Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 20, 2014

Συνέντευξη του Α. Ματθαιόπουλου σε τοπικό κανάλι των Σερρών: "Ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται από κάθε μετερίζι..."

Ο πρόσφατα αποφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Α. Ματθαιόπουλος, παραχωρεί μια συνέντευξη σε τοπικό δίκτυο των Σερρών και μιλά για την Ηγεσία της Χρυσής Αυγής, τις πολιτικές διώξεις εναντίον του κινήματος που θα καταπέσουν λίαν συντόμως αλλά και για τοπικά θέματα του Νομού Σερρών.

Δείτε το βίντεο..

Σε μεγάλη απελπισία ο Σαμαράς - Πάει σε εκογές καλώντας στο μαντρί όλα τα τηλεκόμματα-αναχώματα στη Χρυσή Αυγή!

Γράφει ο Αντίοχος.

Όπως είναι γνωστό, ο «Μπουμπούκος» (της Ευγενίας του…), απηύθυνε (από το mega φυσικά…) τηλεοπτικό προσκλητήριο –προφανώς «με εντολή Σαμαρά»- σε όλους τους εκτός Νέας Δημοκρατίας νεοδημοκράτες (ονοματίζοντας τους Καρατζαφέρη, Πολύδωρα, Ζώη, αλλά και Καμμένο), να γυρίσουν στο μαντρί.

Και είναι απορίας άξιον, εάν «επαναμαντρωθούν» όλοι οι ανωτέρω, ποιο θα είναι το (άκρως απαραίτητο…) ανάχωμα προς την Χρυσή Αυγή; Η απάντηση είναι ολοφάνερη: ο Σαμαράς...

Ετοιμάζεται για το πολιτικό του τέλος ο Σαμαράς: Εντολή σε Singular Logic να είναι έτοιμη για εκλογές



Όσο κι αν προσπαθούν τα παπαγαλάκια του Μαξίμου να δημιουργήσουν ένα κίβδηλο προσωπείο ευφορίας και "success story", η αλήθεια είναι πολύ σκληρή για την πιάτσα Συγγρού.

Τα... ψωμιά για τον Σαμαρά και την κλίκα του είναι λιγοστά και ούτε η επιχειρούμενη επανένωση της ψοφοδεξιάς μπορεί να τον σώσει.
Μπορεί το κλίμα που βγαίνει προς τα έξω να κάνει λόγο για σταθερότητα και εξάντληση της τετραετίας, αλλά η αλήθεια είναι ότι λόγω των εσωκομματικών πιέσεων και των εξαιρετικά χαμηλών ποσοστών που ολοένα πέφτουν, η μόνη διέξοδος είναι η άμεση προσφυγή στις κάλπες.
Έτσι, ακόμα και τα παπαγαλάκια του Μαξίμου, τα "Παραπολιτικά" αναφέρονται στο σενάριο πρόωρων εκλογών γράφοντας χαρακτηριστικά: "Μπορεί από το Μαξίμου να διαψεύδουν κατηγορηματικά κάθε σενάριο περί εκλογών, με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, όπως ο......

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟ… ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ: ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 19 Ή 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!

17/12/2004. ÊÏÉÍÇ ÅÌÖÁÍÉÓÇ ÔÙÍ ÌÁÊÇ ÂÏÑÉÄÇ ÔÏÕ ÅËËÇÍÉÊÏÕ ÌÅÔÙÐÏÕ ÊÁÉ ÃÉÙÑÃÏÕ ÊÁÑÁÔÆÁÖÅÑÇ ÓÅ ÓÕÍÅÓÔÉÁÓÇ ÔÏÕ ËÁ.Ï.Ó. ÐÏÕ ÁÐÏÖÁÓÉÓÁÍ ÊÏÉÍÇ ÐÏÑÅÉÁ ÔÙÍ ÊÏÌÌÁÔÙÍ ÔÏÕÓ.
Γράφει ο Αντίοχος.
Τον… χαμένο τηλεοπτικό χρόνο των τελευταίων δύο χρόνων επιχειρεί τώρα να καλύψει ο Καρατζαφέρης και είμαστε σίγουροι ότι… θα τα καταφέρει (με την πολύτιμη βοήθεια των «νταβατζήδων», βεβαίως-βεβαίως…).
Και μέσα στην πρεμούρα του να πει πράγματα που θα «γράψουν» και θα συζητηθούν (μαζί με τ’ όνομά του…), άρχισε να… χάνει λόγια. Καθόλου περίεργο, καθώς ήτανε μια ζωή… μαρτυριάρης.
Μιλώντας, λοιπόν, στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο Καρατζαφέρης αποκάλυψε ότι «οι εκλογές θα γίνουν πολύ σύντομα, μετά από....

