Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 18, 2014

Ειδήσεις υπάρχουν και το καλοκαίρι... Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναλύει τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής σε ακόμη μια εκπομπή του Εθνικιστικού Κινήματος

Πολιτική και ειδήσεις υπάρχου σε πείσμα των άθλιων ΜΜΕ που προσπαθούν να κοιμίσουν τους Έλληνες...

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε μια ιστορική αναδρομή της σκευωρίας που στήθηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής από τους ξένους τοκογλύφους και τα σημάδια της κατάρρευσής της - απελευθέρωση Α. Ματθαιόπουλου και Θ. Σκορδέλη - και πώς η σημερινή στάση του Εθνικιστικού Κινήματος επηρεάζει επηρεάζει τη γεωπολιτική θέση της Ελλάδος (στροφή προς τη Ρωσία - επέκταση της ΑΟΖ σε 12 ν.μ. - εξόρυξη πετρελαίου - βάση ανάπτυξης της Ελλάδος η πρωτογενής παραγωγής).

Δείτε μια πραγματικά... ΠΟΛΙΤΙΚΗ εκπομπή με παρουσιαστές τους Ν. Λεμοντζή και Ε. Καρακώστα..

Σύμβουλος του Σαμαρά: "Δε μας συμφέρει να είμαστε ελεύθεροι"!!!

"Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκαμεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης."

Στρατηγός Μακρυγιάννης

Διαβάσαμε ένα άρθρο στην "Καθημερινή" που αν μη τι άλλο μας προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση για τα... ψήγματα ειλικρίνειας που διατύπωνε ο συγγραφέας όσο αναφορά την Εθνική μας κυριαρχία, που είναι πια ανύπαρκτη λόγω του μνημονίου.

Ο αρθρογράφος ούτε λίγο, ούτε πολύ μας... θεωρεί υπόδουλους των ΔαΝεισΤών μας, χωρίς καμιά δυνατότητα απαλλαγής καθώς οι καιροί επιτάσσουν να είμαστε... σκλάβοι του Χρήματος!!!

Όπως γράφει η "ελευθερία δε μας συμφέρει" και είναι πιο φρόνιμο να.....

“Αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο: βγάζει λάδι τις γενοκτονίες σε βάρος των Ελλήνων

Ο υπουργός Δικαστικής εξουσίας, Χαράλαμπος
Αθανασίου σε ένα ντελίριο ελληνοτουρκικής φιλίας
Άρθρο του κ. Νέστορα Νικηφορίδη στην ιστοσελίδα infognomonpolitics

Νόμοι μέ ἔλλειμμα δικαιοσύνης. Οἰκονομικά μέτρα μέ ἔλλειμμα οἰκονομικῆς λογικῆς. Ἀντιρατσιστικός νόμος μέ περίσσευμα ρατσισμοῦ - κατά τῶν Ἐλλήνων καί δή τῶν ἐκ Μικρᾶς Ἀσίας. "Μά ἐπί τέλους, ποιός κυβερνᾶ αὐτόν τόν τόπο;"

Διάβασα τό ἄρθρο μέ τίτλο "Η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου βεβηλώνει την μνήμη των θυμάτων των γενοκτονιών του Πόντου και της Μικράς Ασίας". Πρόκειται, ὅπως ἀναφέρεται στό ἄρθρο, γιά τό περιβόητο «ἀντιρατσιστικό» νομοσχέδιο.

Νά ὑπενθυμίσουμε μέ δυό λόγια τί λέγεται στό ἄρθρο αὐτό, πρίν περάσουμε στόν σχολιασμό μας: «Είναι το πρώτο νομοσχέδιο που θα εισαχθεί προς συζήτηση στο Θερινό Τμήμα, αμέσως μετά τις ολιγοήμερες διακοπές. Πρόκειται για ένα επαίσχυντο νομοθέτημα, που ποινικοποιεί την σκέψη και την έκφραση, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το πεδίο στους ανθέλληνες, να ασχημονούν, αρνούμενοι τις Γενοκτονίες που υπέστη ο Ελληνισμός. Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που έχει ήδη κριθεί αντισυνταγματικό από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής, η οποία έκρινε ότι «υπάρχουν αόριστες έννοιες όπως π.χ. «παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος.», που επιτρέπουν στο νομοσχέδιο να χρησιμοποιείται κατά το δοκούν,..... Υπάρχει ειδική διάταξη (στο εν λόγω νομοθέτημα), περί της ποινικοποίησης  της άρνησης ή  εγκωμιασμού εγκλημάτων γενοκτονίας. Η διάταξη αυτή, κατόπιν διαταγής Ερντογάν και σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος της Βουλευτού της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Ρεπούση, δεν περιλαμβάνει την Γενοκτονία των Ποντίων, των Αρμενίων και των Ελλήνων της Μικράς Ασίας".

