Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 10, 2014

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΝΔΟΥΛΑ – ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις μυστικές κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που έγιναν μετά τα «ραβασάκια» για τον ΕΝΦΙΑ, τις οποίες δημοσιεύει το γνωστό ιστολόγιο Κουρδιστό Πορτοκάλι, η νουδούλα πιάνει πάτο και η Χρυσή Αυγή έχει ήδη περάσει στη δεύτερη θέση. Ιδού:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Την ώρα που η ΝΔ βαράει διάλυση με τον ΕΝΦΙΑ και την αγάπη τους προς τους νταβατζήδες να εξοργίζουν τους ταλαίπωρους εναπομείναντες ψηφοφόρους της, ο Βενιζέλος βγαίνει μπροστά και παίρνει πάνω του την διόρθωση του ENΦΙΑ, ενώ ήταν ό ίδιος που επέβαλλε το χυδαίο χαράτσι μέσω της διεφθαρμένης ΔΕΗ των Ζερβού-Φωτόπουλου.

Ο Σαμαράς υποπίπτει στο ένα καταστροφικό ολίσθημα μετά το άλλο κι όλοι όσοι θέλουν την καταστροφή της ΝΔ, εύχονται να μην κάνει πρόωρες εκλογές και ως την Άνοιξη του 2015 να έχει διαλυθεί εντελώς το κόμμα που ίδρυσε ο Εθνάρχης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού, οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις δείχνουν την ΝΔ στο...

ΚΑΙ Ο «ΣΚΛΗΡΟΣ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ» ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ!

Γράφει ο Αντίοχος.

Ε, λοιπόν, τώρα με τα «ραβασάκια» για τον ΕΝΦΙΑ, αποκαλύπτονται σιγά-σιγά ένας-ένας οι σκληροί αντιμαρξιστές, θεριακλήδες της… επάρατης (κατά τον Μαρξ) ατομικής ιδιοκτησίας! Έτσι, μετά το… τιμημένου κουκουέ, που ζήτησε πλήρη φοροαπαλλαγή της πρώτης αλλά και της δεύτερης (εξοχικής) κατοικίας, έρχεται τώρα και ο Λαφαζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, να υπερασπιστεί την «κλοπή» (όπως χαρακτήρισε τη –μικρή, μεσαία και μεγάλη- ιδιοκτησία ο Μαρξ)!

Μιλώντας, λοιπόν, στον Real fm, ο επικεφαλής της… αριστερής πτέρυγας του συνονθυλεύματος, που κατά τα άλλα έχει τη φήμη του σκληρού μαρξιστή-λενινιστή, σηκώνει την παντιέρα της...

Συνεργός του Μαζιώτη πίσω από την ληστεία στην Σαρωνίδα - Λέτε να συλλάβουν Χρυσαυγίτες με φυλλάδια για να ξεχαστεί το θέμα;

Ο συνεργός του Μαζιώτη, Πετρακάκος λήστεψε τράπεζα στην Σαρωνίδα - Κατά τα άλλα τους ενοχλεί η Χρυσή Αυγή που μοιράζει φυλλάδια…

Σε σύντομη «ομηρία» του διευθυντή της τράπεζας και σε παρ’ ολίγον τετ-α-τετ των ενόπλων με τους αστυνομικούς εξελίχθηκε η ληστεία με «άρωμα τρομοκρατίας» το μεσημέρι της Παρασκευής σε υποκατάστημα τράπεζας στη συμβολή των οδών Αρτέμιδος και Κεφαλληνίας στη Σαρωνίδα.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., εκτιμούν ότι πίσω από τη συγκεκριμένη ληστεία με λεία μόλις 3.300 ευρώ κρύβεται ο 35χρονος Γιώργος Πετρακάκος, συνεργός του Νίκου Μαζιώτη, καθώς και άλλοι ποινικοί με προηγούμενη δραστηριότητα στη Θεσσαλονίκη και στην Αργολίδα που πλαισίωναν τον συλληφθέντα αντιεξουσιαστή.

Στη ληστεία στη Σαρωνίδα συμμετείχαν...

ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ: Ο «ΙΟΣ» ΤΡΙΜΜΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ BIG BOSS ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΟΤΙ ΦΥΓΑΔΕΥΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Γράφει ο Αντίοχος.

Άρχισαν τα… συντροφικά μαχαιρώματα, στο χώρο των ΜΜΕ, μετά τις πρόσφατες χαριστικές για κάποιους μεγαλοεκδότες κυβερνητικές ρυθμίσεις. Έτσι, ο «Ιός» Τρίμμης, ζητά από τη φυλλάδα του «Να ανοίξουν οι λογαριασμοί» και αφού αναφέρεται στην ξεχασμένη (από τους Σαμαροβενιζέλους και τα καθεστωτικά ΜΜΕ) λίστα Λανγκάρντ, αφήνει ευθέως υπονοούμενο ότι οι Μπομπολαίοι φυγαδεύουν χρήμα στο εξωτερικό. Ιδού το επίμαχο σημείο του άρθρου του:

«… Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να ανοίξουν οι λογαριασμοί στις ξένες τράπεζες να δούμε κι εμείς τι κεφάλαια «χρεοκοπημένων» έχουν φυγαδευτεί την τελευταία περίοδο; Μόνο στη «λίστα Λαγκάρντ», όπως θυμάστε, εμφανίζονται ο γιος, η κόρη και η λογίστρια του Γιώργου Μπόμπολα να κατέχουν...

Η προδοσία της Eλληνικής AOZ και των ενεργειακών μας κοιτασμάτων - Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη

Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη - Εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"

Πως ο Σαμαράς έθαψε μέσα σε δύο χρόνια τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας

Όλη η Ελλάδα θυμάται με οργή τις ψευδείς προεκλογικές εξαγγελίες Σαμαρά δύο χρόνια πριν, όταν με τα περίφημα... «Ζάππεια» θα έλυνε τα οικονομικά μας προβλήματα και θα έδιωχνε το μνημόνιο. Σήμερα με την πάροδο δύο και πλέον ετών οι Έλληνες πολίτες έχουν βιώσει την πιο στυγνή οικονομική εκμετάλλευση από μία κυβέρνηση - ανδρείκελο της γερμανικής τοκογλυφικής ολιγαρχίας. Στην παρούσα ανάλυση θα σταθούμε στην  μεγάλη προδοσία Σαμαρά στο ζήτημα της Ελληνικής ΑΟΖ.

Τον Μάιο του 2012 η ανθελληνική ΝΔ υποσχόταν ότι άμεσα θα ανακηρύξει την ελληνική ΑΟΖ και άφηνε να εννοηθεί ότι θα προβεί στην εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων μας. Τελικά δεν έπραξε το ελάχιστο. Δεν τόλμησε καν να μιλήσει για Ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη ο Σαμαράς. Πρόβαλε μόνο το εφεύρημα κάποιας νεφελώδους «ευρωπαϊκής ΑΟΖ», κάνοντας την διεθνή διπλωματία να γελά. Επειδή, όμως, για μία φορά προδότης πάντα προδότης, ο Σαμαράς αθέτησε και αυτή την υπόσχεση του. Όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ανέλαβε την ελληνική προεδρεία, με την συνέργεια της ανύπαρκτης επιτρόπου, Δαμανάκη, δεν τόλμησε ούτε να ψελλίσει τα συνθήματά του περί «κοινής ευρωπαϊκής ΑΟΖ». Η απόλυτη ανυπαρξία του επέτρεψε στους ευρωπαίους τοκογλύφους να δώσουν νέα χαστούκια στην εξωτερική μας πολιτική. Καμία βοήθεια στα εθνικά μας θέματα. Συστάσεις για παραπομπή των διαφορών μας με την Τουρκία στην Χάγη. Καμία απολύτως αναφορά στην υποχρέωση των τούρκων...

ΕΔΩ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΣΑΜΑΡΙΣΤΑΝ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!

