Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 31, 2014

Εγκαίνια σε ένα ακόμη κάστρο του Εθνικισμού στην Καρδίτσα με πλήθος κόσμου να βροντοφωνάζει "Παρών"!

photo__article

Η Χρυσή Αυγή εγκαινιάζει άλλο ένα κάστρο του Εθνικού Αγώνα ενάντια στην Ξενοκρατία. Εκατοντάδες Εθνικιστές δίνουν δυναμικό παρόν στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην πόλη της Καστοριάς.
Στην τελετή των εγκαινίων είναι οι .....

Βρείτε τις διαφορές ενός "Έλληνα" και ενός Σενεγαλέζου...


Ασχέτως με τα διθυραμβικά σχόλια των καθεστωτικών ΜΜΕ που έχουν βρει σε έναν αφρικανό τον.... μπακετικό τους "θεό" και προσπαθούν με κάθε τρόπο, ύπουλο και μη, να τον επιβάλλουν στους Έλληνες σας ζητάμε να σκεφτείτε κάτι πολύ απλό...

Αν αυτοί οι δύο της φωτογραφίας άλλαζαν φανέλα θα ξεχωρίζατε ποιός......

Η "Δεξία" του Σαμαρά διαλέγει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανάμεσα στον Κουβέλη και τη... Δαμανάκη!!!!

Από τον θιασώτη του....Τσαουσέσκου, Φώτη Κουβέλη, στην... μαρξίστρια - εβραία;! - Μαρία Δαμανάκη.

Όχι δεν προλογίζει κάποιος τη σειρά των ομιλητών σε συνέδριο κάποιας αριστερής φράξιας ή αν θέλετε το συνέδριο του... Γ' Διεθνούς, αλλά αφορά τις επιλογές του "υπερδεξιού" Σαμαρά για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Το ρόλο του... ενορχηστρωτή της επιχείρησης "αριστερός Πρόεδρος" την έχει αναλάβει εξ ' ολοκλήρου ο, παλαιός κομμουνιστής, Χ. Λαζαρίδης και την προώθησή του στο... κοινό ο Μπόμπολας μέσω του MEGA - ΔΟΛ και του "Εθνους".

Σήμερα λοιπόν το "Έθνος" δημοσιεύει τις επιλογές του Πρωθυπουργού Σαμαρά για.....

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΩΝ «ΙΩΝ»

DSC_7651w
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το διαρκές "άλλοθι" των εβραίων για τα εγκλήματα των ομόφυλών τους είναι το..."Ολοκαύτωμα";!. Με αρωγό σε κάθε τους επιχειρηματολογία τα δεινά που.. πέρασαν το 41 - 45 επιβάλλουν στο λαό τη διαστρεβλωματική θεώρησή τους ακόμη και για τα πιο ευκρινή γεγονότα - όπως τη γενοκτονία της Γάζας και το ατελέσφορο σφυροκόπημα αμάχων -. Στην Ελλάδα που επιμένει να αντιστέκεται στις δικές τους απόψεις είναι η ώρα να ποινικοποιήσουν και τη σκέψη, ώστε ο κάθε... εβραίος να μην έχει κανέναν αντίλογο και το βασικό του επιχείρημα - "Ολοκαύτωμα" - να είναι το επιμύθιο που θα σφραγίζει την ηγεμονία του στη συζήτηση, με την απειλή της... φυλάκισης του συνομιλητή! 
Θα το επιτρέψει άραγε ο λαός;!

Συνεχίζεται επί καθημερινής βάσεως η σιωνιστική προπαγάνδα στην «Εφημερίδα των Συντακτών» («Εφημερίδα των σιωνιστών»). Τελευταίο κρούσμα, άρθρο με τίτλο «Το καλοκαίρι που μας πληγώνει στην Ελλάδα», του Σάμμυ Βαρσάνο (που δηλώνει συγγραφέας).
Το άρθρο αποτελεί απάντηση σε κάποιον ακροαριστερό (της λεγόμενης «αντιιμπεριαλιστικής αριστεράς»…), ο οποίος τόλμησε να.....

