Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 13, 2014

Το αντιρατσιστικό έκτρωμα είναι το τελευταίο οχυρό της καταρρέουσας Χούντας Σαμαρά

Το περιεχόμενο του κεντρικού άρθρου των «Νέων» της 12/8/2014, είναι αδιάψευστος μάρτυρας του ποιος ακριβώς κυβερνά, εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια:

«Κυβερνητικοί παράγοντες αναγνωρίζουν ότι η απόφαση να προωθηθεί χωρίς άλλες καθυστερήσεις η ψήφιση του αντιρατσιστικού νόμου, οφείλεται πρωτίστως στην πίεση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο – πέρα των σημαντικών αλλαγών που έχει εισηγηθεί – ήθελε να διαλύσει και την εικόνα ότι το επίμαχο σχέδιο παραπέμπεται στις ελληνικές καλένδες».

Με το σχέδιο, που εισάγεται …δημοκρατικότατα στο Θερινό Τμήμα της Βουλής και όχι στην Ολομέλεια, προβλέπεται μεταξύ άλλων ποινική μεταχείριση για τους «αρνητές του Ολοκαυτώματος», που όπως σημειώνουν σχετικά τα «Νέα» (λες και μας είχε διαφύγει η είδηση) είχε για το θέμα αυτό «διαβεβαιώσει  την εβραϊκή κοινότητα, εντός και εκτός συνόρων ο Πρωθυπουργός…». Στο σχέδιο περιλαμβάνονται επίσης διατάξεις που ποινικοποιούν...

Ο υπάλληλος του Μπόμπολα, Θεοδωράκης μοιράζει φυλλάδια “καταδιωκόμενος” από φωτορεπόρτερ, στο ίδιο σημείο που οι Χρυσαυγίτες όταν μοίραζαν φυλλάδια τους συνέλαβε η αστυνομία!

Σε αυτόν τον τόπο, η χούντα που έχει εγκαθιδρύσει το καθεστώς των ΣαμαροΒενιζέλων, έχει καταργήσει κάθε έννοια Συνταγματικής νομιμότητας. Ενώ τα πάντα γίνονται απροκάλυπτα, χωρίς να τηρούνται τα προσχήματα. Η Δημ(ι)οκρατία, η ισονομία και η  ισοπολιτεία έχει καταργηθεί προ πολλού. Και αυτό συμβαίνει στα κόμματα της Βουλής. Σκεφτείτε στην καθημερινότητα των πολιτών.

Έτσι οι Χρυσαυγίτες όταν ενημερώνουν τον κόσμο, συλλαμβάνονται, όταν το κάνει κάποιο άλλο κόμμα, ούτε γάτα, ούτε ζημιά… 

Πήρε λοιπόν παραμάσχαλα ο Θεοδωράκης και μερικοί ακόμη το βιβλίο με τις θέσεις και τα μέχρι τώρα πεπραγμένα του Ποταμιού, έβαλε και μερικά στην τσάντα πίσω από την πλάτη του και...

ΙΔΟΥ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ!

Μπορεί να μην έχει έρθει ακόμα ούτε ο Δεκαπενταύγουστος, αλλά ένας από τους πονοκεφάλους της κατοχικής συγκυβέρνησης των δοσιλόγων, είναι η ορκωμοσία των χρυσαυγιτών στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, που θα γίνει στα τέλη του μηνός. Με κορυφαία βεβαίως, την ορκωμοσία του εγκλείστου στον Κορυδαλλό Ηλία Κασιδιάρη, στον δήμο Αθηναίων!

Αλήθεια, τι θα κάνουν τα ψοφόσκυλα της χουντάρας; Να του απαγορεύσουν να ορκιστεί, θα είναι κομματάκι δύσκολο. Να τον φέρουν με αστυνομική συνοδεία, να ορκιστεί με χειροπέδες, θα το χάσουν το επικοινωνιακό παιχνίδι. Εδώ σε θέλω κάβουρα…

Και ω του θαύματος! Μέσα στην καθεστωτική απελπισία, ευρέθη η παρακρατική ΑΝΤΑΡCIA! Και πιο συγκεκριμένα, η μονοθεματική (αφού δεν ασχολείται με τίποτα άλλο εκτός της Χρυσής Αυγής…) συνιστώσα της, η ΚΕΕΡΦΑ του Κωνσταντίνου (ναι, αυτού που αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός πολύ κοντά στην φλεγόμενη Marfin, την ώρα που μέσα καίγονταν άνθρωποι, μ’ ένα σακίδιο στην πλάτη, αλλά δεν εκλήθη ούτε για μια απλή κατάθεση…), η οποία ανέλαβε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά!