Τι συμβαίνει όταν κάνουν δημόσια εμφάνιση οι βουλευτές της ΝΔ...;! Λέτε να τους..ραίνουν με κοσμητικά επίθετα όπως "Προδότες, αλήτες...κτλ;"

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα τα καταλάβετε τι εννοούμε για την "αγάπη" που δείχνει ο κόσμος στους "δεξιούς της σφαλιάρας".

Πρωταγωνιστές ο Υπουργός Πολιτισμού Κ. Τασούλας και ο βουλευτής Νταβλούρος...

ΦΡΙΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ: ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ!

bodybuilders-ethnikistes

Σοκ προκαλούν οι νέες πληροφορίες για την στυγνή δολοφονία των δυο νεαρών τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.
Οι νεαροί όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες είναι ξεκάθαρο ότι ήταν εθνικιστές με μεγάλη αγάπη στην πατρίδα, ενώ ο 26χρονος Γιάννης Κομμάτης ήταν και Επαγγελματίας Οπλίτης με το βαθμό του Δεκανέα και υπηρετούσε σε ευαίσθητη μονάδα σε ακριτικό νησί.
 
Οι σοροί των δύο bodybuilders, του 25χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου και του 26χρονου Γιάννη Κομμάτη, ανασύρθηκαν το πρωί της Τετάρτης από.....

Το 80% των τούρκων στη Γερμανία παρασιτούν, χωρίς δουλειά και ζουν από τα κρατικά επιδόματα..Μέχρι και το ενοίκιό πληρώνεται από τους Μ@ΛΑΚΕΣ το Κράτος.

FrontPage Mag / ΚΟΚΚΙΝΟΣΟΥΡΑΝΟΣ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όσο εξωφρενικά και να ακούγονται όσα γράφονται είναι αλήθεια. Δε διαφέρει άλλωστε η κατάσταση τόσο πολύ και στην Ελλάδα. 
Τα πολυφυλετικά κράτη που χτίζει το σιωνιστικό τυραννικό παγκόσμιο καθεστώς έχει ως κεντρικό πυλώνα οι "ευαίσθητες" ομάδες να φυτοζωούν από τους γηγενείς πληθυσμούς....μέχρι να τους εξαφανίσουν βιολογικώς!
 
Οι Τούρκοι ήρθαν στη Γερμανία ως «προσκεκλημένοι εργάτες». Ο σκοπός τους ήταν να παρέχουν κάποια «αναγκαία φθηνή εργασία» και μετά να φύγουν. Αλλά το σύστημα δεν λειτούργησε έτσι.

Και τα πράγματα οδηγήθηκαν εκεί που οδηγούνται σε όλες τις «ανοικτές» πολυπολιτισμικές δυτικές κοινωνίες, όπου οι μη-εργαζόμενοι βυθίζουν σε χρεοκοπία το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας.

Τρία εκατομμύρια Τούρκοι ζουν ήδη στη Γερμανία, ενώ 2,5 εκατομμύρια από αυτούς έχουν......

Η πολιτική σύληση του τάφου της Αμφίπολης


Η πολιτική σύληση του τάφου της Αμφίπολης

Από μια αντεθνική κυβέρνηση που ξεπουλά τα πάντα για να ικανοποιήσει τις βουλές των διεθνών τοκογλύφων και εξαθλιώνει τον Ελληνικό Λαό προκειμένου να είναι αρεστή στα διεθνή αφεντικά της, μπορεί να περιμένει κανείς τα πάντα. Καμία ως εκ τούτου εντύπωση δεν πρέπει να προκαλεί η φαιδρή επιχείρηση της κλίκας Σαμαρά να εκμεταλλευθεί πολιτικά τα ευρήματα του Τάφου της Αμφίπολης.
Εντούτοις, είναι πρέπον να επισημανθούν λεπτομέρειες επί της υποθέσεως οι οποίες καταδεικνύουν πως η Χούντα Σαμαρά πέρα από τη δεδομένη φαιδρότητά της, θαρρεί πως απευθύνεται σε ......

Το Μέτωπο Νεολαίας στο πλευρό του Έλληνα μαθητή - Δεν μας αγγίζει η προπαγάνδα!


Το Μέτωπο Νεολαίας στο πλευρό του Έλληνα μαθητή - Δεν μας αγγίζει η προπαγάνδα!

Επί μια εβδομάδα, παρακολουθούμε τα παπαγαλάκια του συστήματος να κάνουν ένα ακόμη σόου με αφορμή την υποτιθέμενη "επίθεση Χρυσαυγητών" στο ανοιχτό σχολείο μεταναστών Πειραιά. Διόλου παράλογο εκ μέρους τους, καθώς είναι εντελώς προφανής η απελπισμένη προσπάθεια του συστήματος να αρχίσει να δημιουργεί για ακόμη μια φορά αρνητικό κλίμα κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, εφόσον μέρα με τη μέρα η ύστατη στιγμή του εξευτελισμού του σε παγκόσμιο επίπεδο πλησιάζει με τον ερχομό της λεγόμενης "δίκης της δεκαετίας".
Δυο λόγια για το Μέτωπο Νεολαίας σε σχέση με τον χώρο της εκπαίδευσης και την αισχρή προβοκάτσια των τελευταίων ημερών.
Τα μέλη που πυκνώνουν τις τάξεις του Μετώπου Νεολαίας βρίσκονται κυρίως ανάμεσα στις ηλικίες των δεκαοκτώ και εικοσιπέντε ετών. Ολοκλήρωσαν πρόσφατα την.....

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η «ΙΣΧΙΑΛΓΙΑ» ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ;

cebcceadceb3ceb1cf81cebf-cebcceb1cebeceafcebccebfcf851Γράφει ο Αντίοχος.

Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, ο κατοχικός ψευτοπρωθυπουργός φον Αντωνάκης, εξακολουθεί να παραμένει κλινήρης στο πολυτελές ξενοδοχείο Costa Navarino, της Πύλου. Και είναι άγνωστο, πότε θα επιστρέψει στην Αθήνα («θα εξαρτηθεί από την πορεία της υγείας του», λένε τα φερέφωνα…). Επισήμως, ο Σαμαράς υποφέρει από ισχιαλγία, αλλά –επειδή όλοι, λίγο-πολύ, έχουμε πάθει ισχιαλγία στη ζωή μας- δε χρειάζεται να είναι κανείς γιατρός για να ξέρει ότι η ισχιαλγία δεν είναι δυνατόν να κρατάει έναν άνθρωπο –και μάλιστα πρωθυπουργό, με όλα τα.....

Η αιώνια έχθρα Ελληνισμού - Σιωνισμού ανά τους αιώνες


Η αιώνια έχθρα Ελληνισμού - Σιωνισμού ανά τους αιώνες

ΟΡΙΣΜΟΣ: «Η Γένεσις του “Αντισημιτισμού”: Η Αντιουδαϊκή εχθρότης, παλαιά όσο και ο Ιουδαϊσμός αυτός, έχει ως πρωταρχική αφορμή την συναίσθησιν της φυλετικής υπεροχής και την αδιάλλακτον μισαλλοδοξίαν των Εβραίων.»

Απόσπασμα από την εγκυκλοπαίδεια Πυρσός, έκδοση του 1928 Τόμος Δ’, σελίδα 925 

Αφορμή για το κείμενο αυτό μας έδωσε, πέρα από τα τραγικά γεγονότα της Γάζας, το βιβλίο του Αμερικανού Έντουαρντ Φλάννερυ με τίτλο «Η Αγωνία των Εβραίων - 2.300 χρόνια Αντισημιτισμού». Ένα πρώτο ενδιαφέρον στοιχείο από το βιβλίο αυτό είναι ότι συγγραφέας του είναι κληρικός της Καθολικής Εκκλησίας των ΗΠΑ, που διατέλεσε επί 10 χρόνια πρόεδρος της επιτροπής διαλόγου Καθολικών και Εβραίων. Απόλυτα συναφές με....