Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 28, 2014

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και ο Ηλίας Κασιδιάρης σε μια ιστορική πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής μέσα από τη φυλακή... - ΒΙΝΤΕΟ

Η ορκωμοσία των εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα.

Οι επικείμενες εκλογές που έρχονται  και η νέα μέρα που ξημερώνει για τη Χρυσή Αυγή...

Η πιο σημαντική στιγμή της εκπομπής η παρέμβαση, με πάθος και ένταση, του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής προς όλους τους Αγωνιστές..

"Μη σκύβετε το κεφάλι.. Η Νίκη θα έρθει... Πυκνώστε τις φάλαγγες της Χρυσής Αυγής και γίνετε ο χειρότερός τους εφιάλτης"

Δείτε το βίντεο..

Δημήτρης Κουκούτσης: Η συγκυβέρνηση παίζει με τα νεύρα του Ελληνικού Λαού - BINTEO

Ομιλία του συναγωνιστή Δημήτρη Κουκούτση στην βουλή για το νέο νομοσχέδιο που φέρνει η συγκυβέρνηση σχετικά με τις υδατοκαλλιέργειες.
Ο βουλευτής Μεσσηνίας στην αρχή της ομιλίας του είπε ότι οι Εθνικιστές δεν ξεχνούν την Νίκη του Ελληνικού Στρατού επί των ξενόδουλων κομμουνιστών στο Γράμμο και στο Βίτσι. Επιπλέον...

Ορκίστηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της “Ελληνικής Αυγής” στην Θεσσαλονίκη - Γραφικότητες από Μπουτάρη και αριστεριστές

Η Χρυσή Αυγή πέτυχε μία μεγαλειώδη Νίκη στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αφού μέσα από τους συνδυασμούς της Ελληνικής Αυγής, εκλέχθηκαν σε ολόκληρη την Ελλάδα περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι για να φωνάξουν για τα δίκαια του Έθνους μας και του λαού.
Στην αίθουσα της ορκωμοσίας έφτασαν καταχειροκροτούμενοι ο πρόσφατα αποφυλακισμένος Ματθαιόπουλος Αρτέμης, η κυρία...

ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΟΙ ΔΗΘΕΝ «24ΩΡΕΣ ΑΔΕΙΕΣ» ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ!

Γράφει ο Αντίοχος.

Από χθες, στα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ των ολιγαρχών («νταβατζήδων»), κυκλοφορεί η παραπλανητική είδηση, ότι οι Κασιδιάρης,  Κούζηλος και Ηλιόπουλος πήραν… 24ωρη άδεια για την ορκωμοσία στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια που έχουν εκλεγεί. Το γαϊτανάκι της παραπληροφόρησης έσυρε ο «Βηματοδότης» με το παρακάτω ψευδογράφημα:

«Αυτό γίνεται για πρώτη φορά στα δικαστικά χρονικά. Να χορηγείται 24ωρη άδεια σε προφυλακισμένους (με κακουργηματικές πράξεις) για να… ορκιστούν δημοτικοί σύμβουλοι! Ο εισαγγελέας φυλακών έκανε δεκτό το αίτημα των προφυλακισμένων χρυσαυγιτών που έχουν εκλεγεί δημοτικοί σύμβουλοι (ανάμεσα στους οποίους και ο Ηλ. Κασιδιάρης, που εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων) και τους...

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!

theodorakis_mixani
Ο Σταύρος Θεοδωράκης, δεν έχει πει (και δεν έχει να πει…) τίποτα ουσιαστικό για να δικαιολογήσει την παρουσία του στην πολιτική ζωή της χώρας. Πως επιχειρεί να μας κάτσει στο σβέρκο; Έχοντας την αγάπη των ολιγαρχών («νταβατζήδων»), οι οποίοι τον έχουν… υιοθετήσει! Προσέξτε, λοιπόν, πως γίνεται η ύπουλη προπαγάνδα των καθεστωτικών μέσων στον εκλεκτό των αφεντικών τους, «μοντέρνο» πολιτικάντη Θεοδωράκη:
«Να τι παθαίνεις όταν κυκλοφορείς με κράνος
Ο κ. Στ. Θεοδωράκης (του Ποταμιού) άρχισε ως γνωστόν τις επισκέψεις του σε διάφορα υπουργεία, κάνοντας αρχή από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Όχι τυχαία, ξεκίνησε να...

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΟΡΚΟΥ – ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ 6 ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ

10437269_452207398253279_1161029245_n

  • Σε κακόγουστο πανηγύρι μετέτρεψαν την ορκωμοσία του περιφερειακού συμβουλίου ο Σύριζα και η Δούρου.
  • Ακούστηκαν “ουου” κατά την διάρκεια πολιτικού όρκου της Δούρου, από εκεί που κάθονταν υποστηρικτές του Σύριζα.
  • Σε αστυνομικό κλοιό και σε απαγόρευση τα “μαύρα μπλουζάκια”…
Η κατάφορη παραβίαση κάθε έννοιας συνταγματικότητας, στην ελεύθερη μετακίνηση, ελεύθερων πολιτών, απλά και μόνο επειδή φορούσαν μαύρη μπλούζα, (με ή χωρίς τον.....

ΕΤΟΙΜΗ Η ΜΑΪΜΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ!

61Γράφει ο Αντίοχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν διάφορα… πουλάκια στην πολιτική πιάτσα, η… μαϊμού του Μπαλτάκου είναι έτοιμη να στηθεί ως ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή και λίαν συντόμως θα κάνει επίσημο ντεμπούτο. Όπως λένε τα… πουλάκια, τα πρώτα σίγουρα στελέχη της μαϊμούς θα είναι οι πρώην του κόμματος Καμμένου, Νταβρής και Καπερνάρος. Οι ανωτέρω, φεύγοντας από την καμμεναρία ήτανε να πάνε στη νουδούλα, αλλά τα σχέδια άλλαξαν (κακούργα Χρυσή Αυγή τι τους κάνεις!) και ο φον Αντωνάκης τους μήνυσε ότι πρώτα θα κάνουν το… αγροτικό τους στη μαϊμού και μετά θα τους δεχτεί στο «μαντρί».
Οι πληροφορίες μάλλον αληθεύουν, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι.....

Δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη για την ορκωμοσία των Εθνικιστών σε όλα τα Περιφερειακά Συμβούλια της Χώρας: "Είμαστε Παρόντες...Ο Αγώνας συνεχίζεται..."

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε για τις επικείμενες ορκωμοσίες στα Δημοτικά και Περιφερειακά συμβούλια:

"Ο Ελληνικός Λαός με την ψήφο του μας έβαλε στη Βουλή, στα.....

Τα σημεία επαφής του Ιουδαϊκού και Ισλαμικού κράτους


Τα σημεία επαφής του Ιουδαϊκού και Ισλαμικού κράτους

Ο «χαλίφης» του Ιουδαϊκού Κράτους επανειλημμένα το τελευταίο διάστημα έχει δηλώσει ότι θα συνεχίσει να βομβαρδίζει τους Παλαιστινίους στην Λωρίδα της Γάζας και οπουδήποτε αλλού, ακολουθώντας πιστά την συστημική και συστηματική τρομοκρατία του κράτους του Ισραήλ. Το ιουδαϊκό κράτος κάνει χρήση τρομοκρατικών μεθόδων για να εκδιώξει τους Παλαιστινίους από τα πατρογονικά τους εδάφη και να ιδρύσει το λεγόμενο Μεγάλο Ισραήλ.
Ο χαλίφης του Ισλαμικού Κράτους αλ Μπαγκντάτι επίσης επανειλημμένα έχει δηλώσει ότι....