Έτσι, λοιπόν, τα κόκκινα σκυλιά του συστήματος εξήγγειλαν από τώρα τον συνήθη «αντιφασιστικό ξεσηκωμό για τον Σεπτέμβριο» και μεταξύ των άλλων «δραστηριοτήτων» τους, προαναγγέλλουν –έτσι στο δήθεν τυχαίο- και μια… αυγουστιάτικη: στις 29/8 «πολιορκούμε...

Όλοι οι πατριδοκάπηλοι στο μαντρί: Ο Βορίδης καλεί τον Καρατζαφέρη πίσω στη ΝΔ

Έχουμε πολλές φορές αναφέρει ότι τα διάφορα ψευτοπατριωτικά κομματίδια που δημιουργούνται «δεξιά της ΝΔ» δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από προσπάθειες του καταρρέοντος κόμματος της «δεξιάς» αμαρτίας να κοροϊδέψει τους πατριώτες ψηφοφόρους, ώστε να ψηφίσουν ένα μελλοντικό δεκανίκι της ΝΔ.

Αυτή την πραγματικότητα την έχουν βιώσει πολλές φορές οι Έλληνες πολίτες με κόμματα που φτιάχτηκαν από «υλικά κατεδαφίσεως», όπως το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη ή οι ΑΝΕΛ του Καμμένου.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην λεγόμενη «γαλάζια πολυκατοικία» είναι οι προσπάθειες του κωλοτούμπα Καρατζαφέρη να επανέλθει με ομαλό τρόπο στη Νέα Δημοκρατία, εκεί όπου κατοικοεδρεύουν εδώ και καιρό τα μνημονιακά στελέχη του, όπως ο Πλεύρης, ο Βορίδης και ο Γεωργιάδης.

Μετά την εισαγωγή του Καρατζαφέρη στο νοσοκομείο, ο πρόεδρας άλλαξε λίγο την ρητορική του, αναφερόμενος σε ενδεχόμενη συνεργασία με τη ΝΔ στα πλαίσια μίας γαλάζιας «Ελιάς».
Το δεύτερο βήμα είναι η απευθείας πρόσκληση από κάποιο υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ, η οποία και έγινε μόλις σήμερα, από τον Μάκη Βορίδη, ο οποίος μιλώντας στο MEGA του Μπόμπολα είπε:
«Σε αυτή την κατεύθυνση όπου ανοίγει μια ευρύτατη συζήτηση για τον τρόπο που θα πορευτεί ο τόπος από εδώ και πέρα, είναι προφανές ότι αναιρούνται...

Το Μαξίμου χάνει το παιχνίδι

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι"

Πολλαπλά πολιτικά αδιέξοδα δημιουργεί η προσκόλληση της κυβέρνησης στην εξόφληση των γραμματίων που έχει υπογράψει στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα που την στηρίζουν και στηρίζει. Η διαπλοκή επιχειρηματιών με πολιτικά πρόσωπα δεν είναι κάτι νέο. Αυτό που είναι νέο είναι η ανοιχτή στήριξη της κυβέρνησης Βενιζέλου-Σαμαρά στους βαρώνους των ΜΜΕ. Χωρίς αιδώ, ανοιχτά και ανερυθρίαστα, με μια προκλητική βεβαιότητα ότι ουδείς μπορεί να την ελέγξει.

