Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 02, 2014

Οι ψαλμοί της Εκκλησίας που θα απαγορευτούν με το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όπως είχε προβλέψει ο Μπαλτάκος, "εάν περάσει το αντιρατσιστικό, η διάρρηξη των σχέσεων Ν.Δ και Εκκλησίας θα είναι οριστική".

Ο Σαμαράς ετοιμάζεται για εκλογές τώρα και δεν υπολογίζει τίποτα μπροστά στο πολιτικό κόστος. Έτσι άρον – άρον κατέβασε στο Γ’ Θερινό Τμήμα το ανθελληνικό νομοσχέδιο, το οποίο ήταν απαίτηση του σιωνιστικού λόμπι και παράλληλα αναγκαιότητα για προεκλογική χρήση από τον Σαμαρά. Ο λόγος για ένα νομοθέτημα που έχει ήδη κριθεί αντισυνταγματικό από την Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής καθώς περιέχει έννοιες πολύ ασαφείς, ώστε να μπορεί να γίνει χρήση του όποτε θέλει ο Σαμαράς και η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη. Αγνοεί, φαίνεται, η Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή ότι αυτό ακριβώς ήθελε ο Σαμαράς… Ένα νόμο που να μπορεί να τον εφαρμόζει όποτε γουστάρει αυτός.
Τι θα συμβεί, όμως, αν ο νόμος αυτός εφαρμοστεί ισότιμα για όλους τους Έλληνες; Πρώτον απ’ όλα αυτό σημαίνει ότι...

Τελειώνει η κομμουνιστοκρατία στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος! ΒΙΝΤΕΟ


Τελειώνει η κομμουνιστοκρατία στη ζώνη του Περάματος και το πάρτι των κόκκινων συδικαλιστών εις βάρος των εργαζομένων. Ήδη η Χρυσή Αυγή έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα διψήφια ποσοστά στις συνοικίες του Πειραιά και αυξάνει διαρκώς την επιρροή της. Το σωματείο θα αγωνιστεί για ανάκαμψη της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης και περισσότερες δουλειές για τους Έλληνες εργάτες ώστε να θρέψουν τις οικογένειές τους.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος με τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Εργαζομένων στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη "Ο Άγιος Νικόλαος" κ. Χρήστο Κυριτσόπουλο αναλύουν θέματα Ναυτιλίας και Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Bankingnews: Η Νέα Δημοκρατία νομοτελειακά θα χάσει στις εκλογές

Πολιτική ανάλυση από την οικονομική ιστοσελίδα bankingnews.gr

Η ΝΔ νομοτελειακά θα χάσει τις εκλογές και θα τις χάσει με μεγάλη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ.  Καλώς ή κακώς αυτό θα συμβεί και θα συμβεί νομοτελειακά όχι γιατί το δείχνουν οι δημοσκοπήσεις αλλά γιατί οι συσχετισμοί δυνάμεων έχουν διαμορφωθεί στην κοινωνία.
Η ΝΔ και ο Σαμαράς δεν εκπροσωπούν πλέον τις παραδοσιακές αξίες της δεξιάς ΝΔ. Παραφράζοντας την περίφημη φράση του Ευάγγελου Αβέρωφ μιας μεγάλης πολιτικής φυσιογνωμίας της Δεξιάς, η τωρινή ΝΔ δεν είναι το μαντρί αλλά τα πρόβατα που αποφάσισαν να φύγουν από το μαντρί δηλαδή την Δεξιά.
Συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο από αυτό μπορεί να φαντάζονται πολλοί, η Δεξιά είναι το μαντρί και η σημερινή ΝΔ τα πρόβατα, που ετοιμάζονται να τα κατασπαράξει ο λύκος.
Γιατί η ΝΔ θα χάσει τις εκλογές όποτε και αν γίνουν; Οι λόγοι μπορεί να συγκεκριμενοποιηθούν σε 7

