορμή τις νέες "μεταρρυθμίσεις" - έτσι βαφτίζονται από το αστικό καθεστώς οι οικονομικές αφαιμάξεις των ταμείων των Ελλήνων εργαζομένων - της Κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περικόψει ακόμη περισσότερο τα εφάπαξ των στρατιωτικών ακούγονται ήδη οι πρώτες..... πιστολιές και από το "εσωτερικό" της ψοφοδεξιάς του Σαμαρά.

Ο σύμβουλος και φίλος του Πρωθυπουργού, Φ. Κρανιδιώτης έγραψε ένα άρθρο που ούτε λίγο, ούτε πολύ αναφέρει πώς με τα αυτά που κάνει η Κυβέρνηση όλοι οι ένστολοι θα ψηφίσουν μαζικά Χρυσή Αυγή.

Ο Φ. Κρανιδιώτης αφήνει δε και σαφή υπονοούμενα ότι τις ρυθμίσεις για τους στρατιωτικούς τις υποδεικνύει το πραγματικό αφεντικό της Κυβέρνησης, Βενιζέλος, που έχει.... γιωτόχαρτο και οι "Κοντσίτες", εγχώριες και εξωτερικές, που... έχουν αλλεργία σε αυτές τουλάχιστον τις στολές.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο:

Αδέρφια, την άποψη μου την έχω πει από παλιά: η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στις Ένοπλες Δυνάμεις θα ήταν να.....

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ 180 ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

1661
Θυμάστε την περίπτωση του βουλευτή Φθιώτιδος (της ΝΔ) Σταυρογιάννη, που εσχάτως ήταν ανεξάρτητος; Αυτού που εξελέγη τον Μάιο δήμαρχος Λαμίας, αλλά απειλούσε ότι δε θα παραιτηθεί από βουλευτής την 1η Σεπτεμβρίου που θα ορκιστεί δήμαρχος, κι ότι θα καταφύγει στη δικαιοσύνη για να κρατήσει και τις δύο ιδιότητες (δημάρχου και βουλευτή); Βεβαίως, ήταν δεδομένο ότι υπάρχει ασυμβίβαστο και όσες προσφυγές και να έκανε ο λεγάμενος δεν είχε καμία ελπίδα να το άρει, αλλά μέχρι που να εκδικαζόταν η προσφυγή του θα παρέμενε βουλευτής κι έτσι θα μπορούσε να «διαπραγματευτεί» την ψήφο του για τον πρόεδρο της δημοκρατίας (τους…). Ε, λοιπόν, όπως μας πληροφορεί ο Βηματοδότης, η υπόθεση «τακτοποιήθηκε»:
«Η παραίτηση του Σταυρογιάννη
Από το «δεν παραιτούμαι από βουλευτής επειδή εξελέγην δήμαρχος» και από το «δεν υπάρχει ασυμβίβαστο βουλευτή και δημάρχου», ο ανεξάρτητος δήμαρχος Λαμίας Ν. Σταυρογιάννης αποφάσισε να ....

Το κείμενο που μοιράστηκε σήμερα στην Ακρόπολη από τους Εθνικιστές και οδήγησε σε... προσαγωγή τους από τη Χούντα του Σαμαρά... - ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθεί το κείμενο που μοιράστηκε στα Αγγλικά και στα Γαλλικά

Dear friends,
Welcome to the Land of Light, Harmony and and Zeus Xenios. We welcome you to the homeland of Homer, Plato and Socrates. You already know that democracy and free Greek spirit were born in our country.
The last forty years, our country has been....

Το μήνυμα του Ηλία Παναγιώταορυ στον Υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. Β. Κικίλια για τις άθλιες πολιτικές συλλήψεις των Χρυσαυγιτών στην Ακρόπολη...

screen-shot-2014-08-02-at-2-36-43-pm1

Δίπλα στον αγώνα των καθαριστριών του Νοσοκομείου των Τρικάλων η Χρυσή Αυγή...


