Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 04, 2014

Μια ώρα καταγιστικός Ηλίας Κασιδιάρης στην πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής... ΑΟΖ - Διώξεις και Εθνικό Καθεστώς Μεταξά -ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο....

Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥ NEWSIT

mixaloliakos799_131213ii
Μ’ ένα κείμενο-καρμπόν (που αποδεικνύει ότι υπάρχει ένα ενιαίο συστημικό κέντρο που συντονίζει όλα τα παπαγαλάκια του σάπιου συστήματος), όλα τα ΜΜΕ ανήγγειλαν τα νέα για τη δίκη της Χρυσής Αυγής. Κι αν το κείμενο ήταν το ίδιο σε όλα, ο τίτλος άλλαζε. Διαβάσαμε, λοιπόν, στο newsit του (και πρώην κνίτη μεταξύ των άλλων…) Ευαγγελάτου, τον εξής τίτλο: Θέμα χρόνου η δίκη της Χρυσής Αυγής – Ευρήματα βόμβα στα χέρια των δικαστών». Εννοώντας βεβαίως κάποια νέα «ευρήματα», γιατί τα παλιά δεν είναι «βόμβα», αλλά… φόλα! Σας παραθέτουμε ολόκληρο το κείμενο κι αν βρείτε τίποτα για «ευρήματα βόμβα», να μας τρυπήσετε τη… μύτη:  
«Στα χέρια του εισαγγελέα Εφετών, Ισίδωρου Ντογιάκου, αναμένεται να φτάσει η......

Οι δημοιογράφοι - ρουφιάνοι και τα τσουτσέκια του συστήματος.

Γράφει ο Αινείας

Τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησε ένας ορυμαγδός "αποκαλύψεων" για έναν επιστημονικό συνεργάτη της Χρυσής Αυγής που... τόλμησε να αμυνθεί στη σκληρότητα των ΜΑΤ έξω από το δικαστήριο της Ευελπίδων που μάτωναν, κυριολεκτικά, (Φωτογραφία) τους συναγωνιστές του, έριχναν δακρυγόνα και χημικά από μισό μέτρο απόσταση και.... προκαλούσαν λεκτικά, και όχι μόνο.



Τα μίσθΟρνΙα όργανα του καθεστώτος (βλέπε ΜΜΕ), με τη συνδρομή των μαρξιστών (ΑΝΤΑΡ-CIA) δικηγόρων συνέχισαν τη... Χρυσαυγειάδα στο πρόσωπο ενός Συναγωνιστή, γιατί αμύνθηκε στη βαναυσότητα των αστυνομικών οργάνων.
Με περίσσιο θράσος δε, αναρωτιούνται ποιος από τους δύο είναι ο....

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΚΗΣ;

ARXHGOS
Γράφει ο Αντίοχος.

Στο πανομοιότυπο (!!!) κείμενο που μοίρασαν εχθές από την αμαρτωλή πιάτσα Συγγρού στα πρόθυμα δημοσιογραφικά τους παπαγαλάκια, αναγράφονται και τα εξής, σχετικά με την ημερομηνία έναρξης της Δίκης του Αιώνα, που θα γίνει η αρχή του τέλους του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου:
«Αμέσως μετά θα προσδιοριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει, λίγο πριν ή αμέσως μετά, το τέλος του χρόνου…».
Πριν από λίγο καιρό, τα ίδια παπαγαλάκια μιλούσαν για....

Ο “σαμαρικός” υφυπουργός Εξωτερικών Γεροντόπουλος αφού τίμησε τον Κεμάλ συκοφαντεί την Χρυσή Αυγή


Ο “σαμαρικός” υφυπουργός Εξωτερικών Γεροντόπουλος αφού τίμησε τον Κεμάλ συκοφαντεί την Χρυσή Αυγή

Παρότι η αντεθνική κυβέρνηση Σαμαρά πνέει τα λοίσθια και βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης οι διάφοροι εκπρόσωποι της, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι βρίσκονται ακόμη στην εξουσία, αποθρασύνονται ακόμη περισσότερο, κάτι το οποίο φαίνεται από τα λεγόμενά τους. Ένα τέτοιο πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί και τα όσα είπε ο υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος σε συνέντευξή του. Ο γνωστός «σαμαρικός» πολιτικάντης ερωτώμενος για το πόσο ανησυχεί η κυβέρνηση και η ΝΔ για το φαινόμενο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ απαντάει τα εξής:
«από τον Οκτώβριο του 2011, χαρακτήρισα την Χρυσή Αυγή εγκληματική - ναζιστική οργάνωση. Τότε, κάποιοι μου είπαν «μα, το ασχολείσαι με ένα κόμμα που.....

ΒΡΕ ΌΠΟΥ ΦΥΓΕΙ – ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ…

79AEF2DF8CD9EA3E9F46ED2840B0AE1E

Όπου φύγει – φύγει, τρέχοντας και από την πίσω πόρτα του μεγάρου Μαξίμου, για ν’ αποφύγουν τους δημοσιογράφους και να μην κάνουν δηλώσεις, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης και η υφυπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου, μετά τη σύσκεψη που είχαν με τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, ή αναπληρωτή πρωθυπουργό όπως θέλει να τον αποκαλούμε… τρομάρα του! Συμπεραίνουμε ότι αν είχαν κάτι ευχάριστο θα έσπευδαν να το πουν. Οπότε, μαύρα μαντάτα…
 
Υ.Γ. Προς το παρόν πάντως και μεταξύ άλλων, πρέπει σήμερα το μεσημέρι να......