Τι απέγινε το κίνημα "Είμαστε όλοι Έλληνες εβραίοι";!

Μάιος 2012 - Εκλογές στην Ελλάδα και η Χρυσή Αυγή εκλέγει με ποσοστό 7% 21 βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα Εθνικιστικό Κίνημα - εκτός συστήματος - εισέρχεται στο Κοινοβούλιο και το παγκόσμιο κατεστημένο των τοκογλύφων και των εκμαυλιστών των εθνικών συνειδήσεων τρομοκρατείται.

Η Εντολή δίνεται από τη... στοά: "Ξανά εκλογές και φιμώστε τη Χρυσή Αυγή και συκοφαντήστε τη με κάθε τρόπο"..
Το site της Χρυσής Αυγής "πέφτει", τα ΜΜΕ σταματούν κάθε προβολή του Εθνικιστικού Κόμματος και η παγκόσμια κοινή γνώμη ξεσηκώνεται εναντίον των..."νεοναζιστών"...

Όλη η υποκουλτούρα- που βαφτίζεται ως..."επιστημονική κοινότητα" όταν στην ουσία δεν είναι τίποτε άλλο παρά.....

Ζητωκραυγές και Αγωνιστικά μηνύματα από τους φίλους της Χρυσής Αυγής για την ορκωμοσία του Νίκου Κούζηλου στον Πειραιά - ΒΙΝΤΕΟ

Καταχειροκροτούμενος από δεκάδες μέλη της Χρυσής Αυγής έφθασε στο Δημοτικό Μέγαρο Πειραιά για να ορκιστεί ο άδικα προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ν. Κούζηλος.

Δείτε το βίντεο της άφιξης και τις επευφημίες των Εθνικιστών...

Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΚΑΙ Η ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ

+μ+¦+ψ_Ε_Δ+¬ _Ε+¬_Ζ +Τ+-+¦+¦+φ+¬+_ +π+__Β+¬_Ζ+-+_+ψ+- 17082014

Το ότι η πατριδοκάπηλη ψοφοδεξιά προχώρησε στη πολιτική σύληση του Τάφου της Αμφίπολης, είναι ευρέως γνωστό και απεδείχθη περίτρανα με τις φαιδρότητες της επίσκεψης Σαμαρά. Πλέον, το πολιτικό σόου της καπήλευσης της αρχαιολογικής ανακάλυψης από την ΝΔ, περνά στο στάδιο του δημοσιογραφικού σόου, από τους στρατευμένους δημοσιογραφίσκους της ψοφοδεξιάς.
Ο λόγος για.....

Ο Γ. Καρατσαφέρης "καρφώνει" τους βουλευτές της ΝΔ: "Με παρακαλάνε να γυρίσω πίσω.."

 «Δεν μετανιώνω για το Μνημόνιο. Κάθε άλλο. Είμαι περήφανος που υπάρχει σήμερα η Ελλάδα και με τη δική μου ψήφο» 
Καρατζαφέρης -13.3.11
 
Ακόμη μια συνέντευξη δίνει ο "παλιάτσος" - όπως αποκαλούνταν από τα στελέχη και τους βουλευτές της ΝΔ - Γ. Καρατζαφέρης, αυτή τη φορά στη ναυαρχίδα του "Σαμαριστάν" Ελεύθερο Τύπο.
Μιλάει για όλους και για όλα και επαναφέρει στο προσκήνιο το, προεκλογικό, σενάριο της συνεργασίας του με τη Νέα Δημοκρατία, ενώ περιγράφει τις προσκλήσεις που δέχεται από βουλευτές της ΝΔ για επιστροφή του ως....

Πρόταση της Νομοπαρασκευαστικήε Επιτροπής: "Να απαλλαχθούν από τις κατηγορίες οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής..."