Η Χρυσή Αυγή κοντά στον αγώνα των καθαριστριών του Νοσοκομείου Τρικάλων‏

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τους λαϊκούς αγώνες των εργαζομένων όταν δε φέρουν κομματική ταμπέλα και στέκεται αρωγός στα δίκαια αιτήματα των ομάδων που υπόκεινται την,οικονομική, βαναυσότητα της κυβέρνησης του Μνημονίου.
 
Κοντά στις εργαζόμενες στην καθαριότητα του Νοσοκομείου Τρικάλων βρέθηκε ύστερα από πρόσκληση των ιδίων των εργαζομένων,κλιμάκιο της Τ.Ο Τρικάλων. 

Τα μέλη της Τ.Ο εξέφρασαν την συμπαράσταση τους στον αγώνα των καθαριστριών,και εξέφρασαν τις θέσεις του κινήματος σχετικά με την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου εξυφαίνεται ένα τοπικό πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο, αφού ο εργολάβος που ανέλαβε την καθαριότητα του Νοσοκομείου,έχει απλήρωτες της εργαζόμενες για έξι μήνες, η σύμβασή έργου που έχει έληξε από τον Ιανουάριο του 2014,και νέος........

Defencenet.gr: "Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΝΕΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ – ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"

xrysi-aygi__article

Μείζον πολιτικό ζήτημα ανακύπτει μετά την ενέργεια της κυβέρνησης να δώσει εντολή στην ΕΛΑΣ να συλλάβει απλούς πολίτες οι οποίοι μοίραζαν φυλλάδια του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στο μετρό Ακροπόλεως!
Η ενέργεια έρχεται λίγες ώρες μετά την επίθεση κουκουλοφόρων παρακρατικών κατά πολιτών που επίσης μοίραζαν φυλλάδια του Λαϊκού Συνδέσμου στο Μαρούσι και πλέον φαίνεται ότι βρισκόμαστε ενώπιον ενός οργανωμένου σχεδίου, για το οποίο θα πρέπει να λογοδοτήσουν, όχι μόνο όσοι δίνουν αυτές τις Απίστευτες σταλινικές εντολές, αλλά και όσοι τις εκτελούν.
Σε ποιο ευρωπαϊκό κράτος, πλην Ουκρανίας, θα.......

Στη φυλακή για μια φωτοτυπία!

Στη φυλακή για μια φωτοτυπία!
Άρθρο στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"

Αρνήθηκε ο Ψαρράς να καταθέσει το πρωτότυπο από το δήθεν καταστατικό, μέσω του οποίου χαρακτηρίζεται εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή

Το ότι η δίωξη εις βάρος της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρα πολιτική έχει ομολογηθεί ακόμη και από τους ίδιους τους σκευωρούς. Η απουσία μισού, έστω, ενοχοποιητικού στοιχείου που να στοιχειοθετεί την κατηγορία περί εγκληματικής οργάνωσης, έχει φέρει σε απόγνωση το πολιτικό κατεστημένο, που επιδιώκει με κάθε τρόπο να απομονώσει το γρηγορότερο δυνατόν την μοναδική δύναμη αντίστασης ενάντια στην χούντα του μνημονίου.
Πώς όμως ξεκίνησαν οι .....

Συνεχίζονται ακατάπαυστα οι αποκαλύψεις για τα "ρατσιστικά" εγκλήματα... Γεωργιανοί σκότωσαν "ευπαθή" - αλλιώς γύφτο - για να του πάρουν τον - κλεμμένο από Έλληνες;! - χρυσό!

kesncztzaq503dd90706823__article
Αποκαλύφθηκαν πλήρως οι λεπτομέρειες της μαφιόζικου τύπου δολοφονίας 60χρονου «ευπαθούς», που έγινε το πρωί της Πέμπτης μέσα στο σπίτι του, στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης. Δράστες της δολοφονίας είναι δύο «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Γεωργία, οι οποίοι, αφού μπήκαν στο σπίτι του «ευπαθούς», τον πυροβόλησαν εξ επαφής, με συνέπεια να τον τραυματίσουν θανάσιμα. Οι δράστες προσπάθησαν στη συνέχεια να εξαφανιστούν, αλλά οι «ευπαθείς» γείτονες του θύματος τους πυροβόλησαν με καραμπίνες, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν και να τους ακινητοποιήσουν.
Όσον αφορά τα....