Στό προαναφερθέν ἄρθρο ἀναφέρεται καί τό ἑξῆς  ἀπόσπασμα ἄρθρου του Σάββα Καλεντερίδη: «Δηλαδή, επί της ουσίας, αν ψηφιστεί αυτός ο νόμος, όποιος στην Ελλάδα εγκωμιάζει ή αρνείται το Ολοκαύτωμα των Εβραίων και τη γενοκτονία των Τούτσι από τους Χούτου, που αναγνωρίστηκαν από διεθνές δικαστήριο, θα τιμωρείται από το συγκεκριμένο νόμο, ενώ οι κεμαλιστές και ισλαμιστές φασίστες...

Καραμανλής και Ντόρα ετοιμάζονται για δείπνο - Κυρίως πιάτο ο Σαμαράς!


Καραμανλής και Ντόρα ετοιμάζονται για δείπνο - Κυρίως πιάτο ο Σαμαράς!

Έντονα είναι τα εσωκομματικά μέτωπα που αναθερμαίνονται εν όψει ενός προεκλογικού φθινοπώρου που έρχεται. Τόσο στη ΝΔ, όσο και στο ΠΑΣΟΚ, ετοιμάζονται για την επερχόμενη εκλογική κατάρρευση και ετοιμάζουν αλλαγή ηγεσίας, πολύ πιθανόν πριν από τις εκλογές, για να φορτώσουν τις ευθύνες στους Σαμαρά – Βενιζέλο.
Ήδη οι πρώτες ενδείξεις έχουν αρχίσει και φαίνονται στον ορίζοντα. Είτε μιλήσει κανείς για την δυσαρέσκεια της Ντόρας για την επιλογή Αβραμόπουλου για την θέση του επιτρόπου στην Κομισιόν, η οποία εκφράστηκε με συναντήσεις και διαρροές στον Τύπο, είτε μιλήσει κανείς για....

Διεστραμμένη Oδηγία της ΕΕ: Mε ναρκωτικά και πορνεία θα λύσουν το πρόβλημα ανάπτυξης της Ελλάδας!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι τυχαίο άραγε που ωθούμαστε να γίνουν και οι "καπιταλιστικές δυτικές εκδημοκρατισμένες" χώρες ένα άνδρο πορνείας - λαθρεμπορίου και ναρκωτικών σαν τις μετέπειτα κοινωνίες - χώρες από την πτώση των κομμουνιστικών καθεστώτων. Για τον γνώστη της αληθινής Ιστορίας, φυσικά και όχι.. Για τον γκόιμ ή αλλιώς το "ζόμπι της παγκοσμιοποίησης και του υλισμού" θα... αυξηθεί ΑΕΠ και το χρέος θα μειωθεί, οπότε... όλα καλά!!!
 
Νέα οδηγία της ΕΕ, αποδεικνύει ότι τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο στην ένωση που κάποτε ενσάρκωνε τις ελπίδες και τα όνειρα των πολιτών της Γηραίας Ηπείρου και τώρα έχει εξελιχθεί σε ένα διεδθαρμένο όργανο της νέας τάξης πραγμάτων:
Σύμφωνα με αυτή την οδηγία στον υπολογισμό του ΑΕΠ των κρατών-μελών α θα συμπεριλαμβάνονται "κλάδοι" της οικονομίας όπως η πορνεία και το λαθρεμπόριο ναρκωτικών, προκειμένου χώρες όπως η Ελλάδα να δώσουν ισχυρούς ρυθμούς "ανάπτυξης"!
Οπως διέρρευσε στην γερμνική Deutche Welle "Η ευρωπαϊκή οδηγία θα συμβάλλει στην....

Οι κλέφτες κάνουν διακοπές και οι Αγωνιστές στη φυλακή!


Επιστολή αναγνώστη: Οι κλέφτες κάνουν διακοπές και οι Αγωνιστές στη φυλακή!

