Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 03, 2014

Συνέντευξη του Ν. Μιχαλολιάκου στο "ΠΑΡΟΝ": "Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για την Ελλάδα και τον Εθνικισμό ότι και να γίνει..."


Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος στο “Παρόν” της Κυριακής: Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα και τον εθνικισμό!

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στο "Παρόν" της Κυριακής.

 - Έχετε αναλογισθεί ποιος φταίει που βρίσκεστε στη φυλακή εσείς και 8 από τους βουλευτές του κόμματός σας, ενώ η σύζυγός σας φυλάσσεται με περιοριστικούς όρους στην οικία σας; Αρνείστε ότι εσείς, με τις ακραίες πράξεις σας ως πολιτικός φορέας, με αποκορύφωμα τη δολοφονία του Φύσσα από μέλος του κόμματός σας, δώσατε τα επιχειρήματα και τις αποδείξεις στους Εισαγγελείς για τη δίωξή σας;
Από την πρώτη στιγμή -και όχι μόνο στους δέκα και πλέον μήνες, που ευρίσκομαι στη φυλακή- γνωρίζω πολύ καλά ότι αφορμή για τη φυλάκισή μας δεν ήταν οι προσχηματικές κατηγορίες και όλες αυτές οι τηλεδίκες, οι οποίες γίνανε εις βάρος μας, αλλά το γεγονός ότι.....

ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ

9afecb0b92aa8b498a69d314929a5062
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ότι και να κάνουν οι ψοφοδεξιοί για να περισώσουν το πολιτικό τους τομάρι, το μέλλον τους το έχει ορίσει ο ελληνικός λαός και είναι στον.... Καιάδα!
 
Μια ανάσα από την επιστροφή του στο… μαντρί, που αναμένεται να γίνει με το πρώτο… προσκλητήριο του φον Αντωνάκη (και θα γίνει μάλλον τον Σεπτέμβριο), βρίσκεται ο πρόεδρος του ΛΑ(Γ)ΟΣ Καρατζαφέρης.
Μιλώντας, λοιπόν, στο «Πρώτο Ψέμα» του κομιστή, και απαντώντας στη σχετική ερώτηση
(«Θα ανταποκρινόσασταν σε ένα πιθανό κάλεσμα του πρωθυπουργού για συστράτευση της Κεντροδεξιάς;»), δήλωσε τα εξής διαφωτιστικά:

«Σε επιλογές σκοπιμότητας και επιπολαιότητας δεν συμμετέχω, γι’ αυτό και δεν πήρα μέρος στις κινήσεις που έκαναν οι κύριοι Πολύδωρας, Ζώης, Νικολόπουλος. Εγώ, είμαι έτοιμος να μπω σε ένα διάλογο που θα αποβεί χρήσιμος για τον τόπο, με βάση τη ζυγαριά σοβαρότητας. Θα ανταποκριθώ λοιπόν σε πιθανό κάλεσμα, με βάση πόσο......

ΤΟ ΑΛΑΦΟΥΖΕΪΚΟ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: “ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΚΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΧΟΥΜΕ;”

no prison2

Όχι, απαντούν δικαστικοί λειτουργοί, επισημαίνοντας ακόμη ένα «αγκάθι», το πιο πρακτικό, για την επ’ ακροατηρίω κατάληξη μειζόνων υποθέσεων.

Πάντως η εφημερίδα “Καθημερινή” φροντίζει να μας ενημερώσει πως: “Ειδική μέριμνα έχει ληφθεί πάντως εγκαίρως για τη «χωροταξία» στη δίκη της Χρυσής Αυγής, η οποία προβλέπεται να ξεκινήσει τον Νοέμβριο, με δεδομένο ότι θα....

Ο αποτυχημένος ΠΑΣΟΚος Θεοχάρης, ο "επιτυχημένος" Θεοδωράκης και το κόμμα - προφυλακτικό...

Γράφει ο Αινείας

Δείπνο παρέθεσε ο... Σταύρακας - ο Θεοδωράκης ντε - με καλεσμένους, σοβαρές πολιτικές προσωπικότητες της Χώρας, για να συζητήσουν πώς η πολιτική κίνηση του Μπόμπολα, θα επιφέρει τις λαοφιλείς πολιτικές αλλαγές.
Κάλεσε λοιπόν, τον Πέτρο τον μπάμια - Τ(Σ)ατσόπουλο, τον Γρηγόρη τον μπαφιάρη-Ψαριανό με τη Ferrari και new entry στην παρέα είχαμε τον πρόσφατα απολυθέντα από Γενικό Γραμματέα Εσόδων τον Χ. Θεοχάρη.
Ποιός είναι αυτός;!

Είναι η πρόταση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ που ανέλαβε να....