ΧΟΥΝΤΑ: Απαγόρευσε και την διανομή φυλλαδίων ο Σαμαράς - Μαζικές προσαγωγές Χρυσαυγιτών άνευ λόγου στο Μετρό Ακροπόλεως - ΤΩΡΑ συγκεντρωση έξω από τη ΓΑΔΑ


Καλούνται όλοι οι φίλοι και οι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής τώρα στην ΓΑΔΑ να διαμαρτυρηθούν ενάντια στις συνεχιζόμενες πολιτικές διώξεις της Χούντας Σαμαρά!

100 συναγωνιστές μετέβησαν λεπτά στο Μετρό Ακροπόλεως, προκειμένου να διανείμουν φυλλάδια στους περαστικούς. Ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα, πάνοπλες αστυνομικές δυνάμεις... απέκλεισαν τον χώρο, απαγορεύοντας ουσιαστικά τη νόμιμη πολιτική δράση του κόμματός μας.

Οι περαστικοί και οι τουρίστες είδαν άνευ λόγου και αιτίας να μαζεύονται διμοιρίες των ΜΑΤ και να αποκλείουν τον χώρο, περικυκλώνοντας τους Συναγωνιστές και ακολούθως προχώρησαν σε μαζικές προσαγωγές, προκειμένου να απαγορεύσουν την πολιτική μας δράση.

Από ό,τι φαίνεται ο Σαμαράς έχει ενεργοποιήσει απαγόρευση της συναθροίσεως και της πολιτικής δράσεως, μεταφέροντας μας σε… άλλες εποχές.

Θυμίζουμε ότι σε άλλη περίπτωση οι κομμουνιστές είχαν αφεθεί μέχρι και πανό στην Ακρόπολη να κρεμάσουν.

Η πολιτική δίωξη που υφίσταται ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή είναι συνεχιζόμενη, καθώς η Χούντα Σαμαρά βρίσκεται σε πανικό!

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ; ΜΕ COPY-PASTE ΚΕΙΜΕΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

1234
Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Μετά το μνημόσυνο των δύο Ηρώων, του Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, με αφορμή τους 9 μήνες από την δολοφονίας τους έξω από τα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου, από παρακρατικούς – τρομοκράτες – ποινικούς, η προγραμματισμένη μοτοπορεία έβαλε μπροστά γα την καθιερωμένη διαδρομή της. Η ενημερωμένη αστυνομία, παρά τις διαβεβαιώσεις, δεν τήρησε τα μέτρα ασφαλείας και η μοτοπορεία δέχθηκε συντονισμένη επίθεση από αναρχικούς της βίλας Κούβελου, που θυμίζουμε είναι λίγα μέτρα πιο πέρα από την γιάφκα Μαζιώτη και το σπίτι του πρώην υπαρχηγού της ΕΛΑΣ.
Όσοι επισκέπτεστε το διαδίκτυο για την ενημέρωσή σας όμως, είδατε αλλιώς την.....

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

xa131

«Ελληνική Φυλή τι φωνάζεις; Μπήκαν κλέφτες στο μανδρί; Εάν Σου βαστά έμπα διώχ’ τους»!

Περικλής Γιαννόπουλος


Προ της εποχής των Μνημονίων, ελάχιστοι ήταν οι συμπατριώτες μας οι οποίοι διέβλεπαν την δραματική πορεία της χώρας προς τον γκρεμό. Ελάχιστοι σε τέτοιο βαθμό, όσοι οι ψήφοι του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Η κίβδηλη ευημερία των δανείων και των κομματικών διορισμών στο δημόσιο, υπήρξε η κουρτίνα πίσω από την οποία η εγχώρια κλίκα των υπηρετών του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου σχεδίαζε το οριστικό ξεπούλημα της Πατρίδος και την πακιστανοποίηση της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, με τις......