Παράξενα πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2014. Αλλά ίσως όχι και τόσο παράξενα, γιατί αυτή είναι η διαχρονική μοίρα των τίμιων και απροσκύνητων Αγωνιστών του Έθνους.
Σε μια Πατρίδα που έχει ξεπουληθεί από τους πολιτικάντηδες, που συρρικνώνεται καθημερινά από την μαζική φυγή της νεολαίας στα ξένα και από τις αυτοκτονίες, που χαρίζεται κομμάτι - κομμάτι στους εχθρούς του Έθνους και τους διεθνείς τοκογλύφους βρέθηκαν μια χούφτα "τρελοί" να πουν την αλήθεια: ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!
Το ασυγχώρητο έγκλημα τους είναι ότι πέρα από το γεγονός ότι έλεγαν σκληρές αλήθειες που πονούσαν τους προδότες, αφύπνιζαν ολοένα και.......

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΤΗΣ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚΑΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

αρχείο λήψης
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο ΠΟΝΟΣ του 12% στις Ευρωεκλογές - αύξηση 2,5% από τις εκλογές του 14' - και οι 18.500 ψήφοι, 10.000 πιο πάνω από αυτές του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ, είναι.... πολύ επώδυνος και φέρνει περίεργα... συμπτώματα!
 
Γράφει ο Αντίοχος.

Μια κακόγουστη προβοκάτσια, η οποία κάνει μπαμ από χιλιόμετρα, έκαναν τα τσουτσέκια του Σαμαροβενιζελικού παρακράτους, στο 14ο και 15 Γυμνάσιο, στην Παλιά Κοκκινιά, όπου συστεγάζεται και το λεγόμενο «Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών» (των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων»).
Και μάλιστα, σε… δύο δόσεις! Πρώτα τη νύχτα της 14ης και στη συνέχεια το βράδυ της 15ης Αυγούστου. Επιπλέον, άφησαν και τα…

Ο Μπουτάρης, η Huffington Post, η νέα "Κεντροαριστερά" στην Ελλάδα και τα.. "καλά κρασιά"!

Γραφεί ο Αινείας

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 οι άνθρωποι πίσω από την κουρτίνα - οι "περιούσιοι" αν προτιμάτε - διαπίστωσαν ότι μπορούν μέσω του μηχανισμού χειραγώγησης που διαθέτουν (ΜΜΕ) να κατευθύνουν τις άβουλες μάζες εκεί που οι ίδιοι θέλουν.
Το έδαφος εξάλλου σε τέτοιες περιπτώσεις προσφέρεται ακόμη πιο εύκολα.
Λίγο το μειωμένο ενδιαφέρον των ψηφοφόρων, λίγο ο απολιτίκ χαρακτήρας των εκλογών, λίγο η.. αποχή, λίγα τα "μαγειρέματα" και τσουπ μέσα από το καζάνι της διαπλοκής που απορρέει μια σατανική δυσωδία, εμφανίζονται...... οι Καμίνης και Μπουτάρης.
Μοναδική ηλιαχτίδα φωτός ο Νίκος Μιχαλολιάκος και η "Ελληνική Αυγή" που με το 5% δηλώνει "ΠΑΡΩΝ" στο προσκλητήριο της Αναγέννησης της Ελλάδος.

Παρά την ανελέητη προπαγάνδα των επόμενων ετών για....

Ένταξει μπορούμε να ξεκινήσουμε ήρεμα τη μέρα μας.... Η Παπακώστα απείλησε τον Πούτιν και ο τελευταίος άρει το εμπάργκο κατά της Ελλάδος!!


Η απέραντη υποκρισία της Παπακώστα

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Υπάρχει μια παροιμία για την περίπτωση της Παπακώστα και της κάθε "Παπακώστα":
"Έκανε η μύγα κ@λο και έχ@σε τον κόσμο όλο"

Σήμερα η Π.Ε. (Περιορισμένης Ευθύνης) Βουλευτής κ. Παπακώστα ξύπνησε ορεξάτη, έτοιμη να τα βάλει με τα “θεριά” και έγραψε το παρακάτω ενδιαφέρον τουίτ ! “Πιστεύω ότι η Ρωσία οφείλει να αναθεωρήσει τη στάση της προς την Ελλάδα. Η χώρα μας δεν είναι μέρος του προβλήματος.”
Απευθυνόμενη στον Πούτιν κουνάει (κι αυτή) το δάκτυλο για.....