Ρεσιτάλ εθελοδουλίας της κυβέρνησης στους Τραπεζίτες... Νέος Γ.Γ. ένας ακόμη υπηρέτης των... Τραπεζών.

 Ανακοίνωσε το όνομα του νέου Γενικού Γραμματέα στο Υπουργείο Οικονομικών η Κυβέρνηση. Φυσικά είναι και αυτός ένας... Τραπεζίτης. Το όνομα του Τάσος Αναστασάτος και τον ακολουθούν σπουδές οικονομικών στο εξωτερικό αλλά το ισχυρότερο σημείο του βιογραφικού του ήταν το "Senior Economist (Ανώτερος Οικονομολόγος) της Eurobank"

Η εύλογη απορία που δημιουργείται σε κάθε άνθρωπο είναι μια:
"Είναι δυνατόν να.... μας κυβερνούν οι Τραπεζίτες που μας έχουν ρουφήξει το αίμα και μας οδηγούν σε αυτοκτονίες;" 

Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα δίνεται μέσω των πράξεων των κυβερνώντων.
- Φορολόγηση των Ελλήνων και έξτρα δανεισμό για να σωθούν οι καταχρεωμένες τράπεζες ( 2011 και 2012)

- PSI με κούρεμα ΜΟΝΟ, πλην ελαχίστων ιδιωτικών, των κρατικών ομολόγων με σκοπό την....

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ… “ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ”

MATHAIOPOULOS
Άρθρο του Αρτέμη Ματθαιόπουλου στην εφημερίδα “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”
 
Η εβδομάδα που διανύσαμε ήταν για την Χρυσή Αυγή μία αγωνιστική εβδομάδα. Εν μέσω καλοκαιρινής ραστώνης και νεκράς πολιτικής περιόδου, μιας και οι κοινοβουλευτικές εργασίες έχουν διακοπεί για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα απέδειξε για πολλοστή φορά πως ήταν και παραμένει ένα κόμμα μαχητικό, που με παραδειγματική αντοχή διεξάγει ένα τιτάνιο πολιτικό αγώνα.
Σε διάστημα μόλις 4 ημερών η Χρυσή Αυγή διεξήγαγε κοινωνικές και πολιτικές εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα. Την περασμένη Πέμπτη, όταν σύσσωμος ο....

Χρυσή Αυγή παντού! Ενημερωτικές δράσεις με ξενόγλωσσα φυλλάδια σε Βεργίνα και Δίον


Χρυσή Αυγή παντού! Ενημερωτικές δράσεις με ξενόγλωσσα φυλλάδια σε Βεργίνα και Δίον

Την ίδια στιγμή που η χούντα Σαμαρά προέβη σε παράνομες προσαγωγές συναγωνιστών και απλών πολιτών κατά την διάρκεια νόμιμης πολιτικής δράσης της Χρυσής Αυγής στο μετρό της Ακρόπολης, δεκάδες συναγωνιστές από τις Τ.Ο. Θεσσαλονίκης και Πιερίας προέβησαν σε εκτεταμένη ενημερωτική δράση με......

ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ. ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΝΑΝΕ (Ν)ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

keraies-tv
Σε νομοσχέδιο για ογκολογικό κέντρο μέσα στον Αύγουστο, χώνουν τροπολογία 22 σελίδων που τα δίνει ολα στους Βαρώνους των ΜΜ”Ε”! 
Φωτογραφική τροπολογία για την συγχώνευση Ψυχαρη – Μπομπολα, όπως ναναι… Αρκεί να “συγχωνευθούν” αφού το επιδιώκουν τα όρνια τη εργολαβίας και της ενημέρωσης! ΗΕΣΗΕΑ τωρα σιωπά, αλλά αύριο θα σκούζουν για τις μαζικές απολύσεις…
Η αντιπολίτευση ρεμβάζει με σαγιονάρες ενώ εκείνοι με μια τροπολογία 22 σελίδων ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις των εκδοτικών συμφερόντων, αυτών που ονομάζουμε… “διαπλοκή”.
Μέσα σε 10 παραγράφους η 22σελιδη τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για τη κύρωση της σύμβασης δωρεάς μεταξύ δυο ογκολογικών νοσοκομείων(!), η κυβέρνηση δίνει το πράσινο φως σε ΔΟΛ και Πήγασο για τη μεταξύ τους συγχώνευση (…κατ’ εξαίρεση του νόμου περί ανταγωνισμού!) και λύνει τα χέρια των εκδοτών του Mega αλλά και των άλλων Μέσων να.....

Ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ και η μνήμη Χρυσόψαρου

Γράφει ο Αινείας

Την Παρασκευή που μας πέρασε είχαμε ένα γεγονός που σαν είδηση πέρασε στα... ψιλά της ειδησιογραφίας.
Έγινε το πρώτο βήμα για τη.... σύγκλιση ΔΗΜΑΡ - ΣΥΡΙΖΑ.
Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην οποία οι δύο πλευρές συζήτησαν για τα 12 σημεία που τέθηκαν από τους αρχηγούς των κομμάτων σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και μάλιστα έγιναν και δηλώσεις στο τέλος της συνάντησης που η αποκωδικοποίησή τους σημαίνει ότι τα δύο κόμματα προετοιμάζονται εκ νέου για... σύμπλευση.

Αξίζει όμως να αναφέρουμε και δύο παραμέτρους στην εν λόγω συνάντηση:

1ον: Η ΔΗΜΑΡ είναι.... σπλάχνο του ΣΥΡΙΖΑ. Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι τα περισσότερα στελέχη της ΔΗΜΑΡ, πλην μερικών πασοκογενών και ανθελλήνων των ΜΚΟ, προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ο αρχηγός μπαρμπα - ΦΩΤΗΣ. Πόσες διαφορές μπορεί να έχουν;!

2ον: Η ΔΗΜΑΡ μέχρι πρότινος ήταν ο....

Μήνυση του Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Επιτήδειου στην αρχηγό της ΕΛΑΣ για τις παράνομες προσαγωγές των Συναγωνιστών


Μήνυση του Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Επιτήδειου στην αρχηγό της ΕΛΑΣ για τις παράνομες προσαγωγές των Συναγωνιστών

Ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γ. Επιτήδειος κατέθεσε μήνυση κατά του Αρχηγού της ΕΛΑΣ εξ’ αιτίας της παράνομης προσαγωγής των συναγωνιστών στην ΓΑΔΑ για κατάχρηση εξουσίας και παρεμπόδιση νομίμου δραστηριότητος νομίμου πολιτικού κόμματος.
Τα στοιχεία τα οποία δικαιολογούν αυτές τις καταγγελίες είναι τα εξής:

Η διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων σχετικά με τις διώξεις που υφίσταται το κόμμα της Χρυσής Αυγής δεν αποτελεί παράνομη ενέργεια, αλλά μια νόμιμη πολιτική δραστηριότητα ενός νομίμου πολιτικού κόμματος.
Τα άτομα που διένειμαν τα φυλλάδια δεν ρύπαναν την περιοχή διότι τα.....

Πρώτα ο Σήφης μετά άλλο..."κτήνος"... Τα νερά της Κρήτης δέχονται επιθέσεις από την άγρια φύση!

Πολύς ντόρος έγινε το τελευταίο χρονικό διάστημα για τον κροκόδειλο Σήφη που ζει κάπου στην Κρήτη και...τρομοκρατεί τον κόσμο αποτρέποντάς τον να προσεγγίσει τις ακτές και να κάνει τα μπάνια του.

Δεν τους έφθανε το παραπάνω άγχος των λουόμενων στην περιοχή της Κρήτης, ήρθε ακόμη ένα, αυτή τη φορά πολύ πιο... τρομακτικό για να τους κάνει να... ξεχάσουν τις βουτιές στη στη θάλασσα τη Κρήτης...

Δείτε την εικόνα και θα καταλάβετε για νέο... κτήνος που απέκτησαν τα νερά της Κρήτης...

Ο θάνατος του Ζαχαριάδη και η σχιζοφρένεια που διέπει το ΚΚΕ

Μιας και σήμερα συμπληρώνονται 41 χρόνια από τον θάνατο του Νίκου Ζαχαριάδη (ενός από τους μεγαλύτερους προδότες στην σύγχρονη Ελληνική Ιστορία) είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε ξανά την σχιζοφρένεια που διέπει το Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος (ΚΚΕ), στην απεγνωσμένη προσπάθειά του να αναλύσει «τα αίτια της κατάρρευσης του υπαρκτού σοσιαλισμού».
Διαβάζοντας τον «Ριζοσπάστη» ή την «Κομμουνιστική επιθεώρηση» θα δούμε αναρίθμητους ύμνους στον Λένιν και τον Στάλιν, ενώ ταυτόχρονα ρίχνονται στα τάρταρα της ανυποληψίας λιγότερο οι Χρουστσόφ και Μπρέζνιεφ και πολύ περισσότερο ο Γκορμπατσόφ, θεωρώντας φυσικά ότι «η αρχή του κακού» έγινε το 1956, στο 20ο συνέδριο του ΚΚΣΕ, οπότε και άρχισε «η προδοσία του σοσιαλισμού». Η σχιζοφρένεια έγκειται σε πολλούς τομείς. Όχι μόνο στο.....