Το θλιβερό καθεστώς των Σαμαρά - Αθανασίου και με συνδαιτυμόνες τους επίορκους δικαστές ετοιμάζονται να αθωώσουν πανηγυρικά τη Χρυσή Αυγή και με δειλά - δειλά βήματα προετοιμάζουν την κοινή γνώμη.
Προκύπτει λοιπόν από τα νέα δεδομένα ότι Α. Ματθαιόπουλος και Μ. Μπαρέκας αφέθηκαν ελεύθεροι ώστε να.... μην είναι ΣΟΚ η απελευθέρωση όλων των διωκώμενων Εθνικιστών οσονούπω.
Η νομοπαρασκευαστική επιτροπή προτείνει η στοιχειοθέτηση της κατηγορίας της "Εγκληματικής Οργάνωσης" στο νέο Ποινικό Κώδικα θα πρέπει να έχει ως προϋπόθεση το οικονομικό όφελος των κατηγορούμενων.
Κάτι τέτοιο βέβαια ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ στη δικογραφία εναντίον της Χρυσής Αυγής και σε περίπτωση που υιοθετηθούν οι προτάσεις - αλλαγές και ψηφιστούν, τότε οι κατηγορούμενοι Αρχηγός - Βουλευτές και στελέχη του Εθνικιστικού Κινήματος απαλλάσσονται πλήρως από όλες τις κατηγορίες και η πολιτική σκευωρία εκπίπτει και νομικά.

Διαβάστε τον τρόμο που έχει συνεπάρει το δημοσιογραφικό κατεστημένο από το ενδεχόμενο της πλήρης απαλλαγής των κατηγοριών της Χρυσής Αυγής από το iefimerida.gr:

Φωτιές ανάβει η πρόταση της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής για αλλαγές στο.....

Η Χούντα του μνημονίου, η προπαγάνδα και η Χρυσή Αυγή - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Η Χούντα του μνημονίου, η προπαγάνδα και η Χρυσή Αυγή - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Έρχονται τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα...

Ελάχιστοι μήνες έχουν περάσει από την προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών του Μαΐου, οι οποίες ασφαλώς είχαν πολιτικό χαρακτήρα, περίοδο κατά την οποία τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ υποσχέθηκαν μεταρρυθμίσεις, μειώσεις φόρων, ανάπτυξη και άλλα πολλά τα οποία οι ίδιοι με τις αποφάσεις τους και με τους νόμους τους οποίους ψήφισαν στα θερινά τμήματα ανέτρεψαν πλήρως. Έτσι λοιπόν, στις επόμενες ημέρες αρχίζει ένα νέο θέατρο του παραλόγου, ένας νέος χορός των «ΘΑ», προκειμένου να εξαπατηθεί και πάλι ο Ελληνικός λαός.
Ξαφνικά τόσο η Ν.Δ., όσο και οι συνεταίροι της στην εξουσία του ΠΑΣΟΚ, έγιναν αντιμνημονιακοί και το πλέον εξωφρενικό... διώχνουν την τρόικα! Αυτό που......

Η Πολιτική μου Αφύπνιση


Η Πολιτική μου Αφύπνιση

Δύο έτη και δύο μήνες πίσω στο χρόνο, γινήκαμε μάρτυρες του τιτάνιου Πολιτικού Αγώνος ενός Λαού, ο οποίος εγέρθηκε και μαχόμενος γύρεψε την Ελευθερία του. Κάτω από μία Σημαία, ένα Κίνημα κι έναν Αρχηγό, ενώσαμε τη θέλησή μας για την αποτίναξη του ζυγού ενός Καθεστώτος, που βαστά τη Πατρίδα μας μικρή κι ανέντιμη. Απέναντι στη ψοφοδεή Ελλάδα των δανεικών και των τόκων, αντιπαρατάξαμε την Πίστη της Ελληνικής Νεολαίας στον άσβεστο πόθο της Λευτεριάς, της Αξιοπρέπειας και της Τιμής.
Εντός αυτών των τρικυμιωδών δύο ετών και δύο μηνών, βιώσαμε όσα κανένα Πολιτικό Κίνημα δεν βίωσε από τις απαρχές της Μεταπολίτευσης κι εντεύθεν. Διαψεύστηκαν εκείνοι οι οποίοι ανέμεναν μια....