1) Η σημερινή βουλή ΝΔ 126 έδρες, ΣΥΡΙΖΑ 71 έδρες, ΠΑΣΟΚ 28 έδρες, Ανεξάρτητοι Έλληνες 13 έδρες, Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή 16 έδρες, Δημοκρατική Αριστερά 11 έδρες, ΚΚΕ 12 έδρες, Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές 15 έδρες και Ανεξάρτητοι 8 έδρες δεν είναι πλέον αντιπροσωπευτική.
Η Δημοκρατική Αριστερά έχει καταρρεύσει. Το 100% των ανεξάρτητων βουλευτών με μαθηματική ακρίβεια δεν θα επανεκλεγούν. Το ΠΑΣΟΚ θα χάσει το 50% της εκλογικής του δύναμης. Η ΝΔ θα χάσει το bonus των 50 εδρών.  Η τωρινή βουλή δεν έχει το ηθικό δικαίωμα να κρατήσει σε ομηρία την Ελλάδα ενόψει της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας. Στους νέους πολιτικούς συσχετισμούς η ΝΔ θα είναι χαμένη πολιτική δύναμη όπως και το ΠΑΣΟΚ σε επίπεδο εδρών, σε επίπεδο εκλεγμένων βουλευτών.
2) Η ΝΔ απομακρύνθηκε από το μαντρί της Δεξιάς και υιοθέτησε μια...

Ο Ερντογάν “κάρφωσε” τους γαλάζιους εθνοπροδότες: Η ΝΔ έχει δώσει υπόσχεση για το τζαμί

Άνοιξε το στόμα του ο Ερντογάν στην επίσκεψή του στα κατεχόμενα και απευθείας έτρεξαν να κρυφτούν οι «πατριωτικοί παπαγάλοι» της ψοφοδεξιάς. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Ερντογάν, ο οποίος δεν δίστασε να απειλήσει και να εκβιάσει από τα κατεχόμενα, η ΝΔ του έχει δώσει σαφείς υποσχέσεις όχι για ένα, αλλά για πολλά ισλαμιστικά τεμένη στην πρωτεύσουσα.
Συγκεκριμένα είπε: «Πρώτον, στην Αθήνα έχουμε...

Ποιοι πιέζουν έντονα για την επιβολή του «αντιρατσιστικού» εκτρώματος;

Όταν μια από τις πιο συνεπείς φιλοκυβερνητικές εφημερίδες, όπως, είναι «Τα Νέα», λέει τα όσα παραθέτουμε παρακάτω, είναι εμφανές για ποιον λόγο «καίγεται» η κυβέρνηση να κάνει το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο νόμο του κράτους:

«Κανένας δεν θα εκπλαγεί αν την επαύριον της ψήφισης του Αντιρατσιστικού η κυβέρνηση λάβει εύσημα από τις εβραϊκές ανά τον κόσμο οργανώσεις. Και όχι τυχαία. Το επίμαχο νομοσχέδιο έχει εντοπιστεί από το ραντάρ των Ισραηλινών και του εβραϊκού λόμπι ήδη από τις ημέρες της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, όταν εκδηλώθηκαν και οι πρώτες πιέσεις να αναληφθούν νομοθετικές πρωτοβουλίες για τους αρνητές του Ολοκαυτώματος.»

Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το εξής απόσπασμα: «Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή...

Χρυσή Αυγή παντού! Φωτορεπορτάζ από τα εγκαίνια των νέων γραφείων στην Καστοριά

Χρυσή Αυγή παντού! Φωτορεπορτάζ από τα εγκαίνια των νέων γραφείων στην Καστοριά
Ένα νέο κάστρο του Εθνικισμού εγκαινιάστηκε στην Μακεδονία. Μια ακόμα απάντηση στα παπαγαλάκια του Μνημονίου έδωσε η Χρυσή Αυγή με το άνοιγμα νέων γραφείων στην.....

Γιούχα και Μούτζες στο Βενιζέλο σε... συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ - ΒΙΝΤΕΟ/Φωτογραφίες

ScreenHunter_17 Sep. 01 12.15

Πάρτε γιούχα, πάρτε μούντζες
 
Δεν ήταν μόνο οι άγριες γιούχες που δέχθηκε ο Ευ. Βενιζέλος. Μερικοί, μέσα στην κατάμεστη από μέλη του ΠΑΣΟΚ αίθουσα, φρόντισαν να του ρίξουν και αρκετές μούντζες, ενώ ένας φίλος του ΠΑΣΟΚ, την ώρα που βρισκόταν στο βήμα ο Βενιζέλος, του φώναξε “προδότη”.
Τότε, πήγαν προς το μέρος του δύο άνδρες από..... εταιρεία σεκιούριτι και τον απομάκρυναν από την αίθουσα.
Δείτε τη φωτό:

Η δήθεν μείωση των εισιτηρίων και η κυβερνητική προπαγάνδα

Ξεκάθαρη και χοντροκομμένη προπαγάνδα αποτελεί η δήθεν μείωση του εισιτηρίου, η οποία ισχύει από σήμερα.
Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία το μεγαλύτερο ποσοστό των επιβατών (50,3%) χρησιμοποιεί μόνο λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ, ενώ όλα τα μέσα (δηλαδή, και ηλεκτρικό και μετρό επιπλέον) χρησιμοποιεί μόνο το 40,4%. Αυτό το οποίο έχει διαφημιστεί κατά κόρον από την κυβερνητική προπαγάνδα όλο αυτό το χρονικό διάστημα είναι η μείωση της μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών από 45 ευρώ σε 30 ευρώ (μείωση 33%).
Δεν είπαν τίποτα, όμως, για....

Βίτσι: Εκατοντάδες Εθνικιστές τίμησαν και φέτος τους πεσόντες για την Ελευθερία της Πατρίδας μας

Βίτσι: Εκατοντάδες Εθνικιστές τίμησαν και φέτος τους πεσόντες για την Ελευθερία της Πατρίδας μας
Την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014, στην κορυφή του όρους Βίτσι στην Καστοριά, η Χρυσή Αυγή, όπως κάθε χρόνο, τίμησε τη μνήμη των πεσόντων ηρώων του Ελληνικού Εθνικού Στρατού, στη Νίκη τους επί των κομμουνιστο-συμμοριτών στις μάχες του Βίτσι και του Γράμμου το καλοκαίρι του 1949.
Εκατοντάδες μέλη και φίλοι του κινήματος μας έδωσαν το παρών το πρωί της Κυριακής και παρακολούθησαν την επιμνημόσυνη δέηση που τελέσθηκε μπροστά στο μνημείο των πεσόντων στρατιωτών του Εθνικού Στρατού. Η προσέλευση του κόσμου ήταν συνεχής μέχρι τις.....

ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ, 65 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

310811-vitsi-0

«Στη Βόρεια Ελλάδα ο Μακεδονικός (Σλαβομακεδονικός) λαός τα ’δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν τον θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του, έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα το αίμα του για να την αποκτήσει».
(Απόφαση 5ης Ολομελείας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Ιανουάριος 1949).

Εμείς οι εθνικιστές-χρυσαυγίτες, τελευταίοι τιμητές της ελληνικής ιστορίας, εορτάζουμε αυτές τις ημέρες την περιφανή νίκη του Εθνικού μας Στρατού κατά του ξενοκίνητου και ξενόδουλου κομμουνισμού, στον Γράμμο και στο Βίτσι.
Προς χάριν των....

Η παγίδα του facebook


Η παγίδα του facebook

Μπροστά σου απλώνεται ένα δίκτυ... λέει ο Νίκος Γκάτσος. Ναι είναι αληθινό και δεν είναι ούτε του "κάτω κόσμου πονηριά" ούτε "έχει να κάνει με αγάπες της Άνοιξης", είναι ένα σατανικό δίκτυ των σιωνιστών, για να παρακολουθούν τις ζωές μας, να μας περνούν υποσυνείδητα μηνύματα και γιατί όχι να βλάπτουν όποιους εκφράζουν απόψεις επικίνδυνες για τα υποχθόνια σχέδιά τους.
Στην αρχή δεν δώσαμε πολύ σημασία, άλλωστε είχαμε τα φόρουμ όπου επικοινωνούσαμε με άτομα κοινών ενδιαφερόντων ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, μόρφωσης. Κάναμε δειλά δειλά και συναντήσεις ακόμα και εκδρομές. Χαιρόμασταν την....