Την πάτησαν δύο ληστοσυμμορίτες, «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Αλβανία, όταν μπουκάρησαν σε σπίτι ηλικιωμένου Έλληνα στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, για να τον κάνουν… νοικοκύρη.

Η οικογένεια του ηλικιωμένου Έλληνα επέστρεφε στο σπίτι και ξαφνικά ήρθε αντιμέτωπη με τους δύο κακοποιούς. Ο 60χρονος ιδιοκτήτης άρπαξε μία κυνηγητική καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό. Οι δύο δράστες, κατάφεραν προς στιγμήν να διαφύγουν, παίρνοντας μαζί τους χρυσαφικά, 700 ευρώ, κινητά τηλέφωνα, μια φωτογραφική μηχανή, τραπεζικά βιβλιάρια και προσωπικά έγγραφα. Αλλά, στη συνέχεια, ο αγέρωχος Έλληνας...

ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΕΦΑΓΕΣ ΚΙΚΙΛΙΑ! Η ΡΟΥΠΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ “ΤΥΧΑΙΑ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΜΑΖΙΩΤΗ” ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ “ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ…”

Από το blog του Ηλία Παναγιώταρου: ipanagiotaros.blogspot.gr
 
Ο Ηλίας Παναγιώταρος μετά την αποκάλυψη της Ρούπα πως “κυκλοφορούσαν με τον Μαζιώτη ανάμεσά τους (στους αστυνομικούς)…” έκανε ένα καυστικό σχόλιο προς τον υπουργό ΠροΠο που πιστεύει πως θα πατάξει το “έγκλημα” στέλνοντας κλούβες με ΜΑΤ – ΥΜΕΤ και υπηρεσίες με άλλα αρκτικόλεξα για να συλλάβει χρυσαυγίτες, που βρίσκονταν σε ενημερωτική δράση, ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος…  Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δεν ξέρουμε αν το έχουν ξεχάσει, είναι θεσμικός πολιτικός φορέας, ΝΟΜΙΜΟΣ και ΜΟΝΙΜΟΣ πλέον αφού είναι 3η πολιτική δύναμη και εκπροσωπείται και στο ευρωκοινοβούλιο…!
 
Δείτε το σχόλιο:...

Η ένοχη σιωπή των καναλαρχών - Ούτε λέξη δεν είπανε για την αποφυλάκιση του Συναγωνιστή Ματθαιόπουλου

Απόλυτη σιωπή κάλυψε την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου να κρίνει απαράδεκτη την εξωφρενική προφυλάκιση του Συναγωνιστή, Αρτέμη Ματθαιόπουλου, και να την ανατρέψει με βούλευμα. Τα βραδινά δελτία ειδήσεων δεν τόλμησαν να την παρουσιάσουν και τα δύο δελτία που την παρουσίασαν, το έκαναν σε μονόλεπτο ρεπορτάζ, στο οποίο κυρίως «αναλύονταν» οι «λόγοι» προφυλάκισής του Συναγωνιστή.

Ο λόγος που υπήρξε μία τέτοιου είδους αμηχανία από πλευράς των καθεστωτικών ΜΜΕ είναι ότι δεν υπήρχε τρόπος να παρουσιαστεί η εν λόγω είδηση, χωρίς να αποτελέσει ένα άνευ προηγουμένου πλήγμα στην όλη σκευωρία. Η δημοσιοποίηση της είδησης θα προκαλούσε...

Ο «ΗΡΩΑΣ» ΓΛΕΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Διαβάστε οπωσδήποτε τα σχόλια!

Επιστολή («έντονα συναισθηματικά φορτισμένη», σύμφωνα με τα καθεστωτικά παπαγαλάκια…), έστειλε ο Γλέζος στον Πούτιν, κάνοντας έκκληση στα ανθρωπιστικά του αισθήματα, για να μην εφαρμόσει εμπάργκο στα ελληνικά αγροτικά προϊόντα. Ιδού η καταγέλαστη επιστολή:

«Προς τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας
Σύντροφε, τότε, κύριε, σήμερα Βλαντιμίρ Πούτιν
Δεν θα επικαλεστώ το ότι κατά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο...