Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 30, 2014

Οδυρμός στα τσοντοκάναλα των νταβατζήδων για τις ορκωμοσίες των δημοτικών και Περιφερειακών συμβούλων της Ελληνικής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ


Οι ορκωμοσίες των δημοτικών και Περιφεριακών συμβούλων της Ελληνικής Αυγής είναι μια οδυνηρή πραγματικότητα για το καθεστώς, καθώς δεν μπορούν να παραδεχτούν πως σε όλα τα τοπικά συμβούλια στην Χώρα θα υπάρχει η φωνή της Χρυσής Αυγής. Παρά τις διώξεις, τον αποκλεισμό, την φίμωση και την νοθεία η Χρυσή Αυγή πέτυχε μια περήφανη νίκη και κατάφερε να εκλέξει δεκάδες συμβούλους σε όλη την επικράτεια που θα βάλουν φρένο στα σχέδια και θα αποκαλύπτουν τα σκάνδαλα των νταβατζήδων.
Οι ορκωμοσίες των.....

ΙΔΟΥ ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ» ΠΟΥ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ!

no prison2
Γράφει ο Αντίοχος.

Τις τελευταίες ημέρες, τα καθεστωτικά ΜΜΕ μιλάνε για «ανέλπιστη βοήθεια στην Χρυσή Αυγή», «αμνήστευση της Χρυσής Αυγής», κ.τ.λ., αναφερόμενα σε πρόταση της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής του υπουργείου Δικαιοσύνης, για αλλαγές στο άρθρα του Ποινικού Κώδικα που αφορούν την κατάργηση των ισοβίων του ν.1608/50 περί καταχραστών, αλλά και την αναθεώρηση του άρθρου 187 για την εγκληματική οργάνωση, που θα θέτει ως προϋπόθεση για την στοιχειοθέτηση του αδικήματος τον προσπορισμό οικονομικού οφέλους.
Ασφαλώς, στην περίπτωση που θα γίνει δεκτή η σχετική πρόταση, καταρρέει η κατηγορία περί «εγκληματικής οργάνωσης» και αποφυλακίζονται αμέσως ο.....

Η συγκλονιστική στιγμή της ορκωμοσίας του Π. Ηλιόπουλου με την κόρη του και η δήλωση του: "Η Ελλάδα θα Νικήσει" - ΒΙΝΤΕΟ

Η χθεσινή ορκωμοσία του παράνομα προφυλακισμένου Συναγωνιστή Παναγιώτη Ηλιόπουλου ως Περιφερειακού Συμβούλου Θεσσαλίας με την Ελληνική Αυγή συγκλόνισε το Πανελλήνιο.



Δείτε το βίντεο...

ΙΔΟΥ ΤΟ… SUCCESS STORY: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΣΤΑΝ!

l-32
Η Ελλάδα του… success story των Σαμαροβενιζέλων, βρίσκεται ανάμεσα στις χώρες με τα πιο δυστυχισμένα παιδιά του κόσμου, όπως προκύπτει από τα στοιχεία νέας έρευνας, που έγινε στη Βρετανία.
Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την έκθεση «Good Childhood Report» βασίστηκε στα ευρήματα παγκόσμιας έρευνας που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ιδρύματος The Children’s Society και παρουσιάζει την Ελλάδα στην 20ή θέση της κατάταξης των χωρών με τα πιο δυστυχισμένα παιδιά του κόσμου. Στην έρευνα συμμετείχαν 50.000 παιδιά απ’ όλο τον κόσμο
Σύμφωνα με.....

Ο Κασιδιάρης αποχωρεί μετά την ορκωμοσία του και αποθεώνεται από τον κόσμο... - ΒΙΝΤΕΟ

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ

i-apati-ton-dithen-antiratsistikon-nomon

Φοβούνται οι καθεστωτικοί λακέδες τού νεοταξισμού την άνοδο τής Χρυσής Αυγής και την αφύπνιση των Ελλήνων. Η ένδεια τού λαού και η απώλεια τού ελέγχου τής Πατρίδος έχουν εγείρει αντανακλαστικά. Και έτσι οι ψευτορωμιοί έχουν αποφασίσει να αλλάξουν την πληθυσμιακή και την εργασιακή εικόνα τής Ελλάδος με ξένους γυρολόγους. 
Η άλωση τής Πατρίδος μας είναι ταυτόχρονη τόσο στους πολιτικούς μηχανισμούς όσο και στην κοινωνία. Η λαθρομετανάστευση μέσα στην....

Κωλοτούμπα από Κουβέλη: "Δεν ενδιαφέρομαι για Προεδρεία της Δημοκρατίας... ακόμη!"


Κωλοτούμπα από Κουβέλη: Δεν ενδιαφέρομαι για Προεδρεία της Δημοκρατίας... ακόμη!

Σε αναδίπλωση προχώρησε σήμερα ο αγαπημένος των διεθνών τοκογλύφων και το "πουλέν" της εγχώριας τρόικα Φώτης Κουβέλης αναφορικά με το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας που αποτελεί μείζον ζήτημα για την παραμονή της Χούντας Σαμαρά στην εξουσία.
Ο κομματάρχης της διαλυμένης Δημάρ του 1% δήλωσε σήμερα ότι: "Δεν έχω δεχθεί καμία πρόταση, ούτε υπήρξε βολιδοσκόπηση για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Το θέμα θα κριθεί στο χρόνο του, σε συνάρτηση με το πολιτικό κλίμα εκείνης της εποχής και τις ασκούμενες πολιτικές".
Τα καθεστωτικά Μέσα εκλαμβάνουν αυτήν την δήλωση ως.....

Ο Γραμματέας των Ανεξάρτητων "Ελλήνων" αγκαλιά με τον ανθέλληνα Κίσινγκερ...

1σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Το μόνο συναίσθημα είναι οργή και αγανάκτηση για το γεγονός της αποχαύνωσης των Ελλήνων πατριωτών που εξακολουθούν και συμπορεύονται με κόμματα - υβρίδια του ανθελληνικού σιωνιστικού κατεστημένου

Μήπως κάποιος φίλος, ἀπό τούς «Ἀνεξαρτήτους Ἕλληνες», μπορεῖ νά μᾶς πῇ, ποιός εἶναι αὐτός πού φωτογραφίζεται δίπλα στόν ἐκλεγμένο γραμματέα τοῦ κόμματος Γιάννη Μοῖρα;
Ῥὲ ποιὸν μοῦ θυμίζει…
…Ῥὲ ποιὸν μοῦ θυμίζει…
Κωνσταντνος Δημητριάδης
Μπᾶ…
Ὁ Κωνσταντῖνος μας μπερδεύτηκε…
Δὲν θυμᾶται καλῶς…
Καί πῶς νά θυμηθῇ δῆλα δή; Εἶναι νά θυμᾶσαι τέτοια .....

Ένας Ηγέτης που κάνει Εθνική πολιτική.. Πούτιν προς Ευρώπη και Σιωνιστές: "Είμαι με το δάχτυλο στη σκανδάλη αν χρειαστεί στην Ουκρανία..."



H πλέον ευθεία πυρηνική απειλή που έχει ακουστεί εδώ και δεκαετίας από μια εκ των πυρηνικών δυνάμεων, διατυπώθηκε σήμερα από τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλάντιμιρ Πούριν κατά την ομιλία του στο ετήσιο forum των νέων Ρώσων που διοργανώθηκε στη Μόσχα.

Μιλώντας για την κρίση στην Ουκρανία και για τις σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και των δυτικών συμμάχων αναφέρθηκε ανοικτά στην "απευκταία αλλά υπαρκτή επιλογή που διατηρεί η Ρωσία για την χρήση πυρηνικών όπλων", περιγράφοντας στην ουσία ένα .....

Γίνετε εσείς η Χρυσή Αυγή


Γίνετε εσείς η Χρυσή Αυγή

Από το φύλλο της εφημερίδος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 891, 27 Αυγούστου 2014, που κυκλοφορεί στα περίπτερα! ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΡΑ! ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!
Τι είναι άραγε η Χρυσή Αυγή; Έχουμε πολλές φορές πει ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ούτε πρόσωπα, ούτε καταστάσεις. Η Χρυσή Αυγή είναι η πύρινη θέληση του Ελληνικού Λαού για Πατρίδα και Ελευθερία. Είναι η βούληση των Ελλήνων για Αξιοπρέπεια, Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.
Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για τον τόπο, το αμαρτωλό κατεστημένο προσπαθεί να....