Ένας ηθοποιός - υπηρέτης του Σιωνισμού ζητά την καταδίκη των Μπαρδέμ - Κπουζ - Αλμαδοβάρ γιατί τόλμησαν να μιλήσουν κατά του Ισραήλ!

Προσφάτως οι πασίγνωστοι ηθοποιοί Χ. Μπαρδέμ, Π. Κρουζ, καθώς και ο επιτυχημένος σκηνοθέτης Π. Αλμοδοβάρ απέστειλαν μια επιστολή στην Ε.Ε. στην οποία ζητούσαν επιτακτικά να καταδικάσει τη γενοκτονία των Παλαιστινίων από τον Ισραηλινό στρατό και να πάρει μέτρα εναντίον τους.

Φυσικά καμιά τέτοια απόφαση δεν πάρθηκε, πώς θα μπορούσε άλλωστε όταν δίπλα στο κτίριο της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες κατοικοεδρεύει το Εβραϊκό Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που έχουν αποδώσει τα... σέβη τους, και όχι μόνο όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες, ενώ προσφάτως η Ε.Ε. πήρε σαφέστατη θέση υπέρ του Ισραήλ με την ανακοίνωσή της να "κατανοεί" για το δικαίωμα στην αυτοάμυνα των εβραίων απέναντι στους..... τρομοκράτες Παλαιστινίους.

Το θέμα ωστόσο με τους ηθοποιούς έχει κάποιες σημαντικές προεκτάσεις.Τα τρία παραπάνω πρόσωπα δεν είναι κάποια τυχαία στο χώρο της Show Biz. Αποτελούν σημαντικά όπλα στη... φαρέτρα του "περιούσιου" Χόλυγουντ, που χρησιμοποιεί για να....

Ο τίτλος "τιμής" σε έναν Αριστερό και το μεθύσι της... εξουσίας του Καπιταλιστικού συστήματος!

Γράφει ο Αινείας

Σφοδρή σύγκρουση επικράτησε κατά την προ χθεσινή συνεδρίασης του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ με αφορμή την πρόταση της, αριστερής, Προέδρου Μ. Αντωνιάδου να απονεμηθεί το ανώτατο παράσημο "Χρυσός Ξενοφών" στον Β. Μουλόπουλο με την αιτιολογία ότι «είχε διατελέσει για ένα διάστημα πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ».
Για όσους δεν τον έχετε ακούσει ο Β. Μουλόπουλος είναι πρώην Διευθυντής του "ΒΗΜΑτος", μετέπειτα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ!!!(και όμως κολλάνε αυτά τα δύο..) και νυν άνθρωπος του Ψυχάρη στην Ένωση Ιδιοκτητών ΜΜΕ, διορισμένος από το αφεντικό του ΔΟΛ!!!

Ένα μικρό ιστορικό για το.... στέλεχος της Αριστεράς του Ψυχάρη που θα βραβευτεί με τον ανώτατο τίτλο Τιμής για έναν δημοσιογράφο εν Ελλάδι ακολουθεί παρακάτω, με πληροφορίες από το αριστερό styx.gr:

"Ο Β. Μυλόπουλος, μαζί με άλλα διευθυντικά στελέχη το 2008, σε κοινό ψηφοδέλτιο «αναδείχθηκαν» σε διοίκηση της Oμοσπονδίας, γεγονός που προκάλεσε τις τραγικές εξελίξεις που ακολούθησαν στην ΕΣΗΕΑ και τον κλάδο από το 2009 και συνεχίζονται (τσουνάμι με απολύσεις , κατάργηση συλλογικών συμβάσεων, απλήρωτοι όσοι εργάζονται ακόμη, σφαγή στις συντάξεις και βεβαίως το ΜΑΥΡΟ στην ΕΡΤ , κ.ά)...
".... μέχρι το 2008 ήταν.....

Από την 4η Αυγούστου στην Μεταπολίτευση


Από την 4η Αυγούστου στην Μεταπολίτευση

Κάθε εποχή κερδίζει την Αξία ή την απαξία της ανάλογα με την Ηθική Συνείδηση, την Εθνική Ευαισθησία και το Κοινωνικό Πρότυπο που διαθέτει και καλλιεργεί. Η 4η Αυγούστου καλλιέργησε τις Αξίες της Φιλοπατρίας, της Οικογένειας, της Κοινωνικής Συνοχής, της Λαϊκής Ευημερίας, της Αλληλεγγύης. Από την άλλη μεριά η 24η Ιουλίου ανέπτυξε τον διεθνισμό και τον κοσμοπολιτισμό, την ανηθικότητα, την όξυνση των ταξικών διαφορών, την καταβαράθρωση των Λαϊκών κατακτήσεων (ειδικά την τελευταία τριετία), τον ατομοκεντρισμό και τον φιλοτομαρισμό. Η 4η Αυγούστου, δημιούργησε το ΙΚΑ, θέσπισε το 8ωρο, καθιέρωσε την ....