Ενώ νέο κύμα μέτρων εναντίον του συνόλου των Ελλήνων πολιτών ψηφίζεται στα θερινά τμήματα της Βουλής, μισθοί και συντάξεις περικόπτονται και πάλι, οι προεκλογικές χορηγίες της κυβέρνησης δεν πείθουν, ο Στρατός βράζει, το ίδιο και η Δικαιοσύνη. Ακόμη και οι άνθρωποι του καθεστώτος αντιλαμβάνονται ότι το φρενοκομείο του Μαξίμου χάνει τον έλεγχο, συντόμως και το παιχνίδι. Όμιλος Λαμπράκη (Μέγαρο Μουσικής), Συγκροτήματα Μπόμπολα και Ψυχάρη, η συστημική δημοσιογραφία που ποδηγετεί την ελληνική γνώμη, που ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις, βλέπει τα χρέη της να ξεπλένονται με φωτογραφικές τροπολογίες που προσκολλώνται σε πολυνομοσχέδια τα οποία κανείς βουλευτής δεν διαβάζει. Φιλική στην ΝΔ ιστοσελίδα, γράφει:
«Το πρόβλημα είναι η κυβέρνηση και η παράδοση των κλειδιών της εξουσίας στα χέρια του Μπόμπολα και του...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΟΙΟΙ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΝΕ ΤΟ 1977

Γράφει ο Αντίοχος.

Εν όψει του 40ου φεστιβάλ των «φυτών» της ΚΝΕ (έτσι τους αποκαλούσαν τότε οι άσπονδοι οχτροί τους, οι «Ρηγάδες», νεολαίοι του ΚΚΕ εσωτερικού…), που θα γίνει τον Σεπτέμβρη, η επίσημη ιστοσελίδα των σπαγκοραμμένων του Περισσού μας γυρίζει στο παρελθόν και στα πρώτα φεστιβάλ των «φυτών» που έγιναν μετά τη μεταπολίτευση. Μέχρι σήμερα, υπάρχει αφιέρωμα στο 3ο φεστιβάλ της ΚΝΕ, που είχε γίνει το 1977, στο άλσος Περιστερίου. Μάλιστα, παραθέτει και φωτογραφίες της εποχής, αλλά πάντα τραβηγμένες από μακριά, ώστε να μη φαίνονται πρόσωπα. Τυχαίο; Δε νομίζω! Μάλλον, το κόμμα του… λάου-λάου, δε θέλει να φανούνε τα πρόσωπα των τότε κνιτών, γιατί μπορεί κάποιος παρατηρητικός αναγνώστης να αναγνωρίσει κάποιον ή κάποιους από τους μεγάλους και τρανούς του σημερινού σάπιου καθεστώτος.

Ποιοι ήταν σίγουρα σ’ εκείνο το φεστιβάλ και τους κρύβει δημοσιεύοντας μακρινές φωτογραφίες η κομπανία των κόκκινων σκυλιών του Σαμαρά; Ιδού τα πιο τρανταχτά ονόματα:...

Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου...

«Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου...»

Η περίφημη ρήση του μεγάλου Έζρα Πάουντ φαντάζει στις μέρες μας πιο επίκαιρη από ποτέ. Μια ρήση – κάλεσμα προς άπαντες που διατρανώνουν ότι έχουν Ιδέες και που πολλοί εξ αυτών αρέσκονται στο να κάνουν μόνο κριτική ή να εκφράζουν την «αγωνία’’ τους για το μέλλον του Εθνικιστικού Κινήματος και της Ελλάδος γενικότερα.

Όπως θα πρέπει να έχετε αντιληφθεί, βρισκόμαστε σε πόλεμο. Πάντα βρισκόμασταν σε πόλεμο με αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα που εξουσιάζει την Πατρίδα μας, τα τελευταία 40 χρόνια, όμως πλέον η Δημοκρατίας τους έχει λυγίσει. Υπό το βάρος της λαϊκής οργής που εκφράστηκε για πρώτη φορά μαζικά στις εθνικές εκλογές του 2012, η Δημοκρατία τους άρχισε να έχει τριγμούς, να κλυδωνίζεται, να φτάσει στο σημείο ώστε  μετά από ενάμιση χρόνο να αναγκαστεί να δείξει περίτρανα το πραγματικό της πρόσωπο φυλακίζοντας τον Αρχηγό μας και μια πλειάδα εκλεκτών Συναγωνιστών, χωρίς κανένα βάσιμο στοιχείο, χωρίς καμία αποδεικτική πράξη ενοχής.

Το χρονικό της σκευωρίας όμως καθώς και οι παράνομες μεθοδεύσεις που ακολουθήθηκαν απ’ τους σκευωρούς είναι ευρέως γνωστές και έχουν αναλυθεί ενδελεχώς κατά το παρελθόν. Σκοπός μας είναι να εξετάσουμε το κατά πόσο αντιστεκόμαστε σε αυτόν τον άνισο πόλεμο. Να αναρωτηθούμε άπαντες...

ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ


Ο “εκδημοκρατισμός” της κατοχικής μπανανίας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς από τους χουντοδημοκράτες που πλέον μπορούν να συγκριθούν μόνο με το καθεστώς της Μιανμάρ και ίσως τελικά ούτε και με αυτό.
Στα πλαίσια λοιπόν της………”σύγκλησης στο Ευρωπαϊκό δίκαιο”  μάλλον, θα μπορούν από εδώ και πέρα να μπουκάρουν οι άρπαγες της εφορίας σπίτι μας και χωρίς εισαγγελέα παρόντα!!!!!!!!!!
Τώρα θα μας πείτε αν ο εισαγγελέας είναι σαν τον Ντογιάκο μην σώσει και έρθει γιατί μπορεί να σας τυλίξει σε μια κόλα χαρτί και να σας στείλει στο………Γκουαντάναμο.
Τι και αν το σπίτι θεωρείται σε όλα τα κράτη του κόσμου άσυλο και απαραβίαστο χωρίς δικαστική απόφαση εδώ στο “λίκνο” και την αποθέωση της “δημοκρατίας” αυτές τις……..”λεπτομέρειες” τις γράφουνε εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
Βλέπετε πρέπει να μας τα πάρουν όλα κινητή και ακίνητη περιουσία για να τα προσφέρουν στα...

ΣΑΡΩΝΕΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ: ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!!!

Δυο κορίτσια με την πινακίδα που γράφει«Το μίσος για τους Άραβες δεν είναι ρατσισμός, είναι αξίες» (Photo from The People of Israel Demand Vengeance/Facebook via)

Στο Ισραήλ ανθίζουν ο ρατσισμός και ο εξτρεμισμός. Άρχισε αμέσως μετά την απαγωγή των τριών ισραηλινών αγοριών- Naftali, Gilad και Eyal-στο Gush Etzion, που οδήγησε στην αιματηρή επίθεση στη Γάζα με πάνω από 1.000 νεκρούς. Μια σελίδα στο Facebook που έκανε έκκληση για τη δολοφονία των Παλαιστινίων έγινε viral. Σε μια φωτογραφία, ένας στρατιώτης πόζαρε σκεφτικός με το όπλο του και τη λέξη «εκδίκηση» γραμμένη στο...

ΕΝΦΙΑ: Η ΝΔ κάνει πραγματικότητα το όνειρο των κομμουνιστών - Ποινικοποιείται η ιδιοκτησία ακινήτων

Ο ΕΝΦΙΑ έχει προκαλέσει απελπισία σε εκατομμύρια Ελλήνων που μετά από δεκαετίες εργασίας κατάφεραν να αγοράσουν ένα κεραμίδι, να βάλουν πάνω από το κεφάλι τους, ή κληρονόμησαν ένα ακίνητο ή ένα χωράφι.  Οι βουλευτές της συγκυβέρνησης έχουν προβάλλει υποκριτικές και ψεύτικες «αντιρρήσεις» επί του νομοσχεδίου, το οποίο όμως ψήφισαν με χέρια και με πόδια όταν ήρθε στην Ολομέλεια.

Όμως αν κοιτάξουμε υπό ιδεολογικό πρίσμα το νομοθέτημα του ΕΝΦΙΑ θα μείνουμε έκπληκτοι με ένα αδιάψευστο γεγονός. Πρώτον απ’ όλα με την υποκρισία της αριστεράς, η οποία λογομαχεί υποκριτικά με ένα νομοσχέδιο που βρίσκεται στον ιδεολογικό της πυρήνα και δεύτερον με την αδιαμφισβήτητη νίκη – θρίαμβο των κομμουνιστών εντός της ΝΔ, με